9499
Intel
-
#5974 volt régen még 2000-be AMD 386DX40 8MB ram MicroStar(MSI)alaplapom
mondom milyen jó az Intel 386DX20 4mb ram után
azt 2napra rá megdöglött az alaplap magától:-( -
#5973 nekem volt Asus 36x cd-rom-om sajnos 1héz után megdölött úgy mint a sony 48x abból 2 is megdöglött pedig vigyáztam rájuk
pont van itt elöttem 1 Asus P4Pe és 1 Asus P4B266 rossz
ha nem hiszitek le is tudom fényképezni -
#5972 még mindig meg van az AMD 286 12mhz alaplapra forrasztva és mindig működik akkora az egész mint 1 mATX alaplap
eltettem emlékbe -
#5971 2000-es évek legelején nagyon jó volt aztán kb 2004-től iszonyatosan esett a színvonal, nekem TUSL2C óta csak ASUS lapom van mert ez is bevált, minek váltsak? -
#5970 Hja, gondolom neked ott kezdődött a számítástechnika amikor az első AMD proci megjelent :) -
#5969 a cerka mindig a leggyengébb legolcsóbb volt és ez nem is volt titok, de a Barton-t azért vonták ki mert az emberek inkább azt vették mint az A64-et, ezért gyorsan megszüntették és lett helyette sempron fos.....
ha a Barton marad még vagy fél évig az A64 se lett volna akkora siker -
#5968 régen anno az Abit nagyon rendbe volt, egyik legjobb alaplap volt akkoriban, aki jót akart venni azt vett, aztán valahogy egyre szarabb lett. (de ez még valamikor a P2 korszakba volt)
Tesómnak még volt is Abit deszkája, de én egész életemben csak Asus alaplapokat használtam, most van a 3., és eddig egyikkel se volt semmi bajom, és még a régi p2es (Slot 1-es) müködőképes. -
#5967 hogy az intel 386sx-et meg se említsük! -
#5966 celeroncs se volt egyszerü,de ezek kellettek a láma népnek,szal nem a mi bajunk :) -
#5965 érdekes nekem 9 Abit alalapom volt és egyikkel se semilyen gond
csak ezzel Abit IP35 dupla-indulás más baj nincs vele -
#5964 ez a központi téma már vagy 500 komment óta :) vegye már meg a tetü AMD-jét és akkor bekussol... (vagy jön dicsőíteni hogy mekkora f@sza procit vett és milyen olcsó, sose szabadulunk :) ) -
#5963 sempron-on mindig röhögtünk :)
AMD legnagyobb tetű húzása volt a Barton lebutítása :) -
#5962 -ABIT mindig is ratyi volt
én nem fogok többet Abit-ot venni,mivel kifingott egy a kezem alatt -
#5961 szerintem is jól választottál felesleges lett volna pénzt kidobni
tuningolni sincs sok értelme -
#5960 Abit alaplapok elmondom neked nagyonsok változat japán kondikkal volt felszerelve
Abit NV8 is olyan volt
én még sose szívtam amd-vel pedig volt nagyon sok
Abit nf7-s2g alapom is volt semmi baj nem volt vele sempron 2500+@3200+ -
#5959 tekerd vissza az AMD topic-ot legtöbbet azzal szívtuk, na ja a 2,5-ös Barton a kivétel, de akkor tanultam meg hogy ABIT sz@rt soha, a fos NF7-es lapokkal, a gagyi hűtéssel és hulladék kondikkal. -
#5958 sőt akár vehettem volna qx6xxx-et is,de minek ? :D
AMD-nek ugyis erősebb lesz az uj prociai mint a jelenlegi C2D,de jön új Intel is,de utána AMD megint
mindig váltakozik,nemde? -
#5957 érdekes a Bartont dícsérted :P
az A64 meg mi is volt az intellel szemben? :D -
#5956 megtehettem volna h 6000+-oast vegyek,de minek? :S
