70
  • CHEAPBOY
    #70
    Szerintem az EP2nek nagyon jo a szinkronja.
  • Mas-Thief
    #69
    Ez így mind szép és jó is lenne. Csakhogy volt már rá példa, hogy egy CopyMan történetesen csokorba szedte a kuncsaftok címét telefonszámát na és a nevét ofkorsz. Aztán szépen látogatást tettek nála. OK, hogy addig még nem volt a levonó, de akárhogy is nézzük, illegális az otthoni kollekciód (ha jól értem). Senkinek sem jó ez, mert a Userek *aszkódhatnak a Crackeléssel, meg idegen nyelvű szoftverekkel, a kiadók meg ... ezt sztem nem kell ecsetelni.
    Csak az az elszomorító, hogy ebből aligha van kiút. Egyedül egy dolog hozhatna felvirágzást, a hazai átlagfizetés emelkedése, mint az már elhangzott egy párszor. Na de azt aztán várhatjuk...
  • Mike
    #61
    a sitten? :)))
  • Mike
    #60
    Nem tudom mi bajod van vele, amikor semmi hülyeséget nem mondott :(
  • Mike at home
    #55
    Jo, akkor alapbol volt szar a film, es primitivek a dialogusok
  • MATRIX
    #54
    Latom, eleg sok hulye ember van itt is.

    Mit varnak a magyaroktol? Azt, hogy megvegyek az eredeti jatekokat 11900-ert vagy nehanyat meg tobb penzert is, arrol nem is beszelve, valamikor ennyi penzert mit kapsz, neha szar jatekot, neha jo a jatek csak 3 nap alatt vegigviszed...
    A masik meg az, en most amerikaban vagyok, en azert atlatom a piaci helyzetet: az atlagkereset 6X annyi (legalabb) mint itthon, a csorok ugy elnek mint Magyarorszagon az uzletemberek, (nekik nem 3 db 100 cm atmeroju tv-juk van, hanem csak egy). Es emellett az elekronikai dolgok 20%al olcsobbak, a ruhak 30%al, a szamitogepes es egyeb szoftverek is olcsobbak atszamolva mint otthon. Itt elmesz dolgozni a McDonald's-ba (csak diakmunka) es az oraber 6-8 dollar, dolgozol 8 orat es siman megveszed barmelyik eredeti jatekot. Otthon 1 napra kapsz annyit diakmunkaval, mint amerikaban 1 ora alatt kereshetsz meg...
    Es akkor itt el kene gondolkozni, hogy ki a szemet, az aki a kemeny munka utan hazamegy, es leul kaloz jatekkal jatszani, mert az eredetit megveszi, akkor csak kajara nem lesz penze. Mert szerintem ez nem jo hozzaallas: ha nincs penzed akkor csak dolgozz tobbet, ne szorakozzal (aztan szorakozas nelkul depresszios leszel, majd ongyilkos).

    Ja es meg egy dolog. Vettem egy evvel ezelott eredeti offspring cd-t kb 5 rugoert. Es ezert mit kapsz: mar nem mukodik a cd (egyszeruen akadozik), mert a kiadok megprobaljak a legszarabb minosegu cdkre irni a zeneket mert ezzel is csak keresni akarnak. Ha eredetiben veszem meg, akkor legalabb lenne valami minoseg!!!

    NA koszi mindenkinek, aki vegigolvasta, szerintem van benne igazsag, es nem csak hulyesegekrol beszelek.
  • NasaTm
    #53
    Igen jo volt az Episode II.-nek a szinkronja.
    En ezt a hangzashasonlosagban merem.
    Tobbszor lattam Angolul es Magyarul is es a szinkronhangok nagyon megegyeznek.
  • Mike at home
    #51
    Audio CD is szinte megfizethetetlenül drága. Tessék élő példa: mivel útálom az mp3-mat (szerintem szar) alig van pár mp3-mem. Új audio CD-t nem nagyon veszek mert nagyon drága. Idén sem vettem egyetlen darbot sem. Igaz, nem is másolok audio-t, nincs is rá nagyon módom, mert aki gyűjtöget ilyeneket, annak mind mp3-ma van, ami nem kell. Tehát tőlem fel is fordulhat a zenei piac, én nem veszek semmit. Újat. Mert használtat 1600-2500-ért igen. Ez úgy normális ár, 5-6e forint nem.
  • Mike at home
    #50
    A feketepiac nélkül kb. ott tartanánk mint Albánia
  • Mike at home
    #49
    Másrészről, ha majd a felhasználóknak is lesznek jogai, beleszólhatnak a törvényekbe, lesznek szervezeteik, és a kormányok, nem a nagy cégek végrehajtói lesznek, akkor majd lehet fizetni a programokért. Most mire fizessek? A semmiért? Az autónál maradva: Te mennyit fizetnél egy olyan autóért, amiben ugyan beleülhetsz, de semmit nem változtathatsz benne, egy illetosítót be nem rakhatsz saját szakálladra, minden egyes ülőhelyért külön fizetned kéne, és egyáltalán nem garantálják hogy az autó el is visz oda ahová szeretnéd, sőt bármikor elromolhat, és ezért semminemü felelősséget nem vállalnak, még akkor sem ha balesetet szenvedtél, mert nem működött a fék, vagy másfelé kanyarodott, mint amerre a kormányt tekerted. Ennyit az autóról. Ott kapsz is valamit a pénzedért. Vannak jogaid is, nem csak kötelességeid
  • Mike at home
    #48
    Jellemző, hogy mindenki csak akkor keménylegény, ha unreg-ként ír. Az autó és a programlopás nem ugyanaz. Ha majd az autót és bármilyen tárgyat töredékéért lehet klónozni, mint amennyiért árulják, na majd akkor nézegethetsz.
  • Mike at home
    #47
    Hát elég fura ember lehetsz, ha szerinted az Episode II-nek jó a szinkronja. Szerintem csapnivaló. Jó szinkron pl. az 5. elem.
  • Mike at home
    #46
    Csakhogy, látom Te is elfelejted, ha nem másolnának, akkor sem venné meg a játékpodat több ember itthon, mivel nincs rá fizetősképes kereslet. Persze akkor nem lehetne háborogni mekkora kár ért, hanem szép csendben éhen lehetne halni.
  • Mike at home
    #45
    Valamiből meg kellett építeni a csodapalotát. Láttátok már a székházukat. Erről ennyit
  • Mike at home
    #44
    A szokásos fa**ság:
    az is kár amit el sem adnak. Azt azonban nem számolják bele, hogyha nem lenne lehetőség másolni, akkor meg se vennék a feketén megszerzett programokat.
  • NasaTm
    #42
    Huhhhh
    USA vs. Hungary topic lesz ebbol mar latom:)
    Ne hasonlitgasuk mar a ket orszagot egymashoz. Mindenki tudja, hogy az USA segge alatt sem vagyunk. Ezert utalom az ilyen barom Mediahajhasz kimutatasokat mert azok direkt felnyitjak a fajo sebeket az embereknel.
    (penztelenseg, stb)
    Anyazuk a RTLKlubot meg a Supergamezt mert ilyeneket ir.
    Szerintem mindenki tisztaba van a rideg tenyekel nem kell meg erre kulon felhivni a figyelmet. Mire jo ez ?
  • magyar ember 2
    #41
    Te kevered a szezont a fazommal. Lopas az amikor az eredeti tulajtol eltunik a cucc, a masolas meg amikor nem. Masolasnal senki nem jar rosszul, a tulajnak tovabbra is ott a szajre, neked is 1 masolat, a kiadot se eri veszteseg, mert annyi penzert ugyse venned meg.
  • Lammer
    #36
    JAH!
    A nickemben benne van, minden asszem nem kell magyarázni, miért is az anyi az amannyi!!!
  • Lammer
    #35
    Te is menjél el most mondok egy átlag összeget 100E (Kézhez)ftot keressél azt rezsire, kajára, barátnő/gyerek/asszony/MOZI/SZíNHÁZ/KIRÁNDULÁS/HÉTVÉGI HAVEROKKAL KOCC/RPG PARTY :)/KOCSI STBBBB!, jah és MÉG VEDD IS MEG A NEKED TECCŐ legújabb gammákat!
    gratulálok.
    jah, hogy főiskolád van és ilyen szarúl keresel? SORRY, NINCS CSÓKOSOD AKI BENYOMATOTT, SORRY
  • NasaTm
    #32
    Miert baj az, hogy angol nyelvu egy jatek vagy egy DVD ?
    Eleve ugy lehet a legjobban elvezni egy filmet, (dvd-t) hogyha a szereplo eredeti hangjat halja az ember nem pedig Grober Hugoet !
    Ezenkivul a subtilezesbol meg tanul is az ember mondjuk angolul.
    Szoval en nem tamogatom a szinkron hangot.
    Igazi profi szinkronokat mar nagyon reg hallotam kiveve az Episode II es a Gyuruk urat.
    Arra lehet mondani, hogy erdemes volt leszinkronizalni.
    A jatekoknal azert mas a helyzet, de ott sem olyan egeto szukseg, foleg egy FPS-nel !
  • Jimmy77
    #25
    Nagy tomcattal egyetertek 100% ig...
  • Guriga
    #22
    Én régebben vettem évente egy játékot. Aztán felbosszantottak. Megrendeltem egy gammát, meg is jött az egyik legnagyobb magyar játékforgalmazó cégtől. A dobozon a következő felirattal: Európában forgalomba nem hozható. Amikor reklamáltam, azt mondták, hogy így is tudok vele játszani nem? A büdös, JQA az ilyen cégeknek.
  • Frank99
    #21
    Hát igen...
    Azért érdekelne, hogy mint könyvelő, a hetente archivált könyvelési anyagom után a bezsebelt forintokat ki a f*nak adja a az ARTISJUS?
    Nagyon szeretném tudni.
    Meg a kiírt shareware + free dolgaim után járót is.
    Biztos a szegény csövező zenekiadók és szoftverkiadók megsegítésére fordítják. persze..
  • Spenser
    #20
    Így van ha lejebb vinnék csak 2000 - 3000 Ft tal a cdék árát akkor biztosan legalább KÉTszer annyian vennék meg a boltokból !!!!!!!!
  • maximus2000
    #18
    Szomorú a helyzet, lépni kéne a szoftverfejlesztöknek elfogadható árak kellenének
  • SoDI---
    #15
    Ha a havi fizetésemből meg tudok venni több mint 40 darab, anyanyelvemre szinkronizált játékot, akkor esküszöm, hogy én leszek a software-ek jogtiszta használatának legelkötelezettebb harcosa :-)
  • pilóta
    #10
    Aki becsületes? :))

    Szerintem az a baj az eredeti programokkal, hogy baromi drágák. Szerintem 5-6 ezret sokkal többen is megadnának egy eredeti programért, de 10-12 ezret már nem.
    Ettől függetlenül legalább ne legyél rá büszke, hogy tolvaj vagy...
  • Cheky
    #6
    a játékokért fizetni szoktak? :)
    1) Havertól lemásolom ingyen.
    2) másik haver letölti netről
    3) Suliban megszereznek BÁRMIT max. 500ért.
    4) Van egy bolt, ahol szintén bármit megszereznek 1000ért másnapra...
    ki vesz itt jogtiszta szoftvert??