A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Mission Impossible 2010: PRO Class

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Tudom mar, hogy ki fogja irni a zenet a jatekba.

Pete, irj valamit, amit meg nem csinaltal.😊

Viszont amit írtam, az az utolsó betûig igaz!!!!!!! Az elsõ komolyabb dobfelszerelésére én adtam kölcsönt Süminek, abból vette. De közös osztálytársunk, és barátunk, akinél szilveztereztem, alá tudja mindezt támasztani, szokott ide írni a fórumba M2 néven, legutóbb még szavazott is. Szóval kicsi a világ, az biztos!!!Mission Impossible 2010: PRO Class

Feel the taste of speed,
Burning by the Fire, burning by the heat,
I'm on the road again, out on the track again
Megírhatom végül is a szöveget újra. Az volt a lényege magyarul, hogy ellenállhatatlan vágyat érez a versenyzésre, és bármit csinál, mindíg a pályán találja magát, a versenyzés tüzétõl égve, és tövig nyomja agázt. Innen a refrén: I'm on the road again, out on the track again
Kellene egy dalszoveg a menu zenejebe lehet magyarul, utana majd mi forditjuk.
Egy versenyzorol szoljon es a buggikrol, szerintem elegge megterhelo keres, de hatha olvassa ezt egy igazi dalszoveg iro-szakerto.😊
Minden otletet szivesen fogadok, akar 1-2 sor erejeig is.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Lassan massal kell foglalkoznom, de ez csak nektek lesz jo.😊kb 5-10 napom van meg hatra ha jol szamolom a lazsalasbol, es utana johet az igazi megmeretes, hogy mire is vagyunk kepesek.😊
Kulonben kellenek a kulsosok skinei, mert igy nem egy balfasz rajzolja az osszest es talan nem lesz egyhangu a kocsik grafikaja.
miért?Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
football without ultras is nothing
Köszönöm!!!! Felraktam mind, kész!

sõt, már fennvan minden warezen...
teeeeeee......
amugy Shark: kössz a linket!
buék mindenkinek!!
football without ultras is nothing
A 4. Skinem

Itt van a 3. skinem