7782
-
YaniMan #7460 A gond ezzel az, hogy akkor amit eddig úgy írtunk, hogy printf("Game over"); azt mindet át kell írni olyanra, hogy printf("%s", olvasd_ki_a_nyelvi_filebol(NYF_GAMEOVERTEXT)); ami igen jó meló lenne... És az átírás után következő új dolgoknál is jó nagy nyűg.
Hehe! Szövegformázás rulez :) -
#7459 vagy az is lehetne, hogy a honlapotokról letölthető lesz a magyar filetömeg, hogy aki a gémet megvette az magyarul is gémelhessen.
Egyébként szerintem már az elég lenne, ha a nyelvi fileok editálhatóak lennének. Akkor biztos itt leszünk és majd legfeljebb mi lefordítgatjuk. Ennyi... -
#7458 Jah ez lenne a legjobb megoldás.a #7456- at olvasva nekem is el jutott az eszembe aztán láttam, hogy te is erre gondoltál. -
YaniMan #7457 Ja mondjuk az lehetne, hogy alapból többnyelvű a program, és a kedves user/player dönti el, melyiken használja... Tibi? -
YaniMan #7456 Ha lesz magyar verzió, akkor azt mindet Magyarországon kell eladni. Ez azt jelenti, hogy pontosan annyi CD-t kell nyomni a magyar verzióval, amennyi itthon az előrejelzések szerint elkelhet. Ez valószínűleg baromi kevés, tehát nem éri meg azt a pénzt, amit a "nyomda" kér. Ha nem adják ki itthon, szerintem ezért lesz.
Persze az, hogy valaki tudja, hol kell keresni a magyarosítást......... :-) -
Jimmyke #7455 Oks kösz. -
#7454 Mert olyan jó :D -
#7453 Mert kiemelt téma, azért. -
Jimmyke #7452 De most komolyan kiváncsi vagyok -
#7451 édesistenem..../bazinagy sóhaj. sok/............. -
Jimmyke #7450 Miért van ez a téma felül? -
skristof #7449 ja értem
és az a kiadónak miért jelent hártrányt ha magyarra is lefordítják?
(nem mintha nagyon nehéz nyelvezete lenne egy buggy gamenek:P) -
#7448 nem így van. ha a kiadó Worldwide rights-al együtt hajlandó megvenni csak a játékot, onnantól kezdve a fejlesztőnek a patchek elkészítésén kívül, ha kell, semmilyen joga nincs a játékkal kapcsolatban, és onnantól kezdve a kiadó dönti el, mikor hol adja ki. Ez a sarkított verzió, de tényleg így van. -
skristof #7447 pfff
érthető h nem a magyar piactól várjáok a megváltást, de azért ennyit megérdemel a magyar publikum
de ezexerint mégsem
[beszolásokat elkerülendő: nincs egy _magyar_ warez játékom sem!] -
#7446 Nem felj nem fog leköpni senki.:)
Egyertelmu a kerdesedre a valaszom .:)
Egyenlore biztos forrasbol tudom, hogy nyugati fronton fogunk akcioba lepni
es az meg teljesen nyitott, hogy lesz-e belole magyar verzio!
-
#7445 Persze anyázzatok meg köpködjetek de már nem tom nem emlékszek ez a game csak magyarban fog megjelenni vagy külföldre is megy?
Egyre állatabb igy a képek terén. -
M2 #7444 A te buggyd is nagyon jó lett és pont annyira eltérő a stílusa, hogy kell is a változatossághoz. -
M2 #7443 Mondjuk fura lesz ezeket a futurisztikus modelleket koszosan és sárosan látni a porfelhőben - inkább olyan Megarace-es környezetbe tudnám őket elképzelni. -
M2 #7442 Nagyon jól néz ki, tuti, hogy ha a kiinduló modellek gyártói meglátják ezeket, ők fognak fizetni az új ötletek jogdíjaiért.
(külön elismerésem a szép renderekért ) -
#7441 Látom jó napod van, nem bal lábbal mégy lefeküdni -
#7440 Az ECSATICA 1 talan meg meg van nekem, ha jol emlekszem 11 db 5'25"-os floppy:)) -
#7439 csaósztok! nem tudja vki hogy hol találom meg az ECSATICa 2-őt a neten? légsszi segitsetek..! köszi! sziasztok és jo éjt! -
#7438 Hogy is mondja a kis japán fickó?
...
Neeekem tecik! -
#7437 Na-na, azért lószarral már találkoztam párszor. -
#7436 Az biztos, hogy tud a srác! Ennyi képzelő erőm lenne, még magammal sem állnék szóba, csak nagyritkán, az tuti! :) De ilyen veszély nem fenyeget, mert nincs képzelőerőm! :) -
#7435 Tenyleg profi munka! Grat! A Porsche-nal dolgozik egy "ismeros" mint formatervezo, neki vannak ilyen futurisztikus modeljei:) Amugy boven megallna a helyet mint modell mint kivitelezes mint "rendes" munka is. Persze, csak hat igeny nincs egyelore ra, meg "gepeszetileg" mukodik-e egyaltalan:)))
Ez a gaz, hogy itthon rengeteg jo "agy" van, sok jo szakember, de hat nalunk loszar sincs nem hogy ipar...
Bar nem tudom BGX mit dolgozik pontosan - bar eleg gyanus:)) - de ha ilyeneket tud, akkor erdemes lenne egy portfolioval rohangalnia, nem vesztene semmit. -
#7434 Uhh de durva! Nekem tecc! -
#7433 hát jah, nekem kissé futurisztikus, de hogy topminőségi munka az tuti. -
#7432 Szép.Épp kérdezni akartam, hogy mi van már :) -
#7431 Ujra egy olyan jargany szuletett ami nem sokan fognak szeretni a jatekba, dehat kell ilyen is.:)
De azert megmutatom, hogy legyen valami uj is a szamotokra.
Ja az auto ismet bgx munkaja.
-
#7430 ezért irtam, hogy feltehetően a beállitások nem tetszenek ... és ez a köv képen igazolást is nyert, bár ez a kék/narancs skin is SZVSZ jobb! :) -
skristof #7429 igen és nincs
-
#7428 nincs -
bazze #7427 Hi
Lehet hogy nagyon hülye vagyok de ez a játék kész van már??????????????????????????????????? -
#7426 -
#7425 Bocsi, ez csak off, de feltűnt, hogy mennyire új az illető regje? :-) 2002. :-D (Az más kérdés, hogy ez idő alatt csak kb.150-t szólt hozzá a fórumokhoz) -
Toya #7424 Na ná :D -
#7423 ROC -
#7422 Így tényleg jobb.Engem is zavart az a piros skin, de ez szép.Grat! -
skristof #7421 hmm
így már jobban tetszik!
lehet h csak az a fránya sumaheres skin bökte a csőröm :D