7782
-
#7420 -
Toya #7419 Ez pedig meglehetősen élethűre sikerült buggy.
Mindenki kutakodjon az emlékezetében hol láthatott ilyet az elmúlt 1-2 hónapban :)
Mert aki szereti az autósportokat az tuti találkozott ezzel a kocsival :P -
#7418 ha ez volt az első mi jön még? király, grat -
#7417 lehetne egy kép oldalrol/elölről/távolabbról? igy elsőre annyira nem tetszik, de sztem csak a beállitások nem jók ... -
skristof #7416 ennek abszolut nincs helye itt. no de mind1
uj ev, uj n00bok
kis kreativitast ember -
#7415 waoo nagyon széép, amúgy BUÉK mindenkinek.. -
mgyz2000 #7414 Sziasztok.
Eloszor is boldog Uj Evet mindenkinek.
Hat regen voltam mar az SG-n. Kerestem volna a programok beszerzese-t. De nem talalom.Teljesen megszunt vagy mas lett helyette.valaki tudna ebben segiteni.Elore is koszonom. -
YaniMan #7413 Nekem ez olyan erőltetettnek tűnik, mint a lens-flare, de amúgy igazatok van. Ez egy ilyen természet vs. gép 1:0 meccs. -
#7412 Vagy lehetne játszani sebesség, vagy egyébb más függő dinamikus opacityvel. Ha állsz egyhelyben, látod fullra a rácsot, ahogy nő a sebesség, és belemerülsz a vezetésbe, akkor halványul, hogy ne zavarjon annyira. Így a gép elvégzi helyetted a fake fókuszálást. -
#7411 A raccsal nem lenne nagy gond, csak szimekben megjeleniteni, a monitoron kicsit problemas (ez most nem maszk, alpha vagy technikai problema!) Vagyis kicsit megis az;)) Pontosabban, az emberi szem "sztereo" (:DDD) es fokosz lekepzese egy kicsit mas az eletben. A valosagban az ember nem a racsra fokuszal, hanem amoge, es igy szinte mindent lat, leszamitva, hogy a "latvany" elott van a racs "szellemkepesen, halvanyan". Mig a szamitogepen, a racs/kerites/drothalo 100%-ban kitakarja a mogette lathato kepet.
Igy ilyen helyen, a jatekban, sokkal szerencsesebb megoldas lenne, ha lehetne allitani menubol, az "ablakracs fokuszt". A technikai megoldasom meg is van ra:)) Ha aktualis lesz, es ha foleg lesz a gepemen PS (friss install volt, igy most nincs) akkor majd "prezentalok";)))) -
#7410 Mondjuk látni kéne menet közben, mert még az is elképzelhető, hogy lehet vele nyomulni, még ha nem is egyszerűen. Viszont ablaktörlő nem kell rá -
#7409 :) a rács alfáján még igazítani kell, ez még valóban ütősen vastag:) -
#7408 Szép, nekem tetszik, de belsőnézetes versenyt menni vele nem leányálom.
Ezek a reklámfeliratok azonban még mindig nagyon ott vannak. -
#7407 -
#7406 jolvan.. -
skristof #7405 ízlések és ficamok -
#7404 SZerintem meg pont az a legszebb az egészben :DDD -
#7403 Szépek! -
skristof #7402 szerintem sem rossz
de valahogy a "felpucsított" fara nem jön be... -
#7401 Szép :) Nekem speciel sokkal jobban bejön mint BGX futurisztikus tákolmányai! ;) -
#7400 -
#7399 -
#7398 -
#7397 -
#7396 Hát akkor:
-
#7395 ha rá vársz akkor csak holnap reggel lesznek képek!! -
#7394 Már vannak képek, csak Shark sehol:( -
skristof #7393 nos
késői debütálás?
esetleg más időzóna? :P
-
#7392 Megfájdul a szívem a képek láttán.Akarom MOST. -
#7391 legyenkééész :) rendert szeretnék :P -
#7390 Maxozik! :) -
#7389 öhm, búék! :) -
#7388 Hol is van az a buggy? :P -
#7387 Kezdd inkább hátulról! -
#7386 Neeem! csak poén na :P [kiváncsi] -
#7385 Értékelhető is kell? akkor kezdhetem elölről!!! Áááááá! :) -
#7384 ... reméljük lesz rajta értékelhető... (ahogy te szoktad mondani) -
#7383 BUÉK! -
skristof #7382 már nagyon várom
BÚÉK mindenkinek -
#7381 BUÉK mindenkinek! Holnap debütál a fórumon életem első buggyja, remélem tetszeni fog!