INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne aggódj, én is ilyen válaszokat szoktam kapni
Most pedig teszünk egy kis kitérõt. Számtalanszor hallani, hogy huuuuuuuu, öcsém, vettem egy király aktivpéefcés/passzívpéefcés tápot! Ne rontsuk el az illetõ örömét azzal, hogy közöljük vele: áldozata lett az új idõk még újabb mókusvakításának. Igen, a tápegységfronton ez a legújabb marketing-duma, az „Active PFC”, vagy a „Passive PFC”. Anélkül, hogy a mûszaki részletekbe nagyon beleásnánk magunkat, tisztázzuk, mit is jelentenek ezek az ezrekbe kerülõ varázsszavak. A PFC jelentése: Power Factor Correction, nem pedig Power Fan Control, ahogy sokan gondolják. Na jó – kérdezhetitek – de mit is korrigál ez a micsoda? Röviden: semmi olyat, ami nekünk érdekes. A villamos hálózatra, pontosabban az energiafelhasználás hatékonyságára rendkívül káros kapacitív terhelést csökkenti. Tehát a 230 voltos oldal felé dolgozik, és vagy aktív alkatrészekkel – tranzisztor, integrált áramkör -, vagy passzív alkatrészekkel – tekercs, ellenállás, kondenzátor – csökkenti a tápegység hálózat felé irányuló kapacitív terhelését. Nem mondom, hogy egy olyan helyen, ahol többszáz gép üzemel egyszerre, nincs létjogosultsága az ilyen tápok használatának. Azt se mondom, hogy aki ilyen módon kívánja segíteni az áramszolgáltatót, ne vegyen ilyen tápot. Azt viszont mondom, hogy a tápegységek kapacitív terhelése igen csekély. Azt meg fõleg mondom, hogy a táppal jó erõsen fejbe kell vágni azt, aki a PFC-s tápot úgy adja el, hogy ez a rövidítés betonstabil túlfeszültségvédelmet jelent! Mert – mint kiderült – nem ezt jelenti. Mégis sok helyen így árulják, és ez nem szép dolog. Összefoglalva tehát: PFC nélkül egész jól el lehet lenni. Most pedig térjünk vissza a tápegységekhez. Ha a tápegység megbízhatóságát, stabilitását, valamint a ráírt adatok valódiságát egy adatba sûrítve csinálunk egy 1 – 10 –ig terjedõ skálát, akkor a dolog így néz ki:
Típus Teljesítmény Rövidzárvédelem Túlfeszültségvédelem Pontszám
Codegen 400W van ? 3
Mercury 400W van egyszerû 6
Azona 400W van egyszerû 6
Huntkey 400W van jobb 7
Chieftek 400W van kiváló 9
Enermax 400W van kiváló 10
csak én nem kapok választ a google-on kívül
Ezek szerint menni kellene.
* George Benson : White Rabbit *
talán majd, ha gazdag leszek... jövõre

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ez nem túl baráti, de hivatalosan jó árnak mondható.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
sztem aki ilyen drága cuccot így képes kockáztatni, hogy hazavágja, azt gumiszobába kellene zárni
nem azokra a "profikra" célzok leginkább akik ezt a filmet is lebonyolította, hanem azokra, akik azt hiszik, hogy utánuk tudják csinál és mindez "gyerekjáték" és megvalósítható a mindennapi életben
P4 5Ghz-en
Itt pedig a videó:
P4 5Ghz-en video
Folynékony Nitrogén... No komment...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
és próbáld ki, hogy amit 2-re álltottál azt visszteszed 3ra és amit 3.0-án hagytál, azt 2.5re teszed és újra az aidát!
De csak most látom, hogy ilyen szar Nanya Technologies ramom van, semmi Kingston..
Ha bõvebben érdekel a történet, akkor kattanj ide.!
3 GHzes 800fsb procira van külön hûtõ vagy az intelekre általános van?
mert 3as procim OEM és külön vettem hûtõt rá (intel hûtõt) és 55fok átlagba
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
Nem tudjátok a Prescott magos P4-ek mennek a i865 chipsetban vagy csak i875 ben?
A DRAM Idle time, meg DRAM refresh rate-nél mi a jó?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
Memóriaidõzités.
Minnél kevesebb idõ alatt végez el 1 feladatot annál gyorsabb. NAGYON EGYSZERÜEN 😄
De ez a te RAM-od tol is függ, hogy milyen "idõzitései" vannak. egy érték pl a sok közül:CAS2,CAS2,5,CAS3
természetesen a CAS2 a legkissebb az a leggyorsabb.
Ennél egyszerübben én nemtom leirni.
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B