A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Foci ahogy az az egyik Monster Truckban is volt - böszme nagy labda, két kapu és lehet terelgetni a labdát a kocsikkal.

vagy

Egy lapos fensíkra kirakni két-három-négy kocsit és az nyer aki legutolsónak tud fenn maradni, vagyis simán le kell lökdösni a többieket 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Gregorius
Fogócska: A CTF megforítása, vagyis van egy ember, akinek meg kell fognia a többiekbõl valakit. (ha valaki nem ismerné) És az kap mindig másodpercenként a legtöbb pontot, aki a legközelebb van hozzá, de ha megfogják...

Aztá van feket-humoros játékötletem is, de lehet, hogy nem szalonképes, sõt (annyit elárulok, hogy Al-Keida lehetne a neve)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

M@TriX
jó kis MOD 5letek támogatom, nem ártana eredetivel elõrukkolni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

arty
sztem a piaci sikerhez ki kellene egészíteni a cimet:

Buggy - The Ultimate Colin Simulator

mostmé' ?? mások is ezt csinálják ...

Jah, és a warez ellen legyen StarForce védelem, ahogy nézem azt nemigazán tudják megtörni, azt nemértem miért nem azzal jön ki minden játék. Persze most magam ellen is beszélek ...

Forza.

Gregorius
Te meg azt ne vedd komolyan, hogy Affenébe! Kõkemény humorra, kõkemény humor a válasz!

Szóval, olyanok is kellenének azért, amilyen az 1nsane-ben van, de turbósítva.

Vagyis: Destruction zone, az jöhet szerintem. De úgy, hogy a pontozási rendszer is állítható legyen, hogy minél egyedibb játékokat lehessen csinálni. Vagyis be lehessen állítani az ütközés és a kingzone pontozást.

Retunr the flag: Kis pálya esetén például meg lehetne csinálni, hogy a bázisba ne lehessen bevinni a zászlót egy bizonyos ideig zászlólopás után.

Capture the Flag: Hát ez önmagáért beszél. De mondjuk lehetne olyan is, hogy akkor kapsz plusz pontot, mondjuk 2x olyan gyorsan pörög fel a számlálód, ha a pályán tudsz vele maradni.

Defend the zone: Felváltva lehetnének játékosok, akiknek át kell menni egy kapun, és a többieknek pedig el kell intézni, hogy ez ne történhessen meg. Ha mégis, akkor a destruction zone-hoz hasonló pontozásban a legkevesebb pontot elérõ ember lesz az új támadó.

Race: Hát ez nem is tudom mi lehet.

estruction Race: Ugyanaz, mint a race, csak nem lehet benne javítani. Aki legelõbb körbeér, vagy utoljára állvamarad, az nyer. Olyan Carmageddon stílus.

Duel: Ketten mennek körbe egy pályán, csak ellentétes irányban, és aki mer, az nyer. Felváltva, mondjuk legjobb 5-bõl, vagy amit beállítanak.

Team CTF és Team RTF, vagyis vannak csapatok. Úgy ahogy azt 1nsane-ben megoldjuk egymásközt, vagyis hogy egy csapat azonos festést kap.

Conforntation: A duel team formában, vagyis két csapat megy egymással szemben, és vagy az egyik csapatból az elsõ, aki beér, vagy átlagoljuk a pontokat.

Most hirtelen ennyi jut eszembe, de a lényeg, hogy minden játékstílusban be lehessen állítani mindenfélét, hogy még változatosabb legyen.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ranGer2
Go Buggy Go!!!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

petesilver
Csapassad Alex, csapassad! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Jatekstilus, modok stb.

Mostanaban keszul(-t) nehany eleg jo, viszonylag konnyebb fajsulyu autos jatek. Ezek kozott van olyan amelyet allando sikerek, nepszeruseg, egyben jo eladasok kovetnek, es van olyan ami az uj engine-nek, komoly fizikanak koszonhetoen lesz valszeg sokeres. Nehez versenyezni veluk, de talan be lehetne loni egy celt, amivel sok embert meg lehetne fogni😉

Csak ket jatek peldalozasnak (nem hasonlitas!)

