7782
-
#7380 Boldog Új Évet! -
#7379 Thx! -
YaniMan #7378 kettőt egyszerre -
#7377 BOLDOG ÚJ ÉVET! -
#7376 -
#7375 buék -
#7374 Nem keszakarva dicsertelek.:)
De ha visszaolvasod a jo par regebbi hozzaszolasaidat, Te is biztosan
eszreveszed es az mar nagyon gyanus a szamomra:)
Hogy tobbsegben mindig igazad volt.
Na majd kiaknazzuk az agytekervenyeidet, Virus activalva.
-
#7373 Nem tesz jót a személyiségemnek, ha ilyen nyíltan szembedícsérnek!
De jól esett, köszönöm!
Most hogy ezt kicsikartam, akár le is szerelheted a poloskáimat az irodából. -
#7372 Barcsak mar ott tartanank, hogy ko kemenyenen szidhatnad vagy dicserned a progit.
kulonben a jatek marad a regi felallasban, de vannak bovulo pontok, amit igen is fejlesztenunk kell, hogy ne alljunk be a tucat nevu jatekok utan!
-
Toya #7371 Igen biztosan igazad van a plusszt illetően, sőt mint mondtam ez igazából a ti dolgotok. Én csak csendes szemlélő vagyok, aki majd a megjelenés után vagy lehúzza a végleges játékot a weboldalon vagy az egekig magasztalja majd :D
Az igazi gond, hogy mostmár szegény fórumozók a koncepciót nem látják.
Volt egy alap elképzelés, ami biztosan sokat változott már, de nem tudni mi maradt meg belőle.
Néhány elejtett fél mondatból lehet arra következtetni csak, ez már nem olyan játék lesz ami az eredeti elképzelés volt. -
#7370 #7361
ToYa
Senki nem emlitette, hogy a regi hagyomanyos buggy-k kikerulnek a jatekbol!
Igy egyertelmu, hogy maradnak a jatekba kisebb modositassal a regebbi stilusu buggy-kbol.
Lehet hogy igazad van! A latvany egy kocsi es korulotte semmi, de ha bekerul a jatekba a kocsi es kornyezetet kap ekkor ez a kis illuzio majd eltunik.
Muszaj, hogy valami pluszt vigyunk a jatekba a jobb ertekesitesert
Sajnos nem allunk ugy, hogy eredeti liszencekre keszitsunk jatekot!
Kristof
Sajnos amin mi voltunk annal szocisabb buggy-t szerintem nem tudnal mutatni.
A muszerfalon csak egy lada index lampa van ami mutatja fekezest es semmi mas.:)
M2
Ezt meg fokeppen nem ertem!
Miert lenne bukas ha realis fizikat szeretnenk alarakni a jateknak es
megfelelo menettulajdonsagokkal rendelkeznenek a jarganyok!
Gregorius
Nem tudom, de valahogy mindig rahibazol es mostmar kezdek ketelkedni, hogy valami besugotol kapod az informaciokat es feltunteted, hogy milyen lelemenyes vagy. :)
M2
Nagy ur a penz! Muszaj, hogy valami pluszt vigyunk a jatek vilagaban es hogy majdnem mindenkinek szoljon a jatek!
arty
Koszi.
Majd eljon annak is az ideje, de elsonek ezt a stilus vesezze ki teljesen.
Gondolom hamarosan elkezdi majd a sokak altal kedveltebb stilust.
Javitott buggy, de meg most nem nagyon kedvelt vegleges buggy render.. -
#7369 BGX főnyeremény ...
de most már csináltassatok vele egy szocreál buggyt is! :D -
#7368 Ez a Bercy stadionos elképzelés nekem nagyon tetszene, jó kis 8-as pályákkal, meg ami anno a gokartnál volt, hogy el lehetett hagyni a stadion kűzdőterét, és ment egy kis verseny az alagsori folyosókon is:) -
M2 #7367 Szerintem meg ez a három kategória nyugodtan lehetne 3 külön játék: más autók, más pályák, más helyszínek, más fizika - akkor minek egybe rakni.
