A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
#6782 Szép-szép de kitérdekel? ugyis barna lesz mert az "ugy a jó"..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
nem

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

nem lehetne megoldani, h lehessen az út néhol aszfalt, néhol homok/sártenger?!?!

amugy nice pikcsör... azt a tütüt mikor lehet skinelni? :))))

football without ultras is nothing

Amse
Ja így szebb.

ranGer2

ranGer2
Ne csinálj semmit csak figyelj! :)

ranGer2
Nos nemazért de az asszfalt szürkésebb pls próbáld ki ugy is meglátod jobb lesz nem azt mondom hogy ez rossz...
Más:Ne nagyon retusálgass mert még azt fogják mondani hogy kamu...

Jobban nez ki sokkal.

M. Tibor
Baroo!
--------------
Kiprobaltam az utat aszfalt texturaval. :)

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

petesilver
Egy pici off:
Shark, ha erre jársz, kukkants be ide :)
MasGrafixRacing

Mission Impossible 2010: PRO Class

Úgy látom, az ütközés még nincs belerakva.

Igen valahogy így kellene megoldani,mert az tényleg nem túl jó,ha egy gombnyomás oszt 90 fokkal már el is fordult a kormány :)
Csak ugy lehet hogyha fokozatosan fordul a billenytûvel a kormány.
Még a toca elsõ részét is lehetett billentyûn játszani,igaz,néha egy kanyarban könnyen ki lehetett csúszni,mert nem nagyon lehetett billenytûn tartani a kormányt,de az is szimulator volt.

hat van ezen meg mit dolgozni :)
Alexease
Meg lehet, es erdemes is megoldani a billentyus iranyitast, mert ha lesznek lazabb jatekmodok, vagy ha csak valaki lazabbat akar nyomni az is tudjon jatszani vele;) Meg persze kormanya sincs mindenkinek.

Ami fontos, es szinte kotelezo, hogy az ONLINE, halozatos jatekmodokban, az option reszben, egyertelmuen el lehessen kuloniteni az iranyitasi reszeket, es az egyebb beallitasokat. Vagyis egy SIM beallitasu jatekba, host-ba (csak belsonezet, tores, kornany, segitsegek kikapcsolva stb.) NE engedjen be a szerver, a host arkadosabb beallitasu jatekost (billentyu, segitsegek, kulsonezet stb.)
Ez egyreszt a jatek tisztasaga miatt fontos, masreszt, gyakori problema, hogy a "lazabb" jatekvetelu egyenek, eloszeretettel teszik tonkre masok versenyet az interneten, a kulonbozo gyerekes megmozdulasukkal (szembe megyek, lokdosodok, torok-zuzok stb.)

Vagyis, egyszeruen az online modokba, egy Arcade, Sim, Hardcore "eroltetett" kapcsolot kell beepiteni, ami csak a meghatarozott feltetelekkel, beallitasokkal rendelkezo jatekost engedik be a szerverre jatszani.
Pyx
Ilyen ficsör van autokhoz is... :-)

Video szépek, gyerebe! :o

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ranGer2
Megnéztem az animot :) "fék nélkül ész nélkül" :DD nagyon pöpec!

ranGer2
#6767 ahha :) zakózzunk nagyoot!

Gregorius
Lehetne sebességfüggõ, kormánytekerési sebességbeállításokat tenni, amit a controls-ban lehetne irányítani. Ha 200-zal megyek, akkor lassabban tekeri be a kormányt.
Vagy mondjuk ha gázt is ad, és kanyarodik, akkor lassan, ha csak kanyarodik, akkor normál tempóban, ha pedig fékez és kanyarodik, akkor gyorsabban, meg ilyenek.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

M. Tibor
Nem akarok vitaba belefolyni, de egy peldat leirok. :)

Remelem tudsz biciklizni es legalabb 30 km sebesseggel meg is tudod tekerni a biciklit, oszt a kormanyt betekerni amennyire csak lehet, utkozesig, de ezt olyan gyorsan amennyire csak tudod, utana mi a hogolyo lesz?:))
Na ez a problema.

Ez egy eros pelda, de ez a billentyuzet hibaja, ha mar nem ez tortenik az mar arkad es nem igazi szimulacio es csalas, (igaz nem 30-as tempoval)plane homokon, de majd mi is csalunk de csak billentyuzet-re.:) de nem annyit, hogy jobban tud iranyitani, mint kormannyal, mert az maga lenne a paradicsom az arkad vilagnak.

M. Tibor
Beszaras nem lehet linkelni mitudomen.avi ,hogy toltheto legyen a szamotokra a link jo volt. zipeltem. :(

(2napos AI-rol)
5mb

ranGer2
csinálni kéne a bannerre egy GYIK et és a design dokumentációt beleõakolni :DD hadd olvasgassanak..

Úgyis lehet majd kormány nélkül jáccni, mert olyan nekem sem nemvan -> addig nyúzom Tibit meg Antit, amíg be nem állítják rendesül!

Amúgy na: ez egy olyan jatek lesz, amiben tákolt kisótók rohangálnak erre-arra. A játékcél (-menet) erõsen modolható leszen (ha sikerül megoldani), szal az alap zárt és off-road versenyeken kívül, amik alapból benne lesznek a játékban, lehet majd szerezni plusz modokat, amikkel lehet majd focizni a ótókkal - sõt, olyan eszelõs (sztár) ötlet is jött anno valakitõl (hadd ne keressek vissza), hogy lottózni lehet a kocsikkal (az a hordós, számos-golyós, gyûjtögetõs, lökdösõdõs). Plusz nagy dobás, hogy lesz hozzá egy hihetetlenül 1xÛ editor, amivel pályákat lehet nyomatni. MÉÉG plusssz, hogy ha tudsz maxul (vagy másul, ami 3D-s jóságokat gyárt), akkor azt is be lehet majd tenni akár a pályákra, akár a ótók soraiba. Teeermészetesen lesz net meg AI is. A grapicsot mán láttad :) Anti Carmack... Jó lesz.

Na csak elmondtam, hogy ha valaki jön, ne kelljen feltétlenül ezret visszaolvasnia (hatezret? :)

Na megyek haza. A linkrõl semmit tudok. Bumm!

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Igen,mert egy ilyen játékkal szerintem azok is eljátszanak akik egyébként nem rajonganak az autós játékért,és nem valószínû,hogy lenne nekik kormány.
Még nekem sincs,pedig én szeretem az autóversenyest.

szerintem is jobb lenne ha lenne tisztességes irányítás klaviatúráról is
csak ezért vegyen a user 15k-s kormányt? naneeee

nem
dél-koreai

jahh, könnyen megeshet, jahh és bocs ha hülye a kérdés (valszeg az :D) ... ez magyar fejlesztésû game?
Hát az nem túl jó,ha billentyûn nem lehet jol irányitani.
Mert egy live for speedben megértem,ahol finoman kell bevenni egy kanyart pl,de azért egy ilyen játékot billenytûn is jól kellene irányítani.

pontos választ nem tudok
de valszeg együttmûködés van az ASK és az SG között
bizti lesz a gameben egy-egy SG-s reklámtábla ;)

akkor buggyverseny, de még egy kérdés, mér van a "Játékosok Fóruma" résznél ez "kiemelve"?
Játékot csinálnak,de egy fájlt már nem tudnak belinkelni jól :)

a neve is elég semmitmondó nem?!?!?

Jézusom

szal terepraly??? :D
Szerintem olvass visszább,és megtudod.
Bár a fenti logóból szerintem sejthetõ :)
Meg a lenti képekbõl.

nayo, de akkor is ... nem is hallottam még ien gamerõl, mien fajta?
Pedig az :)

ez mien game?? (remélem nem hüly kérdés ...) :P
Nem jó a link :)

M. Tibor
Mutiba rakok fel egy kis animot. :) (2napos AI-rol)

Billentyuvel nyomtam es kb. 15 fps mivel, hogy fraps-sal szedtem le a cuccot.
Amit mar tudok, nehez sors var a billentyuzetesekre, mert nem lehet normalisan jatszani, de kormannyal igen.

Ma a tobbiekkel mar halalra nevettuk az aikat, hogy mit csinalnak es meg
sincs irva.

AI. 5mb

hát, ha sokat nevetett Shark, akkor gondolom bakiztak eleget a gépi versenyzõk....

izé: rég volt 'napi1 összefoglaló!!! ;))

jó-jó, tudom, h nincs rá idõtök!

ranGer2
MIért mivan az AI val? olyan sz@r vagy olyan jó? esetleg túl okos? :D

Amse
Mikor játszhatunk már vele???

M. Tibor
Ennyit regen nem nevettem ami a mai napon tortent az AI-val.

M@TriX
körözgetnek amíg te építed a pályát? ;) szuper.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Fejlõdik az AI ...

Amse
Hogy áll az új buggy-k lemodellezése?Sznupi azt mondta, ha minden jól megy, múlt hétvégére meglesz.Én várom a képeket.:)

dikki*yysw
Rég nem néztem be ide, de ez egyre szebb!

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

M@TriX
na visszajöttem a nyaralgatásból, nem semmik a képek mamám, nekem a 91-es kép tetszik....
jó buli lesz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Pyx
Szépek a legutolso képek!44 alakulik :)

(Shark msg)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

petesilver
Vazze alakul!!!! Szép!! És hasonlít egy versenypályára!!! Klassz!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Gregorius
Nem mondasz hülyeséget! Be lehet fizikázni a bumpmappinget? :D Ha nem húzza le egyáltalán, akkor jöhet, de nem tudom mennyit látni egy bumpmappinget az úton miközben 500-zal robogsz el felette. Illetve mégis. Ha lehúzza a gépet, akkor is belemehet, mert akkor diavetítés lesz belõle, és akkor fontos a bumpmap! ;))

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)