A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
már a másikat kell nézni ami a galériámban van.. 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

sztem is jo lesz ez
folytasd mindenképp

football without ultras is nothing

petesilver
Vagy megbulizza, hogy Sznupi intézze meg 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Ééés mibõl gondolod, hogy ez már most nem az????? 😊)))) Kis apró adat: az SR1 egy kerekén lévõ gumiminta oldalszámából kijön 3 db CLK merci 😊

ranGer2
Petesilver megintézi... 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Atyám, ebbõl hogy lesz lowpoly? 8-))

ranGer2
Ugylátom itt téged kivéve nemigazán érdekel senkit .. szal nem linkelek ide képet.. majd a galériában talán.

arty
most már legyen egy teljesen kész is! 😊

Forza.

ranGer2

ranGer2
majd meglátom.

arty
röhögnék, de nincs min. sztem fejezd be! aztán adj az arcunknak! 😉

Forza.

ranGer2
Nah gondoltam ma is kiröhögtetem magam... megróbáltam az 1 éves max os tanultak alapján csinálni egy rendert a 350z rõl... szanaszét van meshsmoot olva és tele van hibákkal szal várom majd mikor fogja valaki szarrá alázni ezt a kis képecskét. A képen csak egy részlet látható a kocsiból mivel a többi részen elég sok gondot okozott a meshsmooth ezért ugy gondoltam azt még most nem kéne megmutatni.. elég ez is bõven...a végére meg ugy meguntam hogy csak tükröztem a felét és középen nem kötöttem a vertexeket se össze...
Itt a kép... 😞

lehet röhögni! 😉

Gregorius
Várjuk. <#nyes>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Hát ez akárhánypoly már megérdemli a leborulást. <#worship>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Köszönjük, és így megkésve is voszont.

Tudom, hogy nem hiányoztam senkinek, de az újra itt vagyok. <#hehe>

<#worship>

r.i.p. Hofi

ranGer2
hát persze...

petesilver
Itt látható annak példája, hogy vannak veszélyei annak, hogy bárki csinálhat weboldalt, és csinál is! Ilyesmire mondta anno Hofi, hogy ha ez a jövõ zálloga, dögöljek meg, ha kiváltom! És mit keres itt ez a link?

Nem nyert.

arty
én igazábol csak 1 embertõl olvastam negativumokat a modellrõl, de az még hibahatáron belül van 😉

ranGer2: ugye készül a tehetségedet bizonyito render, ahogyan igérted ? 😉

Forza.

grebber
Én nem vagyok nagy autos game szakértõ de ha ilyen autók lesznek benne mint itt a képeken és lesz fasza irányitás nagy sikere lesz az hótziher.

Next PC upgrade: 2022

ranGer2
Szerintem nem az a baj hogy nem éri el a 2005 os szinvonalAT hanem az hogy ez már nem az a buggy fajta amit vártak.. szal ez már eléggé futurisztikus modell ahhoz képest aminek indult ez az egész projekt.. rozsdás kasztnira szemétddombról gyüjtögetünk alkatrészeket..

M. Tibor
Ugye senki sem gondolta, hogy ez igy egy az egyben lesz belerakva a jatekba! 😊
Ez egy ugymond promocios latvanyterv, ami mas kulonbozo feladatokat fog ellatni a jatekban!

Kulonben nem ertem a kocsival torteno tulreagalast! Egyszer az a baj,
hogy nem eri el a 2005-os szinvonalt, mert keves oldalbol van felepitve, most meg az a baj, hogy egy picit utosre sikeredett szerintem.

Valoszinu, hogy pont az a munkatars fogja elvegezni ezen a modellen a
lowositast, akinek egyaltalan nincs onbizalma, de remelem egyszer csak lesz.😊

Kellemes Karacsonyi Unnepeket kivanok az egyesz csapatnak, es azoknak a forumozoknak is, akik latogatjak a topikot!