Hacsak nem az lenne a címe, hogy 'Buggy history', kezdődne a 70-es években, aztán a jelen majd a 2040-es jövő. WOW!!! -
#7366 Szerintem nyugodtan lehet 3 kategória.
- Egy amolyan szocis, ilyen teljesen igénytelen pályákkal kint a réten, mezőn.
- Egy amolyan reális, ilyen szép pavilonos nézőterekkel, meg erdei, vízpatak pályákkal meg miegymás.
- És lehetne egy ezekkel az überhipertopjárgányokkal fedett arénákban, csarnokokban. Hatalmas reflektorok, színes fények, tüzijáték, és bögyös macák villogtatják magukat és hotdozzák a rajtszámokat.
És természetesen egyik ranglétrafokról a másikra lehetne benne lépkedni. Lehetnének rendes versenyek, első helyezett 3 pontot kap, a felsőház 1-et, loserek semmit. Ha tisztán eldőlt az első 16 hely sorsa, akkor egy egyeneságú kieséses verseny következne duel módban, vagy mittomén, és az első három egy kategóriával feljebb léphetne. Ugyanez botoom 3 kiesésért. Persze a megyei járásból nem lehet kiesni, hogy ne menjen el senkinek se a kedve. -
M2 #7365 Menettulajdonságban szerintem semmit, mert ha ilyen buggykhoz egy komoly szimulátort írnak az szinte biztos bukás. Arcade-ban meg nem szabad érezni, hogy hol a motor max azt hogy melyik kerék a hajtott.
Ezeknél a moderneknél a szkinezhetőség is felejtős, max néhány 'egyedi' csík, láng...etc a'la NFSU. -
#7364 Na amik a versenyen voltak, azok még szocibbak voltak! :) Nekem tetszenek az eddigiek is nagyon! -
skristof #7363 teljesen egyetértek
de a kereslet határot, mint tudjuk
ha a kiadónak ez kell, nincs mit tenni
azok a buggyk nem szocisok voltak hanem reálisak
ti is tapasztalhattátok, hiszen voltatok kinnt versenyen -
#7362 -
Toya #7361 Hát nem egyezik a véleményünk a mostani buggykról és az eredeti alap verziókról.
Az utóbbi kettőnél(BMW és ez a piros is) olyan érzésem van mintha már csak az antenna és a rádiós távirányító hiányozna a háttérből.
Komolyan mondom némelyik kocsi mintha az RC Cars című programból vagy a Revoltból lépett volna ki :D
Bár igazából ti tudjátok mit akartok belerakni és kiknek készítitek a játékot. -
#7360 Nyugodtan csak kepzeld oda azokat a modokat.:)
Nem ertettelek felre, de ami regebben keszult buggy azok nagyon szocis
beutesei vannak, persze van kivetel. :)
Amik mostanaban keszulnek es meg keszulni fognak azok meg olyan nyugatiak. :D
Tibor
-
YaniMan #7359 Amennyire én ehhez értek: előre pakolja a súlypontot és nehezebb lesz a farát hajigálni... :) -
#7358 Egyvalamin gondolkodtam el csak. Mindegyik szép buggynak elől van a motorja. Vajon menettulajdonságban mennyit számít ez, ilyen kategóriában? -
skristof #7357 félre ne értsd, nekem abszolút semmi problémám ezzel, ezekkel a modellekkel, csak az általunk ismert alapkoncepcióba (ami bizonyára már rengeteget változott) sztem nem fér bele.
Persze lehet jutalomautó bizonyos módok teljesítése után, de azt is el tudom képzelni, hogy többféle MODok lesznek alapból a játékban, és ezért készíttetsz ilyen járgányokat is...
