A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ugylátom bármibe fogtok, csak jo lesz :) bárcsak már ott tartana, ahol a buggy tartott........

Forza.

M@TriX
fincsinek tûnik.
Ja egy (nekem) nagyon fontos kérdés: ugye lesz törés?
Ha lesz akkor már jól indul! :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Majd megprobaljuk ezt a latvanyt a jatekban is kihozni, 3.0-as pixelshader es egyeb effekteket hasznalva.

Kit--Kat
ez Acura RSX copy ugye???

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

petesilver
Egy kis kiegészítéssel megtoldanám: nem csak a rendert csináltam, hanem az egész autót:) bár asszem a szponzorfelirat amúgyis árulkodó:)

Mission Impossible 2010: PRO Class

M. Tibor
Egy kis apro info amit kozolhetek veletek, amit meg talan nem irtam le.:)
A program amit most megrendelesre keszitunk nagyon jol halad talan tulsagosan is jol. :)

A uj kocsis jatekunk amit folytatni fogunk vagyis a buggybol ami megmaradt dx8-rol dx9-re fogjuk modositani az uj effektek erdekeben es, hogy idotallo legyen.

Egy par render kepet is mutatnek szamotokra amit PeteSilver keszitett, ez a modell 90%-os allapotban van kesz.

A csapat egy ujabb taggal gyarapodott, Cly`ve-nek hivjak, o is hamarosan elkeszul a kovetkezo kocsival amivel majd villogunk, de ez mar egy mas katagoriaju kocsi lesz.

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

The Hedgehog
Shark azért mondhatna valamit már az üggyel kapcsolatban...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Gregorius: Remélem, úgy lesz. Jó lenne minél hamarabb letudni a dobozótót, és visszahoppanni a buggy-ra (moddal, mindennel)
Az újka neve lehetne mondjuk 60face Car Racing :)
Vagy GNACG (GNACG Not Another Car Game) GNU alapokon :)))
Na móka off. Bye!

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

grebber
Kiváncsi leszek mi sül ki majd mindebbõl.Remélem egy zsír game.

Next PC upgrade: 2022

Gregorius
Mi a helyzet a kiegészítõs megoldással? Ezek szerint akkor az is sutba lett vágva? Majd inkább a dobozos után csináltok egy rendes Buggy játékot annak a visszajelzései alapján?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

The Hedgehog
gratula, de mondjuk én ennek a dobozos autókázásnak nem örülök annyira, mint a Buggy-knak. Ez ugye magával hozza, hogy földút nyista, ami az igazi sava borsa lett volna az a játéknak, fizikailag és látványilag egyaránt.

petesilver
Upsz, rossz fórumba írtam!! Sorry!

petesilver
Ha valaki nagyon otthon van maxban, az elmondhatná, hogyan lesz koszos egy material? Tegnap vettem észre, hogy a klasszikus fehér object+push Wire renderen az autó üvegénél középen van egy koszpötty a renderen. Beraktam vallpapernek, és elõször azt hittem koszos a monitor. De nem, az a kis folt az objecten van!!! Cool!

petesilver
Most õszintén? :)))))

Gregorius
Pavementors
Na, hogy hangzik? :D Ez azért jó hír, mert így tényleg nem lesz nehéz késõbb befejezni a Buggy koncepciót sem.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Azt tudtam, hogy osszekodtetesben vagytok, es egyutt hegesztetek valamit.Csak arrol maradtam le, hogy felvett.

Igen, majd konzultalunk, mert nem mindegy mi hogy keszul. A megjelenitesi sebesseg pl sokban fugg az object felepitesetol.

petesilver
:) Pedig fele kérdésemre Te tudod a választ, mert Shark mindíg úgy kezdi, hogy azt Anti megírja!!! Még a végén kamunak tekintik a bejelentést, pedig nem az!

