7782
  • YaniMan
    A gond ezzel az, hogy akkor amit eddig úgy írtunk, hogy printf("Game over"); azt mindet át kell írni olyanra, hogy printf("%s", olvasd_ki_a_nyelvi_filebol(NYF_GAMEOVERTEXT)); ami igen meló lenne... És az átírás után következő új dolgoknál is jó nagy nyűg.
    Hehe! Szövegformázás rulez :)
  • M@TriX
    vagy az is lehetne, hogy a honlapotokról letölthető lesz a magyar filetömeg, hogy aki a gémet megvette az magyarul is gémelhessen.

Egyébként szerintem már az elég lenne, ha a nyelvi fileok editálhatóak lennének. Akkor biztos itt leszünk és majd legfeljebb mi lefordítgatjuk. Ennyi...
  • Amse
    Jah ez lenne a legjobb megoldás.a #7456- at olvasva nekem is el jutott az eszembe aztán láttam, hogy te is erre gondoltál.
  • YaniMan
    Ja mondjuk az lehetne, hogy alapból többnyelvű a program, és a kedves user/player dönti el, melyiken használja... Tibi?
  • YaniMan
    Ha lesz magyar verzió, akkor azt mindet Magyarországon kell eladni. Ez azt jelenti, hogy pontosan annyi CD-t kell nyomni a magyar verzióval, amennyi itthon az előrejelzések szerint elkelhet. Ez valószínűleg baromi kevés, tehát nem éri meg azt a pénzt, amit a "nyomda" kér. Ha nem adják ki itthon, szerintem ezért lesz.
    Persze az, hogy valaki tudja, hol kell keresni a magyarosítást......... :-)
  • Jimmyke
    Oks kösz.
  • Gregorius
    Mert olyan jó :D
  • petesilver
    Mert kiemelt téma, azért.
  • Jimmyke
    De most komolyan kiváncsi vagyok
  • petesilver
    édesistenem..../bazinagy sóhaj. sok/.............
  • Jimmyke
    Miért van ez a téma felül?
  • skristof
    ja értem
    és az a kiadónak miért jelent hártrányt ha magyarra is lefordítják?
    (nem mintha nagyon nehéz nyelvezete lenne egy buggy gamenek:P)
  • petesilver
    nem így van. ha a kiadó Worldwide rights-al együtt hajlandó megvenni csak a játékot, onnantól kezdve a fejlesztőnek a patchek elkészítésén kívül, ha kell, semmilyen joga nincs a játékkal kapcsolatban, és onnantól kezdve a kiadó dönti el, mikor hol adja ki. Ez a sarkított verzió, de tényleg így van.
  • skristof
    pfff
    érthető h nem a magyar piactól várjáok a megváltást, de azért ennyit megérdemel a magyar publikum
    de ezexerint mégsem

[beszolásokat elkerülendő: nincs egy _magyar_ warez játékom sem!]
  • M. Tibor
    Nem felj nem fog leköpni senki.:)
    Egyertelmu a kerdesedre a valaszom .:)
    Egyenlore biztos forrasbol tudom, hogy nyugati fronton fogunk akcioba lepni
    es az meg teljesen nyitott, hogy lesz-e belole magyar verzio!
  • grebber
    Persze anyázzatok meg köpködjetek de már nem tom nem emlékszek ez a game csak magyarban fog megjelenni vagy külföldre is megy?
    Egyre állatabb igy a képek terén.
  • M2 #7444
    A te buggyd is nagyon jó lett és pont annyira eltérő a stílusa, hogy kell is a változatossághoz.
  • M2 #7443
    Mondjuk fura lesz ezeket a futurisztikus modelleket koszosan és sárosan látni a porfelhőben - inkább olyan Megarace-es környezetbe tudnám őket elképzelni.
  • M2 #7442
    Nagyon jól néz ki, tuti, hogy ha a kiinduló modellek gyártói meglátják ezeket, ők fognak fizetni az új ötletek jogdíjaiért.

(külön elismerésem a szép renderekért )
  • Gregorius
    Látom jó napod van, nem bal lábbal mégy lefeküdni
  • Alexease
    Az ECSATICA 1 talan meg meg van nekem, ha jol emlekszem 11 db 5'25"-os floppy:))
  • Kontrakcio
    csaósztok! nem tudja vki hogy hol találom meg az ECSATICa 2-őt a neten? légsszi segitsetek..! köszi! sziasztok és jo éjt!
  • Gregorius
    Hogy is mondja a kis japán fickó?
    ...
    Neeekem tecik!
  • Gregorius
    Na-na, azért lószarral már találkoztam párszor.
  • petesilver
    Az biztos, hogy tud a srác! Ennyi képzelő erőm lenne, még magammal sem állnék szóba, csak nagyritkán, az tuti! :) De ilyen veszély nem fenyeget, mert nincs képzelőerőm! :)
  • Alexease
    Tenyleg profi munka! Grat! A Porsche-nal dolgozik egy "ismeros" mint formatervezo, neki vannak ilyen futurisztikus modeljei:) Amugy boven megallna a helyet mint modell mint kivitelezes mint "rendes" munka is. Persze, csak hat igeny nincs egyelore ra, meg "gepeszetileg" mukodik-e egyaltalan:)))
    Ez a gaz, hogy itthon rengeteg jo "agy" van, sok jo szakember, de hat nalunk loszar sincs nem hogy ipar...
    Bar nem tudom BGX mit dolgozik pontosan - bar eleg gyanus:)) - de ha ilyeneket tud, akkor erdemes lenne egy portfolioval rohangalnia, nem vesztene semmit.
  • petesilver
    Uhh de durva! Nekem tecc!
  • M@TriX
    hát jah, nekem kissé futurisztikus, de hogy topminőségi munka az tuti.
  • Amse
    Szép.Épp kérdezni akartam, hogy mi van már :)
  • M. Tibor
    Ujra egy olyan jargany szuletett ami nem sokan fognak szeretni a jatekba, dehat kell ilyen is.:)
    De azert megmutatom, hogy legyen valami uj is a szamotokra.
    Ja az auto ismet bgx munkaja.

• arty
    ezért irtam, hogy feltehetően a beállitások nem tetszenek ... és ez a köv képen igazolást is nyert, bár ez a kék/narancs skin is SZVSZ jobb! :)
  • skristof
    igen és nincs
  • Pyx #7428
    nincs
  • bazze
    Hi
    Lehet hogy nagyon hülye vagyok de ez a játék kész van már???????????????????????????????????
  • Mnemomic
  • BBird
    Bocsi, ez csak off, de feltűnt, hogy mennyire új az illető regje? :-) 2002. :-D (Az más kérdés, hogy ez idő alatt csak kb.150-t szólt hozzá a fórumokhoz)
  • Toya
    Na ná :D
  • sanzik
    ROC
  • Amse
    Így tényleg jobb.Engem is zavart az a piros skin, de ez szép.Grat!
  • skristof
    hmm
    így már jobban tetszik!
    lehet h csak az a fránya sumaheres skin bökte a csőröm :D