7782
-
#6968 ugylátom bármibe fogtok, csak jo lesz :) bárcsak már ott tartana, ahol a buggy tartott........ -
#6967 fincsinek tűnik.
Ja egy (nekem) nagyon fontos kérdés: ugye lesz törés?
Ha lesz akkor már jól indul! :) -
ANT #6966 Majd megprobaljuk ezt a latvanyt a jatekban is kihozni, 3.0-as pixelshader es egyeb effekteket hasznalva. -
#6965 ez Acura RSX copy ugye??? -
#6964 Egy kis kiegészítéssel megtoldanám: nem csak a rendert csináltam, hanem az egész autót:) bár asszem a szponzorfelirat amúgyis árulkodó:) -
#6963 Egy kis apro info amit kozolhetek veletek, amit meg talan nem irtam le.:)
A program amit most megrendelesre keszitunk nagyon jol halad talan tulsagosan is jol. :)
A uj kocsis jatekunk amit folytatni fogunk vagyis a buggybol ami megmaradt dx8-rol dx9-re fogjuk modositani az uj effektek erdekeben es, hogy idotallo legyen.
Egy par render kepet is mutatnek szamotokra amit PeteSilver keszitett, ez a modell 90%-os allapotban van kesz.
A csapat egy ujabb taggal gyarapodott, Cly`ve-nek hivjak, o is hamarosan elkeszul a kovetkezo kocsival amivel majd villogunk, de ez mar egy mas katagoriaju kocsi lesz.
-
#6962 Shark azért mondhatna valamit már az üggyel kapcsolatban... -
YaniMan #6961 Gregorius: Remélem, úgy lesz. Jó lenne minél hamarabb letudni a dobozótót, és visszahoppanni a buggy-ra (moddal, mindennel)
Az újka neve lehetne mondjuk 60face Car Racing :)
Vagy GNACG (GNACG Not Another Car Game) GNU alapokon :)))
Na móka off. Bye! -
#6960 Kiváncsi leszek mi sül ki majd mindebből.Remélem egy zsír game. -
#6959 Mi a helyzet a kiegészítős megoldással? Ezek szerint akkor az is sutba lett vágva? Majd inkább a dobozos után csináltok egy rendes Buggy játékot annak a visszajelzései alapján? -
#6958 gratula, de mondjuk én ennek a dobozos autókázásnak nem örülök annyira, mint a Buggy-knak. Ez ugye magával hozza, hogy földút nyista, ami az igazi sava borsa lett volna az a játéknak, fizikailag és látványilag egyaránt. -
#6957 Upsz, rossz fórumba írtam!! Sorry! -
#6956 Ha valaki nagyon otthon van maxban, az elmondhatná, hogyan lesz koszos egy material? Tegnap vettem észre, hogy a klasszikus fehér object+push Wire renderen az autó üvegénél középen van egy koszpötty a renderen. Beraktam vallpapernek, és először azt hittem koszos a monitor. De nem, az a kis folt az objecten van!!! Cool! -
#6955 Most őszintén? :))))) -
#6954 Pavementors
Na, hogy hangzik? :D Ez azért jó hír, mert így tényleg nem lesz nehéz később befejezni a Buggy koncepciót sem. -
ANT #6953 Azt tudtam, hogy osszekodtetesben vagytok, es egyutt hegesztetek valamit.Csak arrol maradtam le, hogy felvett. -
ANT #6952 Igen, majd konzultalunk, mert nem mindegy mi hogy keszul. A megjelenitesi sebesseg pl sokban fugg az object felepitesetol. -
#6951 :) Pedig fele kérdésemre Te tudod a választ, mert Shark mindíg úgy kezdi, hogy azt Anti megírja!!! Még a végén kamunak tekintik a bejelentést, pedig nem az! -
ANT #6950 Udv a csapatban, en errol lemaradtam. -
#6949 A mai nappal megszűntem külsős lenni, és eltöltöttem első munkanapom az A.S.K. berkein belül. Mivel pesti vagyok ez úgy nézett ki, hogy itthon dolgoztam, és küldtem a képeket Sharknak a kész cuccokról. Cserébe kaptam a debreceni irodáról egy képet, hogy hol dolgoznak a többiek :) Jelenleg az első autómodelt csinálom az új koncepció szerint, hamarosan elkészülök vele. Az új koncepció abból áll, hogy az eddigi fejlesztés fog tovább folytatódni, mindössze a buggyk helyett úgymond dobozos sportautók lesznek a játékban, és eltűnik a földút, felváltja az aszfalt. Remélem, ha kész az első autó, lesznek képek is róla. Minden más egyenlőre képlékeny, mivel erre a projektre jövő év elején kattan rá teljesen mindenki, addig viszont autómodellgyártás folyik, hogy annyival előrébb tertsunk januárban. -
#6948 Milyen játék lesz, mi az, ami megmarad a Buggy-ból? -
#6947 Háát, én már mondtam pár ötletet Sharknak a címre.
