9499
Intel
-
Livius #6134 Lol!! Igen szar géped lehetett akkor régen. -
shrike7973 #6133 Bazze...hasonlo gigabyte lapom volt ezelőtt is...nemérgi volt max 1 éves...azon játszottam integrált hangakarival, és amikor pl ha vesszük a battlefront nevű játékot na ott pl löttél egyet és 1-2 mp mula jött a hang... ha neked nem ér meg ennek megszüntetése 6K-t ár/érték arányban az s@d... Amugy hol van az s3 integráltjáról az eax3.0..meg a stereo surround..és mégsorolhatnám...
-
Livius #6132 Neked van itt májjer géped nem nekem. Csak te sajnos kisetudod használni az erejét. Egyébként én Headsetet használok, arra meg nem hiszem, hogy kéne egy 6 ezres külön hangkari. Itt nem szoktátok nézni az ár/teljesítmény arányt? Mindenki ezzel jön pedig. -
A Gamer 100%, hogy nem szoftveres. -
Inquisitor #6130 Nem, Audigy SE (alias Live! 24), Audigy LE, X-Fi Xtreme Audio és (bár többen nem ezt mondják, de halál nem egyértelmű) valószinüleg a Gamer is az. -
Jaja, Audigy ugyanúgy szoftveres. Másképpen hogy működhetne rajtuk a softmod?
:D
Sztem is butaság egy mai (888 Azalia-s) inthangos lapba SB-t venni. -
Inquisitor #6128 "Az összes alaplapi hangkari gagyi, és a mellett, hogy a hangminőség rossz,..."
Nana, ez így nem igaz. Inkább annyi, hogy a kommersz lapoknál igaz. Lehetett ám kapni integrált Audigy-s alaplapokat is például, vagy volt AOpennek rádiócsöves erősítős hangkártyája. A hangminőség problémája ugye azért szokott lenni, mert közel van az AGP és CPU hűtéshez legtöbbször a hangkártya kimenete és szedi össze a fenébe a zajt. Elöbbi AOpen motyónál meg pont alaplap másik végén volt. Másrészt pl. egy mostani Azalia kompatibilis Realtek zajszintje és hangminősége még mindíg fényévekkel jobb, mint egy pár évvel ezelötti AC97 kompatibilis ADI vagy CMI motyó. Viszont tény, hogy általában az integrált motyók szoftveresek, de pl. Creativ olcsóbb kártyái szintén! -
tényleg vicces...
:DDD -
shrike7973 #6126 Még mindig jobb mint a te MSI i915ös lapodon levő integrált hangkari... -
a láma xD -
Livius #6124 Jah bocs 4-5 fps-t hoz. Ha egy X-Fi-t raknál a gépbe, arra azt mondanám hogy tényleg van értelme. Az már tud valamit. Mellesleg igen pró lehet ez a hangkari, még egy optikai csati sincs rajta, csak analóg. -
shrike7973 #6123 24 bites 7.1 es stereo matrixos eax 3.0 ás hangkari...ennyit erről... -
Livius, lehet, hogy az SB live nem 7.1-es, de összehasonlítod a hangzását a legjobb integrálttal kb olyan, mintha egy jó kis gitárszólót hasonlítanál reszelőhöz. Ne adj olyan tanácsokat, amihez nem értesz. Az összes alaplapi hangkari gagyi, és a mellett, hogy a hangminőség rossz, még a CPU-t is nagy mértékben terhelik (akár 10-20%, még egy C2D-nél is!), és ez persze az FPS rovására megy játékok alatt. Szóval ennyit az alaplapi hangkarikról... -
shrike7973 #6121 Nabazd+...Látom sokat értesz hozzá...tudod hogyha alaplapi integráltrol megy a hang akkor a cpu végzi a munkát és terheli a gépet... hakarival meg nem..enyit erről... -
zoolee #6120 Pff..csak van ennyi esze hozzá, hogy kihúzza.
