7782
  • petesilver
    Mondjuk szerintem nem is rossz ötlet! Kiadás után hamar ki kéne jönni egy olyan cd-vel, ami tele van pakolva újabb autókkal, festéssel, kütyükkel, új pályákkal, és a Buggy MOD-al. Éééééés akkor mindenki hapy lesz!!! Nem is lenne rosz. szerintem.
  • gazdi
    arty "MOD-ként" ötlete szerintem -- kívülállóként nézve -- nem is rossz. Az nem járható út, hogy megjelenik a "dobozótós" változat (kiadói pénzen), aztán pedig megjelenik hozzá (önszorgalomból) egy hivatalos MOD, kiegészítés, második kiadás, nevezzük akárminek, amiben buggy-k és a hozzájuk illő pályák is vannak? Gondolom ha a kiadó által kért váltás alatt felkészültök az említett modra, nem lesz már nagy munka az elkészítése annak idején. Pár modell már van, talán némi festés is akad, pályákról nem is beszélve...
    Lehet, hogy túl sokat beszéltem, és lehet, hogy nem is kapok választ, ha a kiadó is olvassa ezt a fórumot. Mindenesetre nagyon várjuk a dobozos változatot, aztán majd leszedjük az alvázakról a dobozt valahogy. ;)
  • arty
    Jah, 1 kérdés... a teljesen uj, pénzes-hez van kiado? szoval az már tuti, hogy lesz?
  • arty
    ugyérted MOD-ként? :)

egyébként én nem csalodtam benentek, jolesik látni kicsit hogyan is müködik ez az egész, hogyan alakul, változik egy projekt/a játék készitése. Én még több belső infot, konkrétumot szeretnék :D Persze, tom, ez már üzleti titok, stb....

Sok sikert az uj projekthez, én azt is szivesen követném igy, a kezdetektől... az se baj, ha nagyokat változik.

• M@TriX
    és a pénzesről mikor várható infó?
  • YaniMan
    Ja, ez az "utána meg lehet csinálni a Buggy-t" nem ígéret, csak az, ahogy én gondolom.
  • YaniMan
    Naja. Elhihetitek, nem úgy történt, hogy Tibi felkelt reggel és aszonta, alakítsunk. Amikor beszéltem vele, láttam rajta, hogy bántja a dolog. Amúgy meg ha meg lesz az új (pénzes) ótóverseny, utána még mindig meg lehet csinálni az eredeti buggy-sat is, mivel a píz már megvan :) Két hátrány: mi szomorkodunk és már nem esik olyan jól a munka, ti pedig tovább vártok a jó kis buggy-ra (a focis moddal együtt). Azért gondoljatok arra, hogy a dobozótós játék is jól fog kinézni, hiszen ugyanez a moci lesz alatta, plusz szerintem Antit nem fogja rávenni senki a motion blur-ra (némán! kire mutogat ez itten?? ónahát!:)
  • M@TriX
    nem tudom most mit fejleszt akkor az ASK, de nem szeretném, hogy beálljanak a sorba, mint a többi fejlesztő és dobozos autósjátékot csinálnának. Abból már annyi van hogy áááááá
  • M@TriX
    ja sajna így van, viszont ha valaki ki mer adni egy nem szokványos alkotást, az lehet robbani fog. Csak ezt sokan nem merik megtenni, mert kétesélyes, lehet, hoyg nem robban, hanem elsüllyed.
  • petesilver
    Azért ez nem egy könnyű döntés. Az ember nekiindul, valami újat, egyedit létrehozni bízva abban, hogy csak kap majd valaki az alkalmon, hogy megjelenteti az újdonságnak számító játékot, elvégre ha tényleg jó, csak eladja magát. Aztán tárgyalsz emberekkel, akik tényleg eladnak játékokat, ismerik a dörgést, és néznák rád a Buggyprogiddal együtt, mint egy ufóra. Elismerik, hogy tényleg jó, de számtalan marketingstatisztikával-stratégiával támasztják alá, miért eladhatatlan. Illetve talán eladható, de mivel nem látja a nagy pénzt benne, az eladható is csak eladható lenne lesz. Hát röviden ez van. Ezt lehet bírálni, mocskosul belekötni, de ettől ez a helyzet tény marad. amit lehet csinálni viszont az az, hogy ezen játékszabályok keretén belül korrekt, jó játékot letenni az asztalra, hogy az ember emeltfővel távozhasson.
  • Ch_Slater
    jah, szerintem is nagy sikere lett volna egy buggy-s játéknak. útálom az eladhatóságot. elkurvítja a világot.
  • CSOCSO
    csinaljatok SG alaku palyat:) mint a logoban levo SG felrat
  • Alexease
    Kivancsi leszek, mi vagy milyen lehet az az autos jatek amivel "biztosan" sokat lehet kaszalni.

Mivel Buggy-s jatek eddig meg nem volt, foleg rendes fizikaval, toressel, palya szerkesztesi lehetoseggel, MOD-olassal, korrekt online verseny lehetoseggel, a DTR szintu jatekokbol meg alig adnak el valamit, buggy-kal es azok versenyeivel szintugy alig nehanyan foglalkoznak, igy tenyleg valoszinu hhogy nem sok ertelme buggy-s jatekot csinalni.;))
  • Toya
    Remélem valóban fogjátok is használni a motort és nem veszik majd kárba az eddig belefektetett munka.
    Az én véleményem szerint ha mégis lesz új autós game csak akkor jelentsétek majd be a fórumba ha valóban valamilyen fokú készültségi szinten lesz már a game.

