7782
-
skristof #6815 ez sztem hibás....
nem inkább:
És ki mondta, h ő (ranger) azt gondolta, h ő(mohus) azt gondolta, h bekerül?
nem?
nah jóvan, off ezennel OFF :) -
#6814 És ki mondta, hogy ő azt gondolta, hogy ő nem úgy gondolta, hogy belekerül? -
skristof #6813 és ki mondta, h ő azt gondolta, h bekerül?
LoL -
#6812 És ki mondta hogy ilyen állapotban belekerül? vagy hogy belekerül e egyáltalán....;) -
#6811 wow:)
emlékszik még valaki a SEGA Virtua Racing-jére? abban voltak ilyen "poligonú" verdák.... -
szerintem én ezeket lemodellezem... :) -
#6809 ez jó lenne, ez egy alapgép. -
#6808 jó az a pár szál margaréta a mezőn :) -
#6807 ööö izé a kerekeket utóljára csináld :) de szép vázlat.. :) -
#6806 Egy ilyen buggyval szivesen száguldoznék a gaméban majd. Ha tetszik megcsinálom rendesen:
-
#6805 Meddig kell még étek nélkül csurgatni a nyálunk? :) -
#6804 Nem egyszerü :) -
skristof #6803 bah
állat... :P -
#6802 Jó az sg reklám is :D -
#6801 Kezd alakulni az arnyek a terepre, remelem latszik normalisan ezen a par kepen.:)
-
gazdi #6800 Ezt melyik pályán fényképezted? Magyarországon vagy valahol a környéken? -
#6799 Nagyon killer! Tetszenek a színek. Megnéztem a videót, és ott is nagyon klassz volt a sárgás naplemente. Tuti el van találva. Az is tetszik, ahogy megy, nagyon egyben van az egész. Ez így tuti lesz. Hajrá srácok! -
#6798 Mit jelentsen az a nagy kérdőjel meg a pacman aki halat eszik? :) a többit private ban irtam le :D -
Caterpillar #6797 -
#6796 -
#6795 nemazé de az alfa az sose a kész verziót jelenti... -
#6794 kész is volt nem? igaz nem a végleges de volt pár alfa verzió... -
#6793 2003. okt. 10. 16:36 | Privát | Galéria | Válasz | #423
"Regen irtam mar valami friss hirt. Jo hir, hogy concept art hiányat megszuntettem.
Egy jo ismerosom aki plane, hogy a szomszedunk mar irt a forumba,
de gozom se volt hogy o ki.:)
Milyen pici a vilag. Adott egy kepet, amit most felraktam, o rajzolta.
Az a lenyeg, hogy Sznupinak nagyon bejott es mar kesziti a kocsit, hamarosan kesz is.
Ugy erzem, hogy meg kapni fogunk egy par kepet, mivel egy kepzomuveszeti iskolaba jar, a
szakterulete a rajz. Igy egy egesz osztaly rajzolni fogja a buggykat, koncep kepeket.:)
A palyaszerkeszto hamarosan kesz, napokban lehet szamolni.:)
Olvastam mindenki komentjet,az egyik szemem sir, a masik pedig nevet. Mindenkit megkernek
arra, hogy ( akar ismer, akar nem) nem itt kell ezeket a dolgokat megbeszelni.
Akiket erint, azok tudjak mirol van szo.
De ha igy gondoljatok akkor allunk elebe. Legalabb lesz mit olvasni.:)"
Aztabüdösmindenit! :) visszaolvasgattam és ezen akkorát nevettem gondoltam emlékeztetlek titeket is :)
A pályaszerkesztő a napokban kész lesz... loool! -
gazdi #6792 A Marcedes Benz Racingnek (biztos nem ez volt a pontos neve de az is biztos, hogy többen tudják, hogy mire gondolok) volt erre a kormányos/billentyűs irányításra egy jó megoldása: százas skálán lehetett állítani szimuláció ás árkád között. A tiszta szimuláció nyilván a "bevágom kilencvenbe", a tiszta árkád pedig pl az említett Toca-s megoldás, ahol a gombnyomás hoszzával négyzetesen arányosan fordul a (kormány-)kerék. Neten pedig mondjuk megmondja a host, hogy milyen tartományban enged be játékosokat (pl. komoly gém csak 97% szimulációtól felfelé, vagy roncsderbi 0-30%-ig az árkád oldalán). -
#6791 Szívemből beszéltél! :-) -
skristof #6790 /me egyetért :) -
skristof #6789 jah
de mintha a (régebbi?) képeken látható start pont így is lenne... szal amit odagenerál ott a rajt aszfaltos.... -
skristof #6788 hát ez eléggé kár
mert sztem ez egy nagy feketepont...
és tartok tőle a már oly' sokat emlegetett 'dagadt amcsi kölyök'-nek sem fog tecceni ha csak végig a homokba mehet....
szerintem -
#6787 Azt en mondtam:)) A Magyar RallyCross Szabalyzatban van benne;)))
Amugy a tobbfele uttipust is en eroltettem/eroltetem, es nem csak hogy sok fele tipussal lehessen "festeni", hanem hogy a "versenyut" is lehessen tobb fele. Es nem csak a szabalyzat miatt. Pl. lehessen aszfalttal kezdeni, legyen nagyreszt dongolt foldut, tobb helyen lagy homok, itt-ott kavicsos resz, es egy-ket helyen esetleg vizesarok aminek a kornyeken saras.
Lehet, hogy a buggy/cross versenyeket 95% homogen palyan rendezik, de a jatekba beleferne a valtozatossag miatt ez is.
De egyelore az automata utgenerator miatt valszeg nem lesz, csak egy fajta ut, meg fu. Elvileg...
Pedig egy autosjatekba, foleg ha "terepes", kotelezo lenne legalabb 8 de inkabb 16 fele uttipus (kulon texturakkal, bumppal, efektekkel, tapadassal, hangokkal, FFB-vel stb.) mert sokkal jobb elmenyt nyujt. Es ezek egy palyan, egy uton, valtozatosan.
-
#6786 Mintha lett volna korábban olyan beszólás, hogy nemzetközi versenyeken bizonyos kategóriában a startnak aszfaltnak kell lennie és előtte, utána valamilyen hosszan. -
#6785 #6782 Szép-szép de kitérdekel? ugyis barna lesz mert az "ugy a jó".. -
#6784 nem -
skristof #6783 nem lehetne megoldani, h lehessen az út néhol aszfalt, néhol homok/sártenger?!?!
amugy nice pikcsör... azt a tütüt mikor lehet skinelni? :)))) -
#6782 Ja így szebb. -
-
#6780 Ne csinálj semmit csak figyelj! :)
-
#6779 Nos nemazért de az asszfalt szürkésebb pls próbáld ki ugy is meglátod jobb lesz nem azt mondom hogy ez rossz...
Más:Ne nagyon retusálgass mert még azt fogják mondani hogy kamu... -
Nyiri #6778 Jobban nez ki sokkal. -
#6777 Baroo!
--------------
Kiprobaltam az utat aszfalt texturaval. :)
-
#6776 Egy pici off:
Shark, ha erre jársz, kukkants be ide :)
MasGrafixRacing