A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Tetszik a Mini, csak majd a fizika hogy fogja dobálni, az itt a kérdés. :)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Szerintem. Javítsatok ki ha nemígyvan. :o)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Mar tobbszor irtam, de a Buggy sokkal jobb otletnek tunt, minden szempontbol. Sokkal "egyedibb", a "dobozossal", elvileg csak beall az ember a "sorba":))) Persze, ez igy eros, de uszkve...:P
deszééép :-) van belõle piros?
Igaz nincs rajta enviroment map, de igy is mutatos darab szerintem. #vigyor2]

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
Igen, jol haladunk a jatekkal, de ez egy masik program!
keep updating...
De ha lehet es ha van idom (:D) akkor szivesen segitek.
keresd a dc-n
hülye

football without ultras is nothing
/es egy kicsit tovabb :)/
Mission Impossible 2010: PRO Class
Miert? Tudsz codolni? Ha igen, akkor kiabalj, pattogj nyugotan, en eszre veszem.:) vagy barki mas aki jartas a c++ es dx-ben.
Na persze ez most csak vicc volt. ;)
Mert sok jo otlete volt eddig is, es ezt ket ember nem biztos hogy meg tudja valositani.
Alex, ígérd meg, nem kell majd gusztustalan bitmap-es ablakháttereket nyomatnom! ;;--))
Na móka off! Tibi: Hogy halad a "kis project"? Mert ha nemsokára bele kell kezdeni az editor folytatásába (: akkor szét fogoxakadni. Persze van tervem, szal jöhet!
Van egy ajanlatom szamodra!
Legyel Te az EDITOR kinezeteert, tudasaert es egyszeru kezelhetosegeert felelos. Ugy, hogy importalnalak egy allas betoltesere. Kiprobalhatod magad, hogy mit is ersz! Nem csak irkalnod kell egymagad erdekeiert, hanem egy egesz csapat sorsaert dolgoznal.
De ha ezt irod, hogy nincs idom foglalkozni vele .................
Bar jobb meg egy mint egy sem, de valahogy nem erzem, hogy valami olyan koledik ami meg nincs, vagy valamiben mas, jobb, egyedibb. Talan, ha a palya editor tenyleg egyszeru marad, hasznalhato, vagy egyaltalan megmarad, akkor talan az az egy amiert csabito lehet.
A Buggy igazan jo otletnek tunt, mert meg nincs a piacon - sot igazan jo terepes nincs regota (kiveve most a RBR:)) - es ha megnezzuk hogy mennyire nepszeruek a DTR-ek s azok kiegeszitesei, tenyleg jonak latszott;))
De a lenyeg a lenyeg, nekem jo lesz. Ha autos, cockpites, szim-es akkor mar jo:)))))
szal öhh. Searching for áll... Ezjóez.
Tibi: vammá vwg4? Persze csak mókakérdés; jó munkához tüdõ kell. Vagy ez nem így van? Lehet.