A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2

2 perc szüleménye.. meg is látszik..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Alexease
Ha esetleg kell valamelyik reklamtabla takolmanyom, akkor irj, feltolom FTP-re.
Alexease
Alakul, gratula! Kezd tetszeni a dolog😊)

A reklamtablak tudnak majd koszolodni?
Alexease
Piksz
2004-04-01 ASK Homework (c) The buggy, make, ride, win 36x15 MB DEVIANCE

Creativity kills more than a gun...

ranGer2
Mint egy fps!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
loál!

M. Tibor
Mar 3. napja, hogy nem gyujtotam ra. 😊
Itt egy kep retus nelkul. Haladunk, de meg nem az igazi. Durvabbat nem keszitek, ugyse hiszitek el.
Alex, a fa onmagara veti az arnyekot. 😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

ranGer2
Majd egyszer..

lokista12
hú de szép! MIKÓLESZKÉSZ?

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

ranGer2

arty
A képek jók, csak az a fagyott ónosesõ fura igy tavasszal a földön ... 😉

Forza.

Gregorius
Ez jó hír, meg a következõ is!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Szerintem pedig a viz az nagyon gyege pontja a kepeknek

ranGer2
Nagyon jó április elsejei tréfa...

M. Tibor
Legyen egy igazi hir is a mai nap.
Unnepelyesen fogadom, hogy tobbet nem gyujtok ra!

Alexease
Kész lett a teljes game, minden megjelenitéshez pixel és vertex shadert használ.Több 100 millió polygon jelenit meg.Az 5 legnagyobb játékkiadó cég versenyez jelenleg a kiadásért,de még dúl a harc a játékért.Az editor gyalázza a max5-öt és a photoshopot.Új fejlesztésünk a COD és a NR2003 folytatása lesz ,amit párhuzamosan fog fejleszteni a kis csapatunk.Mára ennyi.

A víz átlátszó lesz és ha megkapja a tükrözõdést is, akkor teljesen más hatást fog adni, ergo látszani fog benne a felhõ meg minden ami kell.
Elvileg azt is meg lehet oldani, hogy kisebb kiterjedésû vizeknél ne legyenek olyan nagy hullámok, erre nekem van ötletem, de majd csak akkor fogom elõhozni ha már letudtuk az árnyékot. 8-))

Gregorius
Ha esetleg lesz az 1nsane-hez hasonló first person view akkor oda lehetne figyelni arra, hogy a sisakon is van plexni.
De lensflare szerintem is csak a visszajátszásba kéne!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Alexease
A visszajatszasba kell, mert az kameras felvetel😊 Gondolom, a pilota nem fog lensflare-t latni, mert az eleg erdekes szokott lenni😊)))

A pilotanal a "napba nezes" efektet vilagositassal, feheritessel, rikito, vilagos szinek glow-olasaval stb. lehet megoldani, ami meg jo.
Boborjan
Noh örülök hogy itt tartunk... Megkérdezném már hogy a lens flare-t mért erölteti mindenki annyira? Szvsz egy erõltetett dolog, miért van rá szükség? 😊)
Balo
Vagy esetleg iszapos lenne a víz, vagy homokos. Egy kicsit bonyolítaná, de változatos lenne.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Gregorius
Nagyon szépre sikerült a különbözõ texturák összemosása. Gratula érte.
A víz pedig kivitelezésileg tényleg überfrankó, de a látvány szempotnjából nekem túl kék. A víznek alapvetõen két színe van, az egyik, ha koszos, vagy alacsony szögböl érkezik a fény, akkor az ég színét adja vissza, ha pedig tiszta, akkor az aljzatét. Ezzel arra akartam célozni, hogy túl homogén, és jobb lenne, ha áttetszõ lenne, vagy legalább egy kis felhõt, vagy hasonló maszatot lehetne látni benne.

