A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
http://www.askhomework.hu/buggy/buggy_viewer_v0.15.zip
akkor Shark: pls te dobj meg egy linkel, akár privátba... de vmi olyannal, ami már fullos 😛
football without ultras is nothing
Hogy lehet ekora, es ilyen felmegas kepeket berakni?!?!?
De asszem, 2004-ben inkább a proci-alaplap-ram kombót fejlesztem... Egy 650-es Duronon a viewer produkál kemény 3 fps-t... 😞
En is nyomtam egy-ket napot modemmel (49kbps), es ma mar lehetetlen megnezni egy weboldalt, a forumot meg meg sem kisereltem, egy ora amig lejon😉))
Szerintem a fenti bannerre egy fix linket kellene bigyesztetni az SG-sekkel, ami pl. mindig a legfrissebb Buggy View-verre mutatna. Nem kell rairni a bannerre, csak a link legyen rajta.
Bar most, nekem sincs 15 ezrem vidokartyara egy jo ideig, de megertem, hogy manapsag mar felesleges ilyennel foglalkozni, mert mar alapnak szamit egy ilyen tudasu kartya.
Raadasul, nem a tukrozodo viztol lesz jo a jatek. Meg ha csak kamu tukrozodes lenne benne, mar az is tokeletes. Autoszimulator lesz, az meg nem attol megy jol.
sry, de modemes vok, és alig took scrollozni a sok képtõl 😛 szoval egy direkt linket pls! thx

Thx!
az amcsi dagadt kölkök ugyis az ilyenre gerjednek...
De termeszetesen igazad van, az "igazi" versenyeken tobbnyire, szinte csak egyszinu autok futnak, rajtuk ide-oda, immel-ammal odabiggyesztett, drotozott, ragasztott felirattal, reklamcsikkal stb.
De mivel lesz lehetoseg utolag is skineket gyartani, a megszallottak, vagy az "eredetire" kenyesebb jatekosok, azok ugy is legyartjak majd maguknak, vagy a csapatuknak egy komplett szezon, vagy hiresebb, fontosabb verseny buggy skinjeit😉
ezek a szkinek _szépek_!
de biztos, h ilyennek kell lennie egy buggynak??? szoval nem kéne vmi eccerûbb? nem kötekedni akarok, csak ahogy az eredtieket nézed a fotokon, meg ezeket.... hááát...
ég és föld..
mondjuk jol néznek ki, nemaz.. csak kicsit furcsa.
de azért sok sikert, és hajrá!!

Mission Impossible 2010: PRO Class
énis csináltam de nem lett jo, azért beteszem, többit majd holnap 😊
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

psd, vagy jpg fájl kell? 😊
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
csikot rajzolni bele. Nekem semmi otletem nincs feliratokra, igy ha valakinek csak felirat otlete
van akkor o is konnyen keszithet skint. 😊 Remelem vannak benne hasznalhatoak.
A csomagban 62 skin
van es 28Mb.😊
62 skin 28mb.

Bolintottam.