INTEL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee_
Te, jaci! Nem húznál el az ajjemdéé topikba aztán ott toljátok egymást a ..... az opival, vagy bartival
Jacek
arra a fel evre meg tudja tartani a lepest a Socket A platform mire a Opteron elterjed

Punker
dobozos Celeron 2Ghz@2,66Ghz 24000-ért ha 512 lenne a cache cserélném a gépem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee_
Csak tolja el a ......
Jacek
annyira azert nem kell sietni a Hammerel az AMD-nem mert ott van a Barton mag az meg tolja a socket A szekeret.
Igy is gyorsabb mint az Intel szoval van meg ideje.

Intel rajongó topic != AMD szidással
Gerry
Érdekes, nekem is VIA chipsetes alaplapom van, és nem fagy semmi, a gépem stabil, és 10096 körüli pontot kapok 3dmark2001se-ben...

Bandee_
Csak a VIA megtanulhatna már alaplapot csinálni!!! Talán kevesebbet fagynának a játékok!! És az, hogy 5 fps-sel lassúbb nahát!!
De errõl nem vitázok!!! Amd SUXXX
Kb negyedsyer gyorsabb egy Amd mint egy vele azonos orajelu celeron
Egyelõre úgy néz ki, hogy lehet hogy az AMD is úgy jár a hammerekekel mint az nv az nv30al.
Gyártási nehézségek miatt késik, és drága is lesz.

De reméljük nem, mert akkor aztán az áraknak a csillagos ég a határ... meghát az AMD amúgy is szar pénzügyi helyzetben van, szal..
Jacek
csak nem fogja nagy szeriaban produkalni +nem olcso AMD kategori lesz.

Szerintetek is fel kellene kötnie a gatyáját az Intelnek.Gondolok itt a Hammerek megjelenésére?
Lazarus
Hát basszus ez kész, ilyen embereket 😊) Inkább nem mondok semmit, nekem is és nektek is jobb lesz
Bandee_
te! Nem vinnétek az ócska ajemdét néhány topiccal lejjeb, vagy akár kukába is!!! Vazze
És akkor miben elõrelépések ezek?
Mert azt mondod, hogy full kompatibilisek lesznek a mostani lapokkal, corefesz, socket stb, akkor mi az elõrelépés?
A mhz? Nem az AMD mondta hogy az nem minden?😊
Atus01
slotA és socketA az nem ugyanaz.

Lazarus
meg a througbred B is ha nem lenne világos
Lazarus
természetesen, a barton is slotA
Jah, elöször én is lestem, mit keres itt ez a enyhén szólva furcsa eredetû, és nemtúl hitelesnek tûnõ táblázat.
De végülis a vita tárgya volt😊 Eddig.
Atus01
Kicsit eltértetek a tárgytól😊)

És througbred B UGYANEZEKBE a socketA alaplapokba bele is megy? Mert errõl nem szól a fáma..
Jacek

Atus01
De az szerencse dolga. Hivatalosan csak 333-as.

[Walaki]D`Lair
ja. Meg 400-as...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Te is okos vagy. Esetleg olvasd el amit elõtted irtam.
Csakmert megsugom neked, hogy a socket A vonalnak is vége van mint a botnak, 2800+nál aligha jön ki jobb proci már bele. AMD téren majd a hammerek folytatnak, az meg új alaplap stb...

Szal fejleszthetõségrõl, idõtállóságról most max a P4 rendszereknél beszélhetünk, ha megnézed a roadmapet, ott legalább 3.26GHz-ig már biztositva is van a s478..
Jövö hét elején rakok vele össze egy gépet, már itt figyel elõttem. Korrekt kis alaplap, igy ránézésre. Support van rendesen, és végre az a kib. hangos ventit is lehagyták a chipsetrõl.. (MSI 845PE MAX2)
[Walaki]D`Lair
nem csak az....az 1.7-es, az 1.8-as, és a 2.0-ás is...Az igazi jó celeronok a 300A-k voltak...😊) Meg a TuaCeleronok....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Pheel
Ez nem én voltam...

