INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért éjszakánként benézek ide, ugyanis nem utazok sehova, csak köll a pihenés (na meg NWN, stb...).
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
péntek van
kétlem😊
A 2.4b procim nekem is 3 gigan ment a 333 as rammal lazan!
Single modban!
(nem is lehetne, mert 845PE a chipset, ja és a proci sem HT-s, P4 2.4😎
nalam 2 db. 512 es modul van dulaban!
gyártásut és 3.06Ghz fölött megál az élet.
Lehet, hogy a Malay gyártású procik húzhatóak jobban de
ez úgy szokott kinézni hogy az elsõ gyártási szériás procik
húzhatóak jobban.
Vagy inkább marad a leválogatás.
Sajnos a 400 as ramok miat nemtudom feljebb vinni!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Maradjunk annyiban ,hogy az eddigi ECS lapoknal jobb.. viszont eleg drága!
És nem jobb a tobbinel!
LYONESS - Your Cashback Company
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Probald manualisan beallitani .. ha nem fagy akkor jo!
Amugy nem olyan nagy gaz a 2.5 😊
Szóval ic-7-es alaplapom van és 512MB DDR400-as Infineon márkájú memóriát vettem hozzá. Az normális dolog, hogy nem tudom használni CL2-ben, csak CL2.5-el boot-ol be.
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak