A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én fejlõdtem, de csakis visszafele és negatív irányba. 8-))

:D Értettem Master! :D
petesilver
Hja, ezek qrva jok, be se fejezem amit nekem kellett volna csinalni! :) Nem plugin Alex, sima render.

Mission Impossible 2010: PRO Class

ranGer2
Pont ezt akartam en is irni...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Mi nem fejlõdtünk ,csak a progi.

nebasssz.....
ez nagggggyooon jóóó

football without ultras is nothing

Gyerekek! Hát ez nem igaz...egy hónapja jártam itt..és most miután a géppel történõ nehézségeket lekûzdtem..újra benézek.És mit látok??? Hogy ISZONYATOSAN SOKAT fejlõdtetek! Szinte el sem hiszem!!! CSodállak titeket fiúk..õszintén csodállak!

Más téma: A szerkeztõvel kapcsolatban elkûldtem az adatokat...igaz még nem késtem le??? Nagyon érdekelne a dolog! Jajjjjjjjjj...de várom már hogy láthassak a munkátokból én is valamit!

Megint más: Szeretnék csinálni a játéknak egy weblapot...nem hivatalosat! Megengeditek??? :D
M@TriX
;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Jól van, akkor én nem is csinálom tovább a korlátokat. 8-)))

M@TriX
nyami. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Alexease
Ugy tudom, hogy most az editorbol nem lehet kepet betenni, igy eleg jol lecsupaszitottam a kornyeket, es jol megvagdostam, lekicsinyitettem a kepekt:))) Azert meg felismerheto;)
Alexease
Mivel mar az editor kezd eleg jo "alapotba" kerulni, most mar az objektumozo resze is ugy-ahogy muxik, osszeirtam vagy 3 oldalnyi objektumot, hogy mit is kellene legyartanom;)) KV szunetekben idealis kikapcsolodas;)) Mar van olyan 3 tucatnyi, mindjart szemezgetek belole:))
Alexease
Azert ha ilyen fu lenne ingame-ben, azert az eleg jo lenne:))))))
Amugy ez melyik MAX plugin? Edig nem kellett 3D-s fu, de jo ha van;P
petesilver
Lehetne az is, de nem az. In game, az jobb!!

arty
ha ez in-game, akkor tenyleg sokat javult a gfx a shotok ota ;)

Forza.

ranGer2
Érezzétek magatokat meglocsolva!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Gregorius
:) Remélem már forgalomban van, és van esély rá, hogy holnap ilyet kapok locsolásért! Nagyon szépek! ;)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

yooo! ;)
amugy igen, Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

petesilver
Kellemes Húsvéti ünnepeket!

ranGer2
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánok én is minden egyes fórumozónak..

Gregorius
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Lehetne eddig nem látott effekteket látni a játékban? Mondjuk a pocsojákból visszaverõdõ reflektorfény a tereptárgyakra éjszaka. Vagy köd esetén nem csak simán a távoli polygonok árnyékolása, hanem a fényszóró útjában úszó világosszürke foltok. :? :))

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

jó persze, énis csak viccbõl mondtam!!!

petesilver
Én terjesztenék, meg van is,de Shark engedélye nélkül ebben a fázisban nem lehet. Különben MSN-en keresztül tépné le a fejem, jogosan.

nyehehe... akkor terjessz szjupertitkos képeket, ok?? :))

ranGer2
hehe! kössz!

petesilver
Boldog nénvapot a Zsoltoknak!

lokista12
Nekem a viz nagyon bejön dicséretre méltó

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

ranGer2
Nyehehe! miért te megérdemled?

Kösz, meg viszont, bár elég lett volna csak nekem kívánnod, mert PuMy nem érdemli meg. 8-))))

ranGer2

Balo
Sok tojást te! :)

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Pyx
akkor kérünk szépen képeket :o)

jah, poldok névnapot, és sok locsolot nektek!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ranGer2
Thanx!

petesilver
Azt kell mondanom hogy jól! Beszarás jól néz ki a cucc az utolsó publikus képek óta!!!!!

Zsolt74
Koszi szepen, viszont kivanjuk.

ranGer2
Boldog Névnapot kivánok az ASK team-ben dolgozó Zsoltoknak..

Pyx
biztos nagyon dolgoznak, és nincs idejük a topikra :)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ricsi1
hi skacok!
hoy álltok a fejlesztéssel?

ranGer2
Jajajj! ki sem látszotok a munkából mi?

Dolgozunk, nem érünk rá fórumozni, de jók az ötletek, amit tudunk, majd megvalósítjuk. 8-))

Gregorius
Rég járt erre ASK nametag, de most már kíváncsi lennék, hogy hogy halad az a rolling demo? Is it rolling? Mi a helyzet azzal az új honlappal, az is halad?

Gregorius
Mondjuk csökkenhetne folyamatosan a fennsík mérete, míg végül csak egy autó fér el rajta. Na?

Új játékmód egyébként: Küldetés (á la UT) csak itt autókkal. Lehetne különbözõ eseményeket triggerelni a pályákon és egy sor feladatot végrehajtani, csapatok egymás ellen. Tök fun lenne. Mondjuk elfoglalsz egy pozíciót, és elered az esõ, ezért elkezd emelkedni a vízszint és bizonyos idõ alatt el kell foglalnod egy másik pozíciót (á la Battlefiled vagy Terminator 3) mielõtt az víz alá kerül. Meg ilyenek, nagyon állat lenne, csak nem tudom, hogy az engine képes-e rá.

Gregorius
A nem szalonképes játékmód, hogy az idõ letetlte után Mercedesek árasztják el a pályát és ott keringenek, majd véletlenszerû sorrendben felrobbannak. Akik a közelükben voltak: RIP. Persze ez csak amolyan agyrém!

Gregorius
Eza foci tetszik, csak itt nem kéne, hogy olyan nagy legyen a labda, mert akkor átmennek alatta a Buggy-k. Kicsi a labdaellenállásuk.

A fennsíkos játékmód neve természetesen: Soumo.

A fensikos otlet nem hangzik rosszul, de kell valami kenyszerito ero, hogy le is lokdosd a tobbieket, kulonben a vege hosszu egymas korul keringes lesz. Peldaul egy veletlenszeruen kiosztasra kerulo visszaszamlalo, amitol csak ugy szabadulhatsz meg, ha valakinek nekimesz. Ilyenkor aztan neki ketyeg.

Apropo... Ismeritek azt a jatekot, mikor van x jatekos, es x-1 szek? Mit szolnatok valami hasonlohoz? A jatek ledobal a jatekosok szamanal egyel kevesebb pontot, amin at kell hajtani(esetleg ugratni). Akinek nem sikerul, az kiesett. Ezutan meg egyel csokken a pontok szama...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ezek naon jók!
fõleg a második!!

hajjuk, hajjuk!!! :)

Egesz szep a viz. Tudjatok mit hianyolok, az ilyen vizes efektekbol? Azt, hogy latszon, hogy folyik(persze nem a tavaknal). A FarCry-ban is gyonyoruek a folyok, de abszolut nem erzi az ember, hogy a viz folyik bennuk. Ha ezt meg lehetne oldani valamilyen trukkel, az nagyot dobna a dolgon.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

M@TriX
vegye akinek kell... ;)

arty
...ez biztos nekem ? :)

Forza.