7782
  • YaniMan
    Pénz beszél, buggy kiszál... :) ...amúgy :( inkább
  • Alexease
    En is ezt mondtam, csak hosszabban es finomabban (#6972):)))
  • CSOCSO
    szerintem butasag beszallni azok koze.. az urt kene potolni..es erre a buggy nagyon jo lett volna... de azert sok sikert!!!!!
  • Gregorius
    Na, sziasztok. Nem voltam egy ideig, mert rosszalkodott a netem router alól, de most valami sztochasztikus dolog folytán működik. Egy napja nem kapcsoltam ki a gépem, mert nem merem. :D Lehet következő boot után már megint nem leszek.
    Tetszik a Mini, csak majd a fizika hogy fogja dobálni, az itt a kérdés. :)
  • Alexease
    Valami ilyesmi:) Magyarul, beszallnak a "buliba" a tobbi koze: GTR, rFactor, FirstRacing, LFS, netKar stb.
  • Pyx #7003
    ASKék most egy másik játékon dolgoznak, ha kész akkor folytatják a buggyt, ami már nem lesz buggy, hanem zártautos, a buggy alapjaira.
    Szerintem. Javítsatok ki ha nemígyvan. :o)
  • CSOCSO
    en elvesztem.. mi ez a torolve dolog??? mijeza dobozos dolog??
  • Alexease
    Ja ja en is:PPP
    Mar tobbszor irtam, de a Buggy sokkal jobb otletnek tunt, minden szempontbol. Sokkal "egyedibb", a "dobozossal", elvileg csak beall az ember a "sorba":))) Persze, ez igy eros, de uszkve...:P
  • petesilver
    Hát, én is ezen az állásponton vagyok.
  • Alexease
    Tudod kit hivnak Cly've-nak (Clive) meg, a Volvo proba babajat:))))))))
  • Alexease
  • YaniMan
    Cly've rulez Cly've rulez!! Nattttyonnnnyyyóóóó!! Még. :-D
  • YaniMan
    Hej! Remélem, a "Buggy torolve" azért nem olyan komoly! Ha elkészült az aktuális, aztán elkészült a dobozótó, semmi sem akadályozhat majd meg abban, hogy rávegyem Tibit, hogy szánjuk rá azt a két hónapot, és cseréljünk hangulatot (vissza a Buggy-ra:) Ugye Tiiiiibiiiiii
  • Alexease
    Nem. A Buggy torolve s annak a motorjar5a epul majd valami dobozos cuccos. De most NEM az keszul. A dobozost majd csak jovo ev elejen kezdik el.
  • The Hedgehog
    nem! tudom, hogy ez már nem a buggy! de nem úgy volt hogy totál annak a motorjára építitek eme 'dobozos' verziót? ebből gondoltam, hogy mivel már a Buggyból voltam ingame képek már erről is lehet pár screen...
  • Vlala #6993
    [szőke]
    deszééép :-) van belőle piros?
    [/szőke]

• M. Tibor
    Ez Cly`ve munkaja!
    Igaz nincs rajta enviroment map, de igy is mutatos darab szerintem. #vigyor2]
  • M. Tibor
    Sajnos valamit roszul olvastal. :(
    Igen, jol haladunk a jatekkal, de ez egy masik program!
  • The Hedgehog
    pofás, de ha tényleg jól haladtok és akkor tudnál már mutatni valami "ingame" screent is nem? vagy húzod még kicsit az agyunkat :D

keep updating...
  • SE0418
    Csak kérdezem, hogy a Buggy-t nem lehetett volna-e tovább vinni és "maszek" kiadásban elsütni (ha tényleg jól sikerül) mint az Lfs-t???
  • dikki*yysw
    önfeledt kisgyerek :D
  • Pyx #6987
    Jó lesz ez! ;)
  • CSOCSO
    SUPRAT !!
  • YaniMan
    Kelleni is fog Jó Grafikusember! (mexólítás)
  • Alexease
    Koszi, mar talaltam munkahelyet:) Egyelore nem akarok "ugralni" mert az elozoket eleg jol beszivtam:)))
    De ha lehet es ha van idom (:D) akkor szivesen segitek.
  • skristof
    má kinn is van a neten a pre-alpha release warezben
    keresd a dc-n
    hülye
  • Torry
    Mikor lesz már valami DEMO féleség?
  • ANT
    En sem ertek hozza jobban, csak a kitartasom konvergal a vegtelenhez...

