7782
-
Toya #2870 Igen vagy a havas tájnak is meglenne a maga gyönyöre.
Az esti pályaversenyek elkészítése viszont szerintem tényleg érdemes a tovább gondolásra, mert teljesen más mint az eddig megszokott nappali futamok. -
#2869 En meg a tiedet;))
Vagyis, akkor ilyen kell hogy legyen:)) -
Toya #2868 Tudom, a te véleményedet erősítettem meg :) -
#2867 Az este, vagy az ejszaka tenyleg latvanyos lenne. Sot egy kis kod, eso, zovatar sem rossz, de ez mar maskerdes;) -
#2866 Ezt irtam en is;) -
#2865 Az mar mindegy;)) De gyurodik;)))))) -
Toya #2864 Ezek a kocsik viszont szerintem nem törnek, maximum a felfüggesztések és más dolgok.
A cső keretet tuti nem lehet összeroncsolni egy futamon, mivel ennek tuti biztonságosnak kell lennie, így szerintem is elég ha lerepülnek a borító lemezek, esetleg leszakad a hátsó szárny.
Más, csak nappali pályák lesznek vagy lesznek olyan kifejezetten versenypályák ahol este világítás mellett kell majd versenyezni?
Annak is meglenne a maga varázsa :-) -
Toya #2863 Irreálisan is :-) -
#2862 Akkor nem sokat mentel a Street Legal-lel, mert porra lehet gyurni az autot;) -
#2861 A Screamer 4x4-ben, többek között ez is jól el volt találva, be lehetett álíítani a keréknyomást, és azt szinte érezni lehetett, hogy tényleg laposabb a gumi. A deformálódást meg én személy szerint nem hagynám ki, mert akkor olyan lesz, mint a Street Legal, hogy ezerrel a falnak, aztán kiesik az ajtó, a csomagtartó, meg leszáll a motorháztető. De ha nincs is, akkor legalább legyen üzemképtelen, ha a falnak megyek ezerrel. -
#2860 Tores, defekt elvileg lesz. Gyurodes nem is igazan kell, mert a kaszni elemek ugy is csak lehullanak, a csovaz meg nem igazan deformalodik. Vagyis, ha mar lehullanak az elemek, kitorik a kerek, eltekeredik a felfuggesztes, leeg a motor, mar jo. Ha meg deformalodik is egy-ket nagyobb kaszni elem, akkor mar tokeletes;)) De ami lehullott, azert maradjon is ott ahova leesett;)))Legalabb meg abban a korben, vagy 1/2 percig, mert a valosagban is eltakaritanak az utbol oket. Versenyt leallitani, meg ilyen mentos cucc nem kell, felesleges.
Eloszor is legyen egy jo fizika, jo FFB-vel, hogy lehessen erezni mindent ami a kerekekkel es a felfuggesztessel tortenik. Aztan johet a tobbi. -
#2859 Tudomásul vettem, nekem majd hiányzik, mert az 1nsane intro-ja engem azért mindig felvillanyoz, de ha nem, nem...