Tudom itt volt jelentősége a fórumozók véleményének, de sokakban csalódást kelthetett a project lefújása...Ez pedig a rólatok kialakult képet ronthatja le.
  • M. Tibor
    A project megkezdesekor nekunk csak az volt a fontos, hogy keszitsunk egy kocsis jatekot, a forum is igazol minket ebben. Nem az, hogy mennyit keresunk vele, de egyre jobban alakult a project es pofasodott az editor, de kozbevagott az anyagi resze.

Ha dolgozunk akkor mar keressunk is rajta, ha ezt nem vennenk figyelembe hulyek lennenk akar tobbszoros szorzoval megspekelve a megerdemelt keresetet, de meg igy is szerencsesek vagyunk, mert az editor es a fizika 100%-ban megmaradt es semmibe nem kerul az atallas.
  • Toya
    Akkor ezek szerint a fejlesztés megkezdésekor ti nem néztétek ezeket a szoftverpiaci törvényeket???
  • Pyx #6912
    Nézzd meg a galáriája utolsó képét! :o)
  • Gregorius
    Hát ez bizony rossz hír. :(
    De így legalább van még esélye a Bud Spenceres buggy programnak. :D
    És marad a földút meg minden, terep?
  • M. Tibor
    Meghalt. :)))

Ugyan csak most dolgozunk gozerovel. Igaz nem a buggyn, hanem valami mason, meg 3 honapig. :)

Ahogy Pete is irta, a mai napon kellene boritanom a bilit!

Sajnos most meg csak annyit arulok el a buggy projektrol, hogy atalakul rendes dobozos kocsikra es nem buggyik fognak rohangalni :(

Ezt a lepest a szoftver piaci torvenyeihez kellett igazitani eladhatosagi erdekekbol!

" Mindazoktol elnezest kerek, akik a buggyikra skineket rajzoltak mindhiaba, de igerem karpotolni fogom oket! "
  • gazdi
    Addig is hagyjuk élni (és megélni) a programozóinkat.
  • petesilver
    Azért még nem halt meg. Idővel újra száguldani fog meglátjátok! Majd jön Shark, és bejelent! Van még egy hete az ígéret óta+a kamat+a csúszás, és itt is lesz!
  • skristof
    egy év múlva újra menni fog
    jó, nem? :((
  • Pyx #6906
    Hát ez a topik meghalt. ..C
  • ZsZso
    HEhehe ... amúgy akkor már igazán leírhattad volna, hogy 2005, ha már úgyis írtál vmit ...
  • Sheltem
    Söt hogy lássátok énis hozzájárulok a projecthez még ötletet is adok mi legyen a 3 pálya: Getaway- High speed2 , Theatre of Magic , Medieval Madness. Az alapok megvannak! :)
  • Sheltem
    Természetesen +3 asztalra. :)
  • ANT
    Nem tervezünk semmit.Meg nem is mi döntünk ebben.

Amúgy milyen kiegészítőre gondoltál?
  • Sheltem
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem ami ugyan nem a Buggy hoz kapcsolódik de A.S.K homeworkhöz kapcsolódik. Pure Pinball hoz lesz valaha kiegészítő? Mai napig játszom vele és nagyon boldog lennék ha lenne vmi pozitív visszajelzés a kedvenc programozóimtól :)
  • skristof
    hatezerkilencszááááááááááááááááááz

elnézést
  • gazdi
    Üdv...
    Nem kellett volna sokat visszaolvasni, minden kiderül erről az oldalról. Ugye menni fog?
  • grebber
    Mikorra lesz készen???Full magyar fejlesztés??
  • arty
    azt nem értem, egy ilyen topikban hogyan tudnak elfajulni a dolgok ???

basszus, ahelyett, hogy örülnének az emberek, hogy láthatnak egy fejlesztést lépésről lépésre, gondoom ugattak ... :( az lesz a vége, hogy lof*sz info nem lesz a jövőben :(
  • skristof
    ugylaccik
    sajna lemaradtunk :)
  • arty
    uh, durvult valaki, hogy a sok post eltünt ??
  • petesilver
    Vagyok. Neked meg van 10 perced, mert mennem kell, és csak délután leszek.
  • M. Tibor
    PeteSilver MSN.
    pls.
  • petesilver
    Shark, szerintem töröld mielőbb az egész napot, ennyi elég a baromságból. Érdemi hozzászólás úgysemnagyon volt:(
  • M. Tibor
    Ezt a par commentet el sem olvasom, kimarad az eletembol. :(

Ket embert volt Szeptember 1-ig, akivel tenylegesen szamoltam, mint kulsos. Es tettek a feladatukat, amit kertem toluk. Az elso PeteSilver, akit mindenki ismer.
    Meglehet nezni a commentjeit, kulturalt es a foldon el. Lehetne tole tanulni egy keveset!
    A masik Attivitez, aki mar beagyazta magat hozzank szep csenben! Es mar bent dolgozik az irodaban, nem kulsos.
    ( lesznek emberkek akik a csapat reszere megadott munkat vegeznek el, megfelelo honorariumert es semmi TOBB! )

Ezt a kereseti lehetoseget leirom hamarosan itt a forumban, ki tudja hatha lesz ra jelentkezo.

Ha van normalis kerdes, szivesen valaszolok ra, de normalis hangnemben!
  • Gregorius
    Nem akarok olaj lenni a tűzre, de miutána világkészletek úgyis fogyóban vannak, az anyag nem vész el, csak átalakul... meg az energia is. És most úgy is szünetel a topic. :D Persze a moderátorok kicsit be lesznek pöccenve, amikor már nem férnek bele egy képernyőbe a törlendő hozzászólások. :D

Szóval igazából ez a nagy csend ezt a nagy változást volt hivatott "beharangozni"?
  • Toya
    Peace fiúk!
    Ezt privátban ha lehetséges, mert nem hiszem hogy ránk tartozik vagy érdekel bennünket.