9499
Intel
  • grebber
    Most filmet nézek közben a core 0 és core 1 ->57-58 fokon ugrál.
  • gurubefree
    Ott valami mas lesz . Teszteld a memoriat .
  • gurubefree
    Core Temp alapbol magaszabb mint a CPU homerseklet . Szoval a CPU meg 50 fokos sincs.
  • adsa
    Core Temp
  • gurubefree
    Lehet az akar memoria , alaplapi problema is. Szerintem gyari hutovel az a 55 fok terheles alatt nem valami hihetetlen ertek.
  • grebber
    Nekem ilyen procim van mond a prog nevét amivel megtudom nézni a hőfokot és megnézem!
  • adsa
    más mi lenne? legtöbbször akkor indul újra amikor jáccok és oankor 100%-on van...
  • gurubefree
    Nem hiszem hogy az a 55 fok ott a problema.
  • adsa
    sziasztok. van nekem egy E6750-es procim és amikor 100%-al megy a hőmérséklete felmegy 55-re. Ha sokat hagyom így előjön a kékhalál és újraindul gép. a cooler a maxon megy, az a cooler van amit a procival adtak. ha vkinek még van ien procija megmondaná h neki hány fokon működik? előre is köszi
  • davidka003
    Picivel jobb a pentium, de úgy sem fogod észrevenni játék közben.
    Tehát teljesen felesleges a csere.
    Mennyiért veszed?
  • laller0077
    de ez csak proci csere lesz...ami nem tul drága dolog az én részemről...szal az érdekel h meik a jobb és kb mennyivel jobb???nem az h vegyek-e vmit vagy ne vegyek..
  • davidka003
    Felesleges régi gépbe BÁRMIT is venni.
  • laller0077
    helyesbitek:2.66 Ghz
    2.4 Ghz
  • laller0077
    nekem van celeron 2.66 533FSB 256 kb cache...
    most akarok venni intel pentium 4 prescott 2.4 533 FSB 1 M cacha...
    észrevehető lesz a változás???
  • Akuma
    Kisebb gyorsítótár, gyengébb teljesítmény. Amúgy ma már a prescott is gyenge! Illetve van új kétmagos celeron, ami húzva biztos erősebb a prescottnál! Más kérdés, hogy megéri e, amikor alig több pénzért sokkal jobb processzort lehet venni.
  • laller0077
    hali.
    lécci mondjátok el h mi a különbség a celeron proci és a prescott proci között??
  • zoolee
    nincs,nemszeretem:s
  • DarkSector
    Az durva.
    Akkor visszatértek a régi minőséghez gondolom, mert egy single core-ost nem biztos hogy 2-3 éve ki mertem volna így próbálni.
    Amúgy neked van egérpadod?
  • zoolee
    Én intelem is stabil...zalman cnps9700 multkor kihúztam a ventijét, passzÍvba nyomtam 1 órát hl2 DM et, és nem ment 60 fölé:O
  • DarkSector
    Jah de ezt elképzelni nem tudtam, hogy van proci, ami hűttés nélkül stabil tud maradni.
    Új gép alatta!
  • zoolee
    Vegyél 1 másikatXD

Amúgy, ha nem melegszik szarrá, akkor semmi baj.
  • DarkSector
    Huh ettől féltem, mert így nem tuom, hogy mennyire melegedik.
    Meg a típusát sem.
    Nade hogy 1 napja megy venti nélkül, és semmi különbség.
    Ugyanúgy műkszik mint eddig.
    Megy 4-5progi, köztük winamp-on a rádió, ami önnmagában 80%-ba használja a procit!!!!!!!!!!!!!
    LOL
  • zoolee
    Vagy a szenzor szar, vagy az everest, már nem is ismeri ezt az őskövületet :)
  • DarkSector
    P3-as gépemet (alant látható!) létezik, hogy hőmérsékletet illetően nem látja az everest, mert csak cpu-t jelzi ki, és bármikor nézem full mindig 21 fokos!!!???

