7782
  • Toya
    Na azért, lett volna irgum-burgum :-)))
  • M@TriX
    hmmm, gut, besser, szoftver..
  • petesilver

• Toya
    Csináld csak, nekem tetszenek a munkáid.
    Abba ne hagyd!!!
  • M@TriX
    tudtommal mind a 2...
  • Gregorius
    Most akkor a Pure Pinball is ASK? Vagy csak az XBox verzió? Vagy mi? Mert a neten nem ez a hír járja.
  • petesilver
    Hát mit mondhatnék. Sajna az X design kilőve, mert Ranger megcsinálta, és nagyon jó lett! Nekem nem volt időm kidolgozni az X-es ötletem. Tomsolo előtt meg le a kalappal, ismét gyönyörű skinekkel jött. Inkább felhagyok a próbálkozással, minek amatőrködjek itt???
  • tomsolo
    jah és még egy dolog kellenek-e kocsik 3d-be?
    (esetleg erre is lehetne vmi contest, az sg-ről egy csomó 3d fan-t ismerek itt)
  • M. Tibor
    Van meg egy befejezetlen munkank es azt kell eloszor megcsinalni. 120%-kal dolgozunk rajta, hogy
    elkeszuljon hataridore es bugmentes legyen, mert xbox-on eleg furcsa lenne pecseket kiadni. :)
    Ez a munka letfontossagu a csapatra nezve es a jovore tekintve nagyon nagy lepest jelent, hisz egy
    olyan multi ceg fogja megjeleniteni a programot, melybol csak elore lephetunk a kiadok szemeiben.
    Ezert nagy hangsulyt fektettunk a bugmentessegre es a doccenomentes futasara, de dolgozunk a
    buggy-n is igaz nem gozerovel, de mar szepen alakulgat a program. :)
    Sznupi 4.:)
  • tomsolo
    hmmm ...pedig ez a fenti piros x pedig nem sok jót igér...:)
    [Javitsátok ki, lécci!]

azon gondolkozok még egyébként, ha sikerül majd kiadót találni mennyire marad stabil az sg fórumozók által készített skinek sorsa?
  • sznupi
    Azért Xbox kocsi, mert az Xbox tipikusan fekete meg zöld, ráadásul a zöld is eléggé hasonló az Xbox zöldjére meg az a marha nagy X ugyebár, de nem kötekedéképpen mondom, mert nekem spec nagyon bejött a skin, tetszik nagyon, csak nem tudom, hogy maradhat-e ebben a szinkombinációban.
  • sznupi
    Jelenleg azért nincs sok info mert a PurePinball Xboxos változatán dolgozunk, közben meg folyamatosan fejlesztjük az új grafikai motort, de szeretnénk már nagyon letudni a PurePinballt és teljesn mértékben a Buggy-ra koncentrálni, de ez sajnos nem csak rajtunk múlik. 8-/
    Viszont nem felejtettük el a fórumot és a sok jó ötletet sem amit adtatok nekünk.
  • Loál János #2266
  • tomsolo
    azért xbox kocsi mer egy zöld x van rajta??????
    ehhh...
  • dav
    Úgy látom, már csak tomsolo, ranGer és petesilver tartja itt a frontot, de legalább jó kis skineket csinálnak. Egyébként ranGer, nekem is tetszik az X-es skin, még ilyen elcsúszott X-ekkel is.

ASK, mostanság nem nagyon ontjátok ránk az infókat. Dolgoztok ezerrel? Csináljátok a "krátereket" az útra? :) Vagy valami más finomság készül?

Üdv:
    dav
  • sznupi
    Xbox kocsi? Sztm MS nem díjjazná az ilyesmit, de ha más szinnel hozod össze akkor jó lesz, mondjuk az alap sötétszürke a többi meg világosabb kékesszürke. 8-))
  • ranGer2
    Ok még ma megcsinálom!!
  • tomsolo
    köszi

de ne szarozd le amit csináltál, nekem teccett például...
    (max rányomnék még egy gradientes szürkét a zöld körül körvonalként :))
  • ranGer2
    Uristen!! összehasonlitom a kettőt és hát... Azt veszem észre hogy a tied sokkal jobb nem viccelek tényleg!!nagyon penge és nem azért mondom mert te is megdicsérted a munkám (azt a sz*rt) hanem komolyan mondom. Van mit még tanulnom!
  • tomsolo
    M.A.D. engines - metil anihilited doppler engines :DDD

• ranGer2
    Az X ek elcsusztak!!elől se kéne eltakarnia az irást!
  • tomsolo
    nekem ez teccik:)
  • ranGer2
  • Jano
  • Pyx #2254
    szépek! .. asszem már el se kezdek szkint csinálni

(ja, és a bannert javitsátok ki! :P )
  • Gregorius
    Na, ebből hogy mászok ki megin'?
    Szal, az oké, hogy megtaláltam a Pure Pinball-t, de az nem ASK, mi?
  • Gregorius
    ASK! Mely játékaitoknak van honlapja? A purepinball.com-ot már megtaláltam, de van más is?
    SOTU?
    RC CARS? (azt tudom, hogy nem jött ki sajna :( )
    vagy valami?
  • ranGer2
    Bocs ezt nem neked akartam irni!!
  • ranGer2
    Privi ment Sharknak!
  • ranGer2
  • ANT
    Mi az a "köcsögők" ?
    Amúgy ez egy fórum , mit csináljunk ,rajzoljunk neked ?
  • ranGer2
    Figyusz!! hogy képzeled,hogy bejöszz ide és lebuzizod a fejlesztőket?? akkor mondj majd valamit ha kész lesz!!
  • petesilver
    Meglessz!!!! Ma meló után, verseny előtt megpróbálom!!! Mondjuk Magnetti Marelli helyett Merelli Mirelli????? :)))))))
  • M. Tibor
    Kernem elkesziteni a ferrari skint mas feliratokkal es logokkal, mert nekem nagyon beeee jott! :)
  • Gregorius
    Ez az utolsó nagyon baba lett, csak kéne valami összekötő rongálódás a motorház és az ajtó elem közé, mert nagyon elütnek ahhoz képest, hogy egy helyen vannak, és együtt rongálódnak, de nagyon king a skin!
  • petesilver
    Shark! Privi ment!
  • petesilver
    Hajrá! Bár az én teljesítményem nem szint, olyan amatőr vagyok, mint állat! Egyenlőre én is az igyekszem kasztba tartozom!!!!!
  • tomsolo
    még alpha version...

• M. Tibor
    Ezt a skint kernem valami hasonlo, de nem jogvedett feliratokkal es logokkal, de a forma maradjon meg. :)
  • ranGer2