7782
  • Gregorius
    Mondjuk szerintem nem is kéne hogy élethű legyen...
  • Gregorius
    Látom már beficcent a fák tükröződése.
    Sziasztok, megint itt vagyok! ;)
  • M. Tibor
    A texturak jok szerintem, ugyan meg ezek csak flettesen vannak kivagva a monitora es es semmi extra effekt nincs rajta, ha azok a pixel buherak is belekerulnek majd. :)
  • Nyiri
    Minden szep de a texturak minosegenekek a javitasa sokat dobna rajta. Most nem akarok hype-ni, de a STALKER-nal is a texturak a legdurvabbak, a tobbi dolog nem nagyon uti a mostani motorokat. Az nagyot dobna a jobbak lennenek.
  • ranGer2
    Lehet hogy hülyeséget mondok. de valami bump-ot.. light bump-ot ha raknátok az utra az nagyon lehuzná a gépet? vagy van már rajta? :D
  • ranGer2
    Nagyon szép! a napsütés is..árnyékok,minden! de télleg! remélem ez már közel van a végleges kinézethez..
  • M. Tibor
  • ranGer2
    inkább ne szólj hozzám..
  • duracell89
    vicc!! peace
    ?:-D
  • YaniMan
    Mánilyet! Most akkor pakolhatom vissza az útszerkesztgettyűbe a változtatható szélességet? Tibi! M.léxel, mit mondtam anno, mikor kivetetted velem? : "OK. De vissza nem rakom!" Bakker most jól felhúztam magam. Viszont ezen a héten tuti nem érek rá. Jövő(re) héten megpróbálok arra járni. oks? Amúgy meg Sznupi! Azt a brutál _fegyvert_ is modellezhetnéd, kelleni fog majd az egyik modba :) Na bimmbamm!
  • ANT
    Még nincs kész?

Már itt az újabb adag.

• sznupi
    Ok, ha minden jól megy, hétvégére meglesz a kis piros meg ez, igyekszem sietni vele. 8-)))
  • Toya
    Pure Pinball XBOX Movie :)))
  • ranGer2
    huhúúú de vicces vagy baszki.. concept art te BUNKÓ!
  • duracell89
    oviban?
  • ranGer2
    uu ez nagyon ász! ilyet rajzoltam énis anno! :D
  • ANT
    Sznupinak, model :

• ANT
    A szinek még nem élethűek , de próbálkozunk.
  • ranGer2
  • ANT
    Én is ezt szoktam kérdezni magamtól .
  • ranGer2
    "Laller ne égesd már magad"
  • Zola NFK
    Nem szeretek ide járni, mert kitesztek egy-két képet, megnézem, és miután felvettem az államat a földről, szomorúan kérdem magamtól:
    "Nekem mér nincsennek milliárdok?" / Csokibácsi /
    Irígyellek benneteket, de mindenek előtt gratulálok.
    MEG FOGOM VÁSÁROLNI (ez lesz a 2.)!
  • ranGer2
    Hehe kis sunyik! :DD amugy ez nagyon tetszik még a fákat széptgetitek meg ilysemi és nagyon profi lesz.. bár igy is az.. :)
  • Amse
    Grat!!!!
  • duracell89
    csalóóók!!! ez a Far Cry!
  • robotnyk
    az uccsó kép...
  • M. Tibor
    Javitva lett a viz tukrozodes es igy mar eleg pofas lett.
  • ranGer2
  • duracell89
    én már elég sokat megtudtam róla, mert visszaolvastam#vigyor4]

peace
  • ranGer2
    #6704 Aki másodszor jön ide az általában nem tesztelni akar hanem többet megtudni a gameröl de te tudod jobban! És én bunkó vagyok..
  • Amse
    És jó nehéz legyen megelőzni.Zárja a szögeket és húzza rád a kormányt(csak egy kicsit).
  • duracell89
    elég bunkó vagy...csak érdeklődtunk, hátha van valami, én most járok itt másodszor...
  • duracell89
    AI? hmm?
    semmiképp ne legyen beérésautómatika, mint pl. az nfsu-ba...és valmilyen hibaszázalékkal vezessen, tehát legyenek kombinációk, hogy néha fékezze el magát a kanyarban csússzon meg, még hardon (?) is..stbstbstb
    legyenenek tournamentek...és azon belül versenyzők (mittomén...pl.: john,sara,evan,brian stb), és versenyzőnként változzon a skill fokozastosan, talán ezt a <hard medium easy> skálázást el is lehet felejteni
    az ai ne szemétkedjen, csak a legfelső szinteken, tehát ne szorítson le, próbálja kerülni az ütközést
    ha eszembe jut valami rögtön leírom...remélem segítettem
  • CSOCSO
    mindent!!! mit lehet?:)
  • ranGer2
    Áruld már el mit akarsz tesztelni??
  • CSOCSO
    en en en!!! de mit is??? ja igen:) tesztelni.. kormannyal komeny vassal:)
  • Imurai
    Agresszivitást kérünk!

#6694: ez szép, meg jó, de hogy fogjuk skinelni?
  • ranGer2
    Nah jónapot kivánok! mizu erre?
  • Nyiri
    Probalja vedeni a helyzetet, ne adja fel konnyen es ne lokjon ki ha elozni akar. Ennyi eleg :)
  • M. Tibor
    A test me'g odebb van ugyis tudatom majd mindenkivel.

A gepeden biztos el fog docogni :) megfelelo sebeseggel es minden extraval amit bele gyomoszolunk a progiban. :)

Ma'r az is nagy segitseg szamunkra ha barmilyen otlettel tudsz szolgalni a jatekkal kapcsolatban. Most az AI megirasaval foglalkozunk es ehhez kellenenek azok a kis otletek szamunkra, hogy melto ellenfeleket varazsoljunk a palyakra
    szoval, hogy mire is ugyeljen az AI ellened. Ne csak egy droton huzogasuk mert az mar lejart lemez. :)