A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
A távolság nem vészes, de én itt is csak egy nagy tekerõgombot látok alul, semmi kijelzõt.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

petesilver
Alul csak egy töltés-üzemanyagszintjelzõ van, minden más, és még ez is a digitális kijelzõn lesz fent, De azért nézd meg ezt a képet, nem olyan vészes az a távolság😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Gregorius
Nekem is tetszenek, csak így tovább, aztán készüljön a motor is, mindegy mihez! 😉

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Szerintem maradhat, én aerodinamikailag is így terveztem volna meg az autót. 😊 Sõt, ha emlékezetem nem csal, az eredetiben is van egy kis törés, mert lapjával nem szoktak rá hûtõrácsot tenni.

Gregorius
Érthetõ volt, csak gondoltam szólok, hogy erre majd figyeljetek oda. 😊

Gregorius
Nagyon szépen köszönöm, igazán megtisztelõ!
Így már jobb, de még mindig idegen számomra, de csak valszeg azért, mert még életemben nem láttam ehez hasonló belsõ teret. 😊
Csak egy megjegyzés. Szerény véleményem szerint kapcsolók, mint pl szivató, kézifék, sebváltó, stb azért helyezkednek el alul, mert a kéz viszonylag szabad vezetés közben. Ellenben a kijelzõk; fordulatszámmérõ, sebesséfmérõ, indexvisszajelzõ, ajtónyitás visszajelzõk azért vannak felül, hogy vezetés közben is minimális figyelemelvonással ellenõrizhetõk legyenek.
Lehet a nézet csalóka megint, de nem tudom elképzelni, hogy vethet akár csak egy futó pillantást is az ember egy a sípcsontjánál lévõ kijelzõre. Én azt a kijelzõs panelt felpakolnám eggyel feljebbre, és a felette lévõt raknám a helyére. Szerintem sokkal emberibb lenne.

petesilver
P206 final:

petesilver
de asszem majd eltüntetem inkább.

Gyönyörûek a modellek, csak ámulok és bámulok! További jó munkát!

Üdv:
dav

petesilver
igen, direkt. Csak maxban nem lehet teljesen visszaadni smootholással az eredetit. Eredetiben megvan az oldalán végigfutó lap törése is, meg annak a felsõ része ívesebben megy át a motorháztetõbe.

M@TriX
nem hiszem szetrintem ez sértetlen 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Cipõ. Amúgy érdekes. Az elején az a törés direkt ugyi?

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

petesilver
Másik teremtmény:

M@TriX
ezt akartam kérdezni, de nem akartam megbántani senkit, meg gondoltam, hogy ez nem a végleges. 😊
de így végképp megnyugodtam 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

petesilver
Azt még szeretném megjegyezni, hogy az egész jóval kidolgozottabb lesz. ez jelenleg egy ideiglenes fake belsõ, és mûszerfaltextura. Majd ha ki lesz dolgozva rendesen külön szépen a belsõnézet, akkor oda fullos lesz a cucc, és az texturában kikerül az egészalakos model belsejébe is. Ez ilyen preview belsõ. Remélem érthetõ voltam.

M@TriX
na eddig nálam a Merci a befutó 😉

petesilver
Only for gregorius. Jobban nem tudom hirtelen szemléltetni, de ez egy vezetõ felé beforduló konzol a mûszerfalbol, ahol igniton on, off meg egyéb kapcsolók, ledek vannak. Csak perspektívbõl érdekes a hatás.

Õõõ tsék?? Állam leesett. Mindig is vágytam olyan autós játékokra, ahol érezni egy autó tömegét. Bár nem értek az autókhoz (s az autós játékokhoz sem). Eddig ezt az érzést a GTA3 tolta a nagyobb ótóival. Na ha minden jól megy, le lesz faján pjogjamozva, az a bömös szépen fogja hajigálni magát egy-egy gyorsabb-mint-kellene kanyarnál... Ajánljuk wreck-the-others és deathmatch mod-játékra 😊
Emez ótón meg csak bambultam és csorgott a nyálam. Ennek olyannak kellene lenni, hogy ha megnyered a játékot, szal végigviszed a összes pályát amit kell, lenyomod a összes gazdag tuningos gyereket, akkor mintegy fõdíjként megkapod ezt a csodát, ami úgy 3x jobb az addigi legkeményebb ellenfél ótójánál is, és puszta szórakozásból elkezdheted vele elölrõl jáccni a pályákat 😊
Lelkendeztem. Pá.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Gregorius
A BMW nagyon ász, gratula, bár ez a festés kicsit bénán áll neki. Ott a hátsó ajtón nem kóser a dolog 😊 De tudom, hogy tök mindegy, mert ez csak amolyan legyen rajta festés is dolog, de a kocsi az szép lett nagyon!

