7782
  • skristof
    jah, ez nem in-game??!?!?
    ki hitte volna :D
  • ranGer2
    ügyes render :P
  • skristof
  • petesilver
  • ranGer2
    Asszem LS el mi is próbálgattunk valami tankos izét összedobni bár a modellezésnél és a mappolásnál megállta a dolog :D
  • sznupi
    Nyugi emberek, én sem tudok többet nálatok, bár megkérdezhetném, de nekem megmondják mit csináljak aztán idővel megcsinálom ... majd szól Shark ha valami újat akar, de megígérem, hogy ha megtudom akkor beírom ide.

U.i.: A tankos romantikus nem is rossz ötlet.
  • Gregorius
    Az ott úgy kezdődik, hgy: "Nem hisztek nekem,..."
    Csak valami rejtélyes oknál fogva nem ment el.
  • Gregorius
    , hogy tankos romantikus, mi? Na majd néztek nagyot.
  • ranGer2
    amugy 1.Buggy 2."dobozautó" 3. meg tuti valami flipper... ennyi ENNYI! :)
  • ranGer2
    Gratulálok hozzá!
  • M@TriX
    reggelente nem egészséges füvet szívni
  • YaniMan
    De én a harcos amőbásat akarom! Cím: Brutal Sports: Amőba. És abba kellenek majd a dobozótók meg a buggy-k is - természetesen felszerelve fegyverekkel. Három egérrel lehet majd játszani, és a háborúkat úgy kell irányítani, hogy egymáshozverdesed az egerentyűket! Természetesen három faj közül lehet kiválasztani, és az AI szanaszerteszéjjel fog alázni minden vérprofit. Ja, és olyan csítek lesznek, hogy mindenkinek tátva marad a arca jól. Pl. az egyik csítben a játék átalakul teljesen normális amőbává jóleszmi?
  • Gregorius
    Nem neked szántam. Nem is te írtad, de tök mindegy. :) Késő van már.
  • skristof
    tudom...
    énis végig itt voltam. csak vicceltem, aszittem a szmájlikból kiderült..
  • Gregorius
    Azt ne felejtds el, hogy már 2 és fél év fejlesztőmunka áll a dolgok mögött. Nem 0-ról indulnak.
  • skristof
    énis gyorsan gépelek....
    segítsek?
  • ANT
    "azt jelenti hogy 1 játékra van 4 hónap?! "

Nagyon gyorsan tudok gépelni.
  • ranGer2
    micsoda? megbomlott a tér idő kontinuum? és megállitják az időt vagy mi? :)
  • petesilver
    SHARK gyere már, és mond el a népnak, mi a helyzet, mert az fokozódik itten!!!
  • petesilver
    Hehe, ez sem így van, mert shark csalt eg kicsit! :)
  • ranGer2
    Hát... lehet lesz egy kis dolga a "külsősöknek is"
  • ranGer2
    1 év 12 hónap 3 játék kell ugyebár ami azt jelenti hogy 1 játékra van 4 hónap?! hátezz gázossö :D
  • Gregorius
    És ezek közül melyikbe kellenek a dobozautók? Bár egyszer megnéznék egy 1.000.000 poligonos amőbát, vagy tetrist. Na mindegy, akkor ezek szerint le kell mondjak az ASK Homework-ös tankos romatikusról.
    Szerintem...

De soká jön az a 2005. Szal 3 játékot mondtatok? Akkor megyek javítani az adatlapotokat
  • petesilver
    Én tudom a választ, de majd shark megmondja jól. A három játékot már anti elintézte. ír gyorsan egy izgulós abakuszost, egy harcos amőbásat, és egy cseles tetriszest. És akkor lesz mit leadni 2005-re. De lehet sok lesz neki, és Yanimannak átpasszolja az izgulós abakuszost! :)
  • Gregorius
    Nekem az tetszett meg, hogy 3 játékkal kell elkészülnötök. Mert ha azóta titokban nem kezdtetek el egy harmadikat, akkor legalább az egyiknek a 3 közül a Buggy-nak kéne lenni. A másik az a stockcar, a harmadik pedig a tankos-romantikus.
    Szerintem...
  • The Hedgehog
    namost eddíg ilyen rejtett szivatásként kiváncsiak voltatok rá, hogy mennyire hiányozna nekünk a buggy? csak meg kellett volna kérdezni...

NAGYON!!!

szóval akkor várhatjuk nyugodtan az új képeket a buggyról? :P
  • Pyx #7152
    Ez most komoly? ^.^
  • petesilver
    Nem kell elkeseredni, olvassatok Shark szokásos furmányos sorai között. Feldobta a topicot újra buggys képekkel, beírta, hogy valami megváltozott, nekem meg be kell fejeznem az egyenlőre utolsó stockcar objectetemet, és valami mással folytatni. És a Topic címe sem változott meg, valamint az lett ítva, hogy decemberig áll a fejlesztés. ezt adjátok össze sorban, és kijön, mire gondolt Shark, amikor azt írta, valami megváltozott, de mi.
  • Siffredi
    Naszoval...

Uj reg vagyok, de kb 1 eve passziv SG forum olvaso, bevallom eddig lusta voltam regisztralni, es nem is nagyon volt olyan topic, ahova szivesen irtam volna...
    Kb 1 hettel ezelott vettem a faradsagot es nem kis ido alatt vegigolvastam mind a 88 oldalt (nalam 88).
    Izgalamas dolog volt igy egy ev munkajat ilyen tomenyen aterezni, de mikor megtudtam, hogy - vegleg vagy atmenetileg - megszunt a Buggy project, hat le se nagyon lehet irni, hogy milyen erzesek kavarogtak bennem... Szinte fel se tudom fogni, hogy azok, akik aktivan reszt vettek ebben a fejlesztesben ezt hogy tudtak feldolgozni, de enemgem hidegzuhanykent ert...
    Nem szeretnek olyanokat irni, hogy de jok vagxtok fiuk, meg igy tovabb, mert abbol volt mar egy rakas az elozo oldalakon - bar magambol kiindulva a dicserettel soha nem lehet betelni
    Mindenesetre kivanom, hogy ha esetleg a kesobbiekben folytatasa lenne a jatek tovabbfejlesztesenek, akkor hasonlo lelkesedessel dolgozzanak, mind a kulsos, mind a belsos erintettek.

Bocs, ha kicsit hosszu voltam..
    Udv
  • skristof
    /off
    jó az aláírásod
  • ANT
    Akkor nézek a neten 3 programot, hogy legyen mit leadni.
  • skristof
    okésss.... köszi az infot ;)
  • petesilver
  • M. Tibor
    Igen, 2005-ben mar 3 programot kell leadnunk terveink es a
    megrendelesek alapjan. :)
  • The Hedgehog
    csak a szivemet facsartad még ki jobban ezzel a képpel! :(
  • petesilver
  • skristof
    számíthatunk vmi jóra egy éven belül?
  • Pyx #7141