285
na milyen?
-
#165 szevasztok!!!!
ez a cucc érdekelne!!!
creative movu tx 512 mb!!
van már iylen maygarországon és ha igen akkro mennyél ér hol lehet kapni???
véleméyn eket irjatok ha ismeritek!!
köszi
csá -
#164 Hi!
Meg mondaná vki, hogy a MiniDisk lejátszó hogy műxiik?
USB kábel segítségével MP3-at tudok rátölteni? -
#163 haveromnak ilyen van...100ropiert vette 512megas :) -
#162 Na megint gond van az Enoxxal úgyhogy asszem élek a garanciával.Elfelejti a számok nevét,+ hallgatom az egyik számot,aztán elkezdődik közben egy másik.Kezd meghülyülni.
-
#161 1perc kb 1 mega 128kbit en.
SM kihalt nem érdemes vele foglalkozni. 128as a legnagyobb belőle, mondjuk van 1-2 fényképelő ami megeszi a speciális 256megás SM modult, de ez nem igazán szabványos. -
#160 Hátha én most vennék biztos ilyet vennék.
Igyis izgat.....
-
#159 Új lehetőség:
17ropiért Panasonic Sl SX420 zsír új, garis mp3 discman, 1 perc rázkódásvédelem...
Tudtok erről vmit?
/VAGY/
A lent említett MPMAN F50 128Mb mp3 lejátszó...
-
#158 Van csak fényképezőgépbe, szal ha kell akkor balhézni kell öcsivel...ez gáz...128megára hány 128kbps szám megy rá?
-
#157 Húú az a legrosszabb szerintem, de ha már van, akkor csak megér ez annyit. -
#156 Smart Media Card megy beléje! -
#155 milyen memkártya kell bele? cf sd? -
#154 128mb minidg is kevés volt. mp3 lejátszónak. -
#153 Lehet, és van is itthon még egy 128as kártyám bele!
256Mb az már elmegy...
Szal ezzel nem lesz gáz... -
#152 szerintem 128M-es csak akkor éri meg, ha lehet bővíteni, mert az már kevés... -
#151 Bizony!
1 db AA-s elemmel megy, amiből nekem van tölthető, szóval ezért esett erre a választás, mert a többi hasonló árú mind AAA-s elemekkel működött...
Szóval vmi tapasztalat? -
#150 Ez?
-
#149 Hi!
MPMAN F-50 128Mb mp3 lejátszó 20 kiló zsír újan!
Szerintetek megéri?
Van vkinek tapasztalata erről a cumóról? -
DEx- #148 Az Europa Computer-en (http://www.euc.hu/arlista/content4-1-38.html) kívül tudtok valami helyet, ahol lehet venni enoxot? -
#147 .evr? észre sem vettem... nomindegy.
de ha pesten jársz szerintem ezért vidd be, hátha csak egy firmware vagy ilyesmi. -
#146 ezért nem éri meg Bp.-re hurcolásznom,mivel Győri vagyok...
Csak annyi hogy nem tudom felvenni a kedvenc rádióműsoromból a kedvenc számaimat.De amúgyis valami .evr fájlt csinál belőle amit nem vesz be a számítógép. -
#145 akkor vidd vissza.
én épp ezt hallgatom 1.2 V 600 Mah- duracell akksival.
egy ilyen rudacska vagy 4-5 óráig kihúzza. -
DEx- #144 Astaroth:
Aksival megy az enox? Úgyhallottam, hogy az 1.2V-os aksi nem elég neki, be sem kapcsol.
Amac Han-320 van valakinek? -
#143 Nem megy a rádió az Enox-omon!A többi mind jó csak nem talál adókat mi van vele? -
#142 Ha 512 MBos memóriája lenne, akkor lehet, hogy azt vettem volna, de 256ért kész rablás 60eHUF. -
#140 Nem, csak egy MZ-N510-est, de az is megfelel. -
#139 Ezt?
Hát te tudod -
#138 Aztán vettem egy Sony MiniDiscet, de nem bántam meg eddig :) -
#137 persze attól is függ, hogy CD-set vagy memóriásat keresel, CD-sben már 25 alatt jókat lehet kifogni...
A keresőkbe firkáld be hogy mp3 lejátszó és keress teszteket.... sok van.. -
#136 Ki mit tud arról, hogy a Diva MP3032W elviszi-e az 512 MB-os CF kártyát? A 256-ost viszi, kipróbáltam, bár csak egy Diva MP3016W-ben :) -
#135 Az nagyban függ attól, hogy mennyi pénzt akarsz rá áldozni, és azért mit akarsz kani?(márkát/minőséget/méretet/...)
én enoxot vettem, rosszabbra számítottam, mint amilyen lett, szerintem egy elég jó vétel volt, 37K 256 M?byte RAMmal. -
#134 *mp3 :) -
#133 Hi
MP+ lejátszot keresek, milyet érdemes venni? Melyik márkák megbizhatoak stb..., kösz -
#132 Jobban kiemeli a mélyhangot(amit szeretek) -
#131 Összehasonlítottam az Aiwa fülhallgatómmal,az aiwa jobban kiemeli a mély hangokat,akit szeretek,a másikban meg tisztán lehet hallani a háttérzajokat.pl. Metallicánál ahogy az ürge huzza az ujjait a gitáron,tisztán hallani.
Lehet az hogy egy fülhallgató pl veszt a hangminőségéből ahogy öregszik?Mert szerintem az Aiwa jobb volt régen. -
#130 Amúgy kurva jó ez az Enox, nagyon jól szól akárki akármit mond! -
#129 Köszönöm szépen a segítségeket, de már müxik! Szerintem az alaplappal volt a gond mert lejátszottam ezt 2 gépen is ahol ugyanaz volt az alaplap és egyikense müködött (mind2 xp-s)! aztán egy 3. xp-s géppel de már egy másik, gyengébb alaplappal próbálkoztam ahol csodák csodájára müködött felismerte a drivertfájlt és még a lejátszót is!
A másik érdekesség , hogy az első 2 gépen volt SP1 szervízcsomag a 3.on pedig nem. -
#128 xp-re?
az érdekes lesz
biztos muxik amugy az USB?
amugy USB2-es? -
#127 ez a 2 hiba van! csatlakoztatom a lejátszót rádugom az usb kábelt mégis ezt írja ki!
-
#126 lehet felteszem a 98-at , nemtom használ-e? -
#125 akkor se sajna