7782
-
#1558 Most nem ér rá momentán, tehát elkezdem:
1. nyisd meg a .psd kiterjesztésű fájlt duplaklikkel, vagy kijelölés után enterrel.
Tovább én sem tudom, várjuk meg. -
#1557 Kösz! -
skristof #1556 eccer már Lolvastam
de Lfelejtettem :PP -
#1555 Olvass vissza tegnap délutánig. :) -
skristof #1554 amugy az SG támogatja is a projektet, vagy valami?
vagy ezek titkok?!?! -
skristof #1553 támogatom az 5leteet!
Alex tutorilat, pls!! :P -
#1552 #1396. hozzaszolasnal toltheted le, de felul is ki van irva a kepre! -
#1551 te meg olyan vagy mit az angol fociban a 11 es,szinte mindig bevan lőve :D -
#1550 főleg azt az átlátszósat :D -
#1549 Hi, valaki nem szúrna be egy sablont, amit szerkeszteni leht, vagy nem küldené el?
[email protected]
Előre is köszönet! -
#1548 Ha így jó, akkor végleges. Fekete szürkére, felirat rárakva.
-
#1547 Van egy olyan sejtésem hogy te nem is leszel -
#1545 Azta. Mekkora barmokat hord a hátán a Föld...
:(( -
#1544 Dr. AlexEase! :)
Mi lenne, ha egy kis ötletet adnál a skinek terén mindenki számára?
Mondjuk 5 fázisba leírod, hogy is készíted a rajzokat, talán még az is jobban
elboldogulna, aki még kezdő a skin rajzolás terén. Szerintem megér egy próbát! :) -
#1543 KIJÖTT?????????????? HONNNAN LEHET BESZEREZNI???:) -
#1542 jó ötlet! -
#1541 Ez a kedvencem;) Mindegy milyen jatek, meg az is hogy meg sem jelent, de mar "honnan lehet tolteni?" :))
Inditok egy topicot, Ferrari Racer 2 cimmel, kivancsi vagyok, hanyan akarjak letolteni azonnal:)))))))) -
#1540 ja akkor bocsesz all! -
#1539 épp készül -
#1538 azaz mikor lehet majd mert még nem jött ki?
vagy igen?
bocs nem vagyok most tájékozott nagyon -
#1537 honnan lehet megszerezni?a gamet?(a boltokon kívül) -
#1536 én nem tudom, te milyen pályákon jártál, de én sokszor még a kis falmászókkal is inkább megkerültem a hegyet, mint hogy nekimenjek -
#1534 1nsane rulez!!! Bár szívesen kipróbálnám egy olyan változatát, ahol nem lehet végig menni a pályán fullra nyomott előregombbal, tehát valami olyanra gondolok, mint a Screamer 4x4. És az sem ártana, ha lenne olyan nehézségi szint rajta, hogy az AI és az emberi autók egyforma sebességgel menjenek, szóval szintén nem úgy, mint az 1nsane-ben. -
[Walaki]D`Lair #1533 könnyen meglehet...Insane a multija miatt röhögős bugyuta...nincs annál nagyobb feeling...:) -
#1532 :DDD -
#1531 olvass vissza... -
#1530 hát ha neked az Insane "röhögős-bugyuta", akkor nem tudom, hogy ez mi lesz
te valszeg "bogaras-gurulós"-nak fogod hívni -
[Walaki]D`Lair #1529 Persze...télleg mi lesz ez? Szimulátor? Vagy Insane féle röhögős-bugyuta? -
#1528 te úgy érzed van értelem és összefüggés a kérdéseidben? -
[Walaki]D`Lair #1527 Mi lesz ez? Techdemo? vagy valami árkád??? -
#1526 Köszi az alapokat, már hozzá is fogok a bénázáshoz.
Ja, egyébként mi van a replay szerkesztővel? Nem hallottam semmi "remek ötlet, már kezdjük is írni" dolgot, meg semmi "még egy ilyen rusnya, elcsépelt, undorító, unalmas, ötlettelen, kopott dolgot a játék kódjának a közelébe sem engedünk" romboló jellegű választ. -
#1525 okeeeee :) -
sznupi #1524 Vagy úgy, sztm zárjuk ki Alexet a skinversenyből programtörésért. 8-))))))))))))) -
#1523 hajrá Alex, oktasd az urakat! :) -
#1522 Nem TGA-t es nem is Alphat hasznaltam;))) Ugy nehez lenne kikapcsolni a speculart, es bekapcsolni a szarny enviromentet;)))))))) -
#1521 behekkelte megát a köreitekbe. isonewson már kint is van a béta :P -
#1520 Első szkinem nyomorék háromszögekkel
-
Imurai #1519 Váá! Csörgőkígyó feeling!
Váá! Boci feeling!
De mikor lesz már Cretassic Park feeling?????? -
sznupi #1518 Hmmm, honnan jöttél rá, hogy ha TGA-t raksz be a JPG helyére akkor lehet alpha-t használni? 8-)))) -
#1517 Na megegyett;)))