7782
-
#2189 nincs mit :) szivesen... -
#2188 Hja! THX Tomsolo! -
#2187 Végül: A damonnak semmi értelme, az csak név. De a deamon-nal kicsi lett volna a felirat.
-
#2186 Naggyon zora lett!!!!! Thx!!!
-
#2185 :DDD
hát én se ebbe a formációba gondoltam :)))) -
#2184 Nem rossz úgy néz ki mint egy angyal. :) -
#2183 -
#2182 Kipróbáltam, a fekete kék hülyén néz ki a piros alapon, de nagyon durva a fekete kék fekete alapon!! -
#2181 nem a piroson legyen fekete kék.... (persze csak szerintem :))))
de ha színharmóniákat szeretnél próbálgatni akkor mondjuk próbáld ki ezt: http://www.color-wheel-pro.com/downloads/color-wheel-pro.exe
-
#2180 Melyiken???? szerintem a piroson maradhat kék, a chromon meg fekete. Hmmm??? -
#2179 hmmm a kék legyen fekete... -
-
#2177 Mielőtt folytatnám, tessék színt választani!
-
#2176 majd én megadom :DDD -
#2175 Huhh, bocsánat! Nem gondoltam volna, hogy ilyen heves indulatokat vált ki a kérésem! Sorry. -
#2174 Beteg leszek én is csinálok 200 skint is ha kell!! fogadunk hogy nem kapom meg a logót?? -
#2173 Hááát azért hogy tudjam e hogy hozol vinyót vagy nem mert el szoktad felejteni de mostmár biztos nem fogod! -
#2172 Tökéletes!!! Köszi! Felrakom, mint a szél!!!! -
sznupi #2171 Majd küldök akkor logót, ha végre elkészül a web is meg a logó is. 8-))) -
#2170 Az ötlet kiváló!!!!!!!!!!!!!! Jövő év elején vége a tesztbajnokságnak, és kezdődik az éles idény. A RedBull verda marad, de ASK logo tuti kerül rá!!!!!!! -
sznupi #2169 Már látom előre, hogy Pete hamarosan ASK-s kocsival fog versenyezni a Nascarban. 8-)))))) -
#2168 Köszi mindenkinek, majd váltogatom!!!! Már megérte belefogni skinezgetni!!! Nem beszélve arról, hogy nekem is jól jön gyakorlásként!!!! -
sznupi #2167 Tessék, itten van, használd egészséggel. 8-)))
-
#2166 Ez tipikusan az a skin, amit a játékhoz kell igazítani majd, ha bekerül. 4 rétegből jön össze a végeredmény, 1 órája játszadozom a konfigurálásával, de feladtam. Majd a végén eldől, higyan jó.
-
#2165 Mi a jóistenek írjak egy okot, ha este úgy is találkozunk.:) -
#2164 Privát ment olvasd el. -
#2163 Hahó válaszolni kéne!! valami oK vagy ilyesmi!! -
#2162 Mer rendes! -
#2161 használd egészséggel :) -
#2160 Naggyon Király!!!!!!!!!!! -
#2159 -
#2158 Ugyis akkor derul ki, amikor a kornyezetbe bekerul a buggy, hogyan is nez ki valojaban. -
#2157 OH ALLAH!! Ha ma hazajöttök hozhatsz vinyót ha kell a skinem! -
#2156 Mastercolor elmegy? Közelről lehet látni, hogy erezett a festés, nem homogén. -
#2155 oks -
#2154 igen, csak a karácsonyi hajtásba még nem tudtam beilleszteni...:(((( bár még 3d kocsi is van tervbe véve de az már szinte biztos hogy a téli szünet alatt lesz meg... ( bár ha fő állásba csinálnám :DDD) -
#2153 Nagyon szépen köszönöm!!!! Élménylátni, már így előlegbe is!!!!!! -
#2152 A szurke pedig legyen kek. :) -
#2151 Komolyan gondolom, de pirossal a Petesilver nevet. :)
Kulonben keszitesz valami skint? -
persze csak ha az illetékesek is komolyan gondolják ;D