7782
-
#4984 A trükk azt hiszem abból áll, hogy szín egyenlő az anyag fényelnyelési, és fényvisszaverési tulajdonságának megjelenése a szem által érzékelt tartományban. Asszem így van. Ha viszont igen, akkor............... :) -
#4983 Elég lesz oda a photon is!!! :)))) -
#4982 -
#4981 Ez pont igy lesz, vagy mar igy van. Nem tudom, hogy jani mar megira es belerakta az editorba. -
#4980 Az idpojaras a masik kapcsolodo tema, de ezt majd maskor;) -
#4979 Ha mar Nap;) Nekem a szinevel semmi gondom (esetleg lehetne egy kicsit sargabb ).
A lenyeg:)
Ha megoldhato, akkor jo lenne beallitani es letarolni 10-12 "fajta" nap allast, orankent pl. regel 7-tol;) Pozicio, feny erosseg, szin, ambient, "eg szinatmenet", kod, haze stb., amit szamol es aminek ertelme van.
Igy editorbol egy kattintassal hozza lehet rendelni a palyahoz a napszakot. Persze, az is megoldhato - jatekmenettol fuggoen - hogy az user valassza ki a jatekban a napszakot, erre volt is mostanaban jo pelda;)
Meg ha "normal" versenyek lennenek, akkor meg a palya konfigjaba lehetne egyszeruen beirni, hogy az edzes, idomero, verseny mikor zajlik.
Nem tudom lesznek-e "evszakok" - pl. tel, vagyis havas taj - de azzal mar felesleges szerintem varialni, hogy evszaktol fuggoen mas es mas a napjaras, szin meg hasonlo;)) -
#4978 Sarga-e a napfeny? :>
Tulsagosan nem akarok belemenni ebbe a sarga napba, de szerintem Te kepzomuveszeti suliba jarsz, tudtommal ezt meg nem tanitottak?:))) vagy hianyoztal, es lusta voltal potolni.:) (Allandoan csak netezel a tanulas helyett!) A kornyezet hatasairol nem hallottal semmit? :)))
Hogy mi mivel, es hogy kivel. :)
Szerintem lesz itt ma meg olyan magyarazat, huuuuuu atomok reszeire szetszedve.:)
"Az oregseg butit, de tanit is"
-
#4977 Vicces lesz csukott szemmel vezetgetni... -
#4976 Hupikék! Szerinted milyennek kéne lennie? Már elmondtam hogy fehér! Meg egy pici sárga! És nem csak azért mondom mert én ezt igy tudom hanem azért mert még máshol sem láttam sárga napfényt.... Még jó hogy van fórum.. lehet hogy kék füvet csináltatok volna meg zöld eget... -
sznupi #4975 Amúgy meg milyen legyen? Rózsaszín? 8-))) -
sznupi #4974 Nézz bele a napba és mond milyen szint látsz akkor, meg csukd be a szemed napbanézés után és akkor milyet? 8-))
Szal lehet nyugodtan szőrszálhasogatni, de a nap szine marhára függ az évszaktól, időponttól meg ilyesmi. 8-)) -
sznupi #4973 Túl sok az idő, kevés az ötlet, kitalálok valamit, aztán látok egy webet ahol már megcsinálták. Szal leginkább ötlethiányban szenvedek, de már összeültem a másik grafikussal és Ő kialakít egy dizájnt én meg majd meganimálom és megvalósítom. 8-))) -
#4972 DEh és én is ezen voltam kiakadva... olvass vissza! -
Imurai #4971 Hát de nem sárga? -
#4970 Háhh! Nah látjátok hogy ne csak én gondolkodok hasonló képpen! csak én már nem akarta ugyanezeket leírni mert akkor megint én lennék az aki mindenkibe beleköt -
Imurai #4969 A)ez 4 kép :P
B)a nap még mindig sárga
C)amúgy jó pékek
off: gratz v mit szokás ilyenkor mondani :) -
#4968 Túl sok az ötlet, kevés az idő mi? :)))))) -
#4967 Jééé! GAZ! -
#4966 En nem tudom, hogy kit idezzem.:)
De van itt egy kep.
Off
Tegnap ez a foci teljesen lefarasztot de mit varjon az ember.:)ere nem leszek buszke, de erre igen. Ő a keresztlanyom.
Tizmilliobol egy
On -
sznupi #4965 Hogy pumy-t idézzem: "When it's done!" -
#4964 1-4 -
#4963 Jelzem, még mindíg csak Coming Soon van! Hány hétre lett prolongálva? -
#4962 Mennyi lett a vege (bar nem igazan izgat, csak ha mar szobakerult is is)? ;) -
#4961 utálod=utálnod -
#4960 És miért kell utálod magad emiatt? -
#4959 Koszi szepen, meg meg van.:)
megjelenes? 2005 -
#4958 Utalom magam, mert mindig igazam van .:)5 golll.:))
Megyek Istennek.:) -
#4957 ezzel a game-mel mi a helyzet ? :)))))
régen voltam itt is lusta vagyok vissza olvasni
megjelenés ? -
sznupi #4956 Még élek, meg holnap vagy csütörtökön megyek, nem kell aggódni. -
#4955 hát az öt megvan :) -
#4954 nemnem, mashol hajra magyarok van ;) -
#4953 mindenhol ez van? -
#4952 hajra brazilok ! mar 2-0 :D -
#4951 KÓUBÁSZ MEG SÖRT! -
#4950 jah! de nem én irtam... -
#4949 Csak nem mindegy mit:) -
#4948 Nyelni? az jó! -
#4947 En annak orulnek hogy ha ki lehetne kapcsolni az alairasokat, mert negem zavar;) Mar nehanyszor irtam ezugyben, de meg valaszolni sem valaszoltak:/ -
#4946 AAAAAAAAAAA vonal a tetejere.:) -
#4945 Nyelni fogunk es kesz.:)