7782
  • Imurai
    Úgy látom, az ütközés még nincs belerakva.
  • pauly
    Igen valahogy így kellene megoldani,mert az tényleg nem túl jó,ha egy gombnyomás oszt 90 fokkal már el is fordult a kormány :)
    Csak ugy lehet hogyha fokozatosan fordul a billenytűvel a kormány.
    Még a toca első részét is lehetett billentyűn játszani,igaz,néha egy kanyarban könnyen ki lehetett csúszni,mert nem nagyon lehetett billenytűn tartani a kormányt,de az is szimulator volt.
  • dashed_
    hat van ezen meg mit dolgozni :)
  • Alexease
    Meg lehet, es erdemes is megoldani a billentyus iranyitast, mert ha lesznek lazabb jatekmodok, vagy ha csak valaki lazabbat akar nyomni az is tudjon jatszani vele;) Meg persze kormanya sincs mindenkinek.

Ami fontos, es szinte kotelezo, hogy az ONLINE, halozatos jatekmodokban, az option reszben, egyertelmuen el lehessen kuloniteni az iranyitasi reszeket, es az egyebb beallitasokat. Vagyis egy SIM beallitasu jatekba, host-ba (csak belsonezet, tores, kornany, segitsegek kikapcsolva stb.) NE engedjen be a szerver, a host arkadosabb beallitasu jatekost (billentyu, segitsegek, kulsonezet stb.)
    Ez egyreszt a jatek tisztasaga miatt fontos, masreszt, gyakori problema, hogy a "lazabb" jatekvetelu egyenek, eloszeretettel teszik tonkre masok versenyet az interneten, a kulonbozo gyerekes megmozdulasukkal (szembe megyek, lokdosodok, torok-zuzok stb.)

Vagyis, egyszeruen az online modokba, egy Arcade, Sim, Hardcore "eroltetett" kapcsolot kell beepiteni, ami csak a meghatarozott feltetelekkel, beallitasokkal rendelkezo jatekost engedik be a szerverre jatszani.
  • Pyx #6771
    Ilyen ficsör van autokhoz is... :-)

Video szépek, gyerebe! :o
  • ranGer2
    Megnéztem az animot :) "fék nélkül ész nélkül" :DD nagyon pöpec!
  • ranGer2
    #6767 ahha :) zakózzunk nagyoot!
  • Gregorius
    Lehetne sebességfüggő, kormánytekerési sebességbeállításokat tenni, amit a controls-ban lehetne irányítani. Ha 200-zal megyek, akkor lassabban tekeri be a kormányt.
    Vagy mondjuk ha gázt is ad, és kanyarodik, akkor lassan, ha csak kanyarodik, akkor normál tempóban, ha pedig fékez és kanyarodik, akkor gyorsabban, meg ilyenek.
  • M. Tibor
    Nem akarok vitaba belefolyni, de egy peldat leirok. :)

Remelem tudsz biciklizni es legalabb 30 km sebesseggel meg is tudod tekerni a biciklit, oszt a kormanyt betekerni amennyire csak lehet, utkozesig, de ezt olyan gyorsan amennyire csak tudod, utana mi a hogolyo lesz?:))
    Na ez a problema.

Ez egy eros pelda, de ez a billentyuzet hibaja, ha mar nem ez tortenik az mar arkad es nem igazi szimulacio es csalas, (igaz nem 30-as tempoval)plane homokon, de majd mi is csalunk de csak billentyuzet-re.:) de nem annyit, hogy jobban tud iranyitani, mint kormannyal, mert az maga lenne a paradicsom az arkad vilagnak.
  • M. Tibor
    Beszaras nem lehet linkelni mitudomen.avi ,hogy toltheto legyen a szamotokra a link jo volt. zipeltem. :(

(2napos AI-rol)
    5mb
  • ranGer2
    csinálni kéne a bannerre egy GYIK et és a design dokumentációt beleőakolni :DD hadd olvasgassanak..
  • YaniMan
    Úgyis lehet majd kormány nélkül jáccni, mert olyan nekem sem nemvan -> addig nyúzom Tibit meg Antit, amíg be nem állítják rendesül!

Amúgy na: ez egy olyan jatek lesz, amiben tákolt kisótók rohangálnak erre-arra. A játékcél (-menet) erősen modolható leszen (ha sikerül megoldani), szal az alap zárt és off-road versenyeken kívül, amik alapból benne lesznek a játékban, lehet majd szerezni plusz modokat, amikkel lehet majd focizni a ótókkal - sőt, olyan eszelős (sztár) ötlet is jött anno valakitől (hadd ne keressek vissza), hogy lottózni lehet a kocsikkal (az a hordós, számos-golyós, gyűjtögetős, lökdösődős). Plusz nagy dobás, hogy lesz hozzá egy hihetetlenül 1xŰ editor, amivel pályákat lehet nyomatni. MÉÉG plusssz, hogy ha tudsz maxul (vagy másul, ami 3D-s jóságokat gyárt), akkor azt is be lehet majd tenni akár a pályákra, akár a ótók soraiba. Teeermészetesen lesz net meg AI is. A grapicsot mán láttad :) Anti Carmack... Jó lesz.