A Merci ellenben szép lett nagyon. 😊 Azt a belsõ teret nem nagyon vágom, olyan mintha a TV távirányítója tükrözõdne az üvegen. 😄

ranGer2
Értem.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

petesilver
na akkor: kerék darabja felni+gumi:950 ez X 4 vagyis majdnem a fele faceszám elmegy a kerékre
a maradék az autó belsõstül, mindenestül.

ranGer2
hmm 😊 és 1 kerék? (felni+gumi)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

petesilver
9100

ranGer2
hány face?

petesilver
belsoter:

petesilver
sokan.színesek:

télleg jóak
grat

football without ultras is nothing

Pyx
szépek! <#eljen>

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

M. Tibor
Ez PeteSilver munkaja, es szerintem ez sem sikerult tul rosszul.😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

M@TriX
jól néz ki, remélem nem lesz túl árkád, kiváncsi lennék már bõvebb infóra. 😊

M. Tibor
Egy ujabb kocsi amit ismet Cly`ve kovetet el.

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

petesilver
Hali nenad! Te erre? Itt indult útjára az a játék, ami már nem az, de lehet, hogy mégis az lesz, és még más is. Röviden😊

elmeletileg ha a kocsi nem deformalodik tokmind1 hogyan allnak a polyk (a hosszu vekonyakat leszamitva)
Mondju en mindig is csodaltam a polybuveszeket. Nekem valaogy ez nem all kezre. Inkabb nurbs 😊

Egyebkent mi ez az egesz fejlesztos buli? 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

petesilver
THX! 😊

Carlos
Ez naon zsír kép!
Grat!

Þór vígi þessi rúnar

ranGer2
szerintem a MAX os optimalizálásnak senki sem a híve! 😊

petesilver
Az alapján készült, hja. az csak kerekek+külsõ valami 10.000 poly volt. Nos ebbe sokminden belekerült, kinézetre ugyan olyan, és kevesebb poly is lett. De nem maxos cuccal optimalizálok, hanem kézzel sajátmagam, mert nem vagyok híve az optimalizálás végeredményének.

ranGer2
Volt egy Peugeot 206 az anno nállam is járt.. nah és gondolom PeterSilver lemásolta 😊 optimalizálást meg minek mikor olyan 8000 oldal körül volt asszem

M@TriX
gondolom jóval kevesebb poliból áll vagy valami hasonló optimalizálás nem?

ranGer2
Bûvésztrükkk? pff! mind1 akkor okés!! amugy télleg dicséretnek szántam.. <#wink> csak nem lemásoltad face enként? 😄D

petesilver
Mióta a kezem alatt átalakult. azóta. Ne zavarjon össze a kinézet, ez már teljesen más, mint volt.Bûvésztrükk. Az hogy nem látod a különbséget, az csak dícséret😊

ranGer2
Már nemazért nem szeretnék kötekedni de ez mikor volt uj modell? 😄DD

M@TriX
hééé dógozni, nem szórakozni!!! 😊

The Hedgehog
És hol van Roy Scheider? <#ejnye1><#idiota>

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Asszonyom! Tekerje le az ablakot és szálljon ki! Mondták magának, hogy ne hajtson bele! :-)

Gregorius
<#vigyor>

petesilver
Shark ismerkedik az új modellel. Nézegeti, kóstolgatja😊

Most nem , mert nincs rá idõ .

Gregorius
Pedig már megijedtem. 😊
Tudom, hogy már korábban volt kérdés, de ha jól emléxem, akkor nem válaszoltatok rá: Nem lehetne õket a Buggy motorjába bepakolni, merthogy úgyis azt fogja használni?
Persze egy kimerítõ NEM is elég lesz. 😊

petesilver
Nem kell ettõl félni, nem vészes😊