7782
  • M. Tibor
    A galeriamban talaltam egy kepet amit nem linkeltem be, de most
    megteszem, jobb kesobb mint soha, ki tudja mit hoz a jovo!

• petesilver
    Na eléméééész te..........! :DDDDDD
    Mégegyszer nem szopom be! :)
  • M. Tibor
    [apro]Valami tortent![apro]
    [apro]De mi?[apro]
  • Gregorius
    Egy roadster-t?
  • The Hedgehog
    Egy Subaru Impreza WRX Sedan? Hmmm?
  • YaniMan
    Lehet még kérni? Cápa BMW nagggyon dúrva merevítőkkel?
  • Gregorius
    Szép! Nagyon szaporodnak mostanság az autók, jól haladtok?
  • skristof
  • petesilver
  • Gregorius
    Viszont most már láttam ilyen műszerfalat is, köszi! ;)
  • Gregorius
    A távolság nem vészes, de én itt is csak egy nagy tekerőgombot látok alul, semmi kijelzőt.
  • petesilver
    Alul csak egy töltés-üzemanyagszintjelző van, minden más, és még ez is a digitális kijelzőn lesz fent, De azért nézd meg ezt a képet, nem olyan vészes az a távolság:)
  • Gregorius
    Nekem is tetszenek, csak így tovább, aztán készüljön a motor is, mindegy mihez! ;)
  • Gregorius
    Szerintem maradhat, én aerodinamikailag is így terveztem volna meg az autót. :) Sőt, ha emlékezetem nem csal, az eredetiben is van egy kis törés, mert lapjával nem szoktak rá hűtőrácsot tenni.
  • Gregorius
    Érthető volt, csak gondoltam szólok, hogy erre majd figyeljetek oda. :)
  • Gregorius
    Nagyon szépen köszönöm, igazán megtisztelő!
    Így már jobb, de még mindig idegen számomra, de csak valszeg azért, mert még életemben nem láttam ehez hasonló belső teret. :)
    Csak egy megjegyzés. Szerény véleményem szerint kapcsolók, mint pl szivató, kézifék, sebváltó, stb azért helyezkednek el alul, mert a kéz viszonylag szabad vezetés közben. Ellenben a kijelzők; fordulatszámmérő, sebesséfmérő, indexvisszajelző, ajtónyitás visszajelzők azért vannak felül, hogy vezetés közben is minimális figyelemelvonással ellenőrizhetők legyenek.
    Lehet a nézet csalóka megint, de nem tudom elképzelni, hogy vethet akár csak egy futó pillantást is az ember egy a sípcsontjánál lévő kijelzőre. Én azt a kijelzős panelt felpakolnám eggyel feljebbre, és a felette lévőt raknám a helyére. Szerintem sokkal emberibb lenne.
  • petesilver
    P206 final:
  • petesilver
    de asszem majd eltüntetem inkább.
  • dav
    Gyönyörűek a modellek, csak ámulok és bámulok! További jó munkát!

Üdv:
    dav
  • petesilver
    igen, direkt. Csak maxban nem lehet teljesen visszaadni smootholással az eredetit. Eredetiben megvan az oldalán végigfutó lap törése is, meg annak a felső része ívesebben megy át a motorháztetőbe.
  • M@TriX
    nem hiszem szetrintem ez sértetlen ;)
  • YaniMan
    Cipő. Amúgy érdekes. Az elején az a törés direkt ugyi?
  • petesilver
    Másik teremtmény:
  • M@TriX
    ezt akartam kérdezni, de nem akartam megbántani senkit, meg gondoltam, hogy ez nem a végleges. :)
    de így végképp megnyugodtam ;)
  • petesilver
    Azt még szeretném megjegyezni, hogy az egész jóval kidolgozottabb lesz. ez jelenleg egy ideiglenes fake belső, és műszerfaltextura. Majd ha ki lesz dolgozva rendesen külön szépen a belsőnézet, akkor oda fullos lesz a cucc, és az texturában kikerül az egészalakos model belsejébe is. Ez ilyen preview belső. Remélem érthető voltam.
  • M@TriX
    na eddig nálam a Merci a befutó ;)
  • petesilver
    Only for gregorius. Jobban nem tudom hirtelen szemléltetni, de ez egy vezető felé beforduló konzol a műszerfalbol, ahol igniton on, off meg egyéb kapcsolók, ledek vannak. Csak perspektívből érdekes a hatás.
  • YaniMan
    Őőő tsék?? Állam leesett. Mindig is vágytam olyan autós játékokra, ahol érezni egy autó tömegét. Bár nem értek az autókhoz (s az autós játékokhoz sem). Eddig ezt az érzést a GTA3 tolta a nagyobb ótóival. Na ha minden jól megy, le lesz faján pjogjamozva, az a bömös szépen fogja hajigálni magát egy-egy gyorsabb-mint-kellene kanyarnál... Ajánljuk wreck-the-others és deathmatch mod-játékra :)
    Emez ótón meg csak bambultam és csorgott a nyálam. Ennek olyannak kellene lenni, hogy ha megnyered a játékot, szal végigviszed a összes pályát amit kell, lenyomod a összes gazdag tuningos gyereket, akkor mintegy fődíjként megkapod ezt a csodát, ami úgy 3x jobb az addigi legkeményebb ellenfél ótójánál is, és puszta szórakozásból elkezdheted vele elölről jáccni a pályákat :)
    Lelkendeztem. Pá.
  • Gregorius
    A BMW nagyon ász, gratula, bár ez a festés kicsit bénán áll neki. Ott a hátsó ajtón nem kóser a dolog :) De tudom, hogy tök mindegy, mert ez csak amolyan legyen rajta festés is dolog, de a kocsi az szép lett nagyon!

A Merci ellenben szép lett nagyon. :) Azt a belső teret nem nagyon vágom, olyan mintha a TV távirányítója tükröződne az üvegen. :D
  • ranGer2
    Értem.
  • petesilver
    na akkor: kerék darabja felni+gumi:950 ez X 4 vagyis majdnem a fele faceszám elmegy a kerékre
    a maradék az autó belsőstül, mindenestül.
  • ranGer2
    hmm :) és 1 kerék? (felni+gumi)
  • petesilver
    9100
  • ranGer2
    hány face?
  • petesilver
    belsoter:
  • petesilver
    sokan.színesek:
  • skristof
    télleg jóak
    grat
  • Pyx #7101
    szépek!
  • M. Tibor
    Ez PeteSilver munkaja, es szerintem ez sem sikerult tul rosszul.:)
  • M@TriX
    jól néz ki, remélem nem lesz túl árkád, kiváncsi lennék már bővebb infóra. :)