WINCHESTER VÉLEMÉNYEK

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit gondoltok,melyik markat reszesitsem elonyben?
Vagy Seagate-et vagy Maxtort vennek,bar sok Maxtorrol hallottam,hogy behalt.Nekem 40G-as Qantumom van(5400-es).
Mar lassan 2 eve van meg.Eddig jol muxik,nincs baja.
80G-ason gondolkozom.7200-est vagy 5400-est vegyek?A 7200-esek birjak addig,mint a 4200-esek,nem hasznalodnak el elobb?
7200-es 40gigás maxtorom van, csendes és jó gyors is 9 hónapja van meg, szerintem jó kis vincsi.

Pheel
Nekem is van 40-es 5400-es Maxtorom. Az nem sípol. Halál csendes.
ok. :)
[Walaki]D`Lair
Ja.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Jo,oke,bocsi,hogy nem kerestem valami regi Wincsis topcikot.
Amugy inkabb csak az erdekelne,hogy nagy kapacitasnal (80-120G) mi a jobb:az 5400 vagy a 7200,melyik a strapabirobb,vagy mind1,csak a sebesseg a kulonbseg?
Szerintem az IBM cumók nagyon sirályak csak hûteni kell õket.

Pheel
Minek ennek új topic? Van már ezer...

Barracuda IV a Leghalkabb ?
Milyen Vinyót vegyek
sípoló Maxtor vinyó
Quantum vinyó
Melyik a jó winchester?

Hogy csak párat említsek...

Miért nem lehet elõbb szétnézni és nem kérdezni meg minden ezeregyedszer is???

Udv!
Lenne par kerdesem,hogy a wincsi arak igy lementek,es allitolag 30%-al akarjak a gyartok emelni,foglalkoztat a
gondolat,hogy vegyek 1-et.Most 1 Quantum 5400RPM-es 40G-as wincsim van mar 1.5 eve,es teljesen jo.
Mostanaban,hogy a garit is csokkentettek+egyre tobbet hallom,hogy "behalt a winyom" ,kivancsi lennek a velemenyetekre.
Pl.Azt hallottam,hogy a 7200-es Rpm-esnek rovidebb az elettartama a nagyobb ingenybevetel miatt,EZ IGAZ?
Mert hat elvileg ha arra tervezik,miert ne birna azon a fordulaton sokaig...
Amugy kb. 80G-asat vennek,vagy max. 120-asat.Szoval nem kicsit,annal jobb az 5400-es?
Es milyen markajut ajanlanatok?Mivel hasonlo az aruk,tudok valogatni.
Es a Seagate-nek a halk vinyoit nem kell irni,nekem nem az a lenyeg,hogy nagyon halk legyen,hanem,hogy strapabiro,
hosszu eletu es lehetoleg gyors legyen.Amugy en a MAxtor fele hajlanek,az IBM wincsikrol sokat hallottam,
hogy behalt.Irjatok meg velemenyeteket,tapasztalataitokat.
THX
← ElőzőOldal 2 / 2