Alexease
A felho arnyekot se felejtsetek, hogy ne legyen mar egyontetu megvilagitas az egesz palyan (meg ha csak olyan "kicsi" is). 😊)

Es persze kod (meg ha minimal is) es/vagy haze efekt. Hogy a horizont meg a hatterkep ne usson el annyira.
ranGer2
A particle effectekre majd nagyon kiváncsi leszek.. ezen kivül motion blur lesz?

ranGer2

Balo
thx 😉

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Most az a téma, hogy a rolling demo készül, amibe szeretnénk elég jó látványt összehozni.
Egyszóval abban már látni lehetne, hogy grafikailag mire képes a motor.
A tervezett efektek: bump mapping, hardware shadow map (természetesen önárnyékkal), nap efekt (lens flare-el is), vízfelszinen történõ tükrözõdés (ha összejön akkor minden ami a terepen van, beleértve a kocsikat is).
Természetesen ezekhez alapkövetelmény lesz az olyan kártya ami támogatja a vertex és pixel shadert.

Ha letudtuk a rolling demot, akkor visszatérünk a fizikához meg az ütközés vizsgálathoz, aztán jöhetnek a particle rendszerek. Ezzel párhuzamosan az újabb kocsik, fák, bokrok, mégtöbb tereptárgy.

Nagyjából ennyi, csináljuk ahogy tudjuk. 8-)))

Balo
Mostanában nem kapunk hírösszefoglalót! Plíz, engem érdekelne mi most a téma.

ranGer2
Oké!

Majd akkor lehet, ha lesz új kocsi, egyelõre nem azzal foglalkozom, hanem tereptárgyakkal.

Simararing pl tele van szalagkorláttal. 8-)))
Majd óvatosan vezetnek az emberek. 8-))

Amúgy a gumik meg ehhez hasonló finomságok már készülnek.

Tudod azt úgy hívják, ami az úton van, hogy bump mapping, a homok úttipuson nem lesz majd rajta, csak már meg van csinálva és perpill be van kapcsolva az útra. 8-)))

ranGer2
Mikor lehet majd ujra Buggy-t festeni? skint gyártani?

Alexease
Mondjuk, azert a Buggy/terep versenyeken, eleg veszelyes a fem szallagkorlat a sodrodo iveken😊)))

Ezekre a reszekre komolyabb sodrodo iv kellene, kavicsaggyal, homokkal, szalmabalaval. A levaghato szuk kanyarivekre hordok, balak, folbe sulyesztett gumiabroncs stb.

Stb. stb. de ezt majd maskor, most megyek frisiitgetni😊))
A víz köré rakj valamit, hogy ne tudjanak beleesni a buggyk.
Nem jellemzõ ebben a sportban a fulladásos halál 😊

Shark küldtem egy privátot vagy két hete olvastad?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
A csillogas, az az ujgeneracios shader cuccok miatt van, divat lett. Sok helyen tenyleg szep, jo, latvanyos. De neha tulzasba viszik, es meg egy feketelyuk is csillog😊)
Piksz
jonak tünik 😊

#4313: rollin demon nem még lehet jáccani, sajnos..

Creativity kills more than a gun...

Balo
Gyönyörû!!!! A tereptárgyak is egyre szebbek. Hogy tudom majd ezt a demo pályát kipróbálni?

A csillogás gondolom a fényerõ miatt van, de nem biztos.

ranGer2
MI lesz belõle? ÛBERÁLLAT!!!! állati csak nem értem hogy a második képen miért csillog annyira az út? de mindegy! NAGYON BEJÖN!!!!! a víz meg besz@rok olyan szép! és nem tulzok...!

M. Tibor
Elkezdtem a rolling demo palyajat kesziteni, kezd alakulni, de majd meglatjuk mi lesz belole.😊

Gregorius

Gregorius

petesilver
Izé, sorry. Szal:

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver

ranGer2
Na hy! mi ujság?

petesilver

Alexease

Balo
szépek