7782
-
Toya #2827 Szerintem is mellékesek a renderek :-)
A TOCA Race Driverben talán az volt a legjobb rész, de ettől még számomra nem lett jobb a program.
Szép és könnyen kezelhető menü, jó fizika, szuper irányítás, modolhatóság, pályaeditor, replay editor, jó hangok, törések, sok autó, sok pálya és ha marad még egy-két szabad MB a CD-n akkor oda mehet egy ütős intró :-) -
#2826 -
envagyokneo #2825 Hova lehet felrakni a képeket hogy ki lehessen linkelni? -
#2824 Ilyen animokat meg csicsakat egyelore hanyagolni kellene, mert egy autos jatekban (ami inkabb szimulator) abzolut masodlagos. A lenyeg a vezetesi elmeny es a verseny hangulat. Ezekhez a jo fizka, szimulacio, tores, hangok, efektek stb. Aztan johet egy tuti viszajatszas editor, es a DevKit. Es ha meg unatkoztok, akkor lehet renderelgetni ilyen csicsakat. -
#2823 Aztán menlesztések lesznek!!!! :))))))) -
#2822 fejesztés=fejlesztés! -
#2821 A fejesztésre szánt idő 1 év! -
Nyiri #2820 Mikorra akarjatok, hogy kesz legyen a game? :] jovo ev vege? -
#2819 Ez tényleg király ötlet!! Mondjuk egy nagy karambol után közli veled a full olajos szerelőd, hogy ennyi volt, lehet csomagolni, mert itt most nem lehet megjavítani a gépet. -
#2818 Lesz a játékban előrenderelt anim sok? Mert az feldobja a játék hangulatát! Általában ilyen játékokhoz nem szoktak csinálni, de szerintem király lenne. Mondjuk amikor megszerzel magadnak egy újabb járgányt, vagy egy osztályt, akkor bemutathatná az új járgányokat az grafikus-motor teljes (vagy még teljesebb) ponpájában!
És a replay-szerkesztőről lehet már tudni valamit? -
#2817 M2 is ilyen!! :)) -
#2816 És mindíg ez van!!! :)))) Eltörpülök egy ilyen géniusz mellett!!!! :))))))))) -
dav #2815 állat... :) -
#2814 -
M2 #2813 Besegítek (a dallam idősebbeknek már ismerős lehet):
"Mint a néző fenn a fán,
ifjú buggys oly vidám,
ajkáról le se jön a por ma!
Nedves göröngy valahol
a sisakján maszatol,
ott van már a balos kanyar óta.
Gépek szállanak
a sáros fák alatt..."
:-)))
"Az élet egy rossz játék, de nagyon jó a grafikája!!!"
Hja, mert neked nincs rajta blur effekt. 8-) -
#2812 Akkor lattad volna a tesztelonket egy golyoval kijatszotta a pp. :) "olcson megusztad volna a nezest" -
#2811 A kepen lathato Jimmy mar probalkozot vele de nem ment neki.:) -
#2810 Amúgy hihetetlen jó ez a Pure Pinball. Nagyon jól el vagyok vele, pedig abszolult béna vagyok hozzá. Anno a Total Car metálklubban volt egy haverom, aki nagyon kente, mindíg fizettem neki, hogy jáccon a pénzemen, mert imádom nézni, csak én három golyóval általában 30-40 másodpercig játszottam, ő meg minimum10 percig! -
#2809 Hja, akkor viszont szóljatok! Azt hittem végül Jimmy írja az egészet!! -
#2808 Nem is en.:)
Te vagy a szakerto. :) -
#2807 Azért az egy nagy élmény lenne, ha realisztikusan azon a rácshálón kéne kinézni, miközben arcodba a por, és előtted is mindenütt. Egyből uninstal mindenki, miután kifolyt a szeme a rácshálótól. Sajna. -
#2806 Miért azt én írom????? -
#2805 Bar itt tenyleg nem sok szelvedo van, de plexi lapot lattam mar:) A lenyeg, hogy koszolodjon rendesen. Az hogy mennyire, lehessen allitani a opciokban es/vagy egy ini-ben (vagy ha textura pakolgatos, akkor a texturat lehessen tuningolni;D).
Nem azert fontos, mert "huu de jo efekt", hanem nagyban javitja a terhatast, a ter-, a szimulacios erzeseket. Nagysagrendekkel sokkal jobb egy olyan autos jatek, ahol "latni" a "szelvedot" - koszolodik, tukrozodik stb. - mint az, amikor csak ugy bamulunk ki a semmibe.
Bar aki motorhaztetos vagy kulsonezetes, azt nem erdekli. De az mar nem is egy nagy szimulator erzes.
Persze, ehez hozza tartozik nagyban a dinamikus sofor mozgas is, amit tobbszor irtam, es aminek allithato a dinamikaja minden iranyban;))) -
#2804 Te melldongetos keszul mar a dal szoveg a menube.:) -
#2803 Akkor melldöngetés: Az én brátom!!!!!!! :)))))) -
#2802 - nyitott bukó = no koszolódás + valami hátrány (szembekerült por, egyre gyakoribb pislogás...stb.)
