9499
Intel
-
Rendeltem 1 AC Freezer 7 Pro-t
kiváncsi leszek mit tud majd 1.45v -on a procim -
inkább hozza el hozzám én megszakértem persze nem ingyen
-
a GTR2-hőz vga erős vga sem árt mondjuk x1950xtx -
az összes P35-ös alaplap ha tuningolod és bios-ba állítasz valamit 2xindul
Abit IP35 alapbeállításokkal is 2xindul nekem ilyen van :-(
tuningba viszont a legjobb az összes alaplap közül ami nem éri el a 35eft-ot -
velem ez pont fordítva müködik AMD betonstabil Nforce-al -
Livius #6089 Ha ezt nem csinálod meg, akkor ne is gyere vissza többet. Eleget mondtuk már neked mit kell csinálni. Ne kérdezősködj csak hanem cselekedj is vagy viddbe 2k ért a szervízbe. -
Livius #6088 Menny be a BIOSban nyomj egy Load optimezed settingeset és utána minden jó lesz, vagy minden biztos hogy így marad. -
shrike7973 #6087 #6068 pls... -
zoolee #6086 Mert a tv ben főműsoridő van..-.- -
kevés a spam emberek,mi ez a hanyagság hogy csak 3. a topic? -
HM #6084 A hiba az elméletedben ott van, hogy én alapból dual coreos prociról beszélek. Manapság alap.
Kevés játék van ami ki is használja, ami meg kihasználja ott valószínűleg nem a proci lesz a visszatartó. Persze 100FPS körül már számíthat a proci.
Az is igaz, hogy egy 8800GTX SLI rendszerhez ki venne x2 3600+ vagy E2*** procit. -
CyrSyS #6083 IGaz hiszen nem tettem különbséget a játékok között. Civilization IV CPU és RAM igényes. Egy STALKER inkább vga+ram. -
shrike7973 #6082 Nem kéne nyitni egy amd vs intel topikot és akkor értelmes beirások kerülnének csak ide? -
ezt aki kicsit is ért a játékokhoz meg a számtech-ez az tudja hogy nem így van... a mai játékok többségének VGA igénye nagy... persze vannak kivétélek, mint a GTR2 amihez elég egy gyengébb vga(ennek a játéknak egy 6600GT már erősebb kártya) viszont prociból izmos kell neki, mert prociból számolja a fizikát, ami egy jó szimulátornál tudjuk mit jelent... -
CyrSyS #6080 Meg a memória -
CyrSyS #6079 Meg a memória -
CyrSyS #6078 Én ügy vagyok vele hogy legkevésbé gondolok arra hogy egy CPU teljesítményét játékon mérjem. Ott a grafika dominál! -
HM #6077 "Ezt inkább fikázom mint hogy valakinek AMD-je van."
Mert akinek AMD-je van kellene fikázni. ( még ha "kicsit" is )
De az SG-n megfordult emberek többségének proci teljesítménye = játék FPS ... ami nevetséges. (és nem mellékesen ott mégkevésbé jön ki a küldönbség a két proci között) -
CyrSyS #6076 Mondjuk ha annyira általánosan nézzük a dolgot akkor azt mondom nem az számít kinek milye van hanem hogy mennyire ért hozzá. Nem messze tőlem lakik egy srác akinek űber gépje van. De windowst nemtud telepíteni!
Ezt inkább fikázom mint hogy valakinek AMD-je van. -
HM #6075 Mondjuk lol pr jelölésben (semmi egyéb adat) megadni tuningolt procit. Ár meg ilyenek felejtősek persze. -
HM #6074 200MHz-el kisebb intel körül van.
Persze attól függ hol használod. VAlahol semmit nem számít, valahol többet.
-
CyrSyS #6073 4800+ tuningolva 5600+ = egy nem tuningolt E6700-el :D
Ez persze hogy nem hülyeség. :))))) -
ArcZ #6072 gyerekek, az am2 4400+ mellik Intellel ér fel?
-
HM #6071 Vitázni nem érdemes, de hülyeséget beszélni igen.
Ez is egy nézőpont. -
CyrSyS #6070 igazad van sztem sem érdemes vitázni. -
HM #6069 "haver"
húú előkerül a "haver" ... Ez kifelejtettem a listából.
Én nem szoptam. Milyen érdekes.( és sokan mások sem)
DE ha ennyire akarsz inteles példát (ez csak egy pl a sok közül)
Abit ib mittom én hogy hívják alaplap. Rengeteg embernek másodszorra indul. De ez biztosan intel feature.
Persze neked jelenleg nincsen amds rendszered, de fikázni egyszerűbb, ezzel nyugatva magad, hogy megérte kidobni azt a plusz pénzt amiből másik rendszer kerül. -
shrike7973 #6068 Sziasztok!
Ujraraktam ma a gépet mert arra gondoltam a diskeeperes cucc tett be neki mert azelőtt semmi baja sem volt... N és most reinstall után minden jó lett...gigabyte raid controller müxi...nem fagy..rendesen mennek a játékok...egyvalamire lettem figyelmes...eszközkezelő szerint a proci 1,86 ghz en fut.. najó mndom a windows hülye...tegnap még 2030 mhz en ment nem nyultam semmihez (ugytudom a beállitásokat a biosban kell megnyitni...ezen a gépen még egyszer se nyomtam f8 at biosért :)...). Az everest szerint is 1,86 ghz en fut... :SSSS
Egy valamit tettem rosszul a reinstallnál először véletlen entert nyomtam l helyett igy nem formázta és ugy kezdte el a telepitést...de amikor ujra restartolt a cuccok összeszedete után akkor megint onnan bootoltam és előről az egészet... emiatt állt vissza a procim eredeti mhz re? Habár ez nem vmi nagyon jó hir mert core2duo igy ugy ahogy hallom 1,86 ghz en ez a proci vajmi keveset ér... -
CyrSyS #6067 én csak annyit mondok: HUHA! -
amúgy meg akkor gondolom hogy a marketing hibája az hogy AMD esetében vadászni kell az igazán jó alaplapokat... -
ArcZ #6065 Hi, nekem kétmagos AM2 4400+ van a gépben. Ez melyik Intelnek felel meg teljesítményben.
kösz -
nah ezlrt nem szeretek vitázni erről vki erre esküszik van aki arra.
Nálam amikor rendszert fejlesztettem, akkor még az előző rendszerről megmaradt Windows is fölállt gyönyörű szépen, haver mondván az AMD oclsóbb, egy komplett hétvégét szopott hogy működésre bírja, mert finnyáskodott a memóriára az MSI alaplap ami azért nem a legagyibb gyártók közé tartozik... -
HM #6063 Ostobaság néha fáj.
"egyesek azt mondják" meg azt hallottam, meg józsipisti szomszédja beszéli.
Nekem miért nincs semmi baja?
A problémás alaplap a szar gyártó/márka miatt van. Lényegtelen, hogy amd v inteles rendszer. -
Néhány HSZ-t olvasva látom megy hogy ez a jobb meg ez a jobb... sztem lényegi felhasználói különbséget az ember nem vesz észre a két proci között, úgyhogy szerintem ezen kár is vitázni... viszont ami sztem jócskán az Intel javára van, hogy sokkal jobb lapkákat csinálnak Intel procikhoz mint AMD-hez, és az oka hogy egyesek azt mondják az Intel stabilabb mint az AMD...
ahogy egy közeli ismerősöm mondta:"összeraksz egy Intel alapú gépet, bekapcsolod és működik... összeraksz egy AMD-set és vagy megy vagy nem..." És ha nem akkor jó sokáig keresheti az ember hogy mi a nyűgje... -
HM #6061 És ne felejtsük el. Jelenleg csak az AMDnek van natív 4magos procija! :D
(x86os proc.-ok között) -
Régebben még a 386-486 P1 időkben csak az volt a kérdés hogy Amd vagy Cyrix, most hogy nincs cyrix az intel is számításba jöhet egyes hozzánemértő embereknél. szvsz max laptopnál szabad intel procis gépet venni. -
ez nem amd támor, csak megvédjük az amd-t az intel fanatikusoktól :) -
hű, jajj ez olyan kis cuki vicc volt
-
kiváncsi leszek mikor lesz 4*1 magja Intelnek :D -
:DD -
CyrSyS #6055 Aláírom mondjuk azt hogy a prescott egy kíváló tartós kazánházat csinált a pcházból.