7782
-
#7298 Jaja irigykedek!! nemtudok sajnos csak a szám jár!!! ez van.. -
#7297 Jó elhiszem... PRo.. -
skristof #7296 irigykecc?!?!
a srác tényleg nagyon tud, de ha neked jólesik, adjneki bumm mutasd meg jól
megígérem, ha ilyen minőségű lesz Isteníteni foglak
hajrá -
#7295 Azt még hozzátenném, hogy nagyon tud a srác, eszméletelen munkái vannak, rengeteg meló mellett csinálta kikapcsolódásként, Just for Fun jeligével.
Ranger ez a srác nagyon messze van attól, hogy csinálok highpolyt, hogy mindenkinek leessen az álla. -
#7294 legszivesebben a hozzászolásomban csak egy szot irtam volna: baz'eg :D
egyszerüen annyire jo lett a "bmw"... de mivel nem nem szabad szimplán vulgárisnak lenni, igy irtam ezt a hosszu semmitmondo hülyeséget. de a lényeg akkor is az a "baz'eg" :D -
#7293 Szerintem ha csak ezt az egy objektumot kéne megjeleniteni és semmi terep meg fa akkoris bőven megizzasztaná a gépet.. főleg a szarabbakat. de ha ez kell? :DDD -
#7292 Nah majd he lesz kedvem összedobok egy high poly valamit kirenderelem max al.. aztán lehet elájulni hogy húúúú a réndzser mit csinált... de ilyen ugyse lesz... max annyi hogy:"höhh jó." -
#7291 Jo a lenti buggy, mint modellezesi tudomany nem lenne vele gond. Csak hat az eredeti - bar most ki tudja hol tart...:) - jatekkoncepcioba mar eleg nehezen fer bele:))
Persze, ha ilyen model-reszletesseget vinne a jatek engine, azzal nem lenne semmi gond:))))))) Csak hat azt meg erosen ketlem;))))))) Majd nehany ev mulva.
Talan, mint buggy-forma vagy buggy-tipus jo lenne a bajnoksag vegere mint fodij. Oda meg eltudnek kepzelni hasonlokat, amivel esetleg online lehetne nyomni egymas ellen, vagy a legvegen lehetne egy 4 futamos "Style" kategoria futam (WV Bogar2 Buggy, Mini Buggy stb.) -
#7290 Ezek után igazán bízom abban, hogy az első buggym, ami hamarosan elkészül, tetszeni fog a népnek!!! -
#7289 Na mi van, beindult az elet?:)
A model tenyleg szep, es tenyleg super-high poli(nak nez ki):))
De valoban, a verseny buggy-ktol ez mar eleg messze van;) Ez inkabb mar a "milliomos gyerekek jatekszere kategoria"... -
#7288 nekem aza buggy ami a hl2 be van :DDD spéci cucc ám.. -
skristof #7287 -
skristof #7286 khmm, nos...
maga a modell kurvakib@szottjóóó.... :)
csak egy kis bajom van, biztos én vagyok a zegyetlen, kövezzetek
de a buggy nekem arról szól(na) h egy összetákolt kis valami megy négy keréken. nah ez már nem az a világ...
persze tudom, h a kereslet határozza meg a piacot =(
(remélem jól MODdolható lesz a game:)) -
ANT #7285 Nemtom mért ez az önbizalom hiány.
El kell tanulni a technikát , utánna lehet mégjobbat szerkeszteni. -
#7284 Nah jó nem mindenki de aki ért hozzá az igen! -
#7283 hogyne csinálnál... nézd már milyen HIGH poly az egész... abban meg mindenki tud modellezni... :D -
#7282 Akkó nekem annyi! Én évek múlva se csinálok ilyen szépet! Nemhogy januártól!!!! Amúgy fiktív BMW asszem, valóságban nem létezik szerintem, én legalább is nem találtam:) -
#7281 ezt. -
#7280 jahizé, Boldog karácsonyt! :) -
#7279 szép munka, grat -
ANT #7278 Azt azért nem mondanám, hogy a kocsit nem vettem észre.
Két hete ez a háttérképem. -
ANT #7277 Hú, mi ez a sok csillag?
Leszerelés volt? -
ANT #7276 -
ANT #7275 Ezt kaptad karácsonyra? -
ANT #7274 Biztos jó sok poligon, főleg a haja. -
#7273 Amugy titok vagy miért nem szabad elmondai hogy hány poly?
meg jó tudni hogy ilyen sok pénzetek van.. :DDD BMW licensz nem rossz! :) -
#7272 zöldség... :P -
#7271 Kmmm csak annyit arulok el, hogy nem sok meg belefer. :)
-
#7270 ÉÉÉÉÉN! -
#7269 hány MILLIÓ poly? :DDDDD -
#7268 Ahogy emlitettem lesz egy meglepi.:)
Eljott az ido, hogy megmutassam!
Egy uj taggal szaporodott a csapat, az uj csapattag neve BGX.
Az o munkalyat linkelem be.
Lehet dicserni, kulonben kell is. :) !!
-
#7267 TEEEEEE.!!! -
#7266 UGYANAZT!!!!!!!!!444444
-
skristof #7265 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet mindenkinek! -
#7264 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
#7263 nézzmá! mindenki kapott 2 csillagot csak mert karácsony van :DDD meg nekem van felkiáltójelem is! :DDD -
#7262 Kmmm!
Lesz hamaroson valami igazan szep kepecske amit berakok! Majd lehet csepegni! -
#7261 keresd meg :DDDD -
#7260 Hol?
-
#7259 de van...