7782
-
#7501 íme:nem ma készült képek!
-
#7500 Háát, van nálam tervbe véve egy ilyen, meg van most terv szinten rengeteg nagyon jó, de ezt majd Shark dönti el. Mindenesetre ez annyira klasszikus,hogy kéne bele szerintem. -
M2 #7499 Hmmm... három kép is ugyanolyan stílusú de másik buggyról... jogosan gyaníthatjuk hogy a következő darab ennek modernre kupált változata lesz majd? -
skristof #7498 tiszta hülye aki nemnormális -
#7497 Hát ez nagyon LOL. Azért volt hidegvér a paliban. -
#7496 Az állatok! :D -
#7495 Jóvan, már látom, hogy gone -
#7494 szerkesztés -
#7493 700 kbyte ;P -
#7492 4x4.wmv (70kbyte) :))))))) -
#7491 ganajgörgetőőőőőő bogááár! :DDDddddddddd -
#7490 -
#7489 -
-
#7487 :P -
#7486 ki vezet? -
#7485 Modeltesztelés folyik amúgy:)
-
#7484 Aha -
#7483 Hmm. Én azt nem értem, hogy mikor kellett valami is? A skinekre gondolsz? Az nem kellett, és kötelező sem volt szerintem. Én sem azért rakok be rendereket, mert kell valami. -
#7482 Szép is lenne... ;) -
YaniMan #7481 Téééényleg! Mily rég vót má! És milyeneket lehetett csudálkozni! Tibike! Sokat kell tanulni?? Nem akarc buggyviewer v123.45,12-pre21a-SMP verziót gyártani az újy modellekből? Naaa! -
#7480 Okay Roger!
Nekem a skincontest hiányzik... -
YaniMan #7479 Jipp! Abban nincs igazad, hogy csak akkor járnak (-unk?) erre, ha kell valami. Most azért nincs semmi, mert nem fejlődik a dolog. Akkor meg mit mondjanak Tibiék? Ha minden nap beírják, hogy >>Na gyerekek, még ugyanott tart a Buggy<<, akkor jobb lesz? Aki nem a másik project-tel foglalkozik, az csinálja az ótókat, a rendereket, de ennél több nincs Buggy ügyben. Nem azért nem szólnak, mert nem kell semmi oks?
Amúgy engem is érdekelne, mikor megyünk már vissza a Buggyra, mert olyan régen kódoltam windózban, hogy érezhetően hiányzik! Tibi? -
#7478 Igen értem.. és láttam is a renderelt képeket.. az összeset..nem csak akkor vagyok itt mikor beírok..Amugymeg ha nincs mit bemutatni és demo se lesz egyenlőre akkor nemtudom h ez "Grebber szerintem arra a demóra még bőven várhat a nép!.." miért nem igaz és miért nincs sose igazam semmiben itt.. -
ANT #7477 Ha visszalapozol, látni fogod, hogy csak renderelt képek kerültek be mostanába. A 3d objectek készülnek de a program pihen.
Shark már írta, hogy 3 progit kell leadnunk. Én most nem a buggyt írom, változás nincs benne, emiatt nincs mit bemutatni.
És demo se lesz egyenlőre, sajnos.
-
skristof #7476 én már nem várom el h napi infokat kapjak
persze az maga lenne a tökély, de most ezzel kell beérni
igazán csak ugyis a megjelenéskor fog pörögni a topik, a sok hárdkór gémert csak az érdekli ami már kijött warezben
nekünk meg marad az 1-2 heti sshot meg infomorzsa -
#7475 Hát én nemtudom de nekem az a 2005. jan. 12. egy kicsit réginek tünik... jó lehet hogy folyamatosan raknak be de nem mind1 h milyen időközönként és hogy mennyi információt szivárogtatnak ki.. mert az se mind1 hogy akik érdeklődnek a játék iránt azok kapnak 10 képet 2 hetente azt csá, vagy új információkat tudnak meg a játékról... -
skristof #7474 csak a harmadikra válaszolnék:
nem rosszul látom a dolgokat
esetleg máshogy látom a dolgokat. Tibiék raknak be képeket szépen folyamatosan. nem csak akkor él a topik 'amikor kell valami' -
#7473 1.magadat szánd ne engem
2.semmi közöd hozzá,amugy igen
3.igenis jól látom a dolgokat...nyisd ki a szemed és láss!
-
#7472 ennyi vagy! -
skristof #7471 nincs mint mondanom. ez magáért beszél -
skristof #7469 Istenem.... ember. komolyan lassan szánlak
voltál már nővel? -
#7468 Hadd ne mondjak csunyát jó? -
skristof #7467 rosszul látod -
#7466 Úgylátom megint el lett felejtve a buggy topic... aztán majd megint elő lesz véve ha kell valami... addig meg semmi ;)
Grebber szerintem arra a demóra még bőven várhat a nép!.. -
-
#7464 Lenne értelme, ezek olyan dolgok, amikért csak plussz pontot lehet szerezni. Belebukni nem lehet. -
YaniMan #7463 Elméletben oké, sőt! ha gyakorlatban megcsináljuk, annak is biztos lesz haszna, mert ha már 200-at kicserél a 300 szövegből (ugye nem mindegyik szövegre lehet felkészíteni), akkor is segített.
Ha Tibi aszongya, én nekilátok. -
dav #7462 Jaj, ez fájt :) -
#7461 A végén majd írunk hozzá egy script-et, ami végignézi a fájlt, és az összes printf("valamit") átírja a megfelelő formátumra. A macskaköröm tartalmát pedig sorban kinyomja egy fájlba ömlesztve elválasztva egymástól valami spec karakterrel. Lesz benne egy változó, ami inkrementálódik minden kiírásnál, benyomja az azonosítót a printf mögé, és a fájlban pedig éppen ott helyezkedik el. Megoldjuk. Buher rulez!