Na csak elmondtam, hogy ha valaki jön, ne kelljen feltétlenül ezret visszaolvasnia (hatezret? :)

Na megyek haza. A linkről semmit tudok. Bumm!
  • pauly
    Igen,mert egy ilyen játékkal szerintem azok is eljátszanak akik egyébként nem rajonganak az autós játékért,és nem valószínű,hogy lenne nekik kormány.
    Még nekem sincs,pedig én szeretem az autóversenyest.
  • skristof
    szerintem is jobb lenne ha lenne tisztességes irányítás klaviatúráról is
    csak ezért vegyen a user 15k-s kormányt? naneeee
  • skristof
    nem
    dél-koreai
  • Matheus
    jahh, könnyen megeshet, jahh és bocs ha hülye a kérdés (valszeg az :D) ... ez magyar fejlesztésű game?
  • pauly
    Hát az nem túl jó,ha billentyűn nem lehet jol irányitani.
    Mert egy live for speedben megértem,ahol finoman kell bevenni egy kanyart pl,de azért egy ilyen játékot billenytűn is jól kellene irányítani.
  • skristof
    pontos választ nem tudok
    de valszeg együttműködés van az ASK és az SG között
    bizti lesz a gameben egy-egy SG-s reklámtábla ;)
  • Matheus
    akkor buggyverseny, de még egy kérdés, mér van a "Játékosok Fóruma" résznél ez "kiemelve"?
  • pauly
    Játékot csinálnak,de egy fájlt már nem tudnak belinkelni jól :)
  • skristof
    a neve is elég semmitmondó nem?!?!?

Jézusom
  • Matheus
    szal terepraly??? :D
  • pauly
    Szerintem olvass visszább,és megtudod.
    Bár a fenti logóból szerintem sejthető :)
    Meg a lenti képekből.
  • Matheus
    nayo, de akkor is ... nem is hallottam még ien gameről, mien fajta?
  • pauly
    Pedig az :)
  • Matheus
    ez mien game?? (remélem nem hüly kérdés ...) :P
  • pauly
    Nem jó a link :)
  • M. Tibor
    Mutiba rakok fel egy kis animot. :) (2napos AI-rol)

Billentyuvel nyomtam es kb. 15 fps mivel, hogy fraps-sal szedtem le a cuccot.
    Amit mar tudok, nehez sors var a billentyuzetesekre, mert nem lehet normalisan jatszani, de kormannyal igen.

Ma a tobbiekkel mar halalra nevettuk az aikat, hogy mit csinalnak es meg
    sincs irva.

AI. 5mb
  • skristof
    hát, ha sokat nevetett Shark, akkor gondolom bakiztak eleget a gépi versenyzők....

izé: rég volt 'napi1 összefoglaló!!! ;))

jó-jó, tudom, h nincs rá időtök!
  • ranGer2
    MIért mivan az AI val? olyan sz@r vagy olyan jó? esetleg túl okos? :D
  • Amse
    Mikor játszhatunk már vele???
  • M. Tibor
    Ennyit regen nem nevettem ami a mai napon tortent az AI-val.
  • M@TriX
    körözgetnek amíg te építed a pályát? ;) szuper.
  • ANT
    Fejlődik az AI ...

• Amse
    Hogy áll az új buggy-k lemodellezése?Sznupi azt mondta, ha minden jól megy, múlt hétvégére meglesz.Én várom a képeket.:)
  • dikki*yysw
    Rég nem néztem be ide, de ez egyre szebb!
  • M@TriX
    na visszajöttem a nyaralgatásból, nem semmik a képek mamám, nekem a 91-es kép tetszik....
    jó buli lesz...
  • Pyx #6738
    Szépek a legutolso képek!44 alakulik :)

(Shark msg)
  • petesilver
    Vazze alakul!!!! Szép!! És hasonlít egy versenypályára!!! Klassz!
  • Gregorius
    Nem mondasz hülyeséget! Be lehet fizikázni a bumpmappinget? :D Ha nem húzza le egyáltalán, akkor jöhet, de nem tudom mennyit látni egy bumpmappinget az úton miközben 500-zal robogsz el felette. Illetve mégis. Ha lehúzza a gépet, akkor is belemehet, mert akkor diavetítés lesz belőle, és akkor fontos a bumpmap! ;))