WINCHESTER VÉLEMÉNYEK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Van már egy csomó alkatrészem, már pont össze lehetne rakni belõlük egy gépet, nem is olyan rosszat.)
Ma vettem meg a Samu 1T/7200-ast. Játékok indításánál majdnem olyan gyors mint az SSD. Még a kis 60-asról leszedem a maradék anyagaimat és aztán az is ugrik ki. Valszeg backupnak azért megmarad, a képek tárolására, fontos anyagoknak ez sokkal jobb mint a CD/DVD/BD akármidé.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
a 20-as is csak "porosodik" a mobilrack-ben
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
20K alatt már kapsz 2 terásat, ár/tárhely arányban most ez a legjobb.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Gépet kéne fejleszteni, többek között új vinyó is kéne (legyen hová szemetelni ;) )
A gond az, hogy jelenleg is 4 vinyó pörög a gépben. Ti mit szoktatok csinálni a régi vinyókkal? Fõleg, ha nem túl nagyok (az egyik pl 20 gigás :D Hogy örültem neki az 1,3 gigás után :) )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Egy gépet szeretnék összállítani, de nem tudom, hogy milyen merevlemezt vegyek bele. Elsõre a legjobbnak a 120 GB-os samsung tûnik 3 év garanciával, pedig a legdrágább az összes közül. Néhol azt látom, hogy a tesztek során is veri a Maxtort és a Seagate-et. És három év az tényleg több, mint egy. Mégis, amikor rákerestem a neten, egy csomó olyan oldalt dobott ki, ahol különbözõ fórumokon sokan panaszkodnak arra, hogy pár hónap alatt tönkrement a Samsung vinyójuk. Ettõl eléggé meginogtam. Stabilabb lenne a Maxtor és a Seagate? Mégis, melyik a jó vétel? Mik a tapasztalaitok? Légyszi segítsetek.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Egy partícióban csak ntfs fájlrendszerben fogja felismerni, mert a fat32 elméletileg csak 32gb ig kezeli a partíciókat.
Hány felé érdemes. Attól függ... ha kicsi fájlokat tárolsz rajtuk akkor kicsi partíciót (10-20gb) érdemes létrehozni. Nagy fájlokra (film, iso) rakhacc akár 60-80 gb ot is vagy akár mind a 120GB(?) ot felteheted egy partíciónak. A lényeg, hogy a kis fájlokkal nehezebben boldogul a windows ezért mp3 akat, dokumentumokat ne filmek mellé rakj hanem más partícióra.
Ha esetleg bõvebben érdekel, írj: [email protected]
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
lehet, hogy nem s.m.a.r.t. os?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A cpu-ét megtaláltam!!!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Az nforce 6.14-es driver beépített tesztjével:
Lehet hogy hülye kérdés, sõt bizti, de had legyek csak képben. . .
Ha én most veszek 160Gb os winchit az eredeti 80 GB mellé, akkor fog lassulni az amúgy is szar lassú rendszerem? vagy totál semmi összefüggés, és nem is értitek hogy jöhet valaki ilyen hülye kérdéssel. . . .?

Ráírni 5-6 mega/sec, olvasni róla meg normális sebességgel.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ebbe a gépbe egy 80-as samsungom van, halk, van rá 3 év garancia és még nem volt vele bajom.

Bérbe vehet? reklámfelület...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Seagate-et ne!Nekem az van, és amikor rajta volt a windows, iszonyatos swap-eket vágott le.
Mert azt hallodtam, hogy a Maxtorok nagyon hangosak!
A Segatet meg nem nagyon ismerem!
Egyébként ATA133 ast 2MB osat akarok!
Gyakorlatilag azonos minoseguek. A sebesseguk is kb egyforma, attol fuggoen milyen vinyot akarsz Eide, Sata ,2MB cache vagy 8Mb cache.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Most melyik a jobb winyó?
Halk, megbízható és stabíl legyen meg persze gyors!
Samsung (3év)
Seagate (2év)
Maxtor Diamondmax (2év)
sûrgõs :)
Mindenesetre valóban kellemetlen.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Szomszéd irodában szerelték a vizet, ütvefúróztak, jó nagy rezgés volt, meg lehet hogy áramot is kapott rendesen..
Mindenesetre nagyban kattintgatok, egyszer csak úgymaradt a kép, és a winyó nagy bõszen elkezdett klaffogni.
Újrainditottam, DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK.
Quantum AS20 20GB-osból mindössze 10esnek ismeri fel a bios, de az adatoknak fuccs úgynézki.
3hete volt mentés, szóval jól szopok majd asszem, 3 heti tervezéseim vesztek oda...

Ez a gondom, tavaly november 21-én vettem egy 40 gigás quantumot; egy hónap múlva, dec. 21-én tönkrement, januárban vmikor kicseréltettem. Tehát olyan 10 hónapos, majdnem 11, és tegnap elkezdett bad sectorozni. ma visszaviszem, de valszeg úgysem lehet majd megmagyarázni, hogy nem direkt vágtam tönkre :-/ (mistral) uccsú napi garancia... ehhe.
a reménysugár is csak az, hogy 1. a gari utolsó nap is ugyanúgy vonatkozik (hivatalosan) mint elsõ nap; 2. már cserélve lett, tehát nem 365 napos a vinyó, mert ugye akkor már nekik is megszûnt a gari a nagyker felé, és nem cserélnék ki vmi ürüggyel, de így talán még igen.
ehhe, húzós lesz.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]