7782
  • M. Tibor
    ThX.

Ugy latom, hogy 3 nap alatt a reklam tablakat kivegeztetek majdnem teljesen, meg johetnek.:)

Egy ujabb keressel fordulok hozzatok. Ez pedig a kovetkezo: nezok ulnek a lelatokon es a terepen
    levo lapemberek texturai.
    A neten kellene keresgelni embereket, amik szembol vannak fotozva. Legalabb 128x32 a
    legkisebb meret, de lehet nagyobb, mert ugyis meretre szabom es retusalom.

Kulonben lehet sajat magatokrol is kepet kuldeni, de teljes meretbe kell szembol, ez is egy fajta
    kedveskedes akarna lenni, es melto helyre kerul a megerdemelt aldozat. :)
  • Pyx #4219
    Hepi börszdéjt!
  • Gregorius
    Nagyon állat!
    Én is beizzítok a hétvégére. Sajnos nincs PhotoShop-om, ezért én csak gagyi Paintbrush-t és Ulead Photo Express 1.0-t használok, de most megtaláltam a módszeremet. Majd meglátom mit tudok kisütni belőle. Ilyen klasszt lehet, hogy nem tudok összehozni...
  • dikki*yysw
    Állat :)
  • ranGer2
  • petesilver
  • Gregorius
  • Gregorius
    Na most hogy válaszoltam, rögtön leszedte a kis szemét!
  • Gregorius
    Biztos jók, de nekem nem szedi le, mindig csak az első sort. Azok jók. Ha ürítem a kukikat és a tempfájlokat, akkor is. :(
  • Alexease
    Bar idom nulla es -1 kozott, de reklamtablat en is takoltam gyorsan:)) 2perc/darab, de meg hatareset talan:)
  • Alexease
    Remelem, a 3 negyzetmeteres tocsa, nem fog ugy hullamozni mint a tenger?!:))))))
  • M@TriX
    ez még sok is lesz. ;)
    De a hullámverődést meg áthajtásra akkor oda kell figyelni..., hogy legyen valami effekt.
  • Gregorius
    Meseszép! Ha én is tudok hullámokat kavarni a kocsimmal, akkor pedig még annál is szebb!
  • M. Tibor
    Amig elvagytok a hirdeto tablak megtervezesevel es elkeszitesevel, addig nyomok egy uj kepet a
    vizunkrol. Ez egyelore igy marad, 0.64-es verzio. :)

• robotnyk
    lehetne a helyén valami girhes szamár is
  • M@TriX
    jó ez a vizicsikó, király.
  • Gregorius
    Persze, hogy béke van. Hisz én vagyok a Király!
    Egyébként nálam eddig a Handycap-es ASK a befutó a #4180-on!
    A #4203 sem egyszerű! :)
  • Gregorius
    Persze, a Half-Life2 is 50millcsi, de még nem is láttuk. Úgy tűnik, hogy az ilyen nagy költségvetést már nem lehet kontroll alatt tartani. Nem lepődnék meg, ha a minőség rovására menne, úgyhogy kicsik; Hajrá!
    De ne nőjetek túl nagyra! Odavész a családi légkör.
  • petesilver
  • petesilver
  • Alexease
    [HW]"Jatekfejlesztes, koltsegvetes Carmack szerint: Carmack szerint a játékok egyre többe kerülnek és egyre több ember követelnek, ezért nem lepődne meg, ha hamarosan egy 100 millió dolláros költségvetésû játékkal szembesülnénk. Ettől független lát még esélyt arra, hogy kis fejlesztő csapatok is sikeresek legyenek, főként web és ingyenesen letölthető programok területén."

Ajoedesanyadat!:)))
  • M@TriX
    rendicsekk
  • skristof
    ez télleg yooooo
  • petesilver
    Uraim!!! A.S.K. Tender!!!!!!!!!

