7782
-
#3699 Szuper! -
#3698 Eddig 2 kulsosunk van, ok megkapjak mindig az aktualis modositassal a progit.
Tevedtem, 3 kulsosunk van, o: pedig Dav.
Nem maradt ido berakni a buggyt, nem nagy baj, mert egyre jobb lesz a fizika.
Talan majd hetfon megtortenik a csoda es bekerul vegre a buggy.:)
Egyre jobban ugy tunik, hogy tartani fogjuk a szavunkat a fizika teren.
-
#3697 juhejj, szuper...
Alexeae már megkapta a tesztpályát? -
#3696 Alex!! Szolgálati közlemény! Az editor configjában a res.cfg-ben lévő adatokat írd át erre! :
1 ;rekurzio
1
1
Sokkal barátibb editort kapsz! Bár ahogy ismerlek, már rég megcsináltad :) -
#3695 A képek amit ígértem! :) Csinálok ma egy terepet is, hogy látható legyen a terepkezdemény is, tegnap csak kipróbáltam :) A lényeg, hogy már megy rajta az autó, és irányítható! Jelenleg Shark szerint olyan, mintha betonon menne, szerintem mintha jégen. Majd jön Alex, és megmondja a tutit!!!! Délután jön a többi kép! :) -
#3694 -
#3693 -
#3692 Van egy olyan érzésem hogy ma már nem fog! -
#3691 -
#3690 Juhejj!! Bóóólints, Shark!!! ;) -
#3689 -
#3688 Pls most! -
#3687 Csináltam screenshotokat az első tesztvezetésről. Ha Shark rábólint, holnap felrakom őket! Egyenlőre egy RedBull állat szeli a terepet :) -
#3686 -
#3685 itt vagyok irhatsz privátba ok na hello amúgy jo a 3633 -
sznupi #3684 Ma sikerült tesztelnem a fizikát és joggal mondhatom, hogy egyre jobb, persze vannak még benne hibák, de tökre élveztem, hogy a tereppel pofozgattam a kocsit. 8-))
Szal alakulnak a dolgok ... ezt is csak azért írtam be, hogy legyen valami új infó számotokra. 8-)) -
#3683 -
#3682 akkor most mérföldkőhöz érkeztünk. ;))
Most lesz ráengedve a kis bikabuggy az anyaföldre... ;) -
#3681 Kesz az alap fizika - egy picit hararabb, mint gondoltam de ez van.:)
Vannak meg benne hianyossagok, de majd potoljuk menet kozben.
Ugy dontottunk, hogy holnap a buggy modelt rakjuk be a terepre. Egy picit maceras lesz, de csak dulore
fogunk jutni a kocsi felfugesztesevel. :) -
#3680 Hmmm, haladnak a dolgok, kérem! :))) -
skristof #3679 nah akkor hajrá -
#3678 Szia! LEADTÁTOK??? ez komoly?? JUPIÉJJ!!! na reméljük hogy nem kötnek bele semmibe!! pár nap hogy legyen egy alap fizika??? nem rossz! KIRALYSÁG!!! -
#3677 Huuuuuuuuuuuuu
Ha minden igaz a mai nap megszabadultunk az xbox Pure Pinball-tol, LEADTUK
a veglegest. Remelem holnap nem fog jonni semmi ujabb keres, ohaj, sohaj. :))))))))
Kulonben mar Ant a kis szabadideeben mar a fizikat irja, igaz nem teljes munkaidoben, de remelhetoen mar holnap igen.
A fizika mar nagyon sokat javul es gondolom egy par nap es kesz egy alap, utana mar csak finomitani kell.
A palya szerkeszto egy buggyval lesz mellekelve amivel mar tesztelni is lehet, de csak kivalasztott
szemelyeknek.
Nagyon varom mar a holnapi napot.:))) -
#3676 az már szinte egy demó lenne, mondjuk arra is jó lenne, hogy a fejlesztők csekkolják a kompatibilistást, sebességet, stb. nem? -
skristof #3675 :))
remélem nem!
szoval, én támogatom a kezdeményezésed!
bár tartok tőle, h a teszten elbukom! :) -
#3674 na örömmel olvastam az utolsó oldalakat, hogy a fizikával nem lesz baj. ;)
A megjelenési dátum kissé korainak tűnik, de remélem minden rendben lesz. ;) -
#3673 Inkább azt hozza minthogy darabokra rugja szét a gépét! -
dav #3672 Ant, írtam privátba! -
M2 #3671 Volt itt szó a pályeditor teszteléséről, lehetne majd tesztelni valahogy a fizikát is? Vagy e kettőt együtt? (úgy lenne értelme igazán a pályaeditornak ha legalább ki is lehetne próbálni egy buggyval)
Vagy az már túl nagy mértékű kiszolgáltatása a proginak a közönség felé? -
M2 #3670 Inkább ne cseszegesd, mert megint hozza a 'csajos' képeit... -
skristof #3669 Shark: minden napra ígértél vmi friss fincsi infot!! :P -
dav #3668 ok, természetesen... -
ANT #3667 Ha nem kerül nagy fáradságodba ,belerakhatnád a hiányzó dolgokat.Biztos használható amit leirtál ,vannak számomra is új dolgok benne. -
dav #3666 No, itt vagyok újra...
Pénteken Shark kicsit megijesztett, hogy érthetetlen amit írtam (egész hétvégén ezen szomorkodtam :) ), de örülök, hogy végül mégis egész sokan megértették. Annak meg végképp örülök, ha hasonlít arra, ami a Buggy-ból eddig elkészült. Előszedtem az egyetemi jegyzeteimet, és kiderült, hogy egy nyomatékot kihagytam az egyik képletből, meg persze még a képlethalom másik fele is hiányzik. Ha Ant tényleg tudja valamire használni, akkor szívesen befejezem.
Üdv:
dav -
ANT #3665 Elolvastam nagyjából a doc-ot,nagyon jó.Alapaiban a programunk is igy működik ,de van új dolog is benne.
THX!
-
#3664 Hja, és első olvasásra hasonlít arra amit Dav írt, szal jó úton jár! -
#3663 Huhh! Átnéztem a programozói könyvemben a testek mozgásáról, és töréséről szóló képlet, és információhalmazt, és nem semmi! Ant, szóljatok, ha nincs elég info! -
#3662 -
ANT #3661 Megeshet.Majd mégegyszer átnézzük.
/aki á-t néz nézzen bét is/
-
sznupi #3660 Akkor csak benne volt abban a nemtom milyen nyílt forráskódú iZében a fizika is, tudod amit a múltkor néztünk. 8-)))