9499
Intel
  • zoolee
    Tsekkold le légyszíves az ezsgé kezdő oldalát, ma suliban, telóról olvastam a cikket, és bizony nemsokára kötheti mégszorosabbra a gatyót az AMD.
    Disz íz.
  • gurubefree
    Hahaha ......

"az intel procik sokkal előréb vannak mint az AMD.Ezért Intelt fogok venni."

Ha 3Dmark pont vadasz vagy es sok penzed is akkor hajra. Amugy semmi ertelme , foleg azert ne hogy a cimbik elott felvagj ( ez nem sertes akart lenne , de sajnos manapsag igy megy )
    AMD AM2+ best mobo kozel fele annyiba kerul mint egy INTEL lap , a CPU-rol nem is beszelve. En a Phenom-t £125 a lapot £90. Az kb. 66-67ezer . Egy jobbnak mondhato INTEL lap majdnem ennyi ( Pl. ASUS )

Hidd el nem sokaig ........
  • LittleMole
    thx :] még húznám is :] hhehe
  • mycso
    Meg!
    Ég és föld a 2 proci sebessége...
  • LittleMole
    megéri D820-at E2220 ra cserélni ?? :S ha nem telik drágáért :D
  • Kenworth W900L
    Le a kalappal nagyon végod a témát. :):)
    Na most,hogy így lehülyéztél volt haszna is mert mostmár tudom ezeket a dolgokat is.Ha csak simán megkérdeztem volna nem biztos hogy válaszoltok. :)

De eggyet leszögeznék én nem hiszem azt,hogy az Nvidia tökéletes!!
    Ezelőtt AMD fan voltam most el kell ismerni,hogy az intel procik sokkal előréb vannak mint az AMD.Ezért Intelt fogok venni.
  • Solten
    Davidka, kemény vagy mint a bakafécesz
  • MaSzKa
  • davidka003
    "Az vidiának is van MSI-je mégsem égett le.Na???"

Miből gondolod, hogy nem égett le egy sem? Ez elég gyenge kijelentés volt a részedről.
    Láttad te már prohardveren az Nvidia topicot? Minden 2. Galaxy 8800 GT szétégett, meg alapból gyári hibás. Ne hidd azt, hogy Nvidia tökéletes.

"Igen a mostani ATI-k ijenek.Szerintem te nem HD-ban játszo vagy igenn??"

Mi köze a HD videóknak a HD-ban játszáshoz? HD videókat szoktam nézni néha és akkor leveszi a terhelést a prociról.

"Ijen vagy ilyen ne akadj már ki rajta mert ugyan úgy ejted!!!"

Ja, hogy te ilyen igénytelen vagy? Önéletrajzot is így adnál be egy munkahelyre tele helyesírási hibával rögtön elhajtanának.
  • Kenworth W900L
    "Nem az ATI gyártja magát a kártyát. Mit tehet szegény ATI róla, hogy valami szutyok gyártó(pl MSI) kártyája szétégett?"
    Az vidiának is van MSI-je mégsem égett le.Na???
    "Nem mindegy, mert az ATI kevesebbet fogyaszt, halkabb és jobb a HD videó támogatása." Igen a mostani ATI-k ijenek.Szerintem te nem HD-ban játszo vagy igenn??

Ijen vagy ilyen ne akadj már ki rajta mert ugyan úgy ejted!!!
  • davidka003
    "Láttam a képminőséget elég fakó volt nem is volt benne nagyon szin."

Millió helyen már levolt írva, hogy ATI-nak alapból szebb a képe. Nem csak én mondom ezt, prohardver.hu-n 1-2 Nvidiás is mondta már.

"Meg áttam gyönyörű képeket az ATI kártyákról.Leéget,kiéget,megolvadt."

Nem az ATI gyártja magát a kártyát. Mit tehet szegény ATI róla, hogy valami szutyok gyártó(pl MSI) kártyája szétégett?

"ijen."

Nehéz helyesen írni? ILYEN

"Hameg mindegy,hogy Hány FPS-el megy a játék akkor nem mindegy,hogy Nvidia vagy ATI???"

Nem mindegy, mert az ATI kevesebbet fogyaszt, halkabb és jobb a HD videó támogatása.

"Nállam az a lényeg hogy szépen és folyamatosan mennyen a játék."

Másnál is fontos ez.
    Nem kéne ilyeneket állítani: "ATI-t ne mondj mert apszuldum nem érdekel mert szerintem egy semmi"
    Ha ugyanúgy maxon viszi a játékokat akkor tényleg semmi.
    Nekem már 6 éve van ATI kártyám és volt már pár darab és semmi hiba nem volt vele. Az a lényeg, hogy normális gyártótól vedd. (Sapphire, HIS)
  • Kenworth W900L
    Na ezt a témát részemről lezártam.(láttam)Amúgyis ez a prociról szóló topik!
    Én nem baszogatok azért senkit mert ATI párti.Akkor légyszi tise engem mert Nvidiás vagyok.
  • MaSzKa

ezt nem hiszem el
  • Solten
    "Aztán bele lett téve egy Nvidia és lényegesen szebb képet adott"

Valóban nehéz elképzelni...
  • Kenworth W900L
    ATI-ról annyit,hogy voltam gépetcsinálni és egy ATI kártya volt benne.Láttam a képminőséget elég fakó volt nem is volt benne nagyon szin.Persze eszt most elmondom nem nagyon tudjátok elképzelni,de én láttam.Aztán bele lett téve egy Nvidia és lényegesen szebb képet adott.Egykategória volt!Meg áttam gyönyörű képeket az ATI kártyákról.Leéget,kiéget,megolvadt.Pesze most lehet mondani,hogy megesik meg az Nvidiánál is lehet ijen.