Udv a csapatban, en errol lemaradtam.

petesilver
A mai nappal megszûntem külsõs lenni, és eltöltöttem elsõ munkanapom az A.S.K. berkein belül. Mivel pesti vagyok ez úgy nézett ki, hogy itthon dolgoztam, és küldtem a képeket Sharknak a kész cuccokról. Cserébe kaptam a debreceni irodáról egy képet, hogy hol dolgoznak a többiek :) Jelenleg az elsõ autómodelt csinálom az új koncepció szerint, hamarosan elkészülök vele. Az új koncepció abból áll, hogy az eddigi fejlesztés fog tovább folytatódni, mindössze a buggyk helyett úgymond dobozos sportautók lesznek a játékban, és eltûnik a földút, felváltja az aszfalt. Remélem, ha kész az elsõ autó, lesznek képek is róla. Minden más egyenlõre képlékeny, mivel erre a projektre jövõ év elején kattan rá teljesen mindenki, addig viszont autómodellgyártás folyik, hogy annyival elõrébb tertsunk januárban.

Gregorius
Milyen játék lesz, mi az, ami megmarad a Buggy-ból?

petesilver
Háát, én már mondtam pár ötletet Sharknak a címre.
Amennyire én tudom nem lesz annyira más, én arra gondoltam, hogy megcsinálni a többi Buggyt, és ami ehez még kell, és had szóljon!!! De ez csak az én kívánságom-elképzelésem, semmi több!

Gregorius
Miért, az új projekt annyira más lesz, hogy ezt majd be kell fejezni?

M@TriX
egyszer? nekünk most kell!!! :)
azt gondolom nem kell ecsetelnem, hogy eltolt projekt sikeressége mennyire kérdéses.. erre sok példa vagyon.û

amúgy a topicátnevezést csak azért forszíroztam hátha így megtudunk valamit az új projektrõl :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

petesilver
Szerintem egyenlõre maradhat a topic cím, mivel az új project nem vette kezdetét, a régi meg csak áll egyenlõre. Én mindenesetre továbbra is gyõzködöm sharkot, hogy egyszer csak be kéne fejezni. Lehet akkor mégnagyobb durranás lesz.

The Hedgehog
illene! de egyelõre nincs futó neve az új projectnek! vagy rosszul tudom?

M@TriX
amúgy a topik címét is meg kellene lassan akkor változtatni vagy mi nem?

Shan
Ne haragudjatok, nem szoktam káromkodni, de az összes marketinges köcsög, aki azt hiszi, tudja, mi kell a piacnak, kapja be, és menjen el favágónak, vagy hentesnek. hogy szabdalná össze magát....ehhhhhhhhhhhhh..

nagyon-nagyon-nagyon sajnálom a.s.k... szerintem rengeteg pénztõl megfosztottak most ezzel. eddig unikum lett volna ez a játék...(bár, biztos vagyok benne, hogy így sem lesz piskótatészta, de már nem az igazi...:(((( )
Gimmick
én is régóta figyelemmel követem az eseményeket, de ennek ellenére szinte SOHA nem írok a fórumba :)

Az ISTÓKJÁT !!! \"Teccik érteni?\"

The Hedgehog
régóta járok ide és kiváncsi voltam miért kapta a megtisztalõ kiemelt címet a téma :) mert bevallom - és bocsánat érte - eleddig nem hallottam a projectrõl.

Shark vagy egy bennfentes: törésmodell ettõl függetlenül még tervben van ügye?

Gregorius
"Az elmúlt 4 napban végigmásztam majd az egész topikon"
Dícséretes! ;)
Szerintem is király lesz. Igazából a Buggy-kon látványosan le lehet tesztelni a fizikai motort, amit aztán beleültetnek a dobozos autókba. A buggy jobb fizikát igényel szerintem, és ha eddig arra gyúrtak, akkor valószínûleg egy jó fizikájú dobozos autós játékot kapunk majd.

The Hedgehog
Az elmúlt 4 napban végigmásztam majd az egész topikon. Érdekes és tényleg ígéretes moci van a játék alatt.

A Buggykat sajnálom, de a marketing nagy úr és sajnos ahhoz kell igazodni akárhogy is fáj.