Amennyire én tudom nem lesz annyira más, én arra gondoltam, hogy megcsinálni a többi Buggyt, és ami ehez még kell, és had szóljon!!! De ez csak az én kívánságom-elképzelésem, semmi több! -
#6946 Miért, az új projekt annyira más lesz, hogy ezt majd be kell fejezni? -
#6945 egyszer? nekünk most kell!!! :)
azt gondolom nem kell ecsetelnem, hogy eltolt projekt sikeressége mennyire kérdéses.. erre sok példa vagyon.ű
amúgy a topicátnevezést csak azért forszíroztam hátha így megtudunk valamit az új projektről :) -
#6944 Szerintem egyenlőre maradhat a topic cím, mivel az új project nem vette kezdetét, a régi meg csak áll egyenlőre. Én mindenesetre továbbra is győzködöm sharkot, hogy egyszer csak be kéne fejezni. Lehet akkor mégnagyobb durranás lesz. -
#6943 illene! de egyelőre nincs futó neve az új projectnek! vagy rosszul tudom? -
#6942 amúgy a topik címét is meg kellene lassan akkor változtatni vagy mi nem? -
#6941 Ne haragudjatok, nem szoktam káromkodni, de az összes marketinges köcsög, aki azt hiszi, tudja, mi kell a piacnak, kapja be, és menjen el favágónak, vagy hentesnek. hogy szabdalná össze magát....ehhhhhhhhhhhhh..
nagyon-nagyon-nagyon sajnálom a.s.k... szerintem rengeteg pénztől megfosztottak most ezzel. eddig unikum lett volna ez a játék...(bár, biztos vagyok benne, hogy így sem lesz piskótatészta, de már nem az igazi...:(((( ) -
#6940 én is régóta figyelemmel követem az eseményeket, de ennek ellenére szinte SOHA nem írok a fórumba :) -
#6939 régóta járok ide és kiváncsi voltam miért kapta a megtisztalő kiemelt címet a téma :) mert bevallom - és bocsánat érte - eleddig nem hallottam a projectről.
Shark vagy egy bennfentes: törésmodell ettől függetlenül még tervben van ügye? -
#6938 "Az elmúlt 4 napban végigmásztam majd az egész topikon"
Dícséretes! ;)
Szerintem is király lesz. Igazából a Buggy-kon látványosan le lehet tesztelni a fizikai motort, amit aztán beleültetnek a dobozos autókba. A buggy jobb fizikát igényel szerintem, és ha eddig arra gyúrtak, akkor valószínűleg egy jó fizikájú dobozos autós játékot kapunk majd. -
#6937 Az elmúlt 4 napban végigmásztam majd az egész topikon. Érdekes és tényleg ígéretes moci van a játék alatt.