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

ranGer2
Nah csak hogy ne legyen veszekedés--- linkelem.. akit érdekel.....

ranGer2
nah most igy értelmes hogy szép nagy... kedvem lenne beszúrni a másik képet...!

ranGer2
szép nagy? 😄

viszont

Alexease
Kellemes Unnepeket Mindenkinek!
arty
én is kiváncsian várom 😊

Forza.

akkor gyakorolj

<értettem nyugi 😄>

ranGer2
Jaja irigykedek!! nemtudok sajnos csak a szám jár!!! ez van..

ranGer2
Jó elhiszem... PRo..

irigykecc?!?!

a srác tényleg nagyon tud, de ha neked jólesik, adjneki bumm mutasd meg jól
megígérem, ha ilyen minõségû lesz Isteníteni foglak
hajrá

petesilver
Azt még hozzátenném, hogy nagyon tud a srác, eszméletelen munkái vannak, rengeteg meló mellett csinálta kikapcsolódásként, Just for Fun jeligével.

Ranger ez a srác nagyon messze van attól, hogy csinálok highpolyt, hogy mindenkinek leessen az álla.

arty
legszivesebben a hozzászolásomban csak egy szot irtam volna: baz'eg 😄

egyszerüen annyire jo lett a "bmw"... de mivel nem nem szabad szimplán vulgárisnak lenni, igy irtam ezt a hosszu semmitmondo hülyeséget. de a lényeg akkor is az a "baz'eg" 😄

Forza.

ranGer2
Szerintem ha csak ezt az egy objektumot kéne megjeleniteni és semmi terep meg fa akkoris bõven megizzasztaná a gépet.. fõleg a szarabbakat. de ha ez kell? 😄DD

ranGer2
Nah majd he lesz kedvem összedobok egy high poly valamit kirenderelem max al.. aztán lehet elájulni hogy húúúú a réndzser mit csinált... de ilyen ugyse lesz... max annyi hogy:"höhh jó."

Alexease
Jo a lenti buggy, mint modellezesi tudomany nem lenne vele gond. Csak hat az eredeti - bar most ki tudja hol tart...😊 - jatekkoncepcioba mar eleg nehezen fer bele😊)
Persze, ha ilyen model-reszletesseget vinne a jatek engine, azzal nem lenne semmi gond😊)))))) Csak hat azt meg erosen ketlem😉)))))) Majd nehany ev mulva.

Talan, mint buggy-forma vagy buggy-tipus jo lenne a bajnoksag vegere mint fodij. Oda meg eltudnek kepzelni hasonlokat, amivel esetleg online lehetne nyomni egymas ellen, vagy a legvegen lehetne egy 4 futamos "Style" kategoria futam (WV Bogar2 Buggy, Mini Buggy stb.)
petesilver
Ezek után igazán bízom abban, hogy az elsõ buggym, ami hamarosan elkészül, tetszeni fog a népnek!!!

Alexease
Na mi van, beindult az elet?😊
A model tenyleg szep, es tenyleg super-high poli(nak nez ki)😊)
De valoban, a verseny buggy-ktol ez mar eleg messze van😉 Ez inkabb mar a "milliomos gyerekek jatekszere kategoria"...
ranGer2
nekem aza buggy ami a hl2 be van 😄DD spéci cucc ám..

<#idiota><#hehe>

khmm, nos...
maga a modell kurvakib@szottjóóó.... 😊
csak egy kis bajom van, biztos én vagyok a zegyetlen, kövezzetek
de a buggy nekem arról szól(na) h egy összetákolt kis valami megy négy keréken. nah ez már nem az a világ...

persze tudom, h a kereslet határozza meg a piacot =(

(remélem jól MODdolható lesz a game😊)

Nemtom mért ez az önbizalom hiány.
El kell tanulni a technikát , utánna lehet mégjobbat szerkeszteni.

ranGer2
Nah jó nem mindenki de aki ért hozzá az igen!

ranGer2
hogyne csinálnál... nézd már milyen HIGH poly az egész... abban meg mindenki tud modellezni... 😄

petesilver
Akkó nekem annyi! Én évek múlva se csinálok ilyen szépet! Nemhogy januártól!!!! Amúgy fiktív BMW asszem, valóságban nem létezik szerintem, én legalább is nem találtam😊

ranGer2
ezt.

Pyx
jahizé, Boldog karácsonyt! 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
szép munka, grat <#eljen>

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.