A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ezért irtam, hogy feltehetõen a beállitások nem tetszenek ... és ez a köv képen igazolást is nyert, bár ez a kék/narancs skin is SZVSZ jobb! 😊

Forza.

igen és nincs

football without ultras is nothing

Pyx
nincs

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Hi
Lehet hogy nagyon hülye vagyok de ez a játék kész van már???????????????????????????????????

Mnemomic
<#eljen>

BBird
Bocsi, ez csak off, de feltûnt, hogy mennyire új az illetõ regje? :-) 2002. :-D (Az más kérdés, hogy ez idõ alatt csak kb.150-t szólt hozzá a fórumokhoz)
Na ná 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sanzik
ROC<#eljen><#kacsint>
Amse
Így tényleg jobb.Engem is zavart az a piros skin, de ez szép.Grat!

hmm
így már jobban tetszik!
lehet h csak az a fránya sumaheres skin bökte a csõröm 😄

petesilver

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ez pedig meglehetõsen élethûre sikerült buggy.
Mindenki kutakodjon az emlékezetében hol láthatott ilyet az elmúlt 1-2 hónapban 😊
Mert aki szereti az autósportokat az tuti találkozott ezzel a kocsival 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

avcom
ha ez volt az elsõ mi jön még? <#vigyor2> király, grat <#wave>

arty
lehetne egy kép oldalrol/elölrõl/távolabbról? igy elsõre annyira nem tetszik, de sztem csak a beállitások nem jók ...

Forza.

ennek abszolut nincs helye itt. no de mind1
uj ev, uj n00bok
kis kreativitast ember

M@TriX
waoo nagyon széép, amúgy BUÉK mindenkinek..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sziasztok.
Eloszor is boldog Uj Evet mindenkinek.
Hat regen voltam mar az SG-n. Kerestem volna a programok beszerzese-t. De nem talalom.Teljesen megszunt vagy mas lett helyette.valaki tudna ebben segiteni.Elore is koszonom.
Nekem ez olyan erõltetettnek tûnik, mint a lens-flare, de amúgy igazatok van. Ez egy ilyen természet vs. gép 1:0 meccs.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

petesilver
Vagy lehetne játszani sebesség, vagy egyébb más függõ dinamikus opacityvel. Ha állsz egyhelyben, látod fullra a rácsot, ahogy nõ a sebesség, és belemerülsz a vezetésbe, akkor halványul, hogy ne zavarjon annyira. Így a gép elvégzi helyetted a fake fókuszálást.

Alexease
A raccsal nem lenne nagy gond, csak szimekben megjeleniteni, a monitoron kicsit problemas (ez most nem maszk, alpha vagy technikai problema!) Vagyis kicsit megis az😉) Pontosabban, az emberi szem "sztereo" (😄DD) es fokosz lekepzese egy kicsit mas az eletben. A valosagban az ember nem a racsra fokuszal, hanem amoge, es igy szinte mindent lat, leszamitva, hogy a "latvany" elott van a racs "szellemkepesen, halvanyan". Mig a szamitogepen, a racs/kerites/drothalo 100%-ban kitakarja a mogette lathato kepet.

Igy ilyen helyen, a jatekban, sokkal szerencsesebb megoldas lenne, ha lehetne allitani menubol, az "ablakracs fokuszt". A technikai megoldasom meg is van ra😊) Ha aktualis lesz, es ha foleg lesz a gepemen PS (friss install volt, igy most nincs) akkor majd "prezentalok"😉)))
Gregorius
Mondjuk látni kéne menet közben, mert még az is elképzelhetõ, hogy lehet vele nyomulni, még ha nem is egyszerûen. Viszont ablaktörlõ nem kell rá <#vigyor0>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

petesilver
😊 a rács alfáján még igazítani kell, ez még valóban ütõsen vastag😊

Gregorius
Szép, nekem tetszik, de belsõnézetes versenyt menni vele nem leányálom. <#miaz>
Ezek a reklámfeliratok azonban még mindig nagyon ott vannak. <#nyes>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

petesilver

ranGer2
jolvan..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ízlések és ficamok

ranGer2
SZerintem meg pont az a legszebb az egészben 😄DD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Amse
Szépek!<#eljen>

szerintem sem rossz
de valahogy a "felpucsított" fara nem jön be...

ranGer2
Szép 😊 Nekem speciel sokkal jobban bejön mint BGX futurisztikus tákolmányai! 😉

petesilver

petesilver

petesilver

petesilver

petesilver
Hát akkor:

ranGer2
ha rá vársz akkor csak holnap reggel lesznek képek!!

petesilver
Már vannak képek, csak Shark sehol😞

nos
késõi debütálás?
esetleg más idõzóna? 😛

grebber
Megfájdul a szívem a képek láttán.Akarom MOST. <#eplus2><#idiota><#gonosz2>

Next PC upgrade: 2022

ranGer2
legyenkééész 😊 rendert szeretnék 😛

petesilver
Maxozik! 😊

Pyx
öhm, búék! 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ranGer2
Hol is van az a buggy? 😛

Gregorius
Kezdd inkább hátulról! <#vigyor>

ranGer2
Neeem! csak poén na 😛 <#wink>

petesilver
Értékelhetõ is kell? akkor kezdhetem elölrõl!!! Áááááá! 😊

ranGer2
... reméljük lesz rajta értékelhetõ... <#hehe> (ahogy te szoktad mondani) <#wave><#wink>

avcom
BUÉK!

már nagyon várom

BÚÉK mindenkinek

petesilver
BUÉK mindenkinek! Holnap debütál a fórumon életem elsõ buggyja, remélem tetszeni fog!