Milyen hangkártyát?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
éntõlem meg arról vitatkoztok amirõl akartok
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mellesleg az Audigy neve is Creative SB Audigy XY!
Gyengébbek kedvéért:
SB az Sound Blaster
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vicces egy olyan cégtõl, amelynek Creative a neve...
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
AMúgy nem tudom miért olyan elképzelhetetlen számotokra, hogy ha CIFU szerint az integrált hangkártyája 8-10%ot foglal, akkor a X-Fi miért ne foglalhatna csak 6-8%-ot????????????????
Miért olyan hihetetlen ez?
a Creativ-et meg nem kell bemutatni 😊
Jah és lehet rosszul fogalmaztam. Sõt biztos. Nem 20%kal a gépet gyorsítja, hanem 20%-kal kevesebb terhelést rak a gépre, szóval 20%-kal kevesebb erõforrás igénye van mint a te alaplap hangkártyádnak. Mindamellett a kettõ minõségét ugye össze sem lehet hasonlítani.
Sorry a rossz fogalmazásért!
LOL
OEM 20 alatt! Ha már audigy-t akarsz venni, akkor hozzárakod azt a pár ezrest (+ 1 havi zsebpénzt kérsz 😊 ) és mindjárt jobban jártál.
Amúgy független mérések szerint amit láttam a Creativos emberkétõl az X-Fi 20%kal gyorsítja a gépet, az alaplapi hangkártyához képest. Már ezért megéri megvenni. Késõbb kell új vid. kártyát venni stb stb
Trabant is elvisz A-ból B-be
nem mindenki miller, hogy zsákszámra, számolatlanul öntse a pénzét a PC feneketlen bendõjébe
X-Fit kell venni egyértelmû!
Opel = Audigy SE
Cadillac = Audigy 4 ??
Ezt így értelmezed? 😄D
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
"Melyiket vegyem? Trabant, Opel, vagy Cadillac?"
Na szerinted melyiket, baszod?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Creative Sound Blaster Live! 5.1 hangkártya
Creative Audigy SE Value hangkártya (OEM)
Creative Audigy 4 hangkártya (OEM)
Na melyiket?
One Vision. One Purpose.
SB egyébként ez jellemzõ
középszerü szemetet gyárt, ezért elég sokan veszik, és a jobbat kinyírja
anno kezdtem egy Sound Galaxyval (jujdeszar volt, sípolt mint állat, bahalattszott a vinyó, a grafkártya) volt SB-m, SB16-om, aztán GUS-om (22k-ért, szép ára volt akkor) mellé egy SB16 + Roland SCD-15, aztán GUS Ultra, ACE, végül Diamond MX300 ami messze jobb volt mint a szaros SB arról nem beszélve, hopgy meghagyták a waveblaster támogatást, amit ugye az SB egy idõ után lehagyott, aztán ugye a Diamond is csõdbe ment, én meg azóta nem vettem hanglkártyát 20 ezrekért
pedig ezek az alaplapi csodák úgy szarok ahogy vannak, de én nem akarok megint rákölteni 20k-t, aztán kidobni az egészet
33000ft ért és nem kell többet tépelõdnöd hogy melyik kell.<#vigyor1>#vigyor1>
Szerintetek errõl az oldalról a Creative Audigy 4 hangkártya (OEM) 12.400 Ft +ÁFA (14.880 Ft) ez jó?
Nem tudok dönteni sehogysem.
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
5.1-est vagy 7.1-est Sound Blastert? Melyik a jobb?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
priviben adj mailcímet, és elküldöm
One Vision. One Purpose.
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Mostanában 6-7000 körül kapsz Live! 24-et, aminek semmi köze a régi Live!-hoz, mert ez már 24 bites és 8 csatornás, gyakorlatilag butított Audigy. Vagy ott vannak hasonló árban az Audigy LS, Audigy Value is.
Kifejtenéd részletesen, mert ezekbõl is annyi van. Nekem is hasonló a gondom. Nem kellene olyan, ami folyton driver problémás, de mindenképpen jobb mint az alaplapi.
Jelenleg egy Genius 2.1-es hangszórót használok, majd egyszer lesz váltás másra, de addig is TISZTÁN szeretném a zenét és a filmeket. Legyen rajta külön egy fejhallgató kimenet a sima line out-on kívül, azaz ne kelljen mindig átdugdosnom a gép hátamögött matatva a jack dugókat, meg ne kelljen szar elosztót használnom, ami hallható minõségromlást eredményez.
Tehát ehhez mit ajánlasz 10 ezren belül.
vagy mailben: [email protected]
Üdv. Scoti
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.