/es egy kicsit tovabb :)/
  • YaniMan
    Na meg az is, hogy én azt hittem, valamennyire értek D3D-ül. Aztán láttam, Anti mit csinál 600 fps-sel meg én mit csinálok 40-nel, és valahogy elment a kedvem tőle. S<tojásangolul>nyalás off.
  • petesilver
    Az tőled is függ. Ismered a mondást? : A Piatnik csak kártyát ad! :) szal attól függ mit óhajtottál megtanulni, és mennyire. Valamint mennyire érdekel magadtól a téma:)
  • Gregorius
    Hát ha az egyetemi C++ tudást kódolási tudásnak nevezzük. :) Akkor tudok,... LOL
  • M. Tibor
    Ne mar.

Miert? Tudsz codolni? Ha igen, akkor kiabalj, pattogj nyugotan, en eszre veszem.:) vagy barki mas aki jartas a c++ es dx-ben.
  • Gregorius
    Ja, itt így megy a dolog, pattogjak, hogy miért nem halad az a kódolás, és akkor kóder leszek. :)
    Na persze ez most csak vicc volt. ;)
  • ANT
    Pont ezzel kapcsolatban akartam irni, hogy ha Alexease-t felvesszuk, akkor lehet hogy kell majd meg egy programozo.
    Mert sok jo otlete volt eddig is, es ezt ket ember nem biztos hogy meg tudja valositani.
  • YaniMan
    Szóval Alexszel fogok majd a legtöbbet vitázni? ;-)
    Alex, ígérd meg, nem kell majd gusztustalan bitmap-es ablakháttereket nyomatnom! ;;--))
    Na móka off! Tibi: Hogy halad a "kis project"? Mert ha nemsokára bele kell kezdeni az editor folytatásába (: akkor szét fogoxakadni. Persze van tervem, szal jöhet!
  • M. Tibor
    Talan a legcsiposebb hazai kommentre valaszolok, egy nagyon erdekes valasszal. :)

Van egy ajanlatom szamodra!

Legyel Te az EDITOR kinezeteert, tudasaert es egyszeru kezelhetosegeert felelos. Ugy, hogy importalnalak egy allas betoltesere. Kiprobalhatod magad, hogy mit is ersz! Nem csak irkalnod kell egymagad erdekeiert, hanem egy egesz csapat sorsaert dolgoznal.

De ha ezt irod, hogy nincs idom foglalkozni vele .................
  • Alexease
    Kivancsi leszek erre a "zart kasznis" dologra. Erre is konkret megrendeles van, vagy csak "divat"?! Hirtelen nem tunik jo otletnek, foleg egy kozelgo LFS, netKar Pro, GTR, rFactor, First Racing mellett:))) Raadasul erosen liszensz "hianyos" is lesz a dolog, ertheto penzugyi es egyebb okokbol.

Bar jobb meg egy mint egy sem, de valahogy nem erzem, hogy valami olyan koledik ami meg nincs, vagy valamiben mas, jobb, egyedibb. Talan, ha a palya editor tenyleg egyszeru marad, hasznalhato, vagy egyaltalan megmarad, akkor talan az az egy amiert csabito lehet.

A Buggy igazan jo otletnek tunt, mert meg nincs a piacon - sot igazan jo terepes nincs regota (kiveve most a RBR:)) - es ha megnezzuk hogy mennyire nepszeruek a DTR-ek s azok kiegeszitesei, tenyleg jonak latszott;))

De a lenyeg a lenyeg, nekem jo lesz. Ha autos, cockpites, szim-es akkor mar jo:)))))
  • YaniMan
    szal öhh. Searching for áll... Ezjóez.
    Tibi: vammá vwg4? Persze csak mókakérdés; jó munkához tüdő kell. Vagy ez nem így van? Lehet.
  • petesilver
    Az:)
  • Nyiri
    A modell nem az igazi. Mai vilagban tobb polygont is elbirna.