7782
-
#2787 Ha mar por.
Egy jo de proci igenyes megoldas a por/fust/reszecskere az F1 Challenege0ben van. Ott "fel van fizikazva", es le-fol szall, es atbukik, keruli az autokat stb. Persze, kulon ini-ben kapcsolhatoan. De ezektol fuggetlenul, sajnos a megoldasa hagyomanyos, nem valami szep;((
Lehet, hogy rossz helyen peldalozom, de nem hinnem hogy "komoly" embereknek ez problemat okozna, de: eddig a legszebb, jobb por-fust megoldast a Street Legal Racing-ben lattam. Eloszor is itt is fizikazva van bizonyos szinten, ugy hogy nem mint mas jatekban, csak ugy megjelenik a kerek alatt, all egyhelyben, esetleg emelkedik, es "lejatsza" mindig ugyan azt az animot, hanem valami teljesen mas. Elvileg "kilovi" maga alol, megall, es eloszlik.
Plusz, a fust nem egy fix anim, hanem egy maszk-szeruseg, es abbol szamolja a program (elvileg;). A szintet, atlatszosagat, suruseget, idejeit stb. kulon "fust.ini-ben" lehet allitgatni. Azok az altalaban hasznalt elore animalt futok, sajnos mar kicsuit gagyik:(
Ha masert nem is, erdmes megnezni! Ha esetleg nem lenne meg a jatek, akkor itt egy AVI. Nem egy nagy minoseg, de a lenyeget latni (nem emiatt keszult;)
SLR Fust (AVI, 7,5 Mbyte, DivX 5.03) -
Toya #2786 Én a port opcionálisra raknám a helyetekben.
Ott van a Dirt Track Racing sorozat valamelyik tagja ahol a sisak sározódik és egy idő után élvezhetetlenné teszi az egész játékot.
A por is hasonló.
Nem hiszem, hogy komoly versenyeket lehet futni ha valaki nem látja az utat (kivétel ez alól a Nascar ahol ugye az ovál pálya miatt lehet 2-3 mp-et vakon is vezetni), ráadásul multiplayerben kifejezetten hátrányosan érinti a hátrébb lévő versenyzőket a nagy por.
Biztos minden cég tudna akkora port alkotni, hogy át se lehessen rajta látni, de inkább kompromisszumot kötnek a játszhatóság kedvéért. -
ANT #2784 Epp a multkor nezegettem a world racingben a port .
Amikor kapar,a por elkezd szallni hatulrol elorefele,es bemegy a kocsi belso terebe.Akkor ugrott be ,milyen egyszeru lett volna kimaszkolni ugy ,hogy csak a kaszni kore rajzolodott volna a por,es akkor a szegeny sofor nem fulladozna a porban.
Sajna fejlesztes kozben az ember nem az ilyenekre figyel,hanem az eppen aktualis bugot figyeli ,hogy mit muvel a programmal.
Por mindenkepp lesz.
Hogy meghatarozo lesz-e? Azon leszunk. -
Imurai #2783 1 részletkérdés, amire rég nem kapok választ: ugye a játékban meghatározó lesz a por? Tököm tele van az ún. terep játékokkal, amikben van 20 centis por/sár... Ufghh, fujj!! Még a legnevesebb rally gamékban is a legnagyob murván, homokban, vagy hóban is olyan graf kivitelezése van a gép által felvert dolgoknak ,h az életben kb az ember térde lenne enyhén poros!!!!!! UNDORÍÍÍÍÍTÓÓÓ!!!!!! Holott igazi versenyeken nem lehetsz olyan magas ,h nem nyeld a salakot ezerrel!
Légyszi, lécci,lééééééciii!!! Enélkül a játék (már bocs, de) sz.rt nem fog nyújtani játékélmény terén, akármilyen jó is más téren (szóismétlés rulz :P). Könyörgöööööm!!! Hó, sár, por!!! Thx! -
ANT #2782 En mindig csak azzal foglalkoztam ami eppen erdekelt.Csak arra volt idom ,semmi masra.Sose torodtem semmifele elvarassal. -
#2781 Én elsős koromban kezdtem programozni, még Commodore 16-on, és azóta nyomom gőzerővel, bár most, hogy informatikát tanulok a BME-n egyre kevesebb időm van vele foglalkozni! Ez egy LOL díjas állapot!, de mindegy. -
#2780 Wow! Tsz banner traktorral, buggyval, és Snuupyval! Cool! -
#2779 Kiraly az alairasod! -
#2778 -
#2777 én már láttalak valahol... -
#2776 Ne becsüld le L.S. ot nagyon ügyes 12 éves létére sokan ilyen idösen a monitorra rámutatnak és csak annyit tudnak kinyögni,hogy számitógép! :D -
#2775 Jol mondod Anti!Nem mindegy kitol tanul az ember! -
ANT #2774 Asszem 2000 ota nezegeti a programjaimat ,es varial vele.Sok dologra magatol jott ra.
A programozast koran kell elkezdeni.
Mondjuk en 17 evesen kezdtem ugy programozni,hogy csak papiron irkaltam a programokat , gephez csak kb 1 ev mulva jutottam .
-
#2773 Hol lehet jelentkezni diáknak? :)))) Mennék!!!! -
ANT #2772 O irta a viewert , az en 3d enginemet hasznalva.A szkript rendszer es a menu kezelo az ove teljesen .
Nem mindegy kitol tanul az ember.
-
#2771 12 éves ????
és ő mit csinál ??
tesztel ?:) -
#2769 -
Elozo eletemben na ki voltam? :)
-
#2767 Hi! Tomsolo!! -
#2766 buggy for kids :)
-
Toya #2765 Az interjú utolsó mondatából akkor is rájöttem volna, hogy ki nyilatkozott ha nincs kiírva :-) -
Imurai #2764 Áhám! Hogy halad a kövi modell? -
sznupi #2763 Amikor az interjút készítetták, akkor még nem voltunk itt az SG forumon és nem volt szó arról, hogy bevonjuk a játékosokat is a fejlesztésbe. 8-))) -
Imurai #2762 Az tényleg elég jó zenékkel nyomul, de már rég hallottam, nemtom jók-e ebbe a gaméba azok a dallamok....
Shark: Aham, semmi külsős, a skinek is mind saját készítésűek... Meg maga a játék alap5lete is... <_< -
#2761 Már tudom, hogy ki nyilatkozott, kiderítettem!!! :)))))) -
#2760 -
YaniMan #2759 Sugarloaf! Hallottam egy reagge-s számukat, ami tök poén és ráadásul marhajó zene! -
#2758 -
#2757 -
#2755 hájl! sazl ..bocsi nem csináltam szkínt mert már nem maradt ötletem, nem volt idöm, már sok sokkal jobb van, stb...
jomunkásemberes bági: loál! ..de többi is szépek! sok sikert! :)
Az elöbbi wallpapert miért törölted? nekem teccet ^.^ -
#2754 2004.**.**. -
#2753 Mikor jön a game? -
#2752 Picit módosítottam:
-
#2751 Egy yo tanács! pirosat majd ne tegyél bele mer elbaszza az egészet! -
#2750 naggyon yo! -
#2749 Mert mindíg rámjön egy kicsit, és csinálok egy durvát is!! :)) -
#2748 Adtam neki a durvából!!! :)))
-
#2747 UUUristen! -
#2746 Nem is igaz. :) -