További jó munkát a csapatnak és várom az új híreket az egyelõre nevenincs otós' játékról :)

Kár érte :(

Gregorius
Miután talán a Buggy lesz az egyetlen járgány, ami nem lesz benne, ezért valószínûleg, de nagyon valószínûleg nem. :)

Pyx

Kérdés: a címe marad The Buggy?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Gregorius
Pedig már tátottam a szám, hogy bekapom a monitort, hátha ott a fejed. :D

M. Tibor
Mielott leharapod a fejem, az elozo kerdesedre tenyleg nem valaszoltam, bocsi. :(

Marad a terepfelepites es a fold ut is, de lesz beton meg miegymas. :)

Gregorius
Én csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy maximálisan megértem a helyzeteteket, és nagyon sajnálom. Tök mindegy kinek milyen a hozzáállása, ha valamit csinál, és aztán nem kell, az senkinek nem jó érzés.

Ha valami nem úgy megy, mint ahogy azt elsõ lendületbõl gondolta, az csak egyre rosszabb lesz, ezért az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy egymásban erõsítjük a lelket!

Éppen ilyen apropóból született meg a smiley is. :)
Úgyhogy mindenki csak vidáman, pörögjön tovább, és dolgozzatok úgy, hogy ebbõl a projektbõl valamikor még buggy lesz. Ez lesz a beta verziós buggy, mint a Digital Reality-nél a Desert Rats vs Afrika Korps. (Csak ezt ne mondjátok senkinek!) ((Erre se válaszoljatok!)) :D

M. Tibor
En nem mondtam, hogy a jatek fizikajan kell valtoztatni, hanem maga a jatek kinezeten, valosabb kocsik legyenek rajta, mar ez magaban egyfajta ismertebb kategoriaba esik. :)

Ez nem tunik rossz gondolatnak, de ezt mar megoldja majd mas :)
De a kocsi kicserelese egyszeru lesz es tartalmazni fogja az editor alapbol a jarmu bevitelet, vagyis cserelheto lesz barmire 1 gombnyomassal.

Kapod majd az informaciokat hamarosan, de lehet, hogy egy picit mas formaban.

Igen igazad van, hogy vannak olyan alkotasok, amik tenyleg eredetiek. De lehet, hogy oket valaki finanszirozta es huzta a szekeruket.

Sajnos ez van, belekerultunk mi is!

Hat persze. :)

Nem akarok pl: irkalni, hogy mivel lehet nagyokat szakitani, de van ra pelda. :))
Kulonben nem akarok penzrol beszelni, de nem 10 forintrol van szo!

Ezek utan, hogy ki mit gondol a kis modositasrol, a csapatrol, ez legyen a sajat egyeni velemenye!

De a megelhetes igen nehez! plane, ha annyi a kiadasa, mint nekem 1 honapra, biztos mindenki meghokkenne.

Ch_Slater
csak nehogy újra összeüljön a kiadó agyas marketingcsapata és azt találják ki hogy könnyítsünk a játékon hogy full gázzal végig lehessen menni egy pályán mert az kell a játékostársadalomnak. mert ez sürün megesik. nekik gondolom az a lényeg hogy 5-95 éves korig mindenki tudjon vele jáccani. és akkor nem szabad hogy nehéz legyen...
de jó lenne ha mûködne az a dolog hogy a kiadókat (és az okos ötleteiket) kikerülve lehetne játékokat fejleszteni, és mondjuk a neten terjeszteni. igy a fejlesztõknek is több pénz jutna és a játékosok is elégedettek lennének.
persze ez a legtöbb esetben nem megvalósitható mivel szükség van a kiadó pénzére, hogy egyáltalán fennmaradjon a csapat.
nehéz dolog ez...