64 db reklámtábla kell, 3 hét rá az idő. Úgyhogy mindenki nekiállhat nyugodtan gyártani, idő van, remélem tábla is lesz!!!!! :)))

Izzon az a photoshop!!! :))))
  • petesilver
    nem késtél le semmiről szerintem, én még neki se láttam.
  • M@TriX
    látom itt dübörög a béke! ;)
    a tiéd szép, nem a tiéd szép, nem a tiéd szebb, nem a tiéd szebb. ;)
    Végre itt nyugodt a levegő, nincs fight. ;)

Amúgy tényleg jók, sajna csak most kukkantottam be így már le is késtem a gyártásról, jók ezek.
  • ranGer2
    Hát köszönöm de nem sokat dolgoztam rajta.. meg lehetne szebb is.. Nekem meg amúgy a tieid tetszenek...
  • Gregorius
    Nekem tetszik!
    Ranger-é pedig überfrankó!

Most veszem észre, hogy az utolsót még sikerült elírnom is!
    Na, ki a lúzertop?
  • Pyx #4192
    akkor én is eggyt, többi elküldve :o)
  • Gregorius
    Bocs, az előbb nem tudom, hogy sikerült összehoznom azt a linket, mert hogy én ilyet nem írtam be, az biztos.
  • Gregorius
    Remélem sikerül beszúrni a képeket, ha nem, akkor bocs.
    Ezek nem igazán életképesek. De egy ilyen Buggy verseny azt hiszem nem a pénzről szól úgyhogy ide ilyen lúzerek jönnek hírdetni, semmi fancy tábla. Ha nem tetszik, akkor lehet belőle nyugodtan ötletet meríteni, vagy feltúrbózni. Ahova tudok, majd még teszek valami képet, mint mondjuk ez a Buggy itt lenn.

Tudom, vagyok.
    , mert a végéről azért nem hiányozhat egy igazi szar darab sem. Majd próbálok minőségibbet is csinálni.
  • Alexease
    Akkor meg egy:))
    Lentebb irtam, hogy az Uttipusokhoz rendelheto efektek (fust, por, felverodes, frocskoles stb.) fixek lennenek, mert engine fuggo, de lehetne jonehany. Ezeknek kellene adni egy jellemzo nevet, vagy kodot (pl. smoke, dust, pebble, mud, water stb.), amit hozza lehetne rendelni az INI-ben.

Lehetne EGY altalanos, mindenre ervenyes efekt INI, ami mindent tartalmaz. De lehetoseg lenne arra is, hogy egy uttipuson belul is letrehozni az INI-t, es abban "felulbiralni" a hozzarendelt efekt parametereit.

Ezeknek is kellene csinalni, egy konfigot, INI-file-t, amiben be lehetne allitani a jellemzobb parametereiket.
    Pl. egy por efektnel ami szamit:

- atlatszosag kezdoertek (a vegertek termeszetesen nulla:D)
    - meret kezdo ertek
    - meret veg ertek (mekkora legyen a "pamacs" a megjelenesenel, es mekkorara "noljon")
    - a ketto kozti idotartam (menyi ido alatt no meg a maximumig, es tunik el)
    - szin (RGB-ben. neha szukseg lehet olyan por efekre, ami elut a tobbitol. Pl. feher por, vagy a hommok szurkes, vagy van sivatagi voros homok:DDDD )
  • Alexease
    Amit irtam multkor (#4136-#4143) azon gondolkodtatok? Van ra lehetoseg, megoldhato stb.? Csak mert lenne meg hasonlo tonna dolog, csak ha teljesen mas a koncepcio, vagy engine, kiado egyebb dolgok miatt nem lehet ennyire nyilt, akkor nem otletezem ennyire:)))))

Csak maniam a modosithatosag, parameterezhetoseg, hogy atlehetsen formalni a jatekot, igeny szerint;))
  • skristof
    legyen már benn minimum egy MAGYAR zászló!!!!
    most komolyan.....
  • ranGer2

pff de gány ez még...
  • ranGer2
    OKsa!
  • petesilver
    Már nem is emlékszem,hogyan kell használni, most jut eszembe!
  • M. Tibor
    Nem. de tuti kell.:)
  • petesilver
    Végre egy kis Photosop buher!!!!!! :)
  • Pyx #4181
    :) psdben kell?