A Buggykat sajnálom, de a marketing nagy úr és sajnos ahhoz kell igazodni akárhogy is fáj.
További jó munkát a csapatnak és várom az új híreket az egyelőre nevenincs otós' játékról :) -
Imurai #6936 Kár érte :( -
#6935 Miután talán a Buggy lesz az egyetlen járgány, ami nem lesz benne, ezért valószínűleg, de nagyon valószínűleg nem. :) -
Kérdés: a címe marad The Buggy? -
#6933 Pedig már tátottam a szám, hogy bekapom a monitort, hátha ott a fejed. :D -
#6932 Mielott leharapod a fejem, az elozo kerdesedre tenyleg nem valaszoltam, bocsi. :(
Marad a terepfelepites es a fold ut is, de lesz beton meg miegymas. :)
-
#6931 Én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy maximálisan megértem a helyzeteteket, és nagyon sajnálom. Tök mindegy kinek milyen a hozzáállása, ha valamit csinál, és aztán nem kell, az senkinek nem jó érzés.
Ha valami nem úgy megy, mint ahogy azt első lendületből gondolta, az csak egyre rosszabb lesz, ezért az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy egymásban erősítjük a lelket!
Éppen ilyen apropóból született meg a smiley is. :)
Úgyhogy mindenki csak vidáman, pörögjön tovább, és dolgozzatok úgy, hogy ebből a projektből valamikor még buggy lesz. Ez lesz a beta verziós buggy, mint a Digital Reality-nél a Desert Rats vs Afrika Korps. (Csak ezt ne mondjátok senkinek!) ((Erre se válaszoljatok!)) :D -
#6930 #6929
En nem mondtam, hogy a jatek fizikajan kell valtoztatni, hanem maga a jatek kinezeten, valosabb kocsik legyenek rajta, mar ez magaban egyfajta ismertebb kategoriaba esik. :)
Ez nem tunik rossz gondolatnak, de ezt mar megoldja majd mas :)
De a kocsi kicserelese egyszeru lesz es tartalmazni fogja az editor alapbol a jarmu bevitelet, vagyis cserelheto lesz barmire 1 gombnyomassal.
Kapod majd az informaciokat hamarosan, de lehet, hogy egy picit mas formaban.
Igen igazad van, hogy vannak olyan alkotasok, amik tenyleg eredetiek. De lehet, hogy oket valaki finanszirozta es huzta a szekeruket.
Sajnos ez van, belekerultunk mi is!
Hat persze. :)
Nem akarok pl: irkalni, hogy mivel lehet nagyokat szakitani, de van ra pelda. :))
Kulonben nem akarok penzrol beszelni, de nem 10 forintrol van szo!
Ezek utan, hogy ki mit gondol a kis modositasrol, a csapatrol, ez legyen a sajat egyeni velemenye!
De a megelhetes igen nehez! plane, ha annyi a kiadasa, mint nekem 1 honapra, biztos mindenki meghokkenne.
-
#6929 csak nehogy újra összeüljön a kiadó agyas marketingcsapata és azt találják ki hogy könnyítsünk a játékon hogy full gázzal végig lehessen menni egy pályán mert az kell a játékostársadalomnak. mert ez sürün megesik. nekik gondolom az a lényeg hogy 5-95 éves korig mindenki tudjon vele jáccani. és akkor nem szabad hogy nehéz legyen...
de jó lenne ha működne az a dolog hogy a kiadókat (és az okos ötleteiket) kikerülve lehetne játékokat fejleszteni, és mondjuk a neten terjeszteni. igy a fejlesztőknek is több pénz jutna és a játékosok is elégedettek lennének.
persze ez a legtöbb esetben nem megvalósitható mivel szükség van a kiadó pénzére, hogy egyáltalán fennmaradjon a csapat.
nehéz dolog ez...
(rossz belegondolni hogy az LFS-ből mi lenne ha kiadók kezébe került volna...)