(rossz belegondolni hogy az LFS-bõl mi lenne ha kiadók kezébe került volna...)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

petesilver
Mondjuk szerintem nem is rossz ötlet! Kiadás után hamar ki kéne jönni egy olyan cd-vel, ami tele van pakolva újabb autókkal, festéssel, kütyükkel, új pályákkal, és a Buggy MOD-al. Éééééés akkor mindenki hapy lesz!!! Nem is lenne rosz. szerintem.

arty "MOD-ként" ötlete szerintem -- kívülállóként nézve -- nem is rossz. Az nem járható út, hogy megjelenik a "dobozótós" változat (kiadói pénzen), aztán pedig megjelenik hozzá (önszorgalomból) egy hivatalos MOD, kiegészítés, második kiadás, nevezzük akárminek, amiben buggy-k és a hozzájuk illõ pályák is vannak? Gondolom ha a kiadó által kért váltás alatt felkészültök az említett modra, nem lesz már nagy munka az elkészítése annak idején. Pár modell már van, talán némi festés is akad, pályákról nem is beszélve...
Lehet, hogy túl sokat beszéltem, és lehet, hogy nem is kapok választ, ha a kiadó is olvassa ezt a fórumot. Mindenesetre nagyon várjuk a dobozos változatot, aztán majd leszedjük az alvázakról a dobozt valahogy. ;)

fun is fun and done is done

arty
Jah, 1 kérdés... a teljesen uj, pénzes-hez van kiado? szoval az már tuti, hogy lesz?

Forza.

arty
ugyérted MOD-ként? :)

egyébként én nem csalodtam benentek, jolesik látni kicsit hogyan is müködik ez az egész, hogyan alakul, változik egy projekt/a játék készitése. Én még több belsõ infot, konkrétumot szeretnék :D Persze, tom, ez már üzleti titok, stb....

Sok sikert az uj projekthez, én azt is szivesen követném igy, a kezdetektõl... az se baj, ha nagyokat változik.

Forza.

M@TriX
és a pénzesrõl mikor várható infó?

Ja, ez az "utána meg lehet csinálni a Buggy-t" nem ígéret, csak az, ahogy én gondolom.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Naja. Elhihetitek, nem úgy történt, hogy Tibi felkelt reggel és aszonta, alakítsunk. Amikor beszéltem vele, láttam rajta, hogy bántja a dolog. Amúgy meg ha meg lesz az új (pénzes) ótóverseny, utána még mindig meg lehet csinálni az eredeti buggy-sat is, mivel a píz már megvan :) Két hátrány: mi szomorkodunk és már nem esik olyan jól a munka, ti pedig tovább vártok a jó kis buggy-ra (a focis moddal együtt). Azért gondoljatok arra, hogy a dobozótós játék is jól fog kinézni, hiszen ugyanez a moci lesz alatta, plusz szerintem Antit nem fogja rávenni senki a motion blur-ra (némán! kire mutogat ez itten?? ónahát!:)

M@TriX
nem tudom most mit fejleszt akkor az ASK, de nem szeretném, hogy beálljanak a sorba, mint a többi fejlesztõ és dobozos autósjátékot csinálnának. Abból már annyi van hogy áááááá

M@TriX
ja sajna így van, viszont ha valaki ki mer adni egy nem szokványos alkotást, az lehet robbani fog. Csak ezt sokan nem merik megtenni, mert kétesélyes, lehet, hoyg nem robban, hanem elsüllyed.

petesilver
Azért ez nem egy könnyû döntés. Az ember nekiindul, valami újat, egyedit létrehozni bízva abban, hogy csak kap majd valaki az alkalmon, hogy megjelenteti az újdonságnak számító játékot, elvégre ha tényleg jó, csak eladja magát. Aztán tárgyalsz emberekkel, akik tényleg eladnak játékokat, ismerik a dörgést, és néznák rád a Buggyprogiddal együtt, mint egy ufóra. Elismerik, hogy tényleg jó, de számtalan marketingstatisztikával-stratégiával támasztják alá, miért eladhatatlan. Illetve talán eladható, de mivel nem látja a nagy pénzt benne, az eladható is csak eladható lenne lesz. Hát röviden ez van. Ezt lehet bírálni, mocskosul belekötni, de ettõl ez a helyzet tény marad. amit lehet csinálni viszont az az, hogy ezen játékszabályok keretén belül korrekt, jó játékot letenni az asztalra, hogy az ember emeltfõvel távozhasson.