De ez is olyan, mint gépszerelés úgy, hogy nem veszed ki az alaplapot..XD
És úgy akarod lefeszegetni a hűtőt:)
Mint volt x 360 mod topikba, leírtam csókának vegye ki az alaplapot a hűtő leszedéséhez, de nem, elkezdte feszegetni, el is t9rte a GPU t..XD -
Livius #6119 Ez a Sound blaster live! 24 bit hangkari talán még butább is mint a GigaByte alaplapi hangja, vagy ugyan olyan. Semmi értelme hogy beraktad. -
Livius #6118 Jah és az Integrated menüben vagy valahol kapcsold ki az intrgeált hangot, mert gondlom ezzel belett kapcsolva, és ezért keres valami PCI cuccot. De nem értem minek külön hangkártya, ha nem is tudod a gépet használni. Bőven eléglenne egy alaplapi 7.1 hang is. -
Livius #6117 Azt mondtad nagyon faszán tudsz angolul. Akkor vedd elő a kézikönyvet, és configold be jól a BIOS-t. De legalább ezzel a load Optimizoddel beállítottad jól a CPU-t. Arről nem tehetek a hogy a boot sorrendet átállította, meg a Floppyt bekapcsolta. Állítsad be amikor bootol akkor első meghatjó a DVD/CD rom legyen, a második a HDD. És kész. Ha akarsz XP-t telepíteni már menni fog. -
ilyen tanácsot ne adj neki
mert elfelejti kihúzni a konektorból elötte azt bios ic- nek annyi lesz
nem ért hozzá -
de azt is elfogja az tutti 
de vigye visszo oda ahol vette azt adják vissza neki a pénzt -
a floppy-t azt tiltsd le a bios-ba
frist boot cd-rom
ennyi
:-) -
itt az idő a váltásra!!!
6 éve gépezel és nem tudod a wint normálisan felrakni? vicc
szóval itt az idő: VEGYÉL KONZOLT
azt mutterod se tudja elb@szni :S -
zoolee #6112 Hát ez gáz..csinálj CMOS cleart...
Akkor minden beáll full alapra. -
Vedd elo az alaplap leirasat es keresd meg a BIOS-ban a BOOT DEVICE SETTINGS almenut es ott allitsd be hogy 1st boot device:DVD-rom (vagy amirol akarsz) es save settings.... 
Anyad nem tudta amugy?
-
shrike7973 #6110 Nagyszerűű...még a indowst sem tudom ujrarakni mert nem bootol cd ről..gratulálok a tipphez Livius... -
-.- -
shrike7973 #6108 Naez szép...
Ügyesen el lett baszva gépem..10 perce tök jól ment..hmm mondom benyomom azt a load optimized settingst a biosban..erre ujraindul a gép...első furcs dolgo hogy még dos modban nem ellenőrzi hogy van e lehetőség cd ről bootolni hanem csak vár, vár és közben villog:_ _ _ _... Másrészt a gép mikor elindult kiirta hogy vmi pci eszközt nem ismer fel... nemis tudom telepiteni...1 pci os eszközm van az egyik a hangkari amit felismer... :SSS
Másrészt azt irja a gép hogy van 1 floppy meghajtó a gépben...nekem sose volt floppym...vagyis volt de az 4 éve volt... ebben a gépben nem volt még floppy mégis azt irja ki hogy van és ha rákattintok vagy vmi akkkor pár pillanatra lefagy a gép...aztán megjelenik a menü...és akkor mondom neki pl open mondja hogy please instert a disk into A...
N bazd+..kellett hozzányulni a géphez... -
Kösz, már sikerült megoldanom! És persze az Everest segített. Jó kis program! -
zoolee #6106 Töltsd le az everest nevű magyar fejlesztsű progit, és ott nézd meg. -
shrike7973 #6105 Nem kell a szakértelmed ittvan anyám... nagyon pro spyware felszedésben...direkt felmegyek ilyen odalakra de ennyit...sose ^^ -
Monarchia-s haver hozott valami 2003-as bikavért aszem, nem az én ízlésem de jó volt. -
Sziasztok! Nagyon láma lesz a kérdés: hogy tudom azt meg, hogy a gépen milyen hangkártya van? Intel Celeron D proci 2.53 GHz-es (326 tip). Most lett újratelepítve a windows, de előtte elfelejtettem leírni, hogy milyen hangkártya van fent... Gondolom beépített, de hogy tudok hangot csiholni?
Please help!!! -
egerbe? sört inni? LOL -
Borsodi? -
én meg ma megyek:-)
-
OFF:
fenéket...
6600GT 128Mb 500/550 GPU, GTR2 1280x1024 32Bit, optionsban high resolution collisions és cockpit, meg stb, csak AA nincsen és gyönyörűen fut még 32 autónál is... hozzá teszem nincs is gyönyörű grafikája... -
énis
-

-
inni voltam :) -
Ja van 1 400gramm-os házilag gyártott tiszta vörösréz blokkom 8mm belső keresztmetszettel csak 1 jó szivattyú kell
az is van csak AC12V-ról megy és nincs meg a trafó hozzá:-(