INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más lapok is csinálnak ilyent (más márkák)?
Nekem Gigabyte Ga-P35-S3 lapom van és tápcsere után (Chieftec 420-as dualfan tápot cseréltem Seasonic S12-II-re) randomszor kapcsol ki-be indításkor, mielõtt elindulna. Úgy vettem észre, hogy akkor nem csinálja, ha csak kis ideig állt a gép (~még nem hûlt ki a táp / alaplap). Viszont nekem nem 10mp után áll le, hanem kb 1mp alatt és utána 1-2 mp alatt újraindul, majd van, amikor ismét leáll, akár 3-4-5-ször is.
Ez normális lenne? Kétlem! HDD-k nem szeretik tuti! És miért a tápcsere után csinálja? Elõtte csak akkor csinálta, ha ki volt kapcsolva a táp hálózati kapcsolója és akkor is csak 1-szer (bár állítólag ez Gigabyte feature).
mod: bocsánat, hogy ide írom a problémám, de Gorneck23 jelezte, hogy itt többeknek volt hasonló jelenség.
szóval: más alaplap is csinál ilyet nem csak az ABIT
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
a gyári ABIT IP35 Pro bios: m629b11.zip
a gyári ABIT IP35 bios: m630a11.zip
szóval nem merem megcsinálni
lehet véletlenül Pro bios-t küldtek<#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
tehát szerintem sokkal jobb az AMD ha alaponhasználja valaki mint az Intel
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Na mindegy, ha nem akarsz tuningolni akkor szerintem is jobb választás az X2.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
a 2140-el egy árba a x2 4000+ van ami gyorsabb nála és kevesebet is gfogyaszt mert az 1 dolog hogy mind2 65nm
Intel tipikus fogyasztás:65W max fogyasztás: 99.4W
AMD max fogyasztás: 65
a legújabb everestbe néztem
intel néha jobbnak tünteti fel procijait mint amilyenek
csak nem merem megcsinálni mert 630a 1.1 volt az enyém ez meg 629b
mintha IP35 pro hoz küldték volna
mindeki csak saját felelõsségére csinálja meg!!!!!44
Abit IP35 Problem Fix Bios 1.2 Beta
most irtan üzit az uk képviseletnek
1mb a new bios 1.2 beta
Please try the attached beta BIOS 12.
Technical Dept.
UNIVERSAL ABIT U.K. Company Ltd.
Unit 3 , 24-26
Boulton Road
Stevenage
Herts SG1 4QX
Email:[email protected]
Tel: 01438 362088
Fax: 01438 226333
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
PH-n is megkaptad már a választ, hogy ez van és esetleg mit tegyél, de te még mindíg ezen lovagolsz....
RB: ki mondta, hogy 140-el ment???? olvasgass, mûvelõdj 😉
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Richard Burns meg nem ment 140-al mikor meghalt(beteg volt<#szomoru1>#szomoru1>)
amúgy kedvenc rally pilótám, meg a játék is
Win cpu-z alatt miért rakná vissza a szorzót???? Még jóhogy ott leveszi min.-ra...
Csak terhelés alatt ugrik vissza alapra....
C2D-nél jelenleg nem kapsz jobb ár/teljesítményû procit, amit Te vettél az egy alsó kategóriás c2d tehát....
Az, hogy az alaplapgyártók nem tudnak összerakni egy megfelelõ lapot nem igazán az intel hibájha (tom, a csipszet intel de a lapot nem õ gyártotta le 😉 )
Elõször elkezded fikázni, majd tolod be az eredményeket, hogy milyen jók a c2d-k....nc
Az, hogy Te veszel is egy ilyen lapot, szintén nem az intel hibája ..nc
A régebbi intel csipes lapok is csinálták ezt a jelenséget, de kizárólag tuning alatt ( valami fesz állítódgatósdi dolog miatt )
Újraindulás már ki lett itt tárgyalva párszor. Sajnos a sima IP35 és az -E verzió is másodjára indul el! Akár mósosítottad a BIOS-t akár nem, tök mind1 milyen settinget állítasz be: fail safe, default, auto mindig ezt csinálja.
Ez sajnos nem mellesleg elég vinyó gyilkos dolog
Reméljük az abit hamarosan kiad egy BIOS frissítést ami orvosolja ezta hibát..
Jóvan..-.-
És nyávogsz, hogy nem teljesít ahogy kell??<#gunyos1>#gunyos1>
a kingmax 1gb ddr2-1066-os ramok nem mentek dual channelbe 1020-nál többe
cas 5-5-5-18

2160-as tuningolva ugyanaz majdnem mint a 6750
Intel Pentium Dual-Core E2160 - The Next Overclocking Wonder
hogy megy nálad az fsb 1700mhz-nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
AMD Duron600@750 Abit KG7 AMD76-el kezdtem utána Abit KD7-Raid 1.1 volt majd AMD Sempron 2500+@3200+ Abit NF7-S2G utána AMD Sempron64 2800+@3700+ Abit NV8 majd amit bánok hogy eladtam mert nagyon jó volt
AMD Athlon64 X2 3800+ Abit KN9 Ultra
volt ezen kívûl eladásra nálam: AMD Sempron 2800+ Abit NF8-S, AMD Sempron 2800+ Abit KT800-as chipsetel,
ezekkel nem volt gond amíg nálam voltak:-(
pedig mennyit szarakodtak a tuningolhatósággal az elején a béta chipsetekkel
intel P35 ilyen :-(
olcsobb az ugyanolyan teljesítményû
és single chippes nforce(570ultra) alaplapba kevesebbet is fogyaszt
játékokba jobb az vele 1 árba lévõ intellel(ez a e2140 nem hozza a 3800+ x2 teljesítményét se)
én 15eft-ot fizettem ki plusszba a nagy semmmiért és még ez a hiba is
aki ilyet vesz nem csalódik benne vagy csak akkor ha igy ját mint most én<#conf>#conf>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
A C2D/C2Q a mostani leg jobb procicsalád..
Am nem toom mit vársz 1 15 k-s proctól:S
A 2100 és társai az "irodai" melóra vannak, játékhoz már kicsit kevés, de pl az e 4400 az 1 atombrutál ketyere.😊
És a q6600...az meg a leg jobb teljesítmény/ár aránnyal bír, ha van progid ami kihasználja a 2/4 magot.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB