A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok
felõlem jöhet 😛
felõlem jöhet 😛
football without ultras is nothing
A skinel semmi kifogasom de a feliratokal es a logokal igen!
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
semi olyan nem lehet ami jogvédett....
shark: uj kocsikat nem tudtok felpakolni?
amugy nem lessza a gameban vmi bonusz, rejtett vmi? pl alex kocsikái.. 😛
amugy nem lessza a gameban vmi bonusz, rejtett vmi? pl alex kocsikái.. 😛
okok.. 😊
de énmeg mondom, nem lehetnek jogvédett loggák!!
de énmeg mondom, nem lehetnek jogvédett loggák!!

most nincs idpm rá de majd 20 perc mulva neki álloka szárnynak is... de Shark.. mi a baj a skinnel, azonkívûl hoy nem elég fhér a skin igy hirtelen... meg nem elég gömbölyded egy két logo.. de ez nem az én hibám.. a papiron jol nézett ki..😞((
Minden jogvedet logot at kell modositani feliratokat csereld le. Pl:Castrol=Custrum.😉
jah, és a szárny direkte ilyen piros?
nemlehetnek levédett loggák
de amugy ne, rossz....
de amugy ne, rossz....
télleg!
más kocsik???
más kocsik???
ez a Toms Suprárol van lesve van még egy NSM es Nissan Syliviás ugyanilyen modon megtom alkotni.. ha tetszik a toms akkor megcsinálom
A Buggy programhoz hozzajarul barmi modon es meg rajzol is, a credit listabban fog szerepelni.+
Nem raknátok fel 1-2 új kocsit?
ok nem teszek rá.. szvsz ha nincs semmi ellenszolása annak hogy jogi szarakodéás lehet belõle akkor akár mindegyik autohoz megcsinálom a TOM's skint😊
szinte készen vaaaaaaaaaaan😊 nekem kibebaszottul tetszik igaz auton nemtom meglesni😊 de szvsz hullajo lesz😊 igaz nem HÛ mása de aki nem TOM's buzi csak látta pár helyen az azonnal felismeri..
Fust a kipufogobol? 😉) Eddig nem nagyon lattam, pedig latvanyos. Foleg, ha linkelve van a motorelhasznalodassal, es annak fuvenyeben minnel surubb es sotetebb😉)) PLS😉))
Mindenki rajza benne lehet a jatekba, kozosen elbiraljuk,
valoszinuleg minden kocsihoz osszesen 10 db lesz. De ha tobb, jobb skin jon be hozzam egyertelmu, hogy boviteni fogjuk.😊
valoszinuleg minden kocsihoz osszesen 10 db lesz. De ha tobb, jobb skin jon be hozzam egyertelmu, hogy boviteni fogjuk.😊
Hela!
Elkezdtem en is a skinnel szorakozni. Osszejott egy jol kinezo darab. DE a viewerben a szinek tompak. Ocsmanyul nez ki. Miert? Szorakozzak a szinek keveresevel. Mas programban amit megfestek az olyan lesz felhuzva a modellre is. Itt nem...
Elkezdtem en is a skinnel szorakozni. Osszejott egy jol kinezo darab. DE a viewerben a szinek tompak. Ocsmanyul nez ki. Miert? Szorakozzak a szinek keveresevel. Mas programban amit megfestek az olyan lesz felhuzva a modellre is. Itt nem...
most poráblom megcsinálni a Tom istálló skinjét.. de mivel nem megy a progi. lehet hogy baromira félre fog sikerülni.. nagyjábol rárakom a szinket feliratokat oszt ajd valaki mglesni nekem hogy milyet lett aztán megmitatja és javítom amit kell..
En csinalgatom, csak hat az ido. Az elokeszuletek folynak😊 Ceg-, csapat-, alkatresz-, nevek/markak, es a hozzajuk tartozo logok, szinek rajzolgatasa. Most van 15-20, meg gyartok parat, aztan johetnek a skinek is😉
Mondtam hogy megkapod a pirosat de en mar a skineket varnam!