A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PeteSilver bizti külsõs
meg sztem az a srác aki a fizikában segített(nemtom nevét)

football without ultras is nothing

ranGer2
Nyugivanmár megtudsz mindent majd amikor kell..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Gregorius
Na, addig meg indítsuk a szóláncot! :)
Kik a külsõsök?
És az a project elõreláthatóan mikor készül el?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ranGer2
Titok! ... majd 2 hét mulva.. :)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

baaaaaz

arty
jajnee, második világháborus tankszimulátor lesz? ;))

Tibor! legalább annyit: örülni fogunk a változásoknak ? :) vagy megy a levesbe az eddig elkészült buggy sztájl ? ;) :(

Miért döntöttetek igy? Kiadoi reakciok? Vagy titok ?

Erre válaszként nem kell kokrétumot irni ;)))

Forza.

ranGer2
#6827 este beszélünk ;)

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

M. Tibor
Egy picit regen voltam mar erre. :(

Miert is?

Munkat kellett keresni a cegnek, nehogy ehen haljunk mar a project fejlesztes alatt. :)

Szoval elvalaltam egy extra gyors kivitelezesu jatekot es igy a csapat 115%-ban ezen a projecten fog dolgozni, minden munkatars. Mar a holnapi naptol!

Nem all le a fejlesztes teljesen az elkezdett projectrol, mert par kulsos munkatars tovabb fogja vinni mindaddig, amig vissza nem terunk..

Egy apro hir a Buggy-rol. Valtozni fog a project, a forma marad, de a kulso valtozni fog.

Az eladhatosag erdekeben tesszuk a valtozasokat, mar amit megvaltoztatunk rajta.

kb:2 het mulva kiboritom a bilit. :)

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

ranGer2
nahát.. ne is menj...

Az én pályarekordom nem nehéz megdönteni, még egy kört nem mentem a játékban és sztm nem is fogok soha. 8-))

Mire? Már zöldülök a várakozástól! Nekem az is jó, ha Shark aszongya hogy: "most tök örülök, megdöntöttem Sznupi pályarekordját" csak mondjon már vmit! Ááááá!

ranGer2
#6819 Várj még...

Gregorius
Még te is nyomod az ipart? Csak nem Buggy pályákat gyûrsz ezerrel? :)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

remek... ;)

ezen kommentekbõl remélem észrevették Sharkék, h kéne már vmi FRISS! :)

Gregorius
Elképzelhetõ, de ezt az okfejtést még késõbb olvasom, mint amikor azt írtam, ezért ebbõl még kevesebbet fogok föl. Azon kemény fél másodpercet gondolkoztam, nem voltam beszámítható, de most sem vagyok az. :)

Shark: vmi infót, pls, rég hallottunk vmit :)

petesilver
Miért, mostanában Sznupi Z-brushozik?

Mission Impossible 2010: PRO Class

ranGer2
Nem kéne gyúnyolódni... menjé gyurmázni....

Hajrá!

ez sztem hibás....
nem inkább:
És ki mondta, h õ (ranger) azt gondolta, h õ(mohus) azt gondolta, h bekerül?

nem?
nah jóvan, off ezennel OFF :)

Gregorius
És ki mondta, hogy õ azt gondolta, hogy õ nem úgy gondolta, hogy belekerül?

és ki mondta, h õ azt gondolta, h bekerül?
LoL

ranGer2
És ki mondta hogy ilyen állapotban belekerül? vagy hogy belekerül e egyáltalán....;)

mohus
wow:)

emlékszik még valaki a SEGA Virtua Racing-jére? abban voltak ilyen "poligonú" verdák....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

ranGer2

szerintem én ezeket lemodellezem... :)

M@TriX
ez jó lenne, ez egy alapgép.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
jó az a pár szál margaréta a mezõn :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ranGer2
ööö izé a kerekeket utóljára csináld :) de szép vázlat.. :)

petesilver
Egy ilyen buggyval szivesen száguldoznék a gaméban majd. Ha tetszik megcsinálom rendesen:

Mission Impossible 2010: PRO Class

Gregorius
Meddig kell még étek nélkül csurgatni a nyálunk? :)

ranGer2
Nem egyszerü :)

bah
állat... :P

Amse
Jó az sg reklám is :D

M. Tibor
Kezd alakulni az arnyek a terepre, remelem latszik normalisan ezen a par kepen.:)

Ezt melyik pályán fényképezted? Magyarországon vagy valahol a környéken?

fun is fun and done is done

Gregorius
Nagyon killer! Tetszenek a színek. Megnéztem a videót, és ott is nagyon klassz volt a sárgás naplemente. Tuti el van találva. Az is tetszik, ahogy megy, nagyon egyben van az egész. Ez így tuti lesz. Hajrá srácok!

ranGer2
Mit jelentsen az a nagy kérdõjel meg a pacman aki halat eszik? :) a többit private ban irtam le :D

M. Tibor

ranGer2
nemazé de az alfa az sose a kész verziót jelenti...

M@TriX
kész is volt nem? igaz nem a végleges de volt pár alfa verzió...

ranGer2
2003. okt. 10. 16:36 | Privát | Galéria | Válasz | #423

"Regen irtam mar valami friss hirt. Jo hir, hogy concept art hiányat megszuntettem.
Egy jo ismerosom aki plane, hogy a szomszedunk mar irt a forumba,
de gozom se volt hogy o ki.:)
Milyen pici a vilag. Adott egy kepet, amit most felraktam, o rajzolta.
Az a lenyeg, hogy Sznupinak nagyon bejott es mar kesziti a kocsit, hamarosan kesz is.
Ugy erzem, hogy meg kapni fogunk egy par kepet, mivel egy kepzomuveszeti iskolaba jar, a
szakterulete a rajz. Igy egy egesz osztaly rajzolni fogja a buggykat, koncep kepeket.:)

A palyaszerkeszto hamarosan kesz, napokban lehet szamolni.:)

Olvastam mindenki komentjet,az egyik szemem sir, a masik pedig nevet. Mindenkit megkernek
arra, hogy ( akar ismer, akar nem) nem itt kell ezeket a dolgokat megbeszelni.
Akiket erint, azok tudjak mirol van szo.
De ha igy gondoljatok akkor allunk elebe. Legalabb lesz mit olvasni.:)"

Aztabüdösmindenit! :) visszaolvasgattam és ezen akkorát nevettem gondoltam emlékeztetlek titeket is :)

A pályaszerkesztõ a napokban kész lesz... loool!

A Marcedes Benz Racingnek (biztos nem ez volt a pontos neve de az is biztos, hogy többen tudják, hogy mire gondolok) volt erre a kormányos/billentyûs irányításra egy jó megoldása: százas skálán lehetett állítani szimuláció ás árkád között. A tiszta szimuláció nyilván a "bevágom kilencvenbe", a tiszta árkád pedig pl az említett Toca-s megoldás, ahol a gombnyomás hoszzával négyzetesen arányosan fordul a (kormány-)kerék. Neten pedig mondjuk megmondja a host, hogy milyen tartományban enged be játékosokat (pl. komoly gém csak 97% szimulációtól felfelé, vagy roncsderbi 0-30%-ig az árkád oldalán).

fun is fun and done is done

Gregorius
Szívembõl beszéltél! :-)

/me egyetért :)

jah
de mintha a (régebbi?) képeken látható start pont így is lenne... szal amit odagenerál ott a rajt aszfaltos....

hát ez eléggé kár
mert sztem ez egy nagy feketepont...
és tartok tõle a már oly' sokat emlegetett 'dagadt amcsi kölyök'-nek sem fog tecceni ha csak végig a homokba mehet....
szerintem

Alexease
Azt en mondtam:)) A Magyar RallyCross Szabalyzatban van benne;)))

Amugy a tobbfele uttipust is en eroltettem/eroltetem, es nem csak hogy sok fele tipussal lehessen "festeni", hanem hogy a "versenyut" is lehessen tobb fele. Es nem csak a szabalyzat miatt. Pl. lehessen aszfalttal kezdeni, legyen nagyreszt dongolt foldut, tobb helyen lagy homok, itt-ott kavicsos resz, es egy-ket helyen esetleg vizesarok aminek a kornyeken saras.

Lehet, hogy a buggy/cross versenyeket 95% homogen palyan rendezik, de a jatekba beleferne a valtozatossag miatt ez is.
De egyelore az automata utgenerator miatt valszeg nem lesz, csak egy fajta ut, meg fu. Elvileg...

Pedig egy autosjatekba, foleg ha "terepes", kotelezo lenne legalabb 8 de inkabb 16 fele uttipus (kulon texturakkal, bumppal, efektekkel, tapadassal, hangokkal, FFB-vel stb.) mert sokkal jobb elmenyt nyujt. Es ezek egy palyan, egy uton, valtozatosan.

Gregorius
Mintha lett volna korábban olyan beszólás, hogy nemzetközi versenyeken bizonyos kategóriában a startnak aszfaltnak kell lennie és elõtte, utána valamilyen hosszan.