A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Mondjuk szerintem nem is kéne hogy élethû legyen...

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Látom már beficcent a fák tükrözõdése.
Sziasztok, megint itt vagyok! 😉

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

M. Tibor
A texturak jok szerintem, ugyan meg ezek csak flettesen vannak kivagva a monitora es es semmi extra effekt nincs rajta, ha azok a pixel buherak is belekerulnek majd. 😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Minden szep de a texturak minosegenekek a javitasa sokat dobna rajta. Most nem akarok hype-ni, de a STALKER-nal is a texturak a legdurvabbak, a tobbi dolog nem nagyon uti a mostani motorokat. Az nagyot dobna a jobbak lennenek.

ranGer2
Lehet hogy hülyeséget mondok. de valami bump-ot.. light bump-ot ha raknátok az utra az nagyon lehuzná a gépet? vagy van már rajta? 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Nagyon szép! a napsütés is..árnyékok,minden! de télleg! remélem ez már közel van a végleges kinézethez..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

M. Tibor

ranGer2
inkább ne szólj hozzám..

duracell89
vicc!! peace
?:-D

[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]

Mánilyet! Most akkor pakolhatom vissza az útszerkesztgettyûbe a változtatható szélességet? Tibi! M.léxel, mit mondtam anno, mikor kivetetted velem? : "OK. De vissza nem rakom!" Bakker most jól felhúztam magam. Viszont ezen a héten tuti nem érek rá. Jövõ(re) héten megpróbálok arra járni. oks? Amúgy meg Sznupi! Azt a brutál _fegyvert_ is modellezhetnéd, kelleni fog majd az egyik modba 😊 Na bimmbamm!

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Még nincs kész?

Már itt az újabb adag.

Ok, ha minden jól megy, hétvégére meglesz a kis piros meg ez, igyekszem sietni vele. 8-)))

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ranGer2
huhúúú de vicces vagy baszki.. concept art te BUNKÓ!

duracell89
oviban?

[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]

ranGer2
uu ez nagyon ász! ilyet rajzoltam énis anno! 😄

Sznupinak, model :

A szinek még nem élethûek , de próbálkozunk.

ranGer2

Én is ezt szoktam kérdezni magamtól .

ranGer2
"Laller ne égesd már magad"

Zola NFK
Nem szeretek ide járni, mert kitesztek egy-két képet, megnézem, és miután felvettem az államat a földrõl, szomorúan kérdem magamtól:
"Nekem mér nincsennek milliárdok?" / Csokibácsi /
Irígyellek benneteket, de mindenek elõtt gratulálok.
MEG FOGOM VÁSÁROLNI (ez lesz a 2.)!

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

ranGer2
Hehe kis sunyik! 😄D amugy ez nagyon tetszik még a fákat széptgetitek meg ilysemi és nagyon profi lesz.. bár igy is az.. 😊

Amse
Grat!!!!

duracell89
csalóóók!!! ez a Far Cry!

robotnyk
az uccsó kép...
M. Tibor
Javitva lett a viz tukrozodes es igy mar eleg pofas lett.

ranGer2

duracell89
én már elég sokat megtudtam róla, mert visszaolvastam#vigyor4]

peace

ranGer2
#6704 Aki másodszor jön ide az általában nem tesztelni akar hanem többet megtudni a gameröl de te tudod jobban! És én bunkó vagyok..

Amse
És jó nehéz legyen megelõzni.Zárja a szögeket és húzza rád a kormányt(csak egy kicsit).

duracell89
elég bunkó vagy...csak érdeklõdtunk, hátha van valami, én most járok itt másodszor...

duracell89
AI? hmm?
semmiképp ne legyen beérésautómatika, mint pl. az nfsu-ba...és valmilyen hibaszázalékkal vezessen, tehát legyenek kombinációk, hogy néha fékezze el magát a kanyarban csússzon meg, még hardon (?) is..stbstbstb
legyenenek tournamentek...és azon belül versenyzõk (mittomén...pl.: john,sara,evan,brian stb), és versenyzõnként változzon a skill fokozastosan, talán ezt a <hard medium easy> skálázást el is lehet felejteni
az ai ne szemétkedjen, csak a legfelsõ szinteken, tehát ne szorítson le, próbálja kerülni az ütközést
ha eszembe jut valami rögtön leírom...remélem segítettem

CSOCSO
mindent!!! mit lehet?😊
ranGer2
Áruld már el mit akarsz tesztelni??

CSOCSO
en en en!!! de mit is??? ja igen😊 tesztelni.. kormannyal komeny vassal😊
Agresszivitást kérünk!

#6694: ez szép, meg jó, de hogy fogjuk skinelni?

ranGer2
Nah jónapot kivánok! mizu erre?

Probalja vedeni a helyzetet, ne adja fel konnyen es ne lokjon ki ha elozni akar. Ennyi eleg 😊

M. Tibor
A test me'g odebb van ugyis tudatom majd mindenkivel.

A gepeden biztos el fog docogni 😊 megfelelo sebeseggel es minden extraval amit bele gyomoszolunk a progiban. 😊

Ma'r az is nagy segitseg szamunkra ha barmilyen otlettel tudsz szolgalni a jatekkal kapcsolatban. Most az AI megirasaval foglalkozunk es ehhez kellenenek azok a kis otletek szamunkra, hogy melto ellenfeleket varazsoljunk a palyakra
szoval, hogy mire is ugyeljen az AI ellened. Ne csak egy droton huzogasuk mert az mar lejart lemez. 😊

duracell89
én is tesztelném ám 😄

M. Tibor
Egy nagyszeru linkkel mar keszul is a 6 buggy, egy uj kategoriat kepvisel majd. THX.

60.000 forintert nem is sok.😊

Sziasztok, bocsi, ha ez off lenne...
buggy
de már gondolkodom rajta, hogy amíg a game nem készül el, veszek egy ilyet. Úgyis elõrehaladott kisP-mániám van :-)
Alfatesztelõ én is lennék szívesen!

duracell89
ja és a gépigény hogy alakul?

duracell89
na visszaolvastam...van kipróbálható alfa?
esetleg tudok segíteni valamiben?

duracell89
sziasztok!
érdeklõdni szeretnék..hogy mi ez a projekt, homeworkbe csináljátok??
mikor lesz kész, van esetleg kipróbálható verzó?

amúgy szuperül néznek ki a kocsik 😉

petesilver
Hja! A tarantel skinbe akár bele is lehet kötni, hogy a festék olyan, mintha vér lenne, pedig nem az. Ha gondolod nyomd át a layert pl szép élénksárgára, és akkor no problem!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Shark elkezdtem felrakni a skineket a könyvtáramba, lassan fent lesznek.

Mission Impossible 2010: PRO Class

M. Tibor
Haho!

AI
Irni. 😊
Kellenek azok a kis momentumok!

Ó, normális ez így is, látszik, hogy szépen és bõségesen lehet variálni a "sávszélességet" 😊 Ja, és ami hasonlóan fontos: aszimmetrikusan! grat

fun is fun and done is done