- plexilapos bukó = koszolódás + valami kis elony (no vakítás effekt...)
Ez baro otlet.mar is jegyzetelek. :) -
M2 #2801 Na jó, akkor lecsúszó sárdarab felejtős... :-)
Tényleg, itt lesz szélvédő (opcionálisan)?
Mert ha nem akkor csak a sisak koszolódását kellene megcsinálni, ami kicsit más. Esetleg a sisakra felverődő nedves sárdarab... (jó, befejeztem :-)
De akkor nem gond a koszolódás opció:
- nyitott bukó = no koszolódás + valami hátrány (szembekerült por, egyre gyakoribb pislogás...stb.)
- plexilapos bukó = koszolódás + valami kis előny (no vakítás effekt...) -
Toya #2800 Meg amúgyis, min csúszna le a sárdarab vagy mit törölne az ablaktörlő :-)
Én eddig úgy tudtam hogy a buggykon nincs szélvédő csak a rács a kövek felverődése ellen. -
Toya #2799 Én is ezt írtam, hogy ezeket a dolgokat választhatóan kell berakni. -
dav #2798 Mondjuk azért az ilyen extrém dolgok, mint a lassan lecsúszó sárdarab és a szenvedő ablaktörlőlapát szerintem kimaradhatnak... -
dav #2797 Csatlakozom az előttem szólókhoz: sok port és sarat a népnek! -
#2796 Az valoban igaz, hogy sok "jatekost zavar" a beslonezet, a kormany, a szelvedo, a koszolodas, a fust stb., de mindenfelekeppen bele kellene teni rendesen, mert ezek nelkul nem sokat er. Ki lehessen kapcsolni, aztan annyi.
Akit zavarnak az efektek, az mar ugy is kulsonezetbol tologatja az autot, annak mar ugy is mindegy. -
#2795 A fustot ugy ertettem, hogy fust/por. A lenyeg a megjelenitesben van. De ha valakinek elfustol az autoja, akkor mar van fust;))
Normalis legyen, es sok;D -
M2 #2794 Az amerikai kiscsávó majd bekapcsolja az Arcade módot ahol nincs kosz/sár és a buggykat madzagon húzzák be a célba.
Az meg már az ASK dolga, hogyan csinálja meg a játékot(vagy mennyit vitázik a kiadóval), ahogy a miénk pedig az, hogy leírjuk mi milyenre szeretnénk. -
Toya #2793 Ez mind szép, de nem hiszem hogy nagy sikert aratna a halandó játékosok körében.
Az amerikai kiscsávó nem hiszem, hogy sokat szüttyögne a programmal, jaj itt semmit nem látni felkiálltással félre dobná (szerintem ráadásul ezeknek az extrem dolgoknak egy részét a kiadó úgy is kivetetné )
Nem hiszem hogy különösebben helyes ha csak a saját igényeinket írjuk le, mivel az ASK egy üzleti vállalkozás ahol hasznot, nyereséget kell termelni, ehhez viszont elengedhetetlen az eladható termék előállítása.
Sorolhatom a példákat amik nehézségük bonyolultságuk miatt buktak el, pedig kincset érő szimulátorok voltak. -
M2 #2792 Belegondoltam, mekkora lenne, ha egy a szélvédőre felvert nedves maroknyi sárdarab szép lassan csúszna lefelé végigkoszolva az ablakot, és még a törlőlapát is sokáig megszenvedne vele... -
M2 #2791 Igen, mindent alátámasztok, PeteSilver együtt dobolt a Jimmi Hendriszkel aki nem más mint ANT előző életében -
M2 #2790 Szerintem a por/sár hozzátartozik a buggykhoz és a versenyekhez. Az is, hogy esetleg a hátul jövő szív mert nem lát a másik seggében. Valahol ezért is buggy a buggy.
Szvsz ha ez kimarad, nagyot csorbul a valóságélmény/szimuláció jelleg
(mekkora lenne egy nagy gázzal kicsit az üldöző arcába verni a sarat/port, persze a megpördülés kockázatával).
Az opcionális kikapcsolás sem jó a fentiek miatt, mert megszűnik az esélyegyenlőség.
Inkább legyen 'sisak/ablaktörlés', ami az akció hevében plusz figyelmet igényel - vagy különben marad egy ideig a vakvezetés. Az tisztítás eredményessége függhetne pl. a 'törlés' gomb lenyomásának hosszától. -
#2789 Gyilkoljatok meg es kovezzetek meg, ha ezeken a kepeken brutal fustot lat valaki,de por van.:) Keszitettem vagy 500 kepet egy versenyen, de fust a wilagba nincs vagy csak para- jelensegben.
-
#2788 Persze, ezt ugy irtam, hogy nem lattam a Tieteket:))