Bazz ventit kihúztam .... semmi!
    Full passzívba sem változik 1 fokot sem...LOL
    Ez valós lehet, vagy everest szart be?
  • DarkSector
    jah THX.
    Értem, már furcsa kezdett lenni, mert én 4 foglalatot láttam, és ddr3-as nem volt.
  • Ari18
    Szeritem az a max FSB-jű proci amit kezelni tud,nem a ram!
  • DarkSector
    Nem.
    Valamilyen Transec Jet vagy mi.
    De!!!
    Most néztem everest-el az északi híd tulajdonságait (mi az az északi híd.)

És azt írja, hogy támogatja az 1333-as DDR3-as ramokat is!!!

Namost akkor ez mit jelent, mert nekem a dobozon az áll, hogy 2GB DDR2-es 800MHz ramokat tud fogadni, akkor ezt nem vágom. Miért támogatja a DDR3-ast, ha nincs hozzá slot???
  • Ari18
    Szerintem 7*450-en használd,itt még a ramjaid (asszem kingmaxok vannak neked) sincsenek nagyon meghajtva. Nem egy tuningramok. A ramfeszt 1,8V-ra állítsd.
  • Ari18
    Nem teljesen így van.
    475-ös FSB-nél 950-en mennek a ramjaid.
    533-nál 1066-on mennének....
  • DarkSector
    várjunk.
    Lehet hogy én nem néztem jól, de a 475-ös amin most van, meg az 500-as érték az MHz nem?
    Itt 200-800ig írhatok be értéket, és 6 illetve 7-es szorzót enged.

Mert fsb az 533-on kezdődik asszem.
    Ez egy legörgethető lista.
    És 1333 a legnagyobb.

Monnyuk ez a baj, hogy annyi opció, meg érték van, hogy sokszor én sem vágom, hogy mi micsoda.
  • DarkSector
    Jah és P3-as procimon mennyit húzhatok?
    Mert jó volna ha 3GHz-re tudnám húzni folyékony nitrogén alkalmazása nélkül, de azért nem ártana, ha egy szaros avit le tudnék rajta játszani.
  • Ari18
    Az 500-as FSB-t a ramjaid már nem bírnák.
  • DarkSector
    Értem.
    Nálam 38 (mag1-48, mag2-48) fokos 3.325-ön, ahhogy neked is.
    Csak kiváncsi lennék, hogy alapfeszen mennyi a max, és hol van az a pont, ahol már a hőmérséklet is kritikus magasságba ér.

7x475-re van most állítva.
    Gondolom 500-at is talán elbírná....

Azt tudom hogy 550-nél nem indul el, ahhogy feszt kéne állítaní.
    Csak mielőtt próbálkoznék, tisztában szeretnék lenni, hogy a proci esetében mi az a hőmérséklet, emit biztonságosnak nevezhetünk.

Én sok helyen azt hallottam hogy 60 alatt kellene tartani.
    Csak mit?
    az össz értéket, vagy a magok értékét, mert nem mindegy. És egyeltalán igaz-e ez a 60C?

Na és a másik. Az alapon az FSB auto-ra van rakva, de ha beadom a legnagyobbat (1333), akkor mi lesz?

Számít az valamit, és ha igen, akkor alap vátoztatások nélkül szabad-e állítgatni.
  • Solten
  • MaSzKa
    nekem alapfeszen 3325Mhz-t megy

3ghz-n használom kezdetek óta

és csak !!!alapfeszen !! használtam
  • DarkSector
    Kössz de most áll 3.333-on

Egyébb értelmes válasz?
  • MaSzKa
    6.7GHz-ig simám
  • DarkSector
    Csőtők.
    1 kérdés.
    Egy E6550 procim van gyári ventivel. Vajon mennyit tudnék húzni rajta alap hűttéssel?
    Most még 45-48 fok magonként.
    Mennyit tud még biztonsággal elviselni???
  • gurubefree
    Tudtam hogy meg leszek kovezve
    Holnap koran reggel rakom ossze aztan meglatjuk. Egyenlore 1 HD3870 nem tudom milyen aron lesznek az uj 4870-ek. 4850 draga nagyon.
  • MaSzKa
    a ram az jó lesz