elég az CPU is,mert ugyis csere lesz
megy minden ami kéne,mivel a VGA ugyis ütősebb...ez akkor derült ki igazán amikor a 2 GTS is benn volt
amugy a deszkám BIOS-a nem egyszerü :S külön órára kéne járnom h megtanítsa valaki nekem h mi mi is :D -
#5955 hogy az AMD hulladék, pár száz gépet összerak az ember akkor rájön mit nem akar soha venni. -
#5954 mi tanultál a boltban? -
#5953 mint mondtam már 96-ban az első procim AMD volt, azóta meg még soha nem csalódtam Intel prociban, (ez a 6. most) viszont a boltban megtanultam hogy gagyi AMD-t soha többet :) -
#5952 én is meg voltam elégedve vele mártmint a régi AMD-vel -
#5951 neked se ártani 1:-)
egyszer lehet lesz még AMD-d -
#5950 ezt mikor vetted? látom még mindig nem húztad fel, nem volt rá szükség mi? -
#5949 elöbb 1új agyat kell neki vennie, a mostani olyan mint a tied, hibásan müxik :) -
#5948 én meg vagyok elégedve a mostani gépemmel...nem váltok idén még semmire,
majd elválik
majdhaAMDcsődbemegy -
#5947 mester miko veszel intelt? -
#5946 de nem sokáig -
ricsimaster #5945 azé maszkának is intel van XD -
#5944 "Nos ugyvettem észre hogy ez a cod ugy müxik hogy minél többet használod annál jobban fut. "
aztqrvapics@ba ezt a beszólást
Te!kezeltesd magad -
#5943 Maradj csak fanboy, ne is tájékozódjál, ne is érdekeljen, hogy az integrált memóriavezérlő "kicsit" más mint a sima, és hogy azt se tudod miről beszélsz. -
#5942 jól mondod mióta AMD-m van azóta vagyok lelkes hívő!
1 megváltás lenne ha visszakapnám az intelbe fektetett pénzem
-
shrike7973 #5941 Semmi uristen nincs torrentről szedtem le másolt diskeepert és ahogy sejtettem az a szar leszedtem a trialt a honlapjukról és egyből megcsinált mindent...
Nos ugyvettem észre hogy ez a cod ugy müxik hogy minél többet használod annál jobban fut. Tudom hogy ez furcsán hangzik de multkori reinstallnál is 60 fps el indultam most is annál vagyok rendes grafikán..majd 1-2 hét gém és utáa 200 is lehet. Nemtom miért van ez igy ezt tapasztaltam... -
#5940 tiszta röhej má ez a topic -
#5939 úristen...
-
#5938 Maszka értelmes összehasonlítást plz ugyanazon a Hz-en futó Intel procik között nézd a cache különbséget, azzal me gitt ne gyere hogy olcsóbb az AMD mert le van szarva ingyen se kéne AMD, soha nem néztem gépvételkor mennyi lenne az AMD...... -
#5937 De akkor legalább mondd el hogy mi volt a gáz is mi lett a megoldás hogy okuljunk belőle... -
#5936 Egyre jobban azt érzem hogy Maszka valami hittérítő, mindenki meg akar téríteni az "AMD-izmusra"...
Amúgymeg még mindig nem értem mért izgatod magad ennyire ezen az egészen. Mindenki arra költi a pénzét amire akarja, tanácsot adni persze lehet másnak hogy mi éri meg jobban, de te ezt már eléggé túlzásba viszed, csak az AMD látod, amolyan "AMD jó, Intel rossz" megfogalmazásban.
Foglalkozz a saját gépeddel hogy az minnél jobb legyen és hagyd a többieket "szenvedni"... -
#5935 megmondom mit tegyél!!!
Vidd be a szervízbe és kérd vissza a pénzed és már rendelheted is a konzolod,hidd el jobban fogsz járni.