A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem szeretnék beállítani a jövõben egy buggy multira, ahol épp vicces turbo-ultralight távrepülõ verseny folyik.....
Riszpekk
meg ilyen apróságokat, hogy kormány, üléstámla, sárhányó...
nyilván gömbcsuklót, kardántengelyt és szelepszárszimmeringet fölösleges újra modellezni 😊
Riszpekk
Na, igen, ez az alkatrészezés lesz még jó :/
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ezenkívül a motorhoz se nyúlhasson külsõs, mert úgysem állja meg valami barom, hogy ne csináljon repülõgépturbinát belõle.....
Riszpekk
Autokat hagyjuk a profikra. Eleg ha nem 100 keszul csak 1, de az legalabb jo lesz.
Én remélem, nem, és csak azok fognak tudni modelleket készíteni, akik valamennyire konyítanak a modellezéshez, mert az a fasznak se kell, hogy minden kisiskolás tolja a szemetet az arcunkba... (elõre látom a "Gyufásdoboz Turbo v2" és az "Érdekes verda" nevû csodákat...)
Riszpekk
Lehetne olyat is, hogy az autobol lehullo alkatreszekbe beleszáguldva sérülést okozunk magunknak.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
nehogy ezért legyen elhalasztva 😄
ja és remélem extra könyü lesz uj modelleket csinálni valami progival(nem skin re gondoltam)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ugyanezért lett hosszu ideig játszható a street legal is, hiába volt egy bughalmaz az egész játék
az emberek egyszerüen szeretik bütykölni a járgányt, állítgatni a dolgokat, és kipróbálni hogy "na és akkor most hogy megy"
ha nagy ujrajátszhatóságot akartok, akkor mindenképpen érdemes ebbe az irányba is fejleszteni, maximum lesz pár elõre elkészített beállítás (sportos, hegymászó sablon stb.) és aki nem akarja az nem használja...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
és igen, nagyon kellenek az ovál vagy 3-4szög alapú pályák, az egyenesek közepén gödörrel/ugratóval
Riszpekk
amúgy az is nagyon jó lenne, ha a Nascar példájára egy verseny nem a 3-2-1-nél kezdõdne, hanem lenne rendes edzés, ahol mindenki a boxban/garázsban kezdene, és a finish után is lehetne még körözgetni+beállni a garázsba
Riszpekk
Bar multkor ezt az on/offline temat kibeszeltuk, hogy melyik miert fontosabb, de azert nagyon kellene sajatpalya/AI lehetoseg.
Az elejen szimulator lett megszavazva, es betervezve. Bar azota volt egy-ket felvetes, hogy jobb lenne a "nagykozonsegnek" is "kedvezni", vagyis egy-ket szim.funkcio kiesett, de azert remelem, nem a TT szintjeig😉)

Ugye lesz kurva sok technikás ugrató a pályákon, és rendes setup???? (váltó, felfügg. legalább, mert túlzásba sem kéne vinni)
Riszpekk
Kerék
ügyben anno hoztam egy ötletet, ami Tibinek meg is tetszett, hogy lehetne benne ilyen körpályás-mókás-dderbystyle törõ-poén-verseny, amiben ha a szerver beXeli, lehet "túlzásba vinni" dolgokat (pl. marhanagy kerék, VAGY marhaerõs motor, VAGY nagy tömeg), és ilyeneket összeeresztve zúzzák egymást a drágák. Persze az ötleten még finomítani kell, de mindenképpen ott van a pipálási (Xelési) lehetõség, hogy azoknak se legyen gáz, akik nem szeretik a (szerintem jó) poénokat.
Persze az, hogy bekerül-é a játékba egy ilyen, majd akkor dõl el, amikor már modolgatjuk a progit. Mikor lesz az! Húha!!
Hányan írjuk a programot? Harminceze... háromszázezer... liter!

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
de kíváncsi vagyok a felfügg. mozgására! ááááááááááááááá!!!!! De váááááárom!!!!! 😄
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
tough tracks?
Riszpekk
persze bizonyos versenyeken csak korlátok között
Riszpekk
Elvileg majdnem minden kocsi úgy van/lesz tervezve, hogy bele tudod rakni a V8-as motort, persz ez majd függ a játék modoktól is.
szerintem adjatok ki 1 olyan progit a megjelenés után amivel nem csak skint de teljesen uj autót lehet csinálna amivel aszem a dat meg a ask fileket lehet szerkeszteni vagy lehet hülyeséget mondtam a filek nevével de akkor lehessen a kocsik vázát szerkezteni valami progiv vagy ti mivel csináljátok?