Hameg mindegy,hogy Hány FPS-el megy a játék akkor nem mindegy,hogy Nvidia vagy ATI???Mondjuk szerintem kettőnk közül te nézed az FPS-t.Nállam az a lényeg hogy szépen és folyamatosan mennyen a játék.
  • MaSzKa
    az más dolog hogy a 25fps-es képvetítést már mozgóképnek látja az ember

pl tv
  • MaSzKa
    ez nem igaz

a logouton van erről is 1 cikk
  • Livius
    A szemed meg csak 24 FPS-t lát, akkor nem elég ide a 20k-s VGA?
  • davidka003
    Ja meg azt elfelejtitek, hogy ha nem lenne ATI akkor csak ti szopnátok meg. Minden Nvidia kártya sokkal többe kerülne és alig lenne fejlesztés.
  • davidka003
    Talán az ATI nem működik tökéletesen? Azzal is ugyanúgy maxon lehet játszani a játékokat. Csak úgy mondom, hogy tök mindegy, hogy 60 vagy 70 FPS-el megy egy játék. TFT Monitor csak 60-at tud megjeleníteni úgyis.
  • davidka003
    Na meséld már el, hogy mit tud? Mi láttál a szemeddel? Találjuk ki?
    Nincsenek ész érveid csak benyögsz ide valamit.

(ijen=ilyen)
  • MaSzKa
    képminőségről nem halottál?
  • Kenworth W900L
    Nekem nem kell mondani!
    Láttam az ATI-t hogy mit tud.No comment.Ha nem a szemem előtt történik nem hittem volna el. :D
    Persze itt megoszlik a vélemény.Én világ életemben Nvidia-t vettem.Tökkéletesen működik.És max azért a 100pontért nem veszek ATI-t.
    Lehet hogy ezt hülyén fogom fel de ez ijen. :)))
  • davidka003
    pl volt az 1950XTX az szarrá alázta a 7900-as szériát. Van mikor az ATI a jobb, van mikor az Nvidia.
    Vagy volt az FX5000 széria azt is simán leverte az ATI.
  • davidka003
    4870 meg a 4870X2 pedig alázni fog ha nem is teljesítményben, de ár/érték aránya nagyon jó lesz.
    Az meg, hogy semmi az a legnagyobb hülyeség. ATI-val is minden játék maxon játszok. Nem kéne mindent elhinni amit az Nvidia buzik mondanak.
  • MaSzKa
    már a ph akik alapból nvidiafanok azok is ezt mondják

http://prohardver.hu/teszt/sli_a_crossfirex_ellen/sli_vs_crossfire.html
  • Kenworth W900L
    Na ennyi itt!
    Lesz Intel Qadro Q9300! :D:D

MaSzKa.ATI-t ne mondj mert apszuldum nem érdekel mert szerintem egy semmi.
    Csak is Nvidia.

Köszönöm a segítségeteket.
  • ates84
    Ha játék játék mindenáron akkor vedd már meg a Q9300-at!
  • MaSzKa
    Sapphire HD3870 X2 75000Ft 2év
  • Kenworth W900L
    Szóval akkor azt mondod legyen Q9300!?
    Mondjuk az nem baj,hogy nem használja ki most minden,de ennyivel előréb vagyok. :):)
    Meg mondom nállam játék,játék,játék minden áron. :D:D
    És ez a proci meg tudja izzasztani a 9800GTX-et vagy a 8800GTX-et. :)
  • MaSzKa
    én se értek mindenhez :(
  • Kenworth W900L
    Nagyon látszik hogy kicsit kasu vagyok hozzá??? :))
  • MaSzKa
    ilyet nem lehet kérdezni :D

mivel más a 2 processzor
  • Kenworth W900L
    Szóval akkor ez az 1MB kiesés csak a filmkódolásnál meg ijeneknél számít?
  • ates84
    így van
  • MaSzKa
    én 1MB-ról váltottam 6mb-ra

E2140 1MB L2 3ghz
    E6550 6MB G0 3ghz

szinte semmi különbség játékokba
  • davidka003
    Semmit nem számít.
  • Kenworth W900L
    DE a Q9300nál csak 2x3MB cash van. :(:(
  • MaSzKa
    ha kevesebbet fogyaszt azt a 10eFt-ot 1év alatt be is hozhatja
    akkor meg miért ne lenne jobb procid?
  • Kenworth W900L
    Hát Q6600 lesz punkttum. :D:D
    Elolvastam a cikket.Nekem az jött le,hogy 100MHz- fizessek 10.000 Ft-val többet.Kevesebbet fogyaszt az biztos,de akkor sem ér annyit.
    A Q6600-nál meg ami nállam jópont,hogy 2x4MB (4mag szerintem 4 évig megint nem kell géphez nyúlni! :D:D)

A másik én kasu vagyok ehez a táblázathoz még most "tanulgatom"ezeket :))
    Segítenél kicsit! :D:D