7782
-
#6735 Mondjuk szerintem nem is kéne hogy élethű legyen... -
#6734 Látom már beficcent a fák tükröződése.
Sziasztok, megint itt vagyok! ;) -
#6733 A texturak jok szerintem, ugyan meg ezek csak flettesen vannak kivagva a monitora es es semmi extra effekt nincs rajta, ha azok a pixel buherak is belekerulnek majd. :)
-
Nyiri #6732 Minden szep de a texturak minosegenekek a javitasa sokat dobna rajta. Most nem akarok hype-ni, de a STALKER-nal is a texturak a legdurvabbak, a tobbi dolog nem nagyon uti a mostani motorokat. Az nagyot dobna a jobbak lennenek. -
#6731 Lehet hogy hülyeséget mondok. de valami bump-ot.. light bump-ot ha raknátok az utra az nagyon lehuzná a gépet? vagy van már rajta? :D -
#6730 Nagyon szép! a napsütés is..árnyékok,minden! de télleg! remélem ez már közel van a végleges kinézethez.. -
#6729 -
#6728 inkább ne szólj hozzám.. -
#6727 vicc!! peace
?:-D -
YaniMan #6726 Mánilyet! Most akkor pakolhatom vissza az útszerkesztgettyűbe a változtatható szélességet? Tibi! M.léxel, mit mondtam anno, mikor kivetetted velem? : "OK. De vissza nem rakom!" Bakker most jól felhúztam magam. Viszont ezen a héten tuti nem érek rá. Jövő(re) héten megpróbálok arra járni. oks? Amúgy meg Sznupi! Azt a brutál _fegyvert_ is modellezhetnéd, kelleni fog majd az egyik modba :) Na bimmbamm! -
ANT #6725 Még nincs kész?
Már itt az újabb adag.
-
sznupi #6724 Ok, ha minden jól megy, hétvégére meglesz a kis piros meg ez, igyekszem sietni vele. 8-))) -
Toya #6723 Pure Pinball XBOX Movie :))) -
#6722 huhúúú de vicces vagy baszki.. concept art te BUNKÓ! -
#6721 oviban? -
#6720 uu ez nagyon ász! ilyet rajzoltam énis anno! :D -
ANT #6719 Sznupinak, model :
-
ANT #6718 A szinek még nem élethűek , de próbálkozunk. -
#6717 -
ANT #6716 Én is ezt szoktam kérdezni magamtól . -
#6715 "Laller ne égesd már magad" -
#6714 Nem szeretek ide járni, mert kitesztek egy-két képet, megnézem, és miután felvettem az államat a földről, szomorúan kérdem magamtól:
"Nekem mér nincsennek milliárdok?" / Csokibácsi /
Irígyellek benneteket, de mindenek előtt gratulálok.
MEG FOGOM VÁSÁROLNI (ez lesz a 2.)! -
#6713 Hehe kis sunyik! :DD amugy ez nagyon tetszik még a fákat széptgetitek meg ilysemi és nagyon profi lesz.. bár igy is az.. :) -
#6712 Grat!!!! -
#6711 csalóóók!!! ez a Far Cry! -
#6710 az uccsó kép...
-
#6709 Javitva lett a viz tukrozodes es igy mar eleg pofas lett.
-
#6708 -
#6707 én már elég sokat megtudtam róla, mert visszaolvastam#vigyor4]
peace -
#6706 #6704 Aki másodszor jön ide az általában nem tesztelni akar hanem többet megtudni a gameröl de te tudod jobban! És én bunkó vagyok.. -
#6705 És jó nehéz legyen megelőzni.Zárja a szögeket és húzza rád a kormányt(csak egy kicsit). -
#6704 elég bunkó vagy...csak érdeklődtunk, hátha van valami, én most járok itt másodszor... -
#6703 AI? hmm?
semmiképp ne legyen beérésautómatika, mint pl. az nfsu-ba...és valmilyen hibaszázalékkal vezessen, tehát legyenek kombinációk, hogy néha fékezze el magát a kanyarban csússzon meg, még hardon (?) is..stbstbstb
legyenenek tournamentek...és azon belül versenyzők (mittomén...pl.: john,sara,evan,brian stb), és versenyzőnként változzon a skill fokozastosan, talán ezt a <hard medium easy> skálázást el is lehet felejteni
az ai ne szemétkedjen, csak a legfelső szinteken, tehát ne szorítson le, próbálja kerülni az ütközést
ha eszembe jut valami rögtön leírom...remélem segítettem
-
#6702 mindent!!! mit lehet?:) -
#6701 Áruld már el mit akarsz tesztelni?? -
#6700 en en en!!! de mit is??? ja igen:) tesztelni.. kormannyal komeny vassal:) -
Imurai #6699 Agresszivitást kérünk!
#6694: ez szép, meg jó, de hogy fogjuk skinelni? -
#6698 Nah jónapot kivánok! mizu erre? -
Nyiri #6697 Probalja vedeni a helyzetet, ne adja fel konnyen es ne lokjon ki ha elozni akar. Ennyi eleg :)
-
#6696 A test me'g odebb van ugyis tudatom majd mindenkivel.
A gepeden biztos el fog docogni :) megfelelo sebeseggel es minden extraval amit bele gyomoszolunk a progiban. :)
Ma'r az is nagy segitseg szamunkra ha barmilyen otlettel tudsz szolgalni a jatekkal kapcsolatban. Most az AI megirasaval foglalkozunk es ehhez kellenenek azok a kis otletek szamunkra, hogy melto ellenfeleket varazsoljunk a palyakra
szoval, hogy mire is ugyeljen az AI ellened. Ne csak egy droton huzogasuk mert az mar lejart lemez. :)