Hét új Nokia mobiltelefon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dejo h rájöttél😊........
wáó
Pheel
Vegyél egy számítógépet és fizess elõ valamelyik internetszolgáltatónál 😉
nemjönnek be az oldalak...
csabawarchief
nekem nagyon bejönek ezek az uj NOKIa-k

Boborjan
Izé és a 3650es? Az e legbrutálisabb uj nokia phone 😊
Pheel
Miért? Állítólag a Fiat Multipla és a Renault VelSatis is tetszik embereknek 😊))))))
Pheel
Na akkor most már beírom. 😊
N6510 84g, ami nehezebb, az nem kell 😊
pascal
"Az új Nokia 6610 mobiltelefon a stílus és a teljesítmény tökéletes harmóniáját nyújtja" Amúgy télleg van benne valami! Mindenesetre még van majd 1 év a westel hûségnyilimbõl, majd akkor meglátom mijenre lesz az upr. 😊

pascal
12deka sok? n3330 az 13,3 és ami annál könyebb az jöhet...

Dynamic
Azt nem értem, hogy akik a telefont tervezik, már úgy értem csak a designt,akkor mire gondolnak amikor mondjuk az 5100-ast csinálják.Egyszerûen borzalom!Van akinek tetszik??
En ugy tudom az uj nokia telefonokba mar mind uj fajta kabel kell (marmint azokba, amelyek tamogatjak a kabel kapcsolatot egyaltalan), ami a szamitogephez USB-vel kapcsolodik.

Mondjuk ettol meg mp3 nem fog ratoltodni ;-)

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Pheel
Meg még egy rádió aztán kész 😊 Persze ez a sok ficere maradhat benne, van amit még használnék is 😊
Pheel
Bocs, de nem. 😊
Elhiszem, hogy nem tûnik soknak a 12 deka, de ha van 8 dekás telefon is, akkor igencsak húzza az ember zsebét utána egy nehezebb. 😊

Nem, nem menõzök 😊
Lazarus
érdekes ízlésed van
Pheel
Közben megnéztem a 6800 demoját a Nokiánál. Hááááááát. Naaaagy 😊 12 deka! 😊
Pheel
6800 tényleg nyerõ ebben a sorban, de ne írd le a 6100-át sem. Bár itt az nem jelenik meg, de szerintem az a legnormálisabb.

A tangás asszociáció ütõs volt 😊

A számozás meg már régen rossz volt. Pl 6510, 6610, mikor nem volt pl 6410 😊
pascal
Naakkor asszociáljunk!
N-Gage: hm hm hm, megin öszvért tisztelhetünk... szerény véleményem hogy bele fog bukni, habár hogy az 5510 is mijen sikeres let ahhoz képest... na mind1
6800: de rég is volt, akkor ez most hatvannyolcnullanulla? 😊 Kiváncsi vagyok miért nem 6810 lett a hogy az elsõ szériákat szokás nevezni.. Amúgy ez az a telefon amit el is fogadnék, a ma gagyik és csicsások között ebben látok valami letisztultságot.
7250: Kinek mi jutott róla elsõnek eszébe? Nekem egy tanga 😊
5100: na akkor most ez korábbi mint az 5110? Egyre értelmesebben nevezi el a Nokia a telóit ugye? Amúgy ez is kinéz mindennek, csak telefonnak nem.. akkor már inkább 5210, a gumirozás megmaradt belõle de ahogy ez kinéz. brr
8910i: Õ nem sokat változott, ha fejbevernek vele az nem kellemes érzés 😊
2100: lowlowlowlowend amúgy télleg ojan ot311 ez a külsõ vagy roszabb. De hát ez kell a kis 7 éveseknek akik mobilért könyörögnek... ez van.
Összegezve: kellemesen csalódtam, már kezdtem azt hinni hogy a Nokia mostmár csak 3650szerû (KÖRben elhelyezkedõ gombok) és hasonló mobilokat fog kidobálni amik valami félemetesen rondán néznek ki + a színvilág is határozottan érdekes. Én személy szerint a puritánabb telefonokat szeretem. Minden felesleges cicoma nélkül. = MyWinner: 6800

braindance
Az elsô három modell nagyon szép design, és nagyon kellemes kifejlôdésben lévô high-tech nokia image-et sugárzik, kár a többiért...

gz8
Azért a 7250-es sem néz ki olyan rosszul... Bááááááár, a 2100-as valami gagyi motorolajra hajaz, a 8910i meg még a régi 06/60-as dögökre emlékeztet...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Lazarus
Azért az N-Gagere kiváncsoói lennék, fõleg az árára 😊
Lazarus
A 6800 ütõs, a többi úgy tûnik a fiatalabb rétegeket hivatott megcélozni
Munch
Aztabüdös... hûûha! :o))) Ezek nem gyengék!!! Ilyenek eddig csak fantasztikus, jövõben jáccódó filmekben voltak. :o))) Asszem kicsit gyorsabban jön a jövõ... :o))))