A törés engine meg nem tudom milyen lesz, mennyire lesz elferdítve az arcade stílus felé, de lehetne egy valósághű opció, vagy akár alapértelmezett beállítás is, hogy azért törjön rendesen a járgány, mert ahogy nézem a buggy-versenyeket TV-ben, azok a felfüggesztések bizony pengeélen táncolnak. Jó lenne ha szarrá lehetne verni egy-egy felfüggesztést csak azzl is, hogy 100-zal rámegyek egy rázósabb útszakaszra. Arról meg ne is beszéljünk, hogy kezd az agyamra menni az autós játékokban, hogy 200-zal nekizúzok a fának, és a kocsinak szinte semmi baja, és én is túlélem. Ilyenkor mondjuk leállíthatnák a versenyt, jöhetnek a mentők, meg stb... -
#2858 Egy kis off: A héten Toya kérésére, Toya ötlete alapján csináltam egy Mercedes Truckot. Ma nosztalgiából csináltam rá egy klasszikus skint. Remélem tetszik, üdítőleg a sok Buggy után, kicsit más:
-
#2857 Renderelt animok szerintem nem lesz es nem is eroltetjuk. Nincs ertelme tudom, hogy szep meg jo, de mar lejart lemez. Inkabb ingame animok szerkesztese ez egy jo poen es raadasul mindenki megteheti, aki rendelkezik majd a programmal. :) (remelem en is) -
#2856 ÚÚ bazz! ezt nem kellet volna!! -
envagyokneo #2855 Töröld már ki kérlek! (Admin) -
envagyokneo #2853 Nem komoly...de lehet komolyan venni! :-)
-
#2852 Itt az elso bujdoso.:) -
#2851 :) -
#2850 Dobtam a Photoshopnak egy pofont .:)
Most mar csak arra lennek kivancsi, hogy mi van azokkal a jo emberekkel, akik regen rajzoltak skint.:(
-
#2849 LOL! Tőle tanultam a Photoshop alapjait. Mentem be a munkahelyére, feltartottam, és jegyzeteltem :)))) Nálam ezerszer többet tud, csak nehéz ösztönözni, hogy csináljon buggy skint!! De végre elkezdte!!! :))) -
envagyokneo #2848 Ezt szórakozásból csináltam...
-
M2 #2847 Köszi, megnézem! -
#2846 Ezt mar javitotuk.
buggy_viewer_v0.15.zipbuggy_viewer_v0.15.zip -
M2 #2845 Jó lesz!
De látom Te is a 0.15-ös viewert használod.
Nincs még újabb ASK?
Itt a vezetőfülke mappolásánál fel van cserélve a jobb és bal oldal. -
#2844 Jo az alap, ismet egy ujabb versenyzo. :) -
envagyokneo #2843 Ezzzzzzzzzzzzzaz!
Na...ez még egy kezdetleges alap...vélemény? -
envagyokneo #2842 Na remélem működik!
-
#2841 Nagyon jooo.
Vegre egy ujabb versenyzo. :) -
#2840 Na végre!!!! :)))) -
M2 #2839 -
envagyokneo #2838 -
envagyokneo #2837 Miért nem tudom belinkelni a képeket?
Admin: Töröld már ki a próbálkozásokat! -
envagyokneo #2835 HÖÖÖööööööömmmmmm.... -
envagyokneo #2833 Hömmmmm...hát nem ez! :-) -
envagyokneo #2832 Első skinem alapja...
-
#2831 csinaljatok meg gamecubera:)))))))))) -
#2830 Jó lenne ha lenne a játékban belsőnézett, és meglehetne csinálni, azt, hogy a söfőr bukósisak sisakrostélya beporozódik, a poros út miatt. És ha a kedves játék felhasználója, megnyomnak a keybordon (vagy kormányon, jostikon) egy gombot, és akkor a söfőr megtörli a bukósisak poros üvegét. -
#2829 olyan nem lesz, hogy ha nagyon megsérül az autó, akkor az autóbol kifolyik az üzemanyag? -
#2828 Ez a sorrend jo is lesz;)))
Az intro talan, ha lehet igazi film felvetelekbol, nehol atusztatva a jatekba. Egy jo vagas, utos zene, sok-sok utott-kopott kaszni, sar, mocsok, por, motorbugas, motorfust, recsego, elhalo radios "narator" uvoltozes, balesetek, zuzasok, sok ugratas, csuszasok, borulas;) Ilyesmi;DDD
Esetleg le lehetne szervezni, hogy egy igazi buggy-s versenyzo, egy jo nagyot ugratva, alululrol filmezve atrepul a celszalagon, celzaszlon, finishpolealatt stb, bele a kameraba, jo nagy sarfoccskolest hagyva az az "objektiven, ami szep lassan lecsordogal, es megjelenik a The Buggy cim.;))) Esetleg 3 bazi femes kalapacs hangra a 3 alcim;))))))))