7782
-
Toya #2278 Na azért, lett volna irgum-burgum :-))) -
#2277 hmmm, gut, besser, szoftver.. -
-
Toya #2275 Csináld csak, nekem tetszenek a munkáid.
Abba ne hagyd!!! -
#2274 tudtommal mind a 2... -
#2273 Most akkor a Pure Pinball is ASK? Vagy csak az XBox verzió? Vagy mi? Mert a neten nem ez a hír járja. -
#2272 Hát mit mondhatnék. Sajna az X design kilőve, mert Ranger megcsinálta, és nagyon jó lett! Nekem nem volt időm kidolgozni az X-es ötletem. Tomsolo előtt meg le a kalappal, ismét gyönyörű skinekkel jött. Inkább felhagyok a próbálkozással, minek amatőrködjek itt??? -
#2271 jah és még egy dolog kellenek-e kocsik 3d-be?
(esetleg erre is lehetne vmi contest, az sg-ről egy csomó 3d fan-t ismerek itt) -
#2270 Van meg egy befejezetlen munkank es azt kell eloszor megcsinalni. 120%-kal dolgozunk rajta, hogy
elkeszuljon hataridore es bugmentes legyen, mert xbox-on eleg furcsa lenne pecseket kiadni. :)
Ez a munka letfontossagu a csapatra nezve es a jovore tekintve nagyon nagy lepest jelent, hisz egy
olyan multi ceg fogja megjeleniteni a programot, melybol csak elore lephetunk a kiadok szemeiben.
Ezert nagy hangsulyt fektettunk a bugmentessegre es a doccenomentes futasara, de dolgozunk a
buggy-n is igaz nem gozerovel, de mar szepen alakulgat a program. :)
Sznupi 4.:)
-
#2269 hmmm ...pedig ez a fenti piros x pedig nem sok jót igér...:)
[Javitsátok ki, lécci!]
azon gondolkozok még egyébként, ha sikerül majd kiadót találni mennyire marad stabil az sg fórumozók által készített skinek sorsa? -
sznupi #2268 Azért Xbox kocsi, mert az Xbox tipikusan fekete meg zöld, ráadásul a zöld is eléggé hasonló az Xbox zöldjére meg az a marha nagy X ugyebár, de nem kötekedéképpen mondom, mert nekem spec nagyon bejött a skin, tetszik nagyon, csak nem tudom, hogy maradhat-e ebben a szinkombinációban. -
sznupi #2267 Jelenleg azért nincs sok info mert a PurePinball Xboxos változatán dolgozunk, közben meg folyamatosan fejlesztjük az új grafikai motort, de szeretnénk már nagyon letudni a PurePinballt és teljesn mértékben a Buggy-ra koncentrálni, de ez sajnos nem csak rajtunk múlik. 8-/
Viszont nem felejtettük el a fórumot és a sok jó ötletet sem amit adtatok nekünk. -
#2266 -
#2265 azért xbox kocsi mer egy zöld x van rajta??????
ehhh... -
dav #2264 Úgy látom, már csak tomsolo, ranGer és petesilver tartja itt a frontot, de legalább jó kis skineket csinálnak. Egyébként ranGer, nekem is tetszik az X-es skin, még ilyen elcsúszott X-ekkel is.
ASK, mostanság nem nagyon ontjátok ránk az infókat. Dolgoztok ezerrel? Csináljátok a "krátereket" az útra? :) Vagy valami más finomság készül?
Üdv:
dav -
sznupi #2263 Xbox kocsi? Sztm MS nem díjjazná az ilyesmit, de ha más szinnel hozod össze akkor jó lesz, mondjuk az alap sötétszürke a többi meg világosabb kékesszürke. 8-)) -
#2262 Ok még ma megcsinálom!! -
#2261 köszi
de ne szarozd le amit csináltál, nekem teccett például...
(max rányomnék még egy gradientes szürkét a zöld körül körvonalként :)) -
#2260 Uristen!! összehasonlitom a kettőt és hát... Azt veszem észre hogy a tied sokkal jobb nem viccelek tényleg!!nagyon penge és nem azért mondom mert te is megdicsérted a munkám (azt a sz*rt) hanem komolyan mondom. Van mit még tanulnom! -
#2259 M.A.D. engines - metil anihilited doppler engines :DDD
-
#2258 Az X ek elcsusztak!!elől se kéne eltakarnia az irást! -
#2257 nekem ez teccik:) -
#2256 -
#2255 -
#2254 szépek! .. asszem már el se kezdek szkint csinálni
(ja, és a bannert javitsátok ki! :P ) -
#2253 Na, ebből hogy mászok ki megin'?
Szal, az oké, hogy megtaláltam a Pure Pinball-t, de az nem ASK, mi? -
#2252 ASK! Mely játékaitoknak van honlapja? A purepinball.com-ot már megtaláltam, de van más is?
SOTU?
RC CARS? (azt tudom, hogy nem jött ki sajna :( )
vagy valami? -
#2251 Bocs ezt nem neked akartam irni!! -
#2250 Privi ment Sharknak!
-
#2249 -
ANT #2248 Mi az a "köcsögők" ?
Amúgy ez egy fórum , mit csináljunk ,rajzoljunk neked ?
-
#2247 Figyusz!! hogy képzeled,hogy bejöszz ide és lebuzizod a fejlesztőket?? akkor mondj majd valamit ha kész lesz!! -
#2246 Meglessz!!!! Ma meló után, verseny előtt megpróbálom!!! Mondjuk Magnetti Marelli helyett Merelli Mirelli????? :))))))) -
#2245 Kernem elkesziteni a ferrari skint mas feliratokkal es logokkal, mert nekem nagyon beeee jott! :) -
#2244 Ez az utolsó nagyon baba lett, csak kéne valami összekötő rongálódás a motorház és az ajtó elem közé, mert nagyon elütnek ahhoz képest, hogy egy helyen vannak, és együtt rongálódnak, de nagyon king a skin! -
#2243 Shark! Privi ment! -
#2242 Hajrá! Bár az én teljesítményem nem szint, olyan amatőr vagyok, mint állat! Egyenlőre én is az igyekszem kasztba tartozom!!!!! -
#2240 még alpha version...
-
#2239 Ezt a skint kernem valami hasonlo, de nem jogvedett feliratokkal es logokkal, de a forma maradjon meg. :) -