INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Pe!
Van egy erre szakosodott menü a biosban. ott keresd!
Ha nem találod részletezve az azért van mert autora van rakva.
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
http://www.tomshardware.com/cpu/20040201/index.html
Ezek szerint nem valami nagy cucc, pont azt tudja, mint a Northwood, a tesztek harmadában lemarad.
Asus P4C800 Deluxe -nl, egy 3ghz-s procival anorthbridge-nek 8vagy hogy hivjáék azt a chipet amin az a + bazinagy hûtõ van 😛) mennyi a normális üzemi hõmérséklete kb?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nekem az van IC-7. 😉
És pontosan olyan procim is van, most jelenleg 3.515-ön ketyeg szépen csendben. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nézzétek mit találtam (Egy kis OFF topic):
---------------------------------------------------------
--------------------Processzorok-------------------------
Mint szerintem azzal sokan tisztában vannak hogy hogy 3 konkurens cég van jelen a piacom, és õk pedig az:
Intel Pentium , I. Celerin , AMD Ez a 3 név bizonyára mindenkiben más gondolatokat kelt.
A fent említettek között az általam és már nagyon sok ember által tapasztaltak alapján nagyjából semmi különbség nincs!
Habár talán egy mégis akad. Az pedig az ára! :-) Az I.P. -ok ára a legmagasabb aztán az I.C. -oké és ezeket követik az AMD -k!
Amit ezeknél a kis apró dolgoknál figyelni érdemes az az hogy hány MHz-n dolgozik a cucc és még az órajel is fontos!
Pl.: amint azt a hardver/softver / proci résznél található kép is igazolja! Figyeljétek meg az UPC Clock melletti számot!
Ezek már 100MHz valamint a példában 133MHz van kiírva!
Feladatuk az adatok küldése és a sebesség növelése (minnél jobb teljesítményû😉 Ismertetõjük: Általában egy ormótlan bazinagy ventillátor alatt található pici kis téglalap alakú dolog sok lábbal. A hûtés már csak amiatt is fontos mert habár nem látjuk azért iszonyú gyorsan dolgozik iszonyúsok adattal! Pl.: egy 100Mb -os file átmásolását a közepes teljesítményû procik 10 - 15 másodperc körül teljesítik! És ha belegondolunk ez nem egy kis dolog!
Extra: Ezeket feltudjuk húzni különbözõ módszerekkel! De ezt nem ajánlom ha nem akartok egy iszonyúan szar gépet kapni...
Ha nagyobb teljesítményt akartok akkor inkább vegyetek jobbat! Megéri fõleg amiatt mert ma már elég olcsóak lettek!
Hírek: Nemsokára megjelenik a Celeron tól egy újabb proci de ez 2,7 illetve 2,8 GHz -s lesz! És állítólag csak: 25000 Ft. körül lesz! És ha belegondolunk ez nem is drága. Viszont nem nagy jövõt jósolnak neki mert nem támogat elég sok alaplaptípust :-(
----------------------------------------------------------
Nekem személyesen a hûtõ-sebesség kapcsolat teccik a legjobban, és a celeron processzorok bukása 😄D
-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?
Kösz!
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
bár aztán lehet szolok havernak és õ beszerzi onnan, árlistájukat már ugyis leszedtem, nem valami fantáziadus volt a password 😛P
Ilyenkor fel kell hivni a nagykerüket (aki nem mellesleg a chieftec hazai forgalmazója mondjuk). Eleinte anyázni fognak, hogymiazhogyholmivásárlózaklatjaõket, de aztán töredelmesen bevallják, hogy bizony jól seggbe lesz rúgva a mistral, ha nem vállalja az élettartamgart. Vagy bármelyik másik cég is. Ezekután nekem fél órán belül felvezették a garpapírra...😊 (nem a sajátom, haveromnak vettünk ugyanilyet)
420W CHIEFTEC PFC nélküli tápot hol lehet kapni jo áron ugy hogy járjon rá az élettartamgarancia? (mer tugye msitralnal pl nem jár...)
*ilyet
*veszem
*hozzá
"apró" elgépelések... 😛
a hétezer után az A jelzés nem azt jelenti hogy az több alaplaphoz/procihoz is jó (pl amd) , szal nem az van hogy p4hez a sima 7000 , A nélkül is jó lenne nem? (vagy ha van más különbség is miaz?)
az jo mert énis msot vettem iylet, akkor nyugodszivel vesze meg a hûtõt is hozz 😊
Megerõsített kerete van. Hátul van egy bazierõs fekete keret.
Simán kibirná még a 7000CU-t is!
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B