Jó lenne, ha leszállnál a nick-emrõl. Köszöntem...
Lazarus
Egyébként emiatt lettem én is AMD-s 😊
Lazarus
Akkor ne fejleszd a géped
Lazarus
Ha nem akarsz AMD-s lenni akkor vegyél P4-et nyugodtan.
Naja,de annyiból azért elõrelépés, hogy egy hosszabb életû, továbbfejleszthetõ P4-es platformot kap, amit a p3-celeronosról nem lehet elmondani sajnos.
Pheel
Hát ezért! 😊
Tök jó, hogy az emberek megvesznek fût-fát szakértelem nélkül...
Azért mert a p4 architektura azonos orajelen jóval lassabb a p3nál.
És mivel a celeron p4 még tovább van butitva, aligha van nála lassabb proci.
Sir Quno Jedi
Az olyan, mint a kasztrendszer ?!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lehetséges.
Amúgy vágod mi a topicrendszer lényege?
Sir Quno Jedi
Milyen, hol, minek stb. és máris választ kaphatsz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Vga tuning lehetséges? /nem kell röhögni/
Pheel
Legyen már egy oldal Intel rajongóknak is...

Szóval ezt az AMD-seknél kellene elõbb megkérdezned ;-)
Mit jelent az, hogy "Intel rajongók ide"?

Mi köze az intel rajongóknak az IDE szabványhoz? Lesz majd "Intel rajongók mfm" is?

[Walaki]D`Lair
Nekem MAX 46....És a Gyári P4 hûtõnél nem sok jobb van....

Pheel
Az 1.2-es után a 2.0-ás nem lesz gyorsabb. Akkor meg minek vennéd meg?
[Walaki]D`Lair
😄DDDDD

[Walaki]D`Lair
jaja. De következõ percben nem megy tönkre...fõleg egy intel nem.....

Sir Quno Jedi
Az nem jelent semmit ! Rakd loop-ba a 3dMark2001-et és hagyd futni pár órácskát. HA nem történik semmi gyanús vagy szokatlan, akkor valóban lehet, hogy ez elég lesz (persze nem árt figyelni a hõfokokra is)

DE:

http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=25461

Hirtelen elhalálozó Pentium 4-es processzorok
2002. december 07. 19:22, Szombat - Franczy

"Az 1,8 GHz-es Northwood magos Pentium 4-es processzorom két hónapon keresztül teljesen stabilan mûködött 2,4 GHz-es frekvencián. Ezt követõen a számítógépem néhányszor magától újraindult, majd végül a processzorom elhalálozott. A processzort egy minõségi ASUS alaplapban feszültségemelés mellett hajtottam túl, úgy, hogy közben hõmérséklete nem emelkedett meg különösebben" - mostanság ilyen és ehhez hasonló hozzászólások tucatjai olvashatók a különbözõ internetes fórumokon. Adódik a kérdés, hogy mi állhat az SNDS-nek (Sudden Northwood Death Syndrome) elkeresztelt jelenség hátterében?

Sir Quno Jedi
Tudod, hogy 50 felett már jelezne az ASUSprob is pl., mert 50 a max. egészséges hõfok ! Próbáld folyamatosan 45 köré nyomni.

Van, akik szerint meg kell várni, amíg "ráég" a procira a paszta, aztán kapsz hiteles képet a höfokról.
De, elötte 1200as cerkám volt, mikor összeraktam, 35 körül volt kezdettöl höfok!!
Hogyhogy elvileg??
[Walaki]D`Lair
Milyen P4?

De igen, az AMDm sem nyom ennyit max. terhelésen!!
Rendesen rajta van a hûtõ??
Van rajta elég szilikonos paszta (a procin)??
Biosban nézted a höfokot??