7782
  • M@TriX
    Szuper!
  • M. Tibor
    Eddig 2 kulsosunk van, ok megkapjak mindig az aktualis modositassal a progit.
    Tevedtem, 3 kulsosunk van, o: pedig Dav.

Nem maradt ido berakni a buggyt, nem nagy baj, mert egyre jobb lesz a fizika.
    Talan majd hetfon megtortenik a csoda es bekerul vegre a buggy.:)
    Egyre jobban ugy tunik, hogy tartani fogjuk a szavunkat a fizika teren.
  • M@TriX
    juhejj, szuper...
    Alexeae már megkapta a tesztpályát?
  • petesilver
    Alex!! Szolgálati közlemény! Az editor configjában a res.cfg-ben lévő adatokat írd át erre! :
    1 ;rekurzio
    1
    1
    Sokkal barátibb editort kapsz! Bár ahogy ismerlek, már rég megcsináltad :)
  • petesilver
    A képek amit ígértem! :) Csinálok ma egy terepet is, hogy látható legyen a terepkezdemény is, tegnap csak kipróbáltam :) A lényeg, hogy már megy rajta az autó, és irányítható! Jelenleg Shark szerint olyan, mintha betonon menne, szerintem mintha jégen. Majd jön Alex, és megmondja a tutit!!!! Délután jön a többi kép! :)
  • petesilver
  • petesilver
  • ranGer2
    Van egy olyan érzésem hogy ma már nem fog!
  • ranGer2
  • M@TriX
    Juhejj!! Bóóólints, Shark!!! ;)
  • ranGer2
  • ranGer2
    Pls most!
  • petesilver
    Csináltam screenshotokat az első tesztvezetésről. Ha Shark rábólint, holnap felrakom őket! Egyenlőre egy RedBull állat szeli a terepet :)
  • ranGer2
  • lokista12
    itt vagyok irhatsz privátba ok na hello amúgy jo a 3633
  • sznupi
    Ma sikerült tesztelnem a fizikát és joggal mondhatom, hogy egyre jobb, persze vannak még benne hibák, de tökre élveztem, hogy a tereppel pofozgattam a kocsit. 8-))
    Szal alakulnak a dolgok ... ezt is csak azért írtam be, hogy legyen valami új infó számotokra. 8-))
  • ranGer2
  • M@TriX
    akkor most mérföldkőhöz érkeztünk. ;))
    Most lesz ráengedve a kis bikabuggy az anyaföldre... ;)
  • M. Tibor
    Kesz az alap fizika - egy picit hararabb, mint gondoltam de ez van.:)
    Vannak meg benne hianyossagok, de majd potoljuk menet kozben.
    Ugy dontottunk, hogy holnap a buggy modelt rakjuk be a terepre. Egy picit maceras lesz, de csak dulore
    fogunk jutni a kocsi felfugesztesevel. :)
  • Boborjan
    Hmmm, haladnak a dolgok, kérem! :)))
  • skristof
    nah akkor hajrá
  • ranGer2
    Szia! LEADTÁTOK??? ez komoly?? JUPIÉJJ!!! na reméljük hogy nem kötnek bele semmibe!! pár nap hogy legyen egy alap fizika??? nem rossz! KIRALYSÁG!!!
  • M. Tibor
    Huuuuuuuuuuuuu
    Ha minden igaz a mai nap megszabadultunk az xbox Pure Pinball-tol, LEADTUK
    a veglegest. Remelem holnap nem fog jonni semmi ujabb keres, ohaj, sohaj. :))))))))

Kulonben mar Ant a kis szabadideeben mar a fizikat irja, igaz nem teljes munkaidoben, de remelhetoen mar holnap igen.
    A fizika mar nagyon sokat javul es gondolom egy par nap es kesz egy alap, utana mar csak finomitani kell.

A palya szerkeszto egy buggyval lesz mellekelve amivel mar tesztelni is lehet, de csak kivalasztott
    szemelyeknek.
    Nagyon varom mar a holnapi napot.:)))
  • M@TriX
    az már szinte egy demó lenne, mondjuk arra is jó lenne, hogy a fejlesztők csekkolják a kompatibilistást, sebességet, stb. nem?
  • skristof
    :))
    remélem nem!
    szoval, én támogatom a kezdeményezésed!
    bár tartok tőle, h a teszten elbukom! :)
  • M@TriX
    na örömmel olvastam az utolsó oldalakat, hogy a fizikával nem lesz baj. ;)
    A megjelenési dátum kissé korainak tűnik, de remélem minden rendben lesz. ;)
  • ranGer2
    Inkább azt hozza minthogy darabokra rugja szét a gépét!
  • dav
    Ant, írtam privátba!
  • M2 #3671
    Volt itt szó a pályeditor teszteléséről, lehetne majd tesztelni valahogy a fizikát is? Vagy e kettőt együtt? (úgy lenne értelme igazán a pályaeditornak ha legalább ki is lehetne próbálni egy buggyval)

Vagy az már túl nagy mértékű kiszolgáltatása a proginak a közönség felé?
  • M2 #3670
    Inkább ne cseszegesd, mert megint hozza a 'csajos' képeit...
  • skristof
    Shark: minden napra ígértél vmi friss fincsi infot!! :P
  • dav
    ok, természetesen...
  • ANT
    Ha nem kerül nagy fáradságodba ,belerakhatnád a hiányzó dolgokat.Biztos használható amit leirtál ,vannak számomra is új dolgok benne.
  • dav
    No, itt vagyok újra...

Pénteken Shark kicsit megijesztett, hogy érthetetlen amit írtam (egész hétvégén ezen szomorkodtam :) ), de örülök, hogy végül mégis egész sokan megértették. Annak meg végképp örülök, ha hasonlít arra, ami a Buggy-ból eddig elkészült. Előszedtem az egyetemi jegyzeteimet, és kiderült, hogy egy nyomatékot kihagytam az egyik képletből, meg persze még a képlethalom másik fele is hiányzik. Ha Ant tényleg tudja valamire használni, akkor szívesen befejezem.

Üdv:
    dav
  • ANT
    Elolvastam nagyjából a doc-ot,nagyon jó.Alapaiban a programunk is igy működik ,de van új dolog is benne.
    THX!
  • petesilver
    Hja, és első olvasásra hasonlít arra amit Dav írt, szal jó úton jár!
  • petesilver
    Huhh! Átnéztem a programozói könyvemben a testek mozgásáról, és töréséről szóló képlet, és információhalmazt, és nem semmi! Ant, szóljatok, ha nincs elég info!
  • ranGer2
  • ANT
    Megeshet.Majd mégegyszer átnézzük.
    /aki á-t néz nézzen bét is/
  • sznupi
    Akkor csak benne volt abban a nemtom milyen nyílt forráskódú iZében a fizika is, tudod amit a múltkor néztünk. 8-)))