A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
amugy nice pikcsör... azt a tütüt mikor lehet skinelni? :))))
football without ultras is nothing

Más:Ne nagyon retusálgass mert még azt fogják mondani hogy kamu...
--------------
Kiprobaltam az utat aszfalt texturaval. :)

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
Mission Impossible 2010: PRO Class
Csak ugy lehet hogyha fokozatosan fordul a billenytûvel a kormány.
Még a toca elsõ részét is lehetett billentyûn játszani,igaz,néha egy kanyarban könnyen ki lehetett csúszni,mert nem nagyon lehetett billenytûn tartani a kormányt,de az is szimulator volt.
Ami fontos, es szinte kotelezo, hogy az ONLINE, halozatos jatekmodokban, az option reszben, egyertelmuen el lehessen kuloniteni az iranyitasi reszeket, es az egyebb beallitasokat. Vagyis egy SIM beallitasu jatekba, host-ba (csak belsonezet, tores, kornany, segitsegek kikapcsolva stb.) NE engedjen be a szerver, a host arkadosabb beallitasu jatekost (billentyu, segitsegek, kulsonezet stb.)
Ez egyreszt a jatek tisztasaga miatt fontos, masreszt, gyakori problema, hogy a "lazabb" jatekvetelu egyenek, eloszeretettel teszik tonkre masok versenyet az interneten, a kulonbozo gyerekes megmozdulasukkal (szembe megyek, lokdosodok, torok-zuzok stb.)
Vagyis, egyszeruen az online modokba, egy Arcade, Sim, Hardcore "eroltetett" kapcsolot kell beepiteni, ami csak a meghatarozott feltetelekkel, beallitasokkal rendelkezo jatekost engedik be a szerverre jatszani.
Video szépek, gyerebe! :o
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Vagy mondjuk ha gázt is ad, és kanyarodik, akkor lassan, ha csak kanyarodik, akkor normál tempóban, ha pedig fékez és kanyarodik, akkor gyorsabban, meg ilyenek.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Remelem tudsz biciklizni es legalabb 30 km sebesseggel meg is tudod tekerni a biciklit, oszt a kormanyt betekerni amennyire csak lehet, utkozesig, de ezt olyan gyorsan amennyire csak tudod, utana mi a hogolyo lesz?:))
Na ez a problema.
Ez egy eros pelda, de ez a billentyuzet hibaja, ha mar nem ez tortenik az mar arkad es nem igazi szimulacio es csalas, (igaz nem 30-as tempoval)plane homokon, de majd mi is csalunk de csak billentyuzet-re.:) de nem annyit, hogy jobban tud iranyitani, mint kormannyal, mert az maga lenne a paradicsom az arkad vilagnak.
(2napos AI-rol)
5mb

Amúgy na: ez egy olyan jatek lesz, amiben tákolt kisótók rohangálnak erre-arra. A játékcél (-menet) erõsen modolható leszen (ha sikerül megoldani), szal az alap zárt és off-road versenyeken kívül, amik alapból benne lesznek a játékban, lehet majd szerezni plusz modokat, amikkel lehet majd focizni a ótókkal - sõt, olyan eszelõs (sztár) ötlet is jött anno valakitõl (hadd ne keressek vissza), hogy lottózni lehet a kocsikkal (az a hordós, számos-golyós, gyûjtögetõs, lökdösõdõs). Plusz nagy dobás, hogy lesz hozzá egy hihetetlenül 1xÛ editor, amivel pályákat lehet nyomatni. MÉÉG plusssz, hogy ha tudsz maxul (vagy másul, ami 3D-s jóságokat gyárt), akkor azt is be lehet majd tenni akár a pályákra, akár a ótók soraiba. Teeermészetesen lesz net meg AI is. A grapicsot mán láttad :) Anti Carmack... Jó lesz.
Na csak elmondtam, hogy ha valaki jön, ne kelljen feltétlenül ezret visszaolvasnia (hatezret? :)
Na megyek haza. A linkrõl semmit tudok. Bumm!
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Még nekem sincs,pedig én szeretem az autóversenyest.
csak ezért vegyen a user 15k-s kormányt? naneeee
dél-koreai
Mert egy live for speedben megértem,ahol finoman kell bevenni egy kanyart pl,de azért egy ilyen játékot billenytûn is jól kellene irányítani.
de valszeg együttmûködés van az ASK és az SG között
bizti lesz a gameben egy-egy SG-s reklámtábla ;)
Jézusom
Bár a fenti logóból szerintem sejthetõ :)
Meg a lenti képekbõl.
Billentyuvel nyomtam es kb. 15 fps mivel, hogy fraps-sal szedtem le a cuccot.
Amit mar tudok, nehez sors var a billentyuzetesekre, mert nem lehet normalisan jatszani, de kormannyal igen.
Ma a tobbiekkel mar halalra nevettuk az aikat, hogy mit csinalnak es meg
sincs irva.
AI. 5mb
izé: rég volt 'napi1 összefoglaló!!! ;))
jó-jó, tudom, h nincs rá idõtök!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
jó buli lesz...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
alakulik :)
(Shark msg)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)