30
-
Vucli #30 Ezért valosabbak sokkal a játék és nem a konzol eladások, de persze ebben is magasan a PS2 vezet -
#28 magyar ember 2 te egyszerűen hülye vagy.
ha nem értesz hozzá mi a fasznak pofázol bele?
vucli:
a GC 8 centiméter átmérőjű 1.5 Gbyte kapacitású lemezeket használ, ilyet senki sem tud hamisítani, mert nemhogy nem lehet ilyen forrásmédiumot fellelni, írót sem lehet kapni.
ha játékot szeretnél fejleszteni GCre, akkor a céged szerződést köt a nintendoval, majd így vehettek korlátozott számú írót, és korlátozott számú lemezt, és ha több lemezre van szükséged, akkor a nem használtakat vissza kell küldeni. -
#27 magyar ember 2 te egyszerűen hülye vagy.
ha nem értesz hozzá mi a fasznak pofázol bele?
vucli:
a GC 8 centiméter átmérőjű 1.5 Gbyte kapacitású lemezeket használ, ilyet senki sem tud hamisítani, mert nemhogy nem lehet ilyen forrásmédiumot fellelni, írót sem lehet kapni.
ha játékot szeretnél fejleszteni GCre, akkor a céged szerződést köt a nintendoval, majd így vehettek korlátozott számú írót, és korlátozott számú lemezt, és ha több lemezre van szükséged, akkor a nem használtakat vissza kell küldeni. -
magyar ember 2 #26 Egy PC sincs kihasznalva 50%-ban se, akkor 1 xbox mitol lenne? -
Vucli #25 A Sony az első jelenleg ,fölösleges ezen vitatkozni, azonaban ne csodálkozon senki azon hogy ilyen nagyok az gép eladásai, tele van a net PS2 és Xbox warezokkal, az Xboxot ez lehet tacsra is teszi akércsak a Dc-t -
#24 ezt nem nagyon lehet lemérni azhem az ütő grafikák minden gépen megvannak... ps-gt3 gc-sw:rs2 xbox-mittom én..halo(?)
-
#23 LOL ügyi vagy :) -
#22 a tied jobb te idijóta:) -
#21 suxbox:
a PS2 3,5 éve van piacon, a box, meg a GC pedig nemrég múlt el 1 éves odakint.
és azt, hogy grafikailag 15%al jobb hogyan lehet lemérni?
lefuttatak 1 3Dmarkot? -
#18 na ezt hogy csináltam... -
#17 külcsín:
ha veszel egy vasat, akkor ne azt nézd, hogy milyen szép, mert nem azért veszed, hogy nézegesd.
ha valamit nézegetni akarsz, vehetsz 3000 forintést 1 sép képet és agy vázát, és az lehet, hogy télleg szép.
ezek a konzolok, meg a számítógépek pedig szerintem egy az egyben nagyon nagyon mesze állnak a szép fogalmától. esetleg arról lehetne vitázni, hogy melyik ronda kevésbé.
ha konzolt veszel, ne a vasat nézd. már csak azért sem, mert mondjuk én nem mernék tippeni, hogy melyik a legerősebb, és szerintem aki csak 1 kicsit is ért a témához, az sem.
ha konzolt veszel, a rá írt játékokat kell vizsgálni. lehet, hogy az XGPU sokkal gyorsabb, mint a másik két megoldás GPUjai, de szerintem a GC képe a legszebb, és a PS2őn is vannak olyan játékok, amik szebbek, mint az Xboxosok. -
#16 külcsín:
ha veszel egy vasat, akkor ne azt nézd, hogy milyen szép, mert nem azért veszed, hogy nézegesd.
ha valamit nézegetni akarsz, vehetsz 3000 forintést 1 sép képet és agy vázát, és az lehet, hogy télleg szép.
ezek a konzolok, meg a számítógépek pedig szerintem egy az egyben nagyon nagyon mesze állnak a szép fogalmától. esetleg arról lehetne vitázni, hogy melyik ronda kevésbé.
ha konzolt veszel, ne a vasat nézd. már csak azért sem, mert mondjuk én nem mernék tippeni, hogy melyik a legerősebb, és szerintem aki csak 1 kicsit is ért a témához, az sem.
ha konzolt veszel, a rá írt játékokat kell vizsgálni. lehet, hogy az XGPU sokkal gyorsabb, mint a másik két megoldás GPUjai, de szerintem a GC képe a legszebb, és a PS2őn is vannak olyan játékok, amik szebbek, mint az Xboxosok. -
#16 külcsín:
#15 külcsín:
#14 külcsín:
#12 nekem az tetszik sokkal több design van benne mint a papir nehezék xboxban és a ps2-ben de ittkezdödik az egymás anyázása.. vki elkezdi aztán meg.. nekem kéne mindegyik konzol..mindegyikre van jo gamez...nekem designileg GC jön be az hogy neked a PS tetszik ahhoz anynit tudok mondani hogy ez van..neked az jön be... valakinek meg az xbox jön be... mindenesetre akkor is a Q GC a legszebb:)))ez nem vitás azhem -
#11 :) kösz, tudod hogy én is téged:))) -
awender #10 Lehet hogy az MS csatát vesztett, de háborút még nem. -
#7 Írni még most sem tudsz, de a tartalmával egyet értek. :D
Egy Q-ér adnék pénzt, a többiért nem :) -
#6 én kezdem unni a konzol csatát... remélem következő gen nem lesz másolható..vagy direkt ugy cisnálják hoyg másolni lehessen hisz félig a ps2-t ez tartja életben .. a másik dolog a sok gamez..microsoft és a GC verseny még elmegy..de az x et is lehet másolni...és remélem hogy legközelebb mindegyik konzol ugyan annyi eséllyel indul..csak csináljanak 3 gépet de mindegyikre ugyan azt adják ki:) és mindenki azt veszi ami neki tetszik ( ugyértem melyik gép tetszik neki joy ilag meg design ileg..szvsz ezen a téren GC a legjobb főleg ha a japán Q-t vesszük szal annál jobb nincs... de hogy tudjátok miről van szó tessék, japcsiban ilyen DVD-s GameCube kapható:
a tökéletes konzol..eszméletlen szép..az eleje tükör.. kék háttérvilágítás tud irott dvd-t cd-t stb.. ez alegszebb konzol nem vitás de szvsz amugy is a GC a legszebb.. X tul nagy de van rajta design..
PS2 a legrandább... -
#4 azért még nem kell elásni a m$ot... bár azt igen nehéz elképzelni, hogy megszorítsa a sonyt, még a nintendoval sem bír... hehe... és szerintem nem is fog. -
sztavrosz #2 Végre ezt is megértük! A Microsoft elvesztett egy csatát. -
#1 Hát, most már elmondhatjuk: alea iacta est!