7782
  • skristof
    ez sztem hibás....
    nem inkább:
    És ki mondta, h ő (ranger) azt gondolta, h ő(mohus) azt gondolta, h bekerül?

nem?
    nah jóvan, off ezennel OFF :)
  • Gregorius
    És ki mondta, hogy ő azt gondolta, hogy ő nem úgy gondolta, hogy belekerül?
  • skristof
    és ki mondta, h ő azt gondolta, h bekerül?
    LoL
  • ranGer2
    És ki mondta hogy ilyen állapotban belekerül? vagy hogy belekerül e egyáltalán....;)
  • mohus
    wow:)

emlékszik még valaki a SEGA Virtua Racing-jére? abban voltak ilyen "poligonú" verdák....
  • ranGer2

szerintem én ezeket lemodellezem... :)
  • M@TriX
    ez jó lenne, ez egy alapgép.
  • M@TriX
    jó az a pár szál margaréta a mezőn :)
  • ranGer2
    ööö izé a kerekeket utóljára csináld :) de szép vázlat.. :)
  • petesilver
    Egy ilyen buggyval szivesen száguldoznék a gaméban majd. Ha tetszik megcsinálom rendesen:
  • Gregorius
    Meddig kell még étek nélkül csurgatni a nyálunk? :)
  • ranGer2
    Nem egyszerü :)
  • skristof
    bah
    állat... :P
  • Amse
    Jó az sg reklám is :D
  • M. Tibor
    Kezd alakulni az arnyek a terepre, remelem latszik normalisan ezen a par kepen.:)

• gazdi
    Ezt melyik pályán fényképezted? Magyarországon vagy valahol a környéken?
  • Gregorius
    Nagyon killer! Tetszenek a színek. Megnéztem a videót, és ott is nagyon klassz volt a sárgás naplemente. Tuti el van találva. Az is tetszik, ahogy megy, nagyon egyben van az egész. Ez így tuti lesz. Hajrá srácok!
  • ranGer2
    Mit jelentsen az a nagy kérdőjel meg a pacman aki halat eszik? :) a többit private ban irtam le :D
  • Caterpillar
  • M. Tibor
  • ranGer2
    nemazé de az alfa az sose a kész verziót jelenti...
  • M@TriX
    kész is volt nem? igaz nem a végleges de volt pár alfa verzió...
  • ranGer2
    2003. okt. 10. 16:36 | Privát | Galéria | Válasz | #423

"Regen irtam mar valami friss hirt. Jo hir, hogy concept art hiányat megszuntettem.
    Egy jo ismerosom aki plane, hogy a szomszedunk mar irt a forumba,
    de gozom se volt hogy o ki.:)
    Milyen pici a vilag. Adott egy kepet, amit most felraktam, o rajzolta.
    Az a lenyeg, hogy Sznupinak nagyon bejott es mar kesziti a kocsit, hamarosan kesz is.
    Ugy erzem, hogy meg kapni fogunk egy par kepet, mivel egy kepzomuveszeti iskolaba jar, a
    szakterulete a rajz. Igy egy egesz osztaly rajzolni fogja a buggykat, koncep kepeket.:)

A palyaszerkeszto hamarosan kesz, napokban lehet szamolni.:)

Olvastam mindenki komentjet,az egyik szemem sir, a masik pedig nevet. Mindenkit megkernek
    arra, hogy ( akar ismer, akar nem) nem itt kell ezeket a dolgokat megbeszelni.
    Akiket erint, azok tudjak mirol van szo.
    De ha igy gondoljatok akkor allunk elebe. Legalabb lesz mit olvasni.:)"

Aztabüdösmindenit! :) visszaolvasgattam és ezen akkorát nevettem gondoltam emlékeztetlek titeket is :)

A pályaszerkesztő a napokban kész lesz... loool!
  • gazdi
    A Marcedes Benz Racingnek (biztos nem ez volt a pontos neve de az is biztos, hogy többen tudják, hogy mire gondolok) volt erre a kormányos/billentyűs irányításra egy jó megoldása: százas skálán lehetett állítani szimuláció ás árkád között. A tiszta szimuláció nyilván a "bevágom kilencvenbe", a tiszta árkád pedig pl az említett Toca-s megoldás, ahol a gombnyomás hoszzával négyzetesen arányosan fordul a (kormány-)kerék. Neten pedig mondjuk megmondja a host, hogy milyen tartományban enged be játékosokat (pl. komoly gém csak 97% szimulációtól felfelé, vagy roncsderbi 0-30%-ig az árkád oldalán).
  • Gregorius
    Szívemből beszéltél! :-)
  • skristof
    /me egyetért :)
  • skristof
    jah
    de mintha a (régebbi?) képeken látható start pont így is lenne... szal amit odagenerál ott a rajt aszfaltos....
  • skristof
    hát ez eléggé kár
    mert sztem ez egy nagy feketepont...
    és tartok tőle a már oly' sokat emlegetett 'dagadt amcsi kölyök'-nek sem fog tecceni ha csak végig a homokba mehet....
    szerintem
  • Alexease
    Azt en mondtam:)) A Magyar RallyCross Szabalyzatban van benne;)))

Amugy a tobbfele uttipust is en eroltettem/eroltetem, es nem csak hogy sok fele tipussal lehessen "festeni", hanem hogy a "versenyut" is lehessen tobb fele. Es nem csak a szabalyzat miatt. Pl. lehessen aszfalttal kezdeni, legyen nagyreszt dongolt foldut, tobb helyen lagy homok, itt-ott kavicsos resz, es egy-ket helyen esetleg vizesarok aminek a kornyeken saras.

Lehet, hogy a buggy/cross versenyeket 95% homogen palyan rendezik, de a jatekba beleferne a valtozatossag miatt ez is.
    De egyelore az automata utgenerator miatt valszeg nem lesz, csak egy fajta ut, meg fu. Elvileg...

Pedig egy autosjatekba, foleg ha "terepes", kotelezo lenne legalabb 8 de inkabb 16 fele uttipus (kulon texturakkal, bumppal, efektekkel, tapadassal, hangokkal, FFB-vel stb.) mert sokkal jobb elmenyt nyujt. Es ezek egy palyan, egy uton, valtozatosan.

• Gregorius
    Mintha lett volna korábban olyan beszólás, hogy nemzetközi versenyeken bizonyos kategóriában a startnak aszfaltnak kell lennie és előtte, utána valamilyen hosszan.
  • ranGer2
    #6782 Szép-szép de kitérdekel? ugyis barna lesz mert az "ugy a jó"..
  • ranGer2
    nem
  • skristof
    nem lehetne megoldani, h lehessen az út néhol aszfalt, néhol homok/sártenger?!?!

amugy nice pikcsör... azt a tütüt mikor lehet skinelni? :))))
  • Amse
    Ja így szebb.
  • ranGer2

• ranGer2
    Ne csinálj semmit csak figyelj! :)
  • ranGer2
    Nos nemazért de az asszfalt szürkésebb pls próbáld ki ugy is meglátod jobb lesz nem azt mondom hogy ez rossz...
    Más:Ne nagyon retusálgass mert még azt fogják mondani hogy kamu...
  • Nyiri
    Jobban nez ki sokkal.
  • M. Tibor
    Baroo!
    --------------
    Kiprobaltam az utat aszfalt texturaval. :)

• petesilver
    Egy pici off:
    Shark, ha erre jársz, kukkants be ide :)
    MasGrafixRacing