7782
-
sznupi #6655 Az Piros/Fehér volt először, de aztán a főnök azt mondta, hogy felesleges, úgyis egyirányba mennek. 8-))) -
#6654 Ez amúgy egy impozáns kép. Ez azt jelenti, hogy kész az ütközésvizsgálat? Jöhet a deformáció? -
#6653 Nekem tetszik az ötlet, én észre sem vettem. Persze ez egy irányú út, tehát a kresz szerint nem kell hogy fordítva is álljon a túloldalon. :) -
gazdi #6652 No elolvasgattam a kezdeteket meg az utolsó 10-12 oldalt. Tetszik. Nagyon. Főleg a módszer, ahogy a törzsközönség bevonásával készül a mű. És ha már itt tartunk, én is belepofázok egy kicsit a munkába -- kéretlenül és lényegtelen dolgot. A fekete sávos fehér bólyákról van szó az út szélén; az egyik oldalon pirosnak kellene lenni a "szemnek" a fekete sávban, nem? Na mit szóltok, hogy feldobtam a fejlesztést? :)
És ha már fejlesztés: kicsit elkésve megkérdezem, hogy kell-e még Bezier-görbés, szélesség- és magasságállítós, felszíndefiniálós pályaszerkesztő? Mert ha kell, akkor nekidőlök a billentyűzetnek. -
#6651 -
#6650 http://slc.hsw.hu/temp/olvass.gif -
balint08 #6649 e-z m-i e-z ?-?-? -
#6648 Csak nyomsz egy entert és kész... :) tehát akinek gyors a keze. az ugy tudja nyomni a billentyüzetet mint a gép hogy FÜSTÖLJÖN aztán hipp hopp sitty sutyy piff paff dirr durr
és már is kész az 500 skin... :D -
#6647 Bocsi rosszul fogalmaztam, ezzel nem festeseket lehet kesziteni hanem festeseket lehet generalni, szoval meg se kell mozditani az egeret, kesz a skin. -
Toya #6646 Az már igaz, akár lehetne rajta olyan is...úgy sem perelném be a készítőket :D -
#6645 Shark, én nem értek sokat hozzá, de nem jártok tévúton véletlenül a fizikával??? Egy autónak nem a kerekein kellene megtenni a rendelkezésre álló utat? Arról az apróságról már nem is beszélek, hogy ráadásul nem keresztbe kéne, mert Markosék óta tudjuk, hogy keresztbe hatékonyabb :))))) -
#6644 Viszont nem poénból az Adobe egész jó progit csinált már ehez:)))))) -
#6643 -
Poenbol csinaltam egy progit, amivel lehet buggy skineket csinalni. Ez meg nagyon alfa, mert ma kezdtem el es nagyon bugos. -
#6641 HSW linket rá, azt csókolom! :) -
Toya #6640
Én is festegetek, de maradok a hagyományos magyar szineknél :)))))
Feliratozva még nem nagyon van, de majd csak elkészülök azzal is :P -
#6639 nem vetették el.. ki mondta? -
Imurai #6638 Én nem tudok róla ,h a roncstelepről való autóösszerakást elvetették volna. Vagy mégis? :( -
#6637 Egész jó elgondolás.. de ha jól tudom itt is lehet tuningolni majd elég rendesen... nameg hogyha ilyen bukócsövezős autós játékot csináltak volna akkor az eléggé hasonlítana egy másik játékra... és az szerintem gáz.. de akinek .... nah inkább nem irok semmit más cégekről mert még kapok érte... :) -
#6636 hohhoooooooooo,most látom mi megyen itt
lesz ilyen gém?
visszaolvastam kb 1000 hozzászolást meg az elejéröl is, u ménem akkor találtam meg ezt a topikot mikor kitaláltátok hogy lesz ilyen játék.
csak annyi hogy nekem nem jönnke be a buggyk, vmi atom roncs autos kelett volna, hogy veszek egy kasznit azt bukocsövezem meg tuningolom, és hajtom szét a töltés oldalba, de azért probákozok én is skinnel
-
#6635 Köszi Sznupi a helpet, kipróbálom! -
#6634 woops NO FLÉM! :) -
#6633 jajajjj énis attól félek.. -
#6632 dolgozni is kell ;) -
#6631 nagy a pangás! -
#6630 Mintha már láttam volna részletekben reklámtáblákon, nem lehet? ;-)
De klassz! -
#6629 ahha! :) -
#6628 Semmi gond! De ha már itt tartunk, ezzel is sokat szöszöztem, mivel az üdítő max render volt. Soha nem publikáltam, miután elkészült, csak most, másképpen. Talán ismerős:)
-
#6627 Mivel közben skineltem másra is, akit érdekel a NASCAR fórumban megnézheti.:) -
#6626 Még az oil és switch szövegeket is átírtam, hogy az is más legyen, csak nem látszik, mert olyan kicsi a műszerfalon. Nam lehet bezoomolni. :D -
#6625 Jó, még nem értem, de majd szétnézek PhSh-ban, hogy ez akkor hogy is működik. Mostmár tudom a kulcsszavakat, hogy mit keressek, csak azt nem hol. A szavakat értem, de még bele kell ebbe a PhSh-ba jönni. El lehet benne veszni a sok gomb között. :-) Megoldom! Kitartás! Sikerülni fog! -
#6624 :) Bocsi! nemakartalak b@szogatni! :) (csak irígy vagyok...) -
#6623 Mikor?Melyiket? amúgy csak összenyomni kellett:)) meg persze máa a felépítés, tehát komoly 10 percbe került. Ezt anno volt sok megcsinálni:) -
#6622 És jól írtam???:))))) -
#6621 Nah nem FLÉMELEK mert még felrug Tibi :D
amugy Petersilver ... bocs de nehéz lehetett a régi nascar skin edet a buggyra ránymoni... :) -
#6620 En ;P -
Imurai #6619 Ezt érti valaki? -
#6618 Alpha chanelt rendelsz hozzá, és az alpha chanelt csinálod meg gardientre. -
#6617 Amen! ;-)
Abban tud nekem segíteni valaki, hogy lehetséges-e PhSh-pal textura-fillezés úgy, hogy átlátszóba menjen át gradient-esen? -
YaniMan #6616 honlap? holnap! :-)