9499
Intel
  • gurubefree
    2X2GB OCZ REAPER HPC 1066MHz ez a memoria.
  • gurubefree
    Sziasztok

Holnap boldog tulaja leszek egy E8400 es egy ASUS Rampage R.O.G-nek. A problema az hogy most fogok elosszor INTEL hasznalni. Vannak fontos dolgok amit nem art ha tudok. ( OC , bios stb. ) Elore is koszonom.
  • The Norberto
    LGA775
  • The Norberto
    ja és 1 kérdés a LGA==5 ös foglalat az ki is megy majd a 3. ngegyedévi frisítésell vagy még arra s hoznak ki ujj és fasza 4 magoskat??:D
  • The Norberto
    öö a websopbavan q9300 oem az mit jelent hogy se doboz se hűtő?? ennyii??
    Mert ha igen akkor jó mert hűtőtugyis veszek rá:)
  • zoolee
    Amíg nem fagy, és bebootol a vin, vagy míg nem tartod úgy, hogy már magas a hőmérséklet.
  • The Norberto
    :D:D oksa köszi:9 aztán majd felhúzom kicsit:) Medddig lehet húzni biztonságoosa??( Q9300 )
  • zoolee
    Igen.
    Jó lesz hozzá.
    Nekem most egy 9700 as van, és amikor néhanapján jól mér a CPU szenzor, akkor azt mutatja, hogy 25-29~ °re hűti le a procit.Gyárival volt 40°.
    Ami végülis teljesen reális, mert a szobában nincs 20°, mert utállom a melegest.:)
  • The Norberto
    Hello egy ZALMAN CNPS 9500 LED Képes elégé hőteni a Q9300 at a túlhúzáshoz?? Elöre is köszi Ja és INTEL
  • LoCk
    Nagyon sokat vártam rá, de megérte.
    Igy az ára is nagyon kedvező volt.
  • czky
    Irígylem!
  • LoCk
    Megjött a tuti procikám.
  • JSbyMSI8800
    Azért akar venni INTEL-t , mert tudja ő is hogy sz*r az AMD :D
  • Falconer
    Hogy személyesen is megismerje az ellenséget, és jól kielemezhesse, h milyen szar :))
  • zoolee
    HAggyadmár, egyfolytába csak az agyát játsza...
  • Ari18
    Ha ennyire rühelled az Intel-t, akkor miért akarsz venni E8200-öt? (PH)
  • MaSzKa
    biztos jósok :D
  • davidka003
    Örülök, hogy vannak ilyen ügyes emberek akik a jövőbe látnak.
  • JSbyMSI8800
    Öcsém Maszka hogy te milyen egy "IZÉ"!!! Hiába reklámozod itt az ÁJJMMDÉÉ-T, SOSE lessz jobb az INTEL-nél!!!! Nem is volt nem is lessz !!
  • zoolee
    Köszönjük szépen, erre és rád sem vagyunk kíváncsiak.
  • MaSzKa
  • zoolee
    Csak az a baj, hogy nem olvastad el amit írtam...
    Ősszel jon az új Nehalem, ami iszonyatosan gyors, még a szar teszt változat is.
  • mycso
    OK, akkor fújjad a magadét az amd jobb, olcsóbb, gyorsabb, stb....ha egyszer értetlen vagy nemtok neked segíteni.
  • gurubefree
    Hat persze. Annyit azert elarulok ,hogy kb. 10.000- dragabb . Meg a 3x L2 cache merete .... De jo hasonlitasi alap .

Az even jonnek a 45nm AMD-k es majd lehet hasonlitgatni.
  • Kenworth W900L
    nincsen benne a Q9300:(((

:DDDD
  • zoolee
    Mert az 0,9 fps el jobb.
  • gurubefree

Nem is ertem miert INTEL-t ajanlanak ehez a game-hez.
  • zoolee
    Alap.
  • Falconer
    Ebből flame lesz, már érzem
  • zoolee
    De jól lehet benne tuningolni, és rekordok is fűződnek ehhez a laphoz.

És nagykerben meg 17..
  • Falconer
    De az már 20k, és nem 15 Szoval AMD powaa akkor is
  • zoolee
    Asus p5k.
    20k.

Egyik legjobb mezei tuning lap.
  • Falconer
    Talán igy jo:

• gurubefree
    Nem akarunk mi itt senkit lebeszelni semmirol de azer az egy kicsit tulzas hogy a Phenom "harmat gyenge".

De lehetne millio mas peldat hozzni.

Az teny hogy vannak akar lesznek is problemak az AMD-nel de ez nem erdmenyezi a termekeik minoseg romlasat.

Sok sikert a valasztashoz. Es ne halgass senkire.
  • MaSzKa
    sli az nem cf

amugy régi abit lapot sztem olyat még 11eFt-ért is van
  • Kenworth W900L
    Én néztem alaplapot hozzá. Gigabyt GA-EP35-DS4 Szerintem ez korrekt alaplap.Hogyha valaki tud jobbat akkó szivesen meghalgatom. :):)

Nem szeretnék villogni a procival meg a géppel sem,és nem érdekelnek a 3D mennyit ad rá!Szimplán ell kell ismerni,hogy az intel sokkal jobb!Nékem is mindíg AMD volt,de sajnos ez van.
  • mycso
    Na még pont te hiányoztál ide a hülyeségeiddel....

DE ha annyira kell: Gigabyte GA-N650SLI-DS4 (tudom nincsen rajta hítpájp...ja meg vagy 1.5k-val drágább, de sajnos nincsen se kedven se időm keresgélni maradjunk abban, amit az előbb leírtam a lapjaik hasonló árban kaphatóak --> legalábbis ezt szerettem volna kifejteni, ha valakinek nem lett volna világos)
  • MaSzKa
    mutass 1 lapot ami tud CF-t és márkás és heat pipe is van rajta
    ezzel versenyezzen

Abit AX78 15000Ft 3év ár/teljsesítmánybe
  • mycso
    Mindíg mindenki jön az ilyen "az intelhez milyen baromidrága a jó lap" dumával....

Ha az amd alá brutálabb lapot akarsz, bizony az is 20-30-stb forintba fog kerülni, és valóban vannak 1xe ft-ért is normálisabb lapok.

Nincsen ez az intelnél sem máskép ;)

(természetesen létezik az a kategória is amiről te beszélsz "50 ezres lap" de ezt nevezzük extrém kategóriának -természetesen mind2 proci alá létezik ilyen lap-)

Tehát ha 66-67e ft, akkor valami p35-ös lap bőven jó 19-e30e ft között valamelyik, meg hozzá egy e8xxx vagy q6xxx vagy valami....

• zoolee
    JAh, az kimaradt, hogy a kis "fenom" olyan gyenge mint a harmat...