A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Téééényleg! Mily rég vót má! És milyeneket lehetett csudálkozni! Tibike! Sokat kell tanulni?? Nem akarc buggyviewer v123.45,12-pre21a-SMP verziót gyártani az újy modellekbõl? Naaa!

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

ranGer2
Okay Roger!
Nekem a skincontest hiányzik...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Jipp! Abban nincs igazad, hogy csak akkor járnak (-unk?) erre, ha kell valami. Most azért nincs semmi, mert nem fejlõdik a dolog. Akkor meg mit mondjanak Tibiék? Ha minden nap beírják, hogy >>Na gyerekek, még ugyanott tart a Buggy<<, akkor jobb lesz? Aki nem a másik project-tel foglalkozik, az csinálja az ótókat, a rendereket, de ennél több nincs Buggy ügyben. Nem azért nem szólnak, mert nem kell semmi oks?
Amúgy engem is érdekelne, mikor megyünk már vissza a Buggyra, mert olyan régen kódoltam windózban, hogy érezhetõen hiányzik! Tibi?

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

ranGer2
Igen értem.. és láttam is a renderelt képeket.. az összeset..nem csak akkor vagyok itt mikor beírok..Amugymeg ha nincs mit bemutatni és demo se lesz egyenlõre akkor nemtudom h ez "Grebber szerintem arra a demóra még bõven várhat a nép!.." miért nem igaz és miért nincs sose igazam semmiben itt..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ha visszalapozol, látni fogod, hogy csak renderelt képek kerültek be mostanába. A 3d objectek készülnek de a program pihen.
Shark már írta, hogy 3 progit kell leadnunk. Én most nem a buggyt írom, változás nincs benne, emiatt nincs mit bemutatni.
És demo se lesz egyenlõre, sajnos.

én már nem várom el h napi infokat kapjak
persze az maga lenne a tökély, de most ezzel kell beérni
igazán csak ugyis a megjelenéskor fog pörögni a topik, a sok hárdkór gémert csak az érdekli ami már kijött warezben
nekünk meg marad az 1-2 heti sshot meg infomorzsa

football without ultras is nothing

ranGer2
Hát én nemtudom de nekem az a 2005. jan. 12. egy kicsit réginek tünik... jó lehet hogy folyamatosan raknak be de nem mind1 h milyen idõközönként és hogy mennyi információt szivárogtatnak ki.. mert az se mind1 hogy akik érdeklõdnek a játék iránt azok kapnak 10 képet 2 hetente azt csá, vagy új információkat tudnak meg a játékról...

csak a harmadikra válaszolnék:

nem rosszul látom a dolgokat
esetleg máshogy látom a dolgokat. Tibiék raknak be képeket szépen folyamatosan. nem csak akkor él a topik 'amikor kell valami'

ranGer2
1.magadat szánd ne engem
2.semmi közöd hozzá,amugy igen
3.igenis jól látom a dolgokat...nyisd ki a szemed és láss!

ranGer2
<#mf2><#vigyor><#crazya> ennyi vagy!

nincs mint mondanom. ez magáért beszél

Istenem.... ember. komolyan lassan szánlak
voltál már nõvel?

ranGer2
Hadd ne mondjak csunyát jó?

rosszul látod

ranGer2
Úgylátom megint el lett felejtve a buggy topic... aztán majd megint elõ lesz véve ha kell valami... addig meg semmi 😉

Grebber szerintem arra a demóra még bõven várhat a nép!..

grebber
DEMÓT,TECHDEMÓT,alpha,beta verziót akar a nép <#vigyor1>

Next PC upgrade: 2022

Gregorius
Lenne értelme, ezek olyan dolgok, amikért csak plussz pontot lehet szerezni. Belebukni nem lehet. <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Elméletben oké, sõt! ha gyakorlatban megcsináljuk, annak is biztos lesz haszna, mert ha már 200-at kicserél a 300 szövegbõl (ugye nem mindegyik szövegre lehet felkészíteni), akkor is segített.
Ha Tibi aszongya, én nekilátok.

Jaj, ez fájt 😊

Gregorius
A végén majd írunk hozzá egy script-et, ami végignézi a fájlt, és az összes printf("valamit") átírja a megfelelõ formátumra. <#vigyor0> A macskaköröm tartalmát pedig sorban kinyomja egy fájlba ömlesztve elválasztva egymástól valami spec karakterrel. Lesz benne egy változó, ami inkrementálódik minden kiírásnál, benyomja az azonosítót a printf mögé, és a fájlban pedig éppen ott helyezkedik el. Megoldjuk. <#vigyor> Buher rulez!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

A gond ezzel az, hogy akkor amit eddig úgy írtunk, hogy printf("Game over"); azt mindet át kell írni olyanra, hogy printf("%s", olvasd_ki_a_nyelvi_filebol(NYF_GAMEOVERTEXT)); ami igen meló lenne... És az átírás után következõ új dolgoknál is jó nagy nyûg.
Hehe! Szövegformázás rulez 😊

M@TriX
vagy az is lehetne, hogy a honlapotokról letölthetõ lesz a magyar filetömeg, hogy aki a gémet megvette az magyarul is gémelhessen.

Egyébként szerintem már az elég lenne, ha a nyelvi fileok editálhatóak lennének. Akkor biztos itt leszünk és majd legfeljebb mi lefordítgatjuk. Ennyi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Amse
Jah ez lenne a legjobb megoldás.a #7456- at olvasva nekem is el jutott az eszembe aztán láttam, hogy te is erre gondoltál.

Ja mondjuk az lehetne, hogy alapból többnyelvû a program, és a kedves user/player dönti el, melyiken használja... Tibi?

Ha lesz magyar verzió, akkor azt mindet Magyarországon kell eladni. Ez azt jelenti, hogy pontosan annyi CD-t kell nyomni a magyar verzióval, amennyi itthon az elõrejelzések szerint elkelhet. Ez valószínûleg baromi kevés, tehát nem éri meg azt a pénzt, amit a "nyomda" kér. Ha nem adják ki itthon, szerintem ezért lesz.
Persze az, hogy valaki tudja, hol kell keresni a magyarosítást......... :-)

Oks kösz.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Gregorius
Mert olyan jó 😄

petesilver
Mert kiemelt téma, azért.

Mission Impossible 2010: PRO Class

De most komolyan kiváncsi vagyok

petesilver
édesistenem..../bazinagy sóhaj. sok/.............

Miért van ez a téma felül?

ja értem
és az a kiadónak miért jelent hártrányt ha magyarra is lefordítják?
(nem mintha nagyon nehéz nyelvezete lenne egy buggy gamenek😛)

petesilver
nem így van. ha a kiadó Worldwide rights-al együtt hajlandó megvenni csak a játékot, onnantól kezdve a fejlesztõnek a patchek elkészítésén kívül, ha kell, semmilyen joga nincs a játékkal kapcsolatban, és onnantól kezdve a kiadó dönti el, mikor hol adja ki. Ez a sarkított verzió, de tényleg így van.

pfff
érthetõ h nem a magyar piactól várjáok a megváltást, de azért ennyit megérdemel a magyar publikum
de ezexerint mégsem

M. Tibor
Nem felj nem fog leköpni senki.😊
Egyertelmu a kerdesedre a valaszom .😊
Egyenlore biztos forrasbol tudom, hogy nyugati fronton fogunk akcioba lepni
es az meg teljesen nyitott, hogy lesz-e belole magyar verzio!

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

grebber
Persze anyázzatok meg köpködjetek de már nem tom nem emlékszek ez a game csak magyarban fog megjelenni vagy külföldre is megy?
Egyre állatabb igy a képek terén.

Next PC upgrade: 2022

A te buggyd is nagyon jó lett és pont annyira eltérõ a stílusa, hogy kell is a változatossághoz.
Mondjuk fura lesz ezeket a futurisztikus modelleket koszosan és sárosan látni a porfelhõben - inkább olyan Megarace-es környezetbe tudnám õket elképzelni.
Nagyon jól néz ki, tuti, hogy ha a kiinduló modellek gyártói meglátják ezeket, õk fognak fizetni az új ötletek jogdíjaiért. <#taps>

(külön elismerésem a szép renderekért <#worship> )
Gregorius
Látom jó napod van, nem bal lábbal mégy lefeküdni <#vigyor>

Alexease
Az ECSATICA 1 talan meg meg van nekem, ha jol emlekszem 11 db 5'25"-os floppy😊)
Kontrakcio
csaósztok! nem tudja vki hogy hol találom meg az ECSATICa 2-õt a neten? légsszi segitsetek..! köszi! sziasztok és jo éjt!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Gregorius
Hogy is mondja a kis japán fickó?
...
Neeekem tecik! <#taps>

Gregorius
Na-na, azért lószarral már találkoztam párszor. <#vigyor>

petesilver
Az biztos, hogy tud a srác! Ennyi képzelõ erõm lenne, még magammal sem állnék szóba, csak nagyritkán, az tuti! 😊 De ilyen veszély nem fenyeget, mert nincs képzelõerõm! 😊

Alexease
Tenyleg profi munka! Grat! <#eljen><#worship> A Porsche-nal dolgozik egy "ismeros" mint formatervezo, neki vannak ilyen futurisztikus modeljei😊 Amugy boven megallna a helyet mint modell mint kivitelezes mint "rendes" munka is. Persze, csak hat igeny nincs egyelore ra, meg "gepeszetileg" mukodik-e egyaltalan😊))
Ez a gaz, hogy itthon rengeteg jo "agy" van, sok jo szakember, de hat nalunk loszar sincs nem hogy ipar...
Bar nem tudom BGX mit dolgozik pontosan - bar eleg gyanus😊) - de ha ilyeneket tud, akkor erdemes lenne egy portfolioval rohangalnia, nem vesztene semmit.
petesilver
Uhh de durva! Nekem tecc!<#eljen><#worship><#worship>

M@TriX
hát jah, nekem kissé futurisztikus, de hogy topminõségi munka az tuti.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Amse
Szép.Épp kérdezni akartam, hogy mi van már 😊

M. Tibor
Ujra egy olyan jargany szuletett ami nem sokan fognak szeretni a jatekba, dehat kell ilyen is.😊
De azert megmutatom, hogy legyen valami uj is a szamotokra.
Ja az auto ismet bgx munkaja.<#eljen>

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)