Lesz a BugBear-tol a FlatOut. Arkad jatek, de a kategoriajaban valszeg csucs lesz. Ami onna "irigylesre melo" lenne, es talan hozni kellene abbol a szintet, az a palyakidolgozottsag, reszletesseg, interaktivitas (palya-, object fizika), efektek stb. (NEM az autofizikarol, NEM a toresrol, versenymondrol beszelek!!! 😄)

A masik, ami inkabb mar az eladasokat befolyasolna pozitiv iranyba, az a RatBag-nek a "rendszeresen" kiadott jatekai (DTR sorozat, es a legujabb a SNS). Ezeknek a temaja nepszeru, foleg USA-ban, a stockcar-ok miatt. Hiaba nem kepviselnek grafikaban, fizikaban egy csucskategoriat, de a "hangulat", a modolhatosag miatt rendszeresen "eladjak magukat"😊

A Buggy azert meglephetne oket, ha korrekt fizika lenne, a palyaszerkeszto ugy nez ki tenyleg egyszeru lesz es kezelheto (ha olyan lesz amilyet en akarok😄DDDDDD), es azert grafiakilag is mar nagyon jo.

Bar a jatekmodokrol meg nem tudok, de ha zartpalyas, palyaautoverseny lesz, akkor erdemes megnezni a Saturday Night Speedway-t (SNS - RatBag), es foleg abbol a Career modot!!! Ha terveztek AI-t, vagyis offline jatekot is, akkor nagyon hasonlon erdemes lenne elgondolkodni.
Alexease
KV szunet, jottem jartatni a szamat (kezemet😄)😛PPP
Alexease
Nekem egyelore a szokasos problemaim vannak😄D
Uttipus- (textura-), objectum konyvtarszerkezet, valasztas, modositas, scripteles stb.😊) Valszeg ez is csak a rolling-demo miatt van igy gyorsan osszedobva, csak eleg sok minden keszul foleg object-bol. Ezeket majd utana elorol at kell gondolni, szetrobbantani, modositani stb. Vagyis ha elkeszul ez a "demo" akkor szinte elorol lehet "ujra epitkezni" 😉

De mar most is eleg jol hasznalhato azert! Jol mukodik az objektumozas, bar neha meg fagy egyet, vagy nem menti el, nem vagy rosszul tolti vissza stb.
Alexease
Jatekmodok
Na errol nekem gozom sincs😉) Meg a kedeteknel szimulatornak lett tervezve, ami azert nagyreszt behatarolja a dolgokat, bar skalazhato a dolog vagyis megoldhato. Palyaban is 4-8x ekkora volt eredetileg, azon ismet csak mast lehetett volna tervezni.

Egyelore RollingDemo munkalatok vannak, ami szerintem kimerul foleg a grafikai bemutatoban, es csak azutan lehet majd tervezgetni egyebeket.

En szemelyszerint a szimulator mod-hoz, az online game-hez, a palya nagysaghoz kizarolag "zart", korpalyas - roadcourse, "rally cross" stb. - palyakat, versenyeket tervezgettem. Eddig van 12-16 palya layout (inkabb csak nyomvonal terv), melyekben van simrace es funrace nyomvonal is😉)

A "nyilt terepes" jatekmodokhoz uj otletem nincs, vagy kicsi hozza a palya, vagy mar az ertelmesebbet lelottek (Insane). De ha van ra igeny es tervezve is van, akkor johetnek otletek, en kivacsi vagyok (bar beleszolasom szinte nulla😄D)
ranGer2
Komolyan ne vedd már!

dikki*yysw
Király naon. 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Gregorius
Affenébe!

ranGer2
Nem! meg van tiltva!

Gregorius
Játékmódokra lehet ötleteket adni?

hmmmmmm
és erre még NINCS kiadó?!?!?!? 😊))
amugy télleg odaszab, várjuk azt a fullos editort...

football without ultras is nothing

Gregorius
Hát ez már baró, baró, barómi állat!

ranGer2
Hát ez ugymond ODAB@SZÓS lesz

M@TriX
igazad van, a kép meg szép. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M. Tibor
Editor meg egy picit kesni fog - mindaddig, mig el nem eri azt a szintet, hogy egy fullos palyat el lehet kesziteni vele.
Ime a mai produkcio 😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Boborjan
És valami újabb editort vagy legalább pályaelem kitet mikor kapunk? 😊)
petesilver
Elmondom hogyan jártam: Shark pályáját csinosítgattam tribünökkel, reklámtáblákkal, mikor véletlen arrébbraktam a starting gridet, és persze nem mentettem!! De ha lesz lelkierõm újra nekiállni, csinálok egy fullos pályabejáró animot.