Persze én nem ismerem a koncepciót, anélkül meg pofázhatok :) -
YaniMan #7356 Olyan köll, hogy legyenek kategóriák, meg legyen pipa előttük, hogy ez meg az a kat. mehet-e a játékba (single/multi). Oks? Amúgy "egy (ezer?) másik játék" mintájára lehetne rendőr-buggy :-) Tudom, hogy irtóra elüt a valótól, dehát... jóazkellaz neme? -
#7355 Ez is ugyanolyan takolmany, mint az osszes buggy azert, mert van stilusa es egy picit zartabb, nem azt jeleni, hogy nem verseny kepes!
Szerintem Schumi sem egy osszetakolt buggyval versenyzett a minap. :)
Kulonben szerintem kellenek a progiba a megfelelo buggy stilusok kulonbozo verseny agaira!
Ne felejtsd el, alapbol mellekelve lesz a palya editor es lehet hogy majd valaki ezt a modozatot akarja maganak felepiteni.
Mint pl: lehet, hogy hasonlo alakzatu jarganynak keszit majd palyat!
Ezt azert, hogy esetleg jobban hergeljelek. :)
Tibor
-
YaniMan #7354 Őőőő tsék? Na ebből elég! Anti, holnapra meglegyen az a kód, mert száguldozni akarok ezekkel! Szal uhh! -
skristof #7353 ugyanaz igaz rá mint az előzőre
most akkor milyen játék lesz ez? -
#7352 ki mondta hogy te vagy az? ki mondta h te állitottad magadról?.. de legyen neked igazad.. nem veszekszek.. -
#7351 Másik, hogy soha nem állítottam magamról, hogy okos és büszke vagyok, mert egyik se igaz. Nem vagyok okos, és nincs mire büszkének lennem. -
#7350 Aha.. -
#7349 Mert mindkét alternatíva rossz. azért. Nem kiosztani kell mindenkit, nem sértődötten nem linkelni akkor. A jó alternatíva, az ok, srácok, kb 1 hét múlva kész, akkor berakom mutiba. egyszerű ez! -
#7348 Ilyenek az emberek... ha hibázol egyből szánnak... aztán már mondhatnád hogy te nem is vagy olyan... nemérdekli őket.. van aki ezt megérni ;)... és van olyan is aki nem!! -
#7347 Már megvan a jóhírem azért... -
#7346 Miért van az, hogyha Ranger beír, az egész topic eltolódik pszichoanalitikus-szociovizuális-traumatoterápiai-individumgógia irányzat felé? -
#7345 Igen hát tudod nem lehet mindenki olyan okos és PRO meg normális mint egyesek.. sajna vannak ilyen selejtek is mint én (ilyenekkel akikkel komoly baj van).., amugymeg miért is baj ha két alternatívát látok? -
#7344 -
#7343 Veled komoly baj van, itt is két alternatívát látsz csak: kiosztok mindenkit, vagy nem linkelek be! A lényeg azon van, hogy csináld meg készre, akkor linkeld be, és akkor írnak kritikát-véleményt.Semmi szánalom nem volt benne, csak veled finoman kell bánni, tanácsot adni, mert jön az általad emlegetett kiosztás. -
#7342 Van mutatoban egy ujabb render jargany amit ismet bgx keszitet
kozel 1 heti munkaval. es ez mar nagyon kozel van a megengedet oldalszamhoz!
-
#7341 Azért a skin az egészen más... de nem fogok belinkelni. megértettem... Igaz a finoman fogalmazásodban még mindig van egy kis szánalomérzet dehát ne érdekeljen... Most amugy erre mágis mit kéne irnom amugy? mert ha azt irom hogy jó oké nem linkelek be többet akkor jön az hogy jaaaj ne sajnáltasd már magad.. ha meg elkezdenék itt mindenkit kiosztani szépen mert ugye azt is megtehetném.. akkor meg az lenne a baj... nah akkor hogy is? Jah amugy még 1 magjegyzés Légy büszke magadra Petersilver!...