7782
  • petesilver
    Viszont megtaláltam a Dirt track racing 2-őt. Felrakjam megnézni, hogy ott van-e por, és milyen?
  • M. Tibor
    Na latod milyen jo, hogy ilyen zeneket halgatok a figyelmemet 100% lekoti de a gondolkodasomat serkenti de a olvasasomra nem ervenyes. :)
  • ranGer2
    "Tudom csak Tibi ugy irta mintha olyan fantasztikus hanja lenne pedig..." Nem érted!! saját magamat javitottam ki azzal hogy nincs ott a G betü LÁTOD???
  • M. Tibor
    Tul pici a szekrenyed.:)
  • petesilver
    Sajna nincs már meg a game, nem találtam a szekrényben :(((
  • M. Tibor
    Nem megy a demo. szar a gepem.:)
  • M. Tibor
    Hat ez az!
  • M. Tibor
    Meg nezem a demot. :)
  • petesilver
    Hááát, por az ebben sem volt nagyon :))))
  • petesilver
    Megvan!!! Ez a tuti link!!!!! :Tuti link: Powerslide
    Meg is nézem a szekrényben, asszem nem dobtam ki anno.
  • petesilver
    Utánanéztem, tényleg Poweslide volt a játék neve
    egy link, bár német
  • M. Tibor
    Ezt most nem ertem de bizzzztos? :)
  • petesilver
    Volt évekkel ezelőtt egy ilyen játék, futurisztikus bugykkal lehetett nyomni a versenyt, csúszott minden felé, felment mindenre, keresztbe állt folyton. Talán power Slide volt a neve?? Nem biztos, de jókat mentem vele!!!
  • M. Tibor
    Nem fustot hanem inkabb por felverodest.:)

Most is ezen gondolkodom, hogy lehetne a legprofibban kivitelezni ami meg nem volt.
    Erre nem arra gondolok, hogy nem tudunk port kesziteni mert ez csak a forrasban 5 vagy 6 sor.:)
    Agyam csak jar es arra gondolok, hogy a verseny amikor elindul a rajtnal olyan nagy porfelho van, hogy
    semmit nem latni ez meg jo. De az a por meg 1 perc mulva is kint van. Ez a problema ami meg
    megoldasra var. :( " De talan meglesz valamilyen fortellyal. "
    Valakinek van valami normalis otlete.....
  • M. Tibor
    Hiba a monitorodba van! mert ott van a "g".
  • ranGer2
    Hát ha a "hangját" g nélkül irjuk akkor nemtudom mi van!
  • M. Tibor
    Nem marat ki a "g" belole, de kulonben ezekre gerjedek be munkakozben napi 10-12 orara. pl most is. :)
    Az legyen az en titkom.
  • ranGer2
    Hát akkor miért?
  • M. Tibor
    Nekem a hangja fantasztikus es ...ezert kerem a segitseget.:) (ez van)
  • M. Tibor
    A meret 800x229
  • Dikkma
    M. Tibor, minek kéne lenni amúgy a méretének? PM/írd ide.
  • Dikkma
    Jó lesz így? Van ami túl kicsi, hogy olvasható legyen, de ennél nagyobbra nem akarom csinálni a bannert.
  • ranGer2
    A "g" kimaradt!
  • ranGer2
    Tudom csak Tibi ugy irta mintha olyan fantasztikus hanja lenne pedig...
  • Alexease
    Minden ilyen "cicanak" torzitjak a hanjat, hogy helyre kakjak a hangokat:))))) Nem lehet egyszerre szoke, nagy melleu, es meg tudjon is enekelni:)
  • Alexease
    Nem igazan van tores buggy-n. Max a kerekek, felfuggesztesek mennek szet, esetleg lehullik a sarvedo, szarny, rajtszam egy borulasnal. Ha torne, gyurodne a vaz, az a pilotaba kerulne;)))
    Mint lent is irtuk, eleg ha csak az elobbiek serulnek, itt a tobbi felesleges.
  • ranGer2
    Nemtom feltünt e hogy torzitva van a hangja!
  • M. Tibor
    Egy off nonszens sajat topikba ilyet irni.:)

Nem tudom, hogy kinek a hangja vagy is ki enekel, ezen a R.Hubbard mixen.
    Ha valaki tudna ne legyen rest beirni pls.
    The SoundWavers - Mega Apocalypse.mp3

A toreshez en is hozza akarok szolni.

Ez csak egy teleszkop bibi volt, es meg nem is lattam torest videon es kepeken se, else tudom kepzelni, hogy milyen tores lehet egy buggyin
    Jo lenne egy par link vagy kep buggy toresrol vagy morzsolasarol.:)
  • ranGer2
    Nekem azt mondta Tibi hogy megpróbálnak nagyon szép füstöt csinálni szebbet mint a SLRR ben!!
  • Alexease
    A SLRR-t erdemes megnezni, az osszes patch-csel (vagy meg erdemes mevarni a kovetkezo, vegleges patchet).
    Ami miatt "furcsa" lehet a jatek menet, hogy nem egy arkad jatekstilus, mint pl. az NFS, de nem is egy autoszimulator, autoverseny program. Igazi oszver - ami nem biztos hogy szerencses - lazabb jatekstilussal, de nagyon jo fizikaval. A legnagyobb hibaja, hogy nincs kesz, es lassu. Meg a kovetkezo patch-el sem lesz az, de azert mar hasznalhato.
    Amugy abban a "gagyi" SLRR-ben, komolyabb, egyedibb fizika van, mint a nagy atlagban.

De de OFF-oljunk ennyire;))) En csak a "fust" megoldast hoztam fel peldanak, hogy erdemes megnezni, mert teljesen mas mint az eddigi barmilyen jatekokban, es nekem nagyon tetszik. A tobbi most lenyegtelen.
  • petesilver
    Én értetlenül állok a SL játék előtt. Többszöri nekifutásra is full gagyinak találtam, pedig próbáltam megszeretni, de nem ment :(((
  • Gregorius
    Nem, csak normálon, de akkor megnézem, mert biztos neked van igazad, már rá is vetem magam!
  • Alexease
    Julius-december.
  • hen-tes
    ígyy van :)
    mikor is jön a game ? ?
  • hen-tes
    az első 4 kép akkár a játékból is lehetne......
  • Alexease
    Hat nem tudom. Nehez fokozaton jatszottal? Itt van par kep az elso reszbol, hogy torik: SL Damage
  • Gregorius
    De mentem vele elég sokat, úgy durván 100-200 órát, de nekem nem zúzódik. (megvan minden patch, és az első részről beszélek) Kivittem a kocsikat a Test Track-re, és végsebességgel faltól falig, de csak az alkatrészeket hagyom el, és masírozhatok tovább az autóval, ha még megvan a motor. Normál esetben persze a számon keresztül esek ki, és átpréselődök a szélvédőn, majd a falban tűnök el, az autóm pedig gyakorlatilag egy kocka fémnek kellene, hogy legyen.
  • Toya
    Az éjszaka talán nyerő lehet, ha jól tudom nagy kedvenc (volt?) az ASK-nál a Rally Trophy ;)
  • Alexease
  • Toya
    Mostmár csak Shark megerősítése kell hozzá :D