Gregorius
De ha nem is lesz modolható a játék, azért külsõleg készített plusz kocsikat meg pályákat biztos bele lehet majd tenni, ugye? És ha igen, akkor légyszi ne olyan legyen, mint az 1nsane, ahol ha egyszerre több mint 40 extra dolgot pakol az ember a játékban, akkor az futáshibához vezet.

Piksz
wááá, isten! kár hogy a szél még nem fuj

Creativity kills more than a gun...

M. Tibor
Keszitetem egy ujabb animot amit fotogepel vettem fel.😊

Egy ujabb anim 14mb

Boborjan
Van egy elég jó kis progi hypercam a neve, én sokat használtam, és elég jó videokat lehet vele késziteni. A víz nagyon ott van, csak így tovább 😊
malter
elolvastam a cikket nagyon jonak igérkezik,a megjelenés ha csuszik sztem senki nem bánja,mert az a mi célunkat szolgálja és csak egyre tökéletesebb lesz😊
M. Tibor
Sajnos, nem holnap. 😞
Terveink vannak, azt szeretnenk tartani is.
Kb.: 2004. vege vagy 2005. eleje.

Balo
Cikk: itt.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

malter
és mikorra tervezik a megjelenést?
M. Tibor
A jovo, mar ma van.😊

Kb. 10-12 kocsi lesz a jatekban, a palyakat szamszerint nem tudom, de en legalabb 40 palyat
fogok tervezni.
A tobbi itt, a forumozokon fog mulni meg, hogy mennyivel fog szaporodni a palyak szama. Lehet, hogy 1 de jobb esetben legalabb 25-tel fog szaporodni.

malter
kérdeznék még,pl hogy hány verda +pálya lessz benne de gondolom ez még a jövö titka😊
Alexease
Motorszereles biztos nem lesz, mert minek, ide felesleges.
Gepigenyrol gozom sincs.
malter
mondjon már valaki valami infot hogy mi a végleges terve a gaménak,motort is lehet szerelgetni meg ilyesmi?visszaolvasgattam de inkább csak a programozásrol van szo,a képek alapján nagyon szépnek néz ki,kb milyen lessz a gépigénye?
Piksz
Egész jo lesz a viz :o)
És kérnék még animot is!

ésa publicba editor mikor kapunk objecteket, meg vizet?

Creativity kills more than a gun...

ranGer2
Milyen kérdés ez? hát persze hogy kell!

Balo
Kér! Kér! Kér! Nagyon kiváncsi vagyok!!!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

petesilver
Hali! Nekem sikerült frapsal jó movie-t készíteni, de még Shark nem nyilatkozott, kell-e? Szal a míg nem jön holnapig, nyilatkozzatok: kér még moviekat a nép? Van ám szép pálya objectekkel, starting griddel+minden 😊

M. Tibor
A gyorsulas a fraps hibaja. 😊
Gondold, hogy lasabb, mert nalam a sebesseg jo. 😊

A vizre meg a kornyezeti terulet tukrozodese kerul es a viz alatti medret meg be kell festeni, utana beszelhetunk majd hibakrol, de meg csak itt tartunk.

ranGer2
Hú de fúj a szél! szvsz le kéne lassitani a felhõket is meg a víz mozgását is! de nagyon szép!

ranGer2

dikki*yysw
Ez ku..a jó!

Figyeljetek oda rá, hogy a valóságban a víz nem ásványvíz, ergo lehet kicsit koszos is (sõt legyen).

A HL2 motorjában pl. lehet állítani a víz zavarosságán. Egy sötét barlangban nehogy már látni lehessen pl. a víz alját. 😊

De ez így szép.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Nice!
A mozgo felkhok kiralyak (csak gyorsak)

M. Tibor
Itt a anim, nem tudom, hogy sikerult, de jobbat mar nem tudtam kesziteni. Ne szamitson senki sem valami nagy durranasra, meg kell nezni es kesz. 😊

anim a vizrol - 2.8 Mb

ranGer2
Vagy ami mégjobb lenne az az ANIM!

ranGer2
Nah lehet képeket benyomni Shark! kiváncsi vagyok!

arty
esetleg tvoutot bedigizni masik geppel? 😉

Forza.

A HyperSnap készítõinek is van valami hasonló programjuk, persze lehet hogy tévedek.

http://www.hypersnap.hu/

Nézd meg talán használható - HyperCam

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu