7782
  • M. Tibor
    Egy ujabb kocsi amit ismet Cly`ve kovetet el.
  • petesilver
    Hali nenad! Te erre? Itt indult útjára az a játék, ami már nem az, de lehet, hogy mégis az lesz, és még más is. Röviden:)
  • nenad
    elmeletileg ha a kocsi nem deformalodik tokmind1 hogyan allnak a polyk (a hosszu vekonyakat leszamitva)
    Mondju en mindig is csodaltam a polybuveszeket. Nekem valaogy ez nem all kezre. Inkabb nurbs :)

Egyebkent mi ez az egesz fejlesztos buli? :)
  • petesilver
    THX! :)
  • Carlos
    Ez naon zsír kép!
    Grat!
  • ranGer2
    szerintem a MAX os optimalizálásnak senki sem a híve! :)
  • petesilver
    Az alapján készült, hja. az csak kerekek+külső valami 10.000 poly volt. Nos ebbe sokminden belekerült, kinézetre ugyan olyan, és kevesebb poly is lett. De nem maxos cuccal optimalizálok, hanem kézzel sajátmagam, mert nem vagyok híve az optimalizálás végeredményének.
  • ranGer2
    Volt egy Peugeot 206 az anno nállam is járt.. nah és gondolom PeterSilver lemásolta :) optimalizálást meg minek mikor olyan 8000 oldal körül volt asszem
  • M@TriX
    gondolom jóval kevesebb poliból áll vagy valami hasonló optimalizálás nem?
  • ranGer2
    Bűvésztrükkk? pff! mind1 akkor okés!! amugy télleg dicséretnek szántam.. csak nem lemásoltad face enként? :DD
  • petesilver
    Mióta a kezem alatt átalakult. azóta. Ne zavarjon össze a kinézet, ez már teljesen más, mint volt.Bűvésztrükk. Az hogy nem látod a különbséget, az csak dícséret:)
  • ranGer2
    Már nemazért nem szeretnék kötekedni de ez mikor volt uj modell? :DDD
  • M@TriX
    hééé dógozni, nem szórakozni!!! :)
  • The Hedgehog
    És hol van Roy Scheider?
  • YaniMan
    Asszonyom! Tekerje le az ablakot és szálljon ki! Mondták magának, hogy ne hajtson bele! :-)
  • Gregorius
  • petesilver
    Shark ismerkedik az új modellel. Nézegeti, kóstolgatja:)
  • ANT
    Most nem , mert nincs rá idő .
  • Gregorius
    Pedig már megijedtem. :)
    Tudom, hogy már korábban volt kérdés, de ha jól emléxem, akkor nem válaszoltatok rá: Nem lehetne őket a Buggy motorjába bepakolni, merthogy úgyis azt fogja használni?
    Persze egy kimerítő NEM is elég lesz. :)
  • petesilver
    Nem kell ettől félni, nem vészes:)
  • Gregorius
    Ettől féltem :)
  • petesilver
    Alex, ha ráérsz egy kérdés erejéig, lécci gyere icukára. THX!
  • Alexease
    Ez 3D MAX renderelt;))
  • Gregorius
    Ham jól látom, hogy a karosszériában a másik kocsit látom? :) Vagy ez nem engine renderelt?
  • ranGer2
    Ja aha értem... azt hittem hogy emiatt ha jól látom 1 skin miatt vagy lemaradva de akkor tévedtem!
  • petesilver
    Nem. Ez 1-ből 3, vagyis 3-ból 1.
  • skristof
  • Pyx #7071
  • Pyx #7070
    szépek lowpoliak :o)
  • ranGer2
    Ezt a (három) kocsit csináltad egyszerre?
  • skristof
    jóak
  • petesilver
    Eléggé pre release, 90%-os object, 1%-os hirtelentextura. Berakom, hogy azért legyen új kép:)
  • ranGer2
    Majd eldől hogy ki mit csinál kinek.. mindenesetre volt aki leszarozta a munkám... :( ez van!
  • Gregorius
    Egyelőre tankos-romantikus projekt van :)
  • petesilver
    Pedig világos: az tuti, hogy semmise biztos, ezért nincs sok info, csak objectgyártás jelenleg:) Jövőhét végére lesz minimum 3 új autó képe, akkora kell ugyanis befejeznem azokat, amiket most csinálok.
  • skristof
    nah
    mostmár énis teljesen megzavarodtam projectügyileg
    sry...
  • Alexease
    A "kocka autos" jatek meg nem keszul, majd csak jovore. Kepeket lathasz belole, mert a lenti autok - elvileg - abba keszulnek;P
  • skristof
    kockaótós gémből nem kapunk képeket még?
    ranger nektek csinájja azt a kocsikát, ami a galérijájában van?
  • petesilver
    Boldog szülinapot!
  • YaniMan
    Köszi mindenkinek :)
    Viszont ha ennyire üveges, tenni kellene belül az ajtókra is valami faja textúrát, amin van, ami egy autóajtóbelsön :) lenni szokott... neeem?