7782
  • skristof
    Shark: hazaértem! :P
    küldtem infot, alig vááárom az exe-t! és akkor egy exe jön azt jolvan, vagy mit kell még leszedni? mert vmit irtál, h a további részeket le kell zuzni vhonnan... vagy nem?
  • M. Tibor
    Edig 1 ember jelezte, hogy megkapta a valaszomat itt a forumba.(A tobbi nem kapta meg vagy csak lusta irni.)
  • robotnyk
    megkaptam a válaszmailt, várom a további fejleményeket :)
  • M. Tibor
    Nalad lehet a bibi mar 10 infot kaptam.:(
  • ranGer2
    JA! azert kaptam meg mert KI LETTEM VÁLASZTVA PRÓBA TESZTELÉSRE!!
  • ranGer2
    MUHAHA!! megkaptam a pályaeditort!

a véleményem a programról:

Nos! már van játékélmény pedig ez még "csak" egy pályeditor!! nekem nagyon bejön minden tekintetben! az auto fizikája a célnak megfelel. Amivel igazából nem vagyok kibékülve az a kamera de minden más tetszik .Jól mondta Shrark hogy egy 5 éves is kezelni tudja majd az editort HIHETETLENÜL eegyszerü,gyors és eredményes,szép munkát lehet vele végezni!! na lehet hogy nem is fogok már skineket gyártani?? :D
  • petesilver
    Ranger küldtem mailt!
  • Boborjan
    Jahh nekem XP-m vanik...
  • Gregorius
    Tetszik nagyon! Bár a kezdetleges fizika miatt igen konzolosnak néz még ki, persze tudom, hogy ez hatványozottan jobb lesz majd. A pálya viszont elég síknak néz ki, tehát a fizikát nem is igazán lehet rajta bemutatni. Az environment mapping viszont jó, itt nem néz ki olyan vaxoltan az autó. Ízlésem szerint lehetne mattabb, de ez így videón keresztül nem is jön át, hogy igazából hogy néz ki.
    Gratula hozzá! Csak így tovább! Látom, hogy FPS-sel sincs gond, száguld ez rendesen még így renderelve is.
  • M. Tibor
    Xp-van?
  • Boborjan
    Hát nemtudom a banner megy a hibaüzenet továbbra is fennál.. már lelöttem tűzfalat meg minden de nem gyo... ;\
  • M. Tibor
    Mindenkinek ment egy nyugta akitol megkaptam az infokat.
  • Gregorius
    A nyugta-e-mail-ekkel mi a helyzet? Kimentek már? Mert én is küldtem infot, csak még nem érkezett meg az emil, vagy még hátra van a dolog?

A videot, meg csekkolom rögtön!
  • robotnyk
    szuper :)
  • M. Tibor
    Nem keso van meg ra ido.:)))))
    Es megkaptam az infot.
  • robotnyk
    én is elküldtem, remélem még nem későn. olvasom a topikot, de eddig nem nagyon szoltam hozzá. remélem egyik sem komoly probléma :)
  • petesilver
    Mindjárt jön Shark, ossza az észt, és megmondja a tutit!!!!! :)
  • ranGer2
    bazz az ilyen YÓÓ?????
  • ranGer2
  • petesilver
    Ehh, akkor egyszerűbben:
    Silver track video
  • petesilver
    Akit érdekel, itt egy kis videó 1 körről azon a pályán, amit editorral csináltam: http://www.askhomework.hu/buggy/track02.avi
    Voltak meglepetések szerkesztés közben, de a végeredmény kárpótolt! Naggyon jó menni rajta, még ezzel a kezdetleges fizikával is! Akinek meglesz az editor, és kéri ezt a pályát, az szóljon!
  • Gregorius
    Gondolkodtam ezen az environment mappingon, és, hogy miért néz ki minden autó úgy, mintha vaxolva lenne. Szerintem a mappelésnél fel kéne rendesen csűrni a kontrasztot.
  • Gregorius
    Ez tetszik!
  • Gregorius
    Olaszban voltam. Volt hó 1m, de hóágyúzták a pályát rendesen. Azzal nem volt gond. Utolsó három nap pedig folyamatosan megállás nélkül szakadt a hó. Így a kezdők persze tönkretették a pályákat 3 óra alatt, de a profiknak ez nem akadály. Kicsit zavaró és idegesítő lett a végére, hogy 3 napig nem láttuk a Napot és a látóhatár 50m volt. No meg az 1m mély (nem viccelek) hóból kellett indulás előtt kiásni az autót. Jó vicc volt.
  • M. Tibor
    Ugy latom, akit erdekel az mar benyujtotta a kereset az editorra.
    Latom a kuldesekbol, hogy van olyan ember is aki nem nagyon aktiv a topikban, de nem akadaly, hogy megkapja az editort. Szam szerint 6 ember regisztralt eddig.
    Remelem lesztek meg tobben is.
    Akitol megkaptam az infot, emailben kuldok neki egy uzit, hogy megerkezett. :)

Imurai: van egy sanda gyanum, hogy egy kis hiba tortent a win98-sok koreben, ezt majd az egyik fo gonosz javitja majd hetfon.

Boborjan: ha a topikban nem megy a banner akkor ne is probald regisztralni, mert nem megy a szerverunk.

Skristof: Haza ertel mar? :)

Matrix: Neked is win98 van?
  • ranGer2
  • ranGer2
  • Alexease
    Hol sieltel??! Egy centi ho sincs sehol:)
  • Gregorius
    NA, épp most értem vissza a síelésből, és látom, hogy a legjobbkor.
    Örülök, hogy a játék lelke, a fizikai motor szépen épül, és ha nem is teljesen tökéletes, de már ti jól elszórakoztok vele, akkor az egyik célját már teljesítette is, nem?
  • skristof
    már alig várom, hogy hazaérjek
    juhéééééj
  • M@TriX
    virtualDUB, ingyenes (pl. itt egy http://www.irradiance.net/Software/MPEG_tool/VirtualDub/VirtualDub-1.5.2.zip

Csak ráhúzod és ha van felrakva divx akkor hamar kis filet csinálhatsz belőle. Angol a menüje és nagyon egyszerű, minden logikus...
  • Boborjan
    Ilyen hibaüzit kaptam: connect(): A kapcsolódási kísérlet nem sikerült, mert a kapcsolódó partner nem válaszolt a emgadott időn belül, vagy a létrehozott kapcsolatban hiba történt, mert a kapcsolódó partner képtelen volt kapcsolódni. klasszos :))
  • petesilver
    Nah, csináltam egy pályát, és lementettem fraps-al 1 kört a pályán. 500 mega. XP Movie makerrel tudom tömöríteni, de elszállnak a színei. Ha van valakinek használható ötlete, akkor megcsinálom, és kilinkelem ide!
  • Imurai
    98se
  • M. Tibor
    Mi van telepitve a gepedre Win98 vagy xp?
  • Imurai
    Nekem error-t ad, PrivateHash üzenettel!
  • M. Tibor
    Itt a kis kemlelo progink, amit mindenfelekeppen futtatnotok kell, hogy megkapjatok az editort.
    Nem egy nagy progi, de nekunk pontosan megfelel.
    A program nehany informaciot kuld nekunk a gepedrol.
    Ezekkel visszaelni nem fogunk. Ahhoz, hogy megkapd az editort, ebbe bele kell egyezned.
    A progi elkeri az e-mail cimedet. Az a mokas abban, ha ide nem a sajat cimedet irod, hogy valaki
    kapni fog egy szamara teljesen hasznalhatatlan EXE-t :-)
    Mi csak az EXE-t kuldjuk el, az adatokat neked kell letoltened.
    A programba forditott adatokbol konnyen kideritheto, hogy kitol szarmazik az a verzio,
    ami kijutot mondjuk a netre. (...ami remeljuk, nem tortenik meg)
    Na, ennyit a komoly dolgokrol. A lenyeg az, hogy kuldd az infot, mi pedig kuldjuk az EXE-t.
    Az elobbiek senkinek ne vegyek kedvet, palyat szerkeszteni jo. :)
    Itt a link Info.zip
    A szerkeszto adatait nektek kell majd letolteni (hamarosan).
  • YaniMan
    Jahu! Tegnap egész du. egy kis progit csináltam, amit vagy használni fogunk, vagy nem. A lényege az, hogy néhány adatot (tényleg nagyon keveset) összegyűjt a gépedről, és neten eljuttatja hozzánk. Mi ezt beleépítjük a pályaszerkesztőbe, és az a példány csak azon a gépen fog futni. Ha nektek így okés, és Shark is rábólint, beindulhat, amit korábban "ígértünk", hogy aki kéri, kap egy ilyen pre-pre-alpha pályaszerkesztőt, és kedvére tesztelgetheti.
    Ha jól tudom, Shark nem akarja túl sok emberkének odaadni, ezért valami tesztről beszél. Majd meglátjuk.
    Amúgy szerintem marhára megéri megcsinálni azt a tesztet (legyen az bármi), mert én órákig eljátszogattam egy sík terepen a jóótóval :)
  • ranGer2
    ööö izé!
  • Imurai
    Te